Petuna — 18. 6. 2007 12:59

Prosím dáváte je dětem? Co z nich připravujete a jak? Děkuji

Bety — 18. 6. 2007 14:15

Já připravuju tohle ale moc zdravé to asi není, dělám to ze sterilovaných (jde to i ze sterilovaných fazolí):
Na tuku opražím nakrájenou cibulku, na tom opražím salám nebo uzeninu na kostičky, na to vyklopím konzervu těch bobů, ochutím podle momentální nálady (různé koření, může ýát kečup apod.) nechám prohřát a je to...děti má¨m dospělé tak jim to dávám. Jak je to s malýma dětma to nevím.

ivca — 18. 6. 2007 15:10

uvařila bych je v papiňáku, ochutila a třeba s volským okem by to nemuselo být špatné
pro ty děti, které bez problému jedí čočku nebo hrách ...

nikuska85 — 18. 6. 2007 16:30

Já tedy nevím přesně, zda je to i pro děcka, ale dělám toto:

Sojové boby uvařím, nakrájím salám (nejlépe šunku apod.), přidám sterilovanou zeleninu (mi tomu říkáme čalamádu) :D smíchám z uvařenými boby, a zamíchám buď s majonézou nebo lépe s jogurtem :gloria::supr:

holka — 29. 6. 2007 15:21

Neznáte náhodou recept na placky ze sojových bobů? Něco na způsob bramboráků. Kdysi je udělala mamka, ale už neví jak.....