Verčulka — 19. 6. 2007 13:06

Budeme dělat takovou menší narozeninovou party a mělo by se i grilovat,ale jelikož jsem s tím nikdy nepřišla do styku,prosila bych o rady a postřehy,o recepty se kterými jste slavili úspěch a vůbec o vše,co se tohoto týče... Čím levněji,tím lépe :dumbom:

vEruska — 19. 6. 2007 17:57

Ahoj,


chceš levné recepty, ale já bych se přikláněla ještě ke kombinaci levné-chutné, jinak se úspěch nedostaví ;)

zkus třeba Bylinkové kuře http://www.foodlife.cz/index.php?option … ;Itemid=63
nebo
Kuřecí křídla na grilu http://www.foodlife.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=631&Itemid=63
křídla pořídíš sice levně, ale ne všichni je zbožňují.

pro vegetariány stojí za to udělat Grilovanou zeleninu s česnekovým dipem http://www.foodlife.cz/index.php?option … ;Itemid=63

a milovníky sladkého potěší Grilované hrušky a jablka s vanilkovou omáčkou http://www.foodlife.cz/index.php?option … ;Itemid=60

Stelička — 21. 6. 2007 18:24

Billa má teď super akci - tácky s naloženým masem. Bůček bez kosti za 59 Kč/kg a vepřový steak b.k. za 89 Kč/kg. Včera s obavami vyzkoušeno - výsledek super!!!

vEruska — 22. 6. 2007 12:58

holky já nevím, já bych to balené naložené maso nekupovala.
vyvolává to ve mě stejný pocit, jako mleté maso neznámého původu.
když už, tak koupit levnější maso u řezníka a naložit jej do marinády ze sáčku - dá se koupit mezi kořením. aspoň člověk ví, co za maso tam má.

ale věřím, že když je masíčko čerstvé, výsledek může být super.

Verčulka — 23. 6. 2007 9:44

Steličko,také jsem na to koukala,ale oslava bude cca za 14 dní a do mrazáku se  mi to cpát nechce :/

vErusko,moc děkuji za inspiraci :supr: S tím masem,no mleté kupuji také hotové,nechala jsem si poradit od řezníků jak co poznám a zatím jsme bohudík v pořádku. Ale také mám nejraději mleté z řeznictví kde ho udělají čerstvé :jojo: