Nona — 29. 6. 2007 22:20

Milé maminky,
máte prosím některá zkušenost s chůvičkama philips avent SCD 497?:kapitulation:
Já je koupila a zrovna nejlevnější nebyly. :mad:No a nějak se mi nezdá jak fungují. Zašla bych je vyreklamovat, ale netoužím být za BB ( blbou blondýnu) .:vissla: Proto zjištuji nejdřív tady u Vás. :gloria:
Zdá se mi, že v této chůvičce malého dost špatně slyším. Někde na netu jsem se dočetla (po dlouhém hledání jsem našla inzerenta, který je nabízel s tímto popisem), že se spínají až od určité hladiny zvuku. Stejně mám ale pocit, že dřív slyším malého z pokoje  než z chůvičky.:grater: Tam je to hrozně potichu i když mám (alespoň podle návodu) hlasitost přijímače i vysílače nastavenou na maximum. Proto by mi moc pomohlo, kdyby náhodou některá z Vás maminek měla s touto chůvičkou nějakou zkušenost abych věděla zda je to standard nebo zda máme chůvičku skutečně vadnou. Moooc Vám maminky děkuju. :hjarta::hjarta::hjarta:

Klaris — 30. 6. 2007 8:15

My je měli taky a žádnej šlágr to teda nebyl asi, my je totiž ani nepoužily tak jsem je prodala a paní mi říkala že jim to v baráku asi něco ruší :rolleyes:
Zkus juknout na diskuzi na MMB a zadat chůvičky tam si mamky radily jaký jsou dobrý :supr:

hanina — 1. 7. 2007 8:11

Já mám Philips SDC 465 a s nima jsem spokojená. Slyším všechno. Dokonce tak moc, že musím zmírňovat citlivost.
Tak to běž vyreklamovat. My jsme dřív měli vysílačky, které fungujou i jako chůvičky, ale spolehnout jsem se na ně taky nemohla, nakonec se to rozbilo a leží mě to ve skříni. Potom jsme koupili Philips. Jedinné, co mě u nich vadí, že to je docela velkej stroj a že je strašně jednoduché, aby se třeba v tašce zapnuli (tím by se vybili baterky) To u těch vysílaček to bylo teda vymakanější, tam šla uzamknout klávesnice jako to je u mobilu.

Ketynka21 — 2. 7. 2007 15:47

holky a nemate nekdo typ http://www.koridor.cz/inshop/philips-scd361.html ??

Ketynka21 — 3. 7. 2007 8:33

A co tenhle typ http://www.detske-chuvicky.cz/hh-mbf-6666-p.html ten se mi  nejvice libi protoze nepotrebuji baterie

osmnactka18 — 17. 10. 2016 14:36

Já teda na Philips nedám dopustit, i když mám tedy o něco novější model, z řady Avent - můžete se podívat tady: http://www.philips.cz/c-m-mo/detske-chuvicky - který má i kameru a tam zvuk funguje úplně normálně, navíc když vidím, že se malá hýbe, tak ji jdu hnedka zkontrolovat a jsem teda s chůvičkou naprosto spokojená. :)