» Diskuse - Babinet.cz https://fora.babinet.cz/index.php » Zelenina https://fora.babinet.cz/viewforum.php?id=218 » prosím poraďte jak na plněné papriky https://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=21705 |
myska — 11. 7. 2007 8:47 |
ahoj dneska chci dělat plněný papriky,tak nejak vím co do nich ale jak poznam ze jsou hotový atd.prosím poraďte |
Ota — 11. 7. 2007 9:05 |
Tady si snad vybereš |
Décima — 11. 7. 2007 10:15 |
Papriky plním mletým masem (balíček vepřového, vajíčko, trochu vař. rýže, nasek. cibuli, stroužky česneku, majoránka, sůl, pepř, zahustit strouhankou), ze zbytku udělám masové koule, hodím to do rajské a vařím zvolna tak 10 minut. |
ivca — 11. 7. 2007 10:36 |
já mám recept na dobré plněné papriky |
sisi21 — 11. 7. 2007 10:57 |
plněné papriky..dělám podobně jako holky,ale bez rýže..a dávám je zapéct do trouby...pak vložím do hotové omajdy... |
Ladie — 11. 7. 2007 11:34 |
Já taky nedávám rýži - mám k tomu odpor ještě za školy. |
Anda — 11. 7. 2007 11:41 |
Nedávám rýži, ale housku namočenou v mléce - jsou pak jemnější. A hotové jsou v okamžiku, kdy (při pečení v troubě) jsou zlatohnědé ze všech stran. Prostě necháš opéct z jedné strany, otočíš a dopečeš. |
Ladie — 11. 7. 2007 11:49 |
Houska namočená v mléce je fajn, ale na to jsem já strašně líná - radši tam nasypu strouhanku... |
han — 11. 7. 2007 12:23 |
Když nemám housku,taky dávám strouhanku. |
lueta — 11. 7. 2007 12:41 |
Já když nemám mléko, tak housku namočím i do vody a vymačkám ,ale i tak je to mnohem lepší než strouhanka. |
myska — 11. 7. 2007 20:08 |
ahoj moc všem děkuji za rady,od kazdyho jsem si vzala neco teda krome tý rýže tu jen jako přílohu k tomu.Uz jsem je udelala a přítel si je chvalil,tak snad dobry jeste jednou díky:godlike: |