eskyna — 23. 7. 2007 11:03

Jedeme v září do Řecka-Leptokaria,děti se těší  i na aquapark,delfinárium a jiné atrakce. Nebude tam v září už po sezóně a zavřeno?
Byl jste letos někdo v Leptokárii? :godlike:

Sofi1 — 23. 7. 2007 14:41

ESKYNO,
určitě po sezoně nebude. Sezona v Řecku končí až začátkem října a na ostrovech až koncem října. Leptokaria je krásné letovisko  s písečnými plážemi. Do Waterlandu v Thessaloniki si určitě zajeďte. Snad jen dětem vem nějaký svetřík na večer. Sluníčko v září zapadá dříve než v červenci a srpnu a tím pádem večer až vyrazíte do uliček už někdy pofukuje. Ale jinak skvělý výběr termínu. Září má své přednosti, např.  podstatně levnější ovoce a zelenina než v letních měsících. Různé slevy v obchodech. Nepřeplněné pláže, v mnoha místech jsou již lehátka se slunečníky za minimální poplatek nebo zcela zdarma.

Maxík — 23. 7. 2007 23:19

Druhá půlka září je v Řecku naprosto ideální! Moře teplé, nejsou už takové pařáky, ceny mírnější, není tak přelidněno ...

bonyfac — 21. 8. 2007 6:56

Mohu potvrdit co tady již zmínili Maxík a Sofi1 - my jsme byli na Kefalonii v říjnu a bylo tam nádherně, jen večery jsou již chladnější. Přes den bylo krásné teplo. Jinak letos jedem taky v září do řecka na Korfu "o))