keny — 10. 7. 2007 19:37

Dobrý den!!
Chci se zeptat na zkušenosti ,rady,tipy,drby...cokoli;)co se týče těchto kočárků...
Na prvního kluka jsme měli Patron Apolon ten ale starší a byli jsme z něho naprosto v úžasu splňoval vše byl skvělý...měl "plnou výbavu"tím myslím jako tu tašku co lze použít jako zimní(když neni až taková kosa)pytel,přehazovací rukojeť a projel vše-dobře péroval....



Ještě do včerejška jsme měli jasno že zase patron na druhé,ale pak jsme viděli tenhle kočárek a zalíbil se nám a máme doma po prvním už i tu autosedačku ,která se tam dá dát,ale chci se zeptat,tam neni ta taška na mimčo?A co pérování,houpání?A jízdní vlastnosti co ve sněhu s tím jedním kolečkem?Projede to aniž bych vypustila duši?A přehazovací rukojeť asi nemá ?


Bydlíme na okraji města takže sem tam pojedeme i mimo chodník třeba do polí...nechci ,nemusíme mít nic zas až tak extra jde mi o funkčnost,prostor ,pohodlí a hlavně teplíčko(čekáme v listopadu)a hlavně komfortní jízdu....

Tak prosím kdo by mohl k tomu cokoliv říct budu moc ráda děkuji:godlike:

Jessie — 10. 7. 2007 19:52

Tak zatím nemám samotné zkušenosti s kočárkem, ale Cortina nehoupe - já to ale považuji za výhodu - moje sestřenka byla na houpání tak zvyklá, že neusnula jinak než v houpajícím se kočáru, což je samozřejmě dost otravné.
Nějaké nánožníky kočárek má, ale musíš se zeptat - třeba co jsem ho hledala já, tak na některých internetových stránkách nabízejí 3, na některých jeden. Zatím jsem nepříšla na důvod, proč to tak je.
Přehazovací rukojeť nemá - zde se přehazuje celá korbička, takže to vyjde nastejno.
Jinak tenhle kočárek je všeobecně doporučovaný spíše do města než do přírody.

jolka — 10. 7. 2007 19:57

take jsem uvazovala o kocarku od znacky cam,ale najela jsem na nazory zen ktere ho maji a stezuji si,ze tato znacka dela uzke kocarky.......u me je to problem,maly je baculka a co teprve v zime s fusakem......

keny — 10. 7. 2007 20:14

Já mám z toho právě strach abych pak nebrečela a budu porovnávat...do Patronu se mi malej vešel i s tou taškou plus ještě s ovečkou a pohoda..
Mám strach aby tamtem nebyl jenom pěkný ...,ale pište prosím dál...

makca — 10. 7. 2007 20:23

mam cam cortinu MBX6, je to skoro stejne jako ta trojkolka, jen mame jiny podvozek, uz bych si ho nekoupila, kdyz se to da na sportak proti smeru jizdy, tak mala z toho klouze dolu, po smeru je to v pohode. neni houpaci, ale nemuzu rict ze by byl uzky

Lucka 1 — 10. 7. 2007 21:20

tak já se musím Cortiny zatat,protože jsem s ním max. spokojená :) Zkopíruju sem to,co už jsem jednou psala do tématu Kočárky

Máme kočárek Cam Cortina a jsme s ním absolutně spokojeni :supr:
Malá se narodila v listopadu,takže v zimě jsme museli počítat s fusakem a ještě teď,kdy jí bude šest měsíců je v hluboké korbě,kde má asi 8 cm rezervu a to má asi 73 cm.
Je lehoučký,skladný,super se skládá,na podvozek se dá nasadit jak hluboká korba,autosedačka tak sporťák a to bez jakýchkoli adaptérů
Potah na kočárku se dá snadno sundat a vyprat.
Autosedačka,hl. korba i spor'ták se dá nasadit po i proti směru jízdy. Přímo v boudě kočárku je složená síťka,která může sloužit i jako kšilt proti slunku :)
Vřele tento kočárek doporučuji,ještě jsem na něm neshledala jedinou chybu

jolka — 10. 7. 2007 21:50

ja si teda chtela koupit cam portofino 2007 a neslysela jsem dobre veci,ale je to ten nejlevnejsi z teto rady,tak nevim.....ale pry ma sedak 25 cm,to je dost malo....mate nekdo tento kocarek? http://www.mimishop.cz/bazar-beruska/de … bozi=93396

keny — 10. 7. 2007 22:15

Tak jsem hledala recenze na cam cortinu a našla jsem na e.mimi a nic moc kde co upadlo(patent) jak kde co vrže,píská ,jak drncá jak se špatně skládá....nevim nevim já couvám,ale co jsem tam našla a zase mi to vrtá v hlavěhttp://www.detatko.eu/info/Kocarek-Gesslein-Future-c-06-23-2830/  je tohle hlavně ty kola vyměnitelná to je dobrý....tak co říkaáte?:P:/;)

Monika76 — 10. 7. 2007 22:41

Keny, vypadá hezky. K tem kolum - pokud chces jezdit v terénu, nekupuj si kocarek se dvemi kolecky hned vedle sebe. V zime tam zaleze snih a spatne se s tim jezdi. Vim, tady u toho jsou kola vymenitelna, to byla jen takova technicka poznamka. ;) Jestli na tom budes stejne jako ja, tak se mas na co tesit. |Taky jsem porad hledala a hledala, i Cortina byla jedno obdobi muj favorit. Každy tyden jsem mela jineho favorita.
Dnes jsem si objednala Jane Slalom Pro. http://www.darababy.cz/zbozi/jane-slalo … matrix-pro Mam z nej strasnou radost. :vissla:

keny — 10. 7. 2007 22:49

Je moc krásný,teď mě dostal ten s těma vym.kolama,ale zase ta cena....ale je super...to Jané je taky pěkný...motáš mi hlavu:lol::lol:

jitka2 — 11. 7. 2007 7:08

Já Jané mám a jsme moc spokojeni, kočárek je lehký, skladný, prostě super, jedinou nevýhodu, kterou jsem objevila je, že nejde dát korbičku pro i po směru jízdy,ale už i na to jsme si zvykly a přikoupily slunečník!!!!!

jolka — 11. 7. 2007 8:00

holky doporucte mi nejaky kocarek,aby byl jako golfac,ale aby mel strisku a nanoznik a polohovaci zada az na lezeni..... prosim prosim :godlike:

madlička — 15. 7. 2007 10:39

jolko, my máme jane carrera pro a jsem moc spokojená!!!!!!!