Wiki — 23. 5. 2007 15:06

Máte prosím, někdo dobrou zkušenost s epilátorem? jaký je dobrý? Já jsem ho už dlouho nepoužívala a na trhu je spousta... Mám představu, že by měl zvládnout všechna obvyklá holící místa a chvíli aby byl pokoj...no a kdyby to zvládnul bezbolestně - znáte takový???

Ladie — 23. 5. 2007 15:09

Ne. AUUUU!!!

Jaruna — 23. 5. 2007 15:17

O bezbolestném epilátoru nevím :) , ale pokud ho budeš používat pravidelně, zvykneš si. Jinak já už léta používám Philips, kámoška měla Braun a nevydržel jí ani 2 roky, takže Brauna asi ne...

Ladie — 23. 5. 2007 15:27

Já právě měla Braun a na bolest si nikdy nezvykla. Už je to sice pár let, ale vždy se mi při slově epilace běhá mráz po zádech. Se radši budu denně holit. Ale kamarádka je taková masochistka, že si epiluje i třísla a podpaží - má Phillips.

Janila — 23. 5. 2007 15:30

Ladie a jaké žiletky používáš a jak dlouho vydrží.Díky

Ladie — 23. 5. 2007 16:39

Používám holící strojek Gillette Venus (růžovoučký ;) ) - koupila jsem ho před rokem v akci s 5-ti náhradníma holítkama a ještě jsem náhradní nekupovala. Jsem s ním maximálně spokojená.

Kvítko — 23. 5. 2007 16:40

Mám Braun, už tři roky a před ním to byl taky Braun...

Modroočka — 23. 5. 2007 18:36

Mám Phillips, ale moc ho nepoužívám, bolí to a navíc jsem líná to trhat, žiletka je jednodušší. Třísla jsem si vytrhávala strojkem, bylo to docela dobrý, podpaží jsem si vytrhala jednou a dva dny jsem nehohla dát ruce k tělu, takže to už nikdy. A nejvíc mi po tom trhání vadí, že ať dělám co dělám, zarůstají mi ty chloupky pak pod kůži a vypadá to strašně. Vyzkoušela jsem i vosk Veet, ale taky nic moc. Takže jsem se vrátila ke staré dobré žiletce.

Ladie — 23. 5. 2007 20:53

Jo, po epilaci mi taky zarůstaly chloupky. Nic příjemného ani estetického. Žiletka je žiletka.

Macex — 23. 5. 2007 20:55

Taky jsem měla stejný problém jako Modroočka, ale od té doby, co přišel na trh ten krém od Veetu proti zarůstání chloupků, tak naprostá pohoda a není jedinný zárust. Stačí ihned po vytrhání přetřít lehounce tímhle krémem a je hotovo.
Braun, Philips, myslím, že je to vcelku fuk, spíš bych šla po akcích a po zajímavém designu či bohatém příslušenství ... bolestivost omezí několik faktorů např. chloupky musí být co nejkratší, tzn. klidně předtím zkrátit, bolí to 100x méně, když mají jen pár milimetrů... jak se nechají přerůst, tahá to jako potvora..., ostatní záleží na citlivosti jedince a účinky např. měsíce apod... Tak jako se doporučuje chodit k zubaři tehdy a tehdy, protože bolest snášíte lépe, tak v určitou denní dobu a den v měsíci to také bolí více a jindy méně.... A druhá noha vždycky bolí víc jak ta první, protože se už vyčerpají všechny hormony protibolestivosti, jak mi jednou řekla jedna kosmetička... :lol:
PS: opravdu, co nejkratší, jelikož to bere i ty, co jsou skoro ještě celé pod kůží, tak člověk v podstatě epiluje holou nohu, ale pak je vidět na plošce, kolik desítek chloupků a jak dlouhých se tam uchytilo.... a skoro to nebolí, jak už jsou delší, např. jak doporučují kosmetičky "přijďte na vosk až budete mít 1-2 cm dlouhé...", tak to je pak se strojkem sebevražda.... Poprvé předchystat a zkrátit a pak už stačí ca. 1x za tři týdny zlehka přejet a je vystaráno.... Držím palec :supr:

Modroočka — 23. 5. 2007 21:45

Tak já ten krém Veet proti zarůstání zkusím, ale napřed musím sebrat odvahu po dvou letech použít místo žiletky to malý mučidlo. To zase bude...už to vidím, budu skučet, jako stará žebračka.

