Ajax — 29. 5. 2007 12:14

Holky, slyšely jste, nebo zažily, že když se někomu vyhodil pasový opar, že lékař zkoumal, zda nemá hemeroidy?? Jsem netušila, že by to mohlo mít nějakou spojitost..... Nevíte?

maharata — 30. 5. 2007 0:01

Nevím,kde na to pan doktor přišel,s hemeroidy to rozhodně nesouvisí.
Je to onemocnění podobné planým neštovicím.Jsou to vlastně shluky malých tekutinou naplněných puchýřků,které tvoří zanícení pásu kůže.na trupu,hýždích,někdy i na obličeji a pažích,v oblasti zevních pohlavních orgánů...to pan doktor zaperlil...třeba se jen spletl...

Ajax — 30. 5. 2007 8:27

to se nestalo mi, ale objevil se mi pasový opar na ruce a tak jsem na netu hledala informace a četla a četla... a narazila na takový jeden zážitěk "někoho", že přišel k lékaři a ten okamžitě sundával kalhotky a koukal, zda nemá hemeroidy..... taky z toho byla ta pacientka v šoku.... tak právě proto mi to vrtá hlavou....

Musim — 30. 5. 2007 10:22

Za sebe bych řekla, kravina. Já měla pásový opar v 18-ti letech a hemeroidy nastoupili až o 18 let později! Pásový opar řeší jako obyč.doktor a hemeroidy přece CHIRURG!
Pán dr. se asi rád kouká... a nechává svlékat, at jde cokoliv. Pravda, mohl koukat nato, zda není pásový opar i na genitáliích....to by bylo nakažlivé.
Já jsem měla opar od poloviny zad až do půlky těla vepředu -od páteře k žebrům, mne nikdo nikam jinam nekoukal.

maharata — 30. 5. 2007 13:01

No někteří lékaři si myslí,že mohou všechno...to je zajímavé,co se děje...