» Diskuse - Babinet.cz https://fora.babinet.cz/index.php » Dietní kuchyně https://fora.babinet.cz/viewforum.php?id=128 » Třtinový cukr Bio https://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=20997 |
Petuna — 18. 6. 2007 12:57 |
Prosím nevíte v čem je tento cukr lepší než bílý? |
vEruska — 18. 6. 2007 14:30 |
Přírodní třtinový cukr se vyrábí krystalizací z čerstvé třtinové šťávy s vynecháním všech chemických procesů a aditiv. Díky tomu si zachovává přirozený obsah minerálů, vitamínů a typickou karamelovou chuť. |
ita — 25. 6. 2007 11:20 |
Díky za vysvětlení, taky jsem neznala rozdíl. Kdysi sem vozili třtinový cukr a vím, že nebyl vhodný na zavařování. Teď jsem ho viděla v Bille, ráda ho vyzkouším. |