Macex — 23. 5. 2007 21:49

Krém nestojí zas tak moc a ta tubička vůbec neubejvá, vydrží určitě rok a fialové fleky na kůži jsou pryč....
Modroočko do toho, za ty týdny klidu a pohody to stojí.... ale opravdu zkrátit, co nejvíce.... přiložit kolmo a pokud to bolí, tak zastavit na místě
a popojet za chvilku o kousek vedle.... žádné našikmo a trhavé pohyby.... to se poddá.... Mně všechno bolí, jsem srágora a tohle beru jako naprosto pohodovou věc ....

host5522 — 23. 5. 2007 23:16

Stačí když si to představím .. Epilátor nikdy a ani náhodou..

janísek — 24. 5. 2007 8:15

já jsem ho začala používat nedávno...prvně to bylo děsný-dlouho jsme se přemlouvala k tomu, abych si druhou nohu nešla oholit žiletkou..:-) ale od tý doby super- mám pokoj dýl než když se holím a hlavně, jak to nedorůstá najednou, tak to ani tolik nebolí...prostě paráda..
jen by mě zajímalo, jestli nemáte nějakej fígl, jak na třísla...to jsem si ještě netroufla...představa tý bolesti mi bere odvahu..:usch:

Macex — 24. 5. 2007 8:27

Zkoušej to po kousíčkách.... taky s tím bojuju a dál než  na 2-3 cm ke středu :D jsem se nedostala.... co nejkratší sestřih a pouze opatrně kolmo přiložit do jednoho místa, pokud to bude nesnesitelný, tak přestat, zachladit a zase zkusit někde přiložit, žádné brutální ježdění sem, tam.... a postupem času se těch pár centimetrů na okraji už dá zvládnout....

Wiki — 24. 5. 2007 11:16

Tak sleduju, že je to docela věda !!!:co:

Já jsem doposud používala velmi příjemnou věc na holení, ale nezdála se mi moc ekonom. výhodna....Jde o takový přístrojek, kt.vypadá jako epilátor(tvarově), ale má hlavu z jemného mýdla + žiletka. Jen se ten krám namočí a holím. Krásně, nebolí, příjemné, voní atd. jen ta nová "hlava" stojí tolik, co ten strojek sám. (zhruba 300kč-nevím přesně).

Docela jste mě s tím epilátorem rozladily....:(, teď  váhám....

abadon — 24. 5. 2007 12:28

Na lýtkách je to téměř bezbolestné samo o sobě a v tříslech se většinou lidé holí žiletkou. 2x - 3x se oholíš a měla by sis zvyknout - pokud nejsi enormě citlivá. Někdy se doporučuje předtím ledovat pokožku, aby znecitlivěla. Používám už léta Braun a spíš mi to je příjemné, než že by to bylo bolestivé.

Mám dotaz pro ostatní. Na svém epilátoru mám možnost nastavení + a -, jedno znamená pro delší a tvrdší chlupy a ten druhý pro jemné chloupky. Jenže já hned ztratila návod a teď nevím, který je který. Nemáte některá epilátor na podobném principu.

Macex — 24. 5. 2007 12:43

Abadon - zkus na netu zadat model svého přístroje a třeba i na zahraničním serveru určitě najdeš návod a z toho si to přeložíš.... Skoro všechny návody k el. věcem jsou už přístupné....

Já mám u Braunu poloha 0,1,2, takže Ti neporadím.... epilovat vždy na dvojku, tzn. pořád na nejvyšší rychlost, ale pro více citlivé se má přehodit hlavice s méně pinzetama, aby to naráz nevzalo tolik chloupků a pak to bylo snesitelnější.... Ta jednička je na výměnou hlavu např. na holení, zkracování, zastřihování, zkrátka na další příslušenství, které je v určitých modelech....
Já se toho taky hodně bála, ale pokud už jste si na celých nohách někdy dávaly voskové náplasti nebo v salonu nechali depilovat voskem, tak tohle je proti tomu pohodička.... voskem to bolí daleko víc a vezmou s tím i horní vrstvu kůže, tudíž komplentí opálení a dost to i dráždí....
Bolí to o trošku míň, jak trhání pinzetou, takže kdo chce mít přestavu, jak to bolí nebo jaká je to asi intenzita škubnutí, tak ať si na noze nebo v tříslech vezme kratší chloupek, přiloží kolmo pinzetu(normálně by se s ní trhalo šikmo, ale strojek, taky trhá kolmo) a rychlým pohybem vytrhne... tak a přesně takhle akorát o trošku míň to zabolí naráz asi na 6 místech ....
Já chodila několik let na vosk a první holení s Braunem jsem si myslela, že to půjdu reklamovat a vrátit, protože určitě nefunguje, neb to vůbec necítím a nebolí to.... Až když jsem zjistila, že pokožka je hladká a na záchytné plošce leží prales, tak jsem zjistila, že vše je ok.... :lol: :supr:

abadon — 24. 5. 2007 12:50

Macex: S tím zahraničním serverem mě to nenapadlo. Hledala jsem na oficiálních stránkách od Braunu, ale nemohla jsem se dopídit. On to je strojek z roku cca 1995, což je už dost dlouho, tak třeba ani nic nenajdu. Ale určitě to zkusím. Taky tam mám možnost 2 rychlostí. Nejdřív jedu tu rychlejší a pak tou pomalejší už jen doholuji. Ty si epiluješ i třísla - jak jsi mluvila o té pinzetě?

Bety — 24. 5. 2007 12:54

abadon napsal(a):

Na lýtkách je to téměř bezbolestné samo o sobě a v tříslech se většinou lidé holí žiletkou. 2x - 3x se oholíš a měla by sis zvyknout - pokud nejsi enormě citlivá. Někdy se doporučuje předtím ledovat pokožku, aby znecitlivěla. Používám už léta Braun a spíš mi to je příjemné, než že by to bylo bolestivé.

Mám dotaz pro ostatní. Na svém epilátoru mám možnost nastavení + a -, jedno znamená pro delší a tvrdší chlupy a ten druhý pro jemné chloupky. Jenže já hned ztratila návod a teď nevím, který je který. Nemáte některá epilátor na podobném principu.

když dáš víc + tak pinzety zesílí stisk, to se hodí pro tvrdší chloupky, pže ty slabé to přetrhne ale nevytrhne.

Bety — 24. 5. 2007 12:55

To + a - nesouvisí s rychlostí, rychlosti jsou taky 0-1-2, je to o síle stisku pinzet

Macex — 24. 5. 2007 13:10

abadon napsal(a):

Macex: S tím zahraničním serverem mě to nenapadlo. Hledala jsem na oficiálních stránkách od Braunu, ale nemohla jsem se dopídit. On to je strojek z roku cca 1995, což je už dost dlouho, tak třeba ani nic nenajdu. Ale určitě to zkusím. Taky tam mám možnost 2 rychlostí. Nejdřív jedu tu rychlejší a pak tou pomalejší už jen doholuji. Ty si epiluješ i třísla - jak jsi mluvila o té pinzetě?

Jo, o kousek výše jsem to popisovala, i jak na to a nezešílet....

Macex — 24. 5. 2007 13:11

Tak, jestli je to jak píše Bety, tak pak nevidím důvod vůbec dávat nějaké  mínus, měla bych to pořád na plusu, čím větší stisk, tím lépe, ať se každý chytí a letí do hájec i s kořenem.... :lol:

Lunero — 24. 5. 2007 13:30

Já mám Philips, pořád jsem se bála, každý říkal, jak to bolí, že poprvé u toho brečely atd. Včera večer po sprše jsem dostala odvahu a nohy si oholila :supr: , z počátku to trochu bolelo, ale druhá noha byla v pohodě. Nohy jsem si hned namazala krémem a dnes ráno po pupínku ani stopa :supr: , takže já jsem spokojená :D

abadon — 24. 5. 2007 13:31

Macex: Jo, jenže v tom návodu snad psali, že u toho + (teď už vím, že +) se vytrhnou silné chloupky, ale ty slabé se nezachytí. Já jsem si taky logicky odvodila, že by + mělo být na silné a - na ty slabé, ale nebyla jsem si jistá.

