myska — 11. 7. 2007 8:47

ahoj dneska chci dělat plněný papriky,tak nejak vím co do nich ale jak poznam ze jsou hotový atd.prosím poraďte

Ota — 11. 7. 2007 9:05

Tady si snad vybereš
http://www.zoohoo.cz/index.php?q=pln%EC … ky&c=2

Décima — 11. 7. 2007 10:15

Papriky plním mletým masem (balíček vepřového, vajíčko, trochu vař. rýže, nasek. cibuli,  stroužky česneku, majoránka, sůl, pepř, zahustit strouhankou), ze zbytku udělám masové koule, hodím to do rajské a vařím zvolna tak 10 minut.

ivca — 11. 7. 2007 10:36

já mám recept na dobré plněné papriky
mleté maso - ne moc tučné -  okořením, smíchám s cibulí a nacpu do zelených paprik
ty pomažu máslem
v pekáčku s olejem trošku osmahnu - jen do sklovata - slpoustu cibule nekrájené na kolečka, přidám rajský protlak nebo nakrájená rajčata,případně obojí
na to vložím papriky a pomalu peču, nejdřív přikryté, pak na chvilku odkreju
před odkrytím podleju horkou vodou

sisi21 — 11. 7. 2007 10:57

plněné papriky..dělám podobně jako holky,ale bez rýže..a dávám je zapéct do trouby...pak vložím do hotové omajdy...

Ladie — 11. 7. 2007 11:34

Já taky nedávám rýži - mám k tomu odpor ještě za školy.

Anda — 11. 7. 2007 11:41

Nedávám rýži, ale housku namočenou v mléce - jsou pak jemnější. A hotové jsou v okamžiku, kdy (při pečení v troubě) jsou zlatohnědé ze všech stran. Prostě necháš opéct z jedné strany, otočíš a dopečeš.

Ladie — 11. 7. 2007 11:49

Houska namočená v mléce je fajn, ale na to jsem já strašně líná - radši tam nasypu strouhanku...

han — 11. 7. 2007 12:23

Když nemám housku,taky dávám strouhanku.
Když se mi nechce dělat rajská,tak je jen upeču na másle a k tomu brambory.

lueta — 11. 7. 2007 12:41

Já když nemám mléko, tak housku namočím i do vody a vymačkám ,ale i tak je to mnohem lepší než strouhanka.

myska — 11. 7. 2007 20:08

ahoj moc všem děkuji za rady,od kazdyho jsem si vzala neco teda krome tý rýže tu jen jako přílohu k tomu.Uz jsem je udelala a přítel si je chvalil,tak snad dobry jeste jednou díky:godlike: