Lenková — 4. 6. 2007 11:18

Vesnice je z pohledu města krutá. Pořád tu ještě žijí zvířata, která jejich majitelé zabíjejí a pojídají. Prasátka, králíčci, jehňátka, drůbežička...Taky je tu hodně koček, takže když se narodí koťata, bývá zvykem ta přebytečná utopit. Našeho souseda, kterému nepřišlo v zásadě nijak divné hodit novorozená koťata do potoka, jeho partnerka s pomocí své dcery a za mého příspění systematickým nátlakem přiměla k tomu, aby od vraždy neviňátek upustil, že se je pokusíme udat. Z pěti koťat jedno bylo tak jako tak chtěné, dvě jsme již dvě udaly a dvě zbývají, zrzavé a bílo-mourovaté, ale nevíme pohlaví. Nechcete je někdo? Já vím, že asi ne, ale dělám, co můžu. Samozřejmě by byla zadarmo, mohu zvířátko i někam dovézt do Prahy. Jestli ano, zavolejte mi na 604 68 48 34 anebo mailněte na lenkova@volny.cz
Už se to nebude opakovat, kočka je řádně vykastrována.

křepelka — 6. 6. 2007 16:37

Ahoj,kdybych neměla pejska, osmáky a morčata klidně bych si koťátko vzala.Je dobře že kočička je vykastrovaná a už se házení malých koťátek do potoka nebude opakovat!!!Ale chtěla bych ti oponovat s tou vesnicí, není to o vesnici ale o lidech a věřmi že kruťasové se najdou i ve městě. Například jeden moc milý pán z Plzně se neostýchal svému ročnímu štěněti vypíchnout očičko. Naopak si myslím že domácí zvířata jako prasata, drůbež se mají lépe na vesnici než ve velkochovu kde jsou na sebe namáčklé a dostávají pěkně zabrat. Maso lidé jí a budou jíst a je lepší když ta zvířata mají aspoň život beze stresu a možnost výběhu. Vím o čem mluvím, rodiče žijí na vesnici a otec chová zvířata a myslím že je dobrý chovatel a zvířata se u něj mají dobře, nejsou zavřené a mohou na louce pěkně běhat.Naopak jsem osobně proti týrání zvířat ve velkochovech.Taťka kočičky nikdy netopil a pes se u nich má jako prasátko v žitě:-)) Jsem proti jakémukoliv týrání zvířat, zvláště těch maličkých ale stojím si za tím ,že i majitelé zvířat z města jsou krutí, však by o tom útulky psů a koček mohli povídat. Snad koťátka najdou nový domov a bude se jim dobře dařit. Hodně štěstí.

Zakouma — 28. 9. 2007 11:29

Máme doma dva pejsky a jednoho kocourka. :D Myš a červotoče :D Na červotoče se chystáme v něděli  :D. jeeee tu myš už nemáme:D :supr:

Bety — 28. 9. 2007 13:53

Co zkusit souseda přesvědčit, aby radši dal kočku vykastrovat? U nás to dělají za 300 a některé obce na to i přispívají.

Zakouma — 28. 9. 2007 16:36

A co má společného s náma  sousedovic kočka :lol:
Na kastraci půjde náš kocour,  šmik a bude po zanačkování po bytě  :lol: