dejavu — 26. 5. 2007 7:26

Kdo mate radi porek, zkuste porek s jiskou a bramborem, je to prekvapive velmi dobre a jednoduche jidlo, jen toho porku musi byt fakt hodne, aby se lidi najedli, lze pridat i maso, pokud se nekdo timhle nenaji, nam to takhle staci a chutna

odkaz na stránky byl nepovolenou reklamou.cilka

dagi — 26. 5. 2007 8:13

vypadá to moc lákavě!

já občas do kaše přidávám pórek udělaný na másle - to mohu taky doporučit ;)

Bára — 28. 2. 2012 9:02

To znám a je to opravdu skvělé! Pórek podusit, ne moc, dát do toho nakrájené uvařené brambory a třeba opečený buřtík. Nebo já ten buřt rovnou nakrájím a dusím i s pórkem. Obvykle si dávám tak tři talíře, protože ač to zní pro mnohé odpudivě, je to skvělé jídlo.