Já myslela, že celou dobu mluvíš o holení nohou. V tříslech jsem to zkoušela jen jedinkrát. Byla jsem tak statečná, že jsem přetrpěla jednu 1/2 - tu druhou stranu jsem pak poctivě holila žiletko, ale možná, že bych to mohla vyzkoušet znovu. Je fakt, že jsem ta místa měla pak dlouho hezký hladká a neškrábala jsem už za pár hodin. Asi to chce předtím nějaké anestetikum v tekutém stavu a pak jít odvážně na to :D

Lunero — 24. 5. 2007 13:33

Jo, ale abych nezapoměla, v podpaží a v tříslech zůstanu u žiletky!!! Tak odvážná zase nebudu, abych použila epilátor.  :rodna:

janísek — 24. 5. 2007 13:40

no, já bych ho ráda použila i na třísla, ale vydržet to nedokážu..:-( ale po žiletce se mi hned udělá vyrážka...:-( no, zkusím uvedenej tip a uvidím...ale jestli máte někdo další rady, jak na to, budu vám vděčná...

Bety — 24. 5. 2007 13:43

Macex napsal(a):

Tak, jestli je to jak píše Bety, tak pak nevidím důvod vůbec dávat nějaké  mínus, měla bych to pořád na plusu, čím větší stisk, tím lépe, ať se každý chytí a letí do hájec i s kořenem.... :lol:

Ale to by ti ty tenké chloupky právě nevytrhlo, ony by se jenom přetrhly a nevytrhly by se s kořínkem! Kdybys nechala na jemné chloupky ten silný stisk...

Lunero — 24. 5. 2007 13:43

Když se oholíš žiletkou, tak použij pánský krém, nebo balzám po holení na citlivou pleť. Přítel má od Nivei a na mě to funguje a ani to nesvědí :supr:

Bára1 — 24. 5. 2007 13:48

Já to jednou vyzkoušela v tříslech a skoro po každém vytrženém chloupku jsem krvácela. Je to normální?

Bety — 24. 5. 2007 13:58

Bára1 napsal(a):

Já to jednou vyzkoušela v tříslech a skoro po každém vytrženém chloupku jsem krvácela. Je to normální?

Mně to dělá taky úplné krvavé fleky a modřiny, na třísla ho vůbec nemůžu používat, ani v podpaží, mám pocit jako by mi to vyškublo kusy kůže i s masem... Používám jen na nohy a ruce a moc mě to bolí i po xx letech používání...ale co mám dělat když chloupků mám hodně...žiletka je pro mně nanic.

Bety — 24. 5. 2007 14:03

Mám epilátor Braun a dámský holicí strojek Braun, ten holicí strojek je super krásně dohladka oholí!
Ten epilátor měl taky původně výměnnou holicí hlavici, ale spadla mi na zem a rozbila se, tak jsem si přikoupila ještě holicí strojek.
A teď jsem viděla krásné nové Rowenty, mají i nějaké napřimovače chloupků...hned bych si ji koupila kdybych neměla ty moje strojky.

Wiki — 24. 5. 2007 15:42

Jednak jsou s napřimovači té srsti a a také a s chlazením- což by mělo mít trošku anestetický účinek

Macex — 24. 5. 2007 15:47

Tak vlastní zkušenosti - chloupky tvrdé, černé, tuhé a nezdolné... kůže citlivá, reagující na vše
zarůstáním a červenými pupenci 1-2 dny.... holení po směru žiletkou problém, zůstane černé strniště, takže
v plavkách nešlo vylézt, když jsem oholila protisměru rudé pupence dva dny, než začlo strniště a zarůstání a nepomohly, krémy, pánské kolínské, balzámy, zkrátka nic...
Tak je najela na pinzetu. Je to strašně náročný a bolí to trošku víc než epilátorem, ale hlavně to strašně trvá...
Ale pro bojavé je to dobrý začátek, pro začátek např. pouze 1 cm dlouhý proužek zleva, a 1 cm dlouhý proužek zprava si vytrhat pinzetou - raději po směru růstu, tahat, nebolí to tolik a neudělá to krvavé dírky....
Ostatní normálně holit, když to po čase začne být už v těch místech vcelku méně bolestivé, rozšířit to např. o další cm... atd.... No, a pak jednou počkat, až bude maličké strniště, opravdu stačí např. 2 mm a opatrně na kolmo přiložit strojek a event. s panákem v druhé ruce a třema už v sobě, jak navrhuje abadon.... zkusit jich pár nechat aut. vytrhnout.... Jednou jsem si tam takhle přilepila voskovou náplast.... brrr, to už bych nikdy neudělala .... modráky, krvavé ranky.... , ale kosmetička mi vysvětlila, že to bylo málo napnutou kůží, strachem a ucuknutím ve chvilce největší bolesti.... Takže napnutá kůže, zatnout zub event. :D a hlavně neucuknout, to pak způsobuje ty ranky... Občas taky cuknu, takže už jsem nějakou tu krvácivou trhlinku měla, ale po přetření veetem proti zarůstání chloupků, se to za chvilku zatáhne a po pár hodinách to vypadá super, jak kdyby tam nikdy nic nerostlo....
Ovšem obdivuju masochistu, který by zvládl např. komplet, už to tady někdy někdo řešil, ale do toho tedy nikdy nepůjdu, možná kdyby mi bylo patnáct.... :lol:
PS: opravdu to strašně bolí a tahá pokud je to delší jak 5 mm. Mám i ledovací obklad v balení, ale nikdy jsem to nepoužila, možná to zmrzlé tolik nebolí, ale zase si myslím, že to stahuje ty póry a tudíž to jde hůře vytrhnout a může se to přeškubnout nebo vyklouznout z pinzety....  Tak   ..... :lol: ufff ....

Macex — 24. 5. 2007 15:54

Jo, ještě jsem si vzpomněla.... nevím, kde jak komu začíná a končí třísla.... :lol: ale tam, kde vás můžou nejčastěji řezat kalhotky, tzn. v tom záhybu mezi nohou a ..... , tak tam to nedělat, tam to bolí jako s...a  :lol:
Pro začátek - co nejvíc nahoře a co nejvíc ke stehnu.... tam je to daleko méně citlivější.... :lol:

To Bety- no, to máš pravdu, že teda nějaké bloňdaté jemné chloupky jsou asi citlivé, tudíž je potřeba použít -, ale Braun tohle nemá, takže mají stisk asi přiměřený a pro většinu uživatelek vhodný.... Mně se teda nepřetrhávají.... :vissla:

Modroočka — 24. 5. 2007 16:51

No, mně třísla tolik nebolela, aspoň co si pamatuju, nebylo to tak zlý, jako lýtka zezadu. Ale je fakt, že jsem si před použitím epilátoru třela nohy hrubým froté ručníkem a bylo to snesitelnější. A jinak, já jsem vždycky trhala ty chloupky co nejkratší, protže dlouhý jsem je neměla snad už několik let, nenechávám je, mršky, moc vyrůst.

Bára1 — 24. 5. 2007 16:56

Holky, jak to čtu,  to je masochismus. Co my všechno pro krásu neuděláme..:) Zlaté 80té léta...čím chlupatější tím lepší:dumbom:

No nic, jedu si koupit krém proti zarůstání, láhev něčeho ostřejšího a hurá domů vytáhnout epilátor...na zítra musím být krásná...takže už to vidím v barvách. Půlka epilátorem, půlka žiletkou a zbytek strniště..

666salome — 24. 5. 2007 17:01

No v podpaží a tříslech používám epilační krém :rodna: jsem prostě zbabělec a tu bolest neumím překonat :dumbom: , ale nohy masochisticky vytrhávám pinzetou nebo voskovými pásky :lol:

666salome — 24. 5. 2007 17:02

Nejvíc mě potvora ale stejně bolí obočí :grater: jak já závidím těm co ho ani nemaj

Modroočka — 24. 5. 2007 17:22

Obočí mi nevadí, už jsem si zvykla a skoro to nebolí. A salomko, jaký ty krémy používáš? Já mám pocit, že mi to nepomáhá, nechám to působit i dýl, než je v návodu a chlupy drží, jak helvetská víra. Jen jeden mi kdysi fungoval, ale ten už jsem neviděla prodávat, ale tak strašně smrděl, že mi bylo blujno.

Bety — 24. 5. 2007 17:54

Mě už obočí nebolí vůbec, já už si ho trhám tak děsně dlouho.... ale zato z epilačních krémů mám úplně hroznou alergickou reakci - rudé,  bolavé, opuchlina... a jak ráda bych je používala!   

Modroočko - mám dojem že tak po*ně smrdí ta stará Opilca....

Macex — 24. 5. 2007 20:36

No, ve finále smrdí každej, jen to překryjí broskvičkovou přívuní apod.... :lol:
Mně taky žádnej nefungoval, snad jedině pod paží a tam to strašně štípalo... Na nohy vůbec ne a na třísla jen ten,
kterej byl přímo na to určenej, jak se prodával ten bikiny set, včetně toho krému po depilaci.... Ale drahý jak čert a taky to
vydrželo jen pár dnů....

Tak obočí mně zase bolí jako..... to kdo si bezproblému vytrhne víc jak tři ks obočí :lol:, tak si může naprosto s klidem přejet strojkem přes třísla.... :lol:

Vlaďka — 25. 5. 2007 7:42

Obočí mi nevadí. Nejhorší jsou nohy kolem kotníků. To je příšerný. Zrovna včera jsem to absolvovala.

Bety — 25. 5. 2007 8:16

Vlaďka napsal(a):

Obočí mi nevadí. Nejhorší jsou nohy kolem kotníků. To je příšerný. Zrovna včera jsem to absolvovala.

Ano... hrůza! Já si to pak musím natřít Fenistil gelem!

D.elli — 25. 5. 2007 8:56

Já se taky přidám se svýma zkušenostma..Obočí mi vůbec nevadí,nohy si pravidelně epiluji Braunem,asi 8 let starým a už jsem si zvykla,je pravda,že kolem kotníků to není dvakrát příjemné.. :grater:
Ale na třísla jsem ještě nenašla za ty roky žádný fígl..
Žiletkou to je nanic,musím ji použít každý den,z čehož mám pupínky a zarudlá místa,takže to nakonec nesplní svůj účel a epilátorem to faaaakt bolí.. Ale po vašich radách si z každého něco vezmu a dnes večer jdu na to..O dojmy se pak podělím.Tak hezký den!!!

maya — 25. 5. 2007 11:05

Když chci být extra krásná (většinou tedy jen v létě :D), tak epilátor vytáhnu a vezmu to komplet (takže i ruce, třísla a podpaží). Bolí to teda jako svi.a, ale je fakt, že i mně samotné je pak příjemný ten pocit z krásně hladké kůže - třeba epilované a depilované podpaží se vůbec nedá srovnat. Škoda, že to jen nemůže trochu míň bolet...

666salome — 25. 5. 2007 11:50

Já používám Veet jak pásky tak krémy k dostání jsou i na obličej já mám žlutý a jsou k němu poepilační ubrousky, na nožky a podpaží používám krém zelený Veet 3 minutový a fakt to jde tou "škrabkou" :lol: všechno krásně dolů je s aloe Vera  a jen se natřu a počkám než si pak vyčistím obličej a zuby, vlezu pod sprchu a už škrabkám :lol: a pak mám taky voskové pásky oranžové jsou na paže třísla, podpaží a nohy :reta:

666salome — 25. 5. 2007 11:52

Jo a opilka snad smrdí opravdu nejvíc :D dcera to jen holí žiletkou, ale mě připadá že rychle rostou a ještě zarůstají a dělají červené pupínky :rolleyes:

Slyšela jsem i o pastě z orientu, která po několikátém použití zbaví tělo chloupků úplně, kdysi jsem i viděla inzerát v novinách, a teď ne a ne na něj natrefit :vissla: nemáte s tím někdo nějakou zkušenost???

lupina montana — 25. 5. 2007 13:44

Tak to já jsem dceři koupila epilátor, který má jednak ledovač, takže to škubání prakticky není cítit, a druhak špéci hlavice na třísla a podpaží (to nevytrhává, ale zastřihává) a taky na píling nožek.
Spokojenost maximální, má to jen jednu malou vadu - stojí to skoro tři litry. Zas na druhou stranu -používá se to často a předpokládám, že to vydrží - ona to má tuším 4 roky.
Jo a nedělaj se pupínky - ani na tříslech.
akorát nevím značku - tušímže Phillips, ale nevím určitě.
Jo a Opilca učinila za svých (i mých) mladých let z mých jemných světlých chloupků sice řidší, ale o hodně tmavší a tužší, takže teď vypadám jako pavouk, když to nechám přerůst.... :dumbom:

Macex — 25. 5. 2007 13:53

To ale není Lupino moc peněz, když to má tolik příslušenství... Sice jde vše dolů, takže nevím, za kolik by ta moje sada od Braunu byla (fialová), ale mne stála tehdy také 2300,-- v akci a jinak normálka kolem 3 tisíc... A má to nástavec s hodně pinzetama, pak začátečnický nástavec s málo pinzetama (ten jsem vůbec nepotřebovala), pak nástavec na holení (normální chlapskej strojek), pak to má zboku zastříhávací planžetu a nástavec k nastavení určité délky střihu, plus ledovací rukavici ...
A ten dceřin píšeš, že šmirgluje i paty, tak to je za tři tísíce zlatý.... ušetříte za pedikůru.... :lol:

Bety — 25. 5. 2007 13:59

Jo ta zelená sada Braun v takovém kufříku tehdy před lety stála taky cca 2500,- ale ono se to fakt vyplatí!

lupina montana — 25. 5. 2007 14:07

Braun - vidíš, to je klidně možný. Dítě to má sice teda v takovým dost nechutně fuchsiovým kufříku, ale kufřík to má.....vidíš, kdybych věděla, že existuje zelenej, tak bych ho vydyndala........ :co: a ta cena je možná pořád stejná - zrovna ondyno jsem to někde viděla. Zelenej, říkáš....to je dobře, taky si to budu muset koupit.
Jo - a když si musím depilovat normálním vyškubávačem, osvědčilo se mi na zklidnění jen jedno - a to tělové máslo od Manufaktury. Ale jám hodně háklivou pleť.
Paty to nešmirgluje, Mací........normálně holeňky a lýtečka....abys byla superjemná :lol: a pak si na to nacákáš suchý opalování a můžeš do světa :supr:

Macex — 25. 5. 2007 14:43

Ježiš, to jsou novinky, to už pro mne není, já nemusím mít super jemný lejtka, mi na ně už nikdo nešahá.... A to si fakt někdo šmirgluje nohy, aby je měl hladký a pak se třeba namatlá samoopalovákem? Já myslela, že stačí umejt, přidat trošku peelingu a zmatlat si půlku těla tím samoopalovákem a na druhou půlku už nezbude, tak pak budeš lítat po drogériích jak Baldiman a s ostatníma nedotřenejma se rvát o poslední balení.... :lol: :lol: :lol:
Já to teda nikdy neprovozovala, vždyť venku svítí, takže nohy a ruce si opálí člověk i při cestě na nákup.... :lol:

Macex — 25. 5. 2007 14:45

Jééé, teď jsem si našla aktuální sadu, co je zrovna v prodeji a asi si budu šetřit korunky, to je zase novinek a vylepšeností.... Já se asi na stará kolena rozšoupnu.... :lol:

http://bilezbozi.itek.cz/holici-strojky … aun-X-elle

Wiki — 25. 5. 2007 14:49

lupina montana napsal(a):

Tak to já jsem dceři koupila epilátor, který má jednak ledovač, takže to škubání prakticky není cítit, a druhak špéci hlavice na třísla a podpaží (to nevytrhává, ale zastřihává) a taky na píling nožek.
Spokojenost maximální, má to jen jednu malou vadu - stojí to skoro tři litry. Zas na druhou stranu -používá se to často a předpokládám, že to vydrží - ona to má tuším 4 roky.
Jo a nedělaj se pupínky - ani na tříslech.
akorát nevím značku - tušímže Phillips, ale nevím určitě.
Jo a Opilca učinila za svých (i mých) mladých let z mých jemných světlých chloupků sice řidší, ale o hodně tmavší a tužší, takže teď vypadám jako pavouk, když to nechám přerůst.... :dumbom:

Vlčice, to je přesně to po čem jdu. Buď tak hodná - prosím, zjisti typ a výrobce - děkuji ti. :jojo:

Macex — 25. 5. 2007 14:50

TAdy jsem našla zajímavé informace, možná to některé z vás příjde vhod:

Druhy epilátorů:
Základní epilátory Braun a Philips:
Jsou určeny pro ženy, které mají již s epilací zkušenosti, nebo jsou méně citlivé na bolest.
Rotující kotouček s pinzetami vytahuje chloupek za chloupkem, teoreticky až 730 chloupků za minutu (podle počtu pinzet).

Epilátory Braun a Philips pro začátečnice:
Pro začátečnice jsou připraveny řady start. Jedná se o standardní epilátory, které mají poloviční počet pinzet na epilační hlavě. Většinou jsou prodávány v sadě s 'dospělou' epilační hlavou, na kterou je možno po zvyku na epilaci přejít. Dále v této sadě bývá i chladící obklad, který se používá na pokožku po epilaci.

Epilátory s masážní funkcí:
Jedná se většinou o základní řadu epilátorů mající navíc masážní mechanizmus, který těsně před epilační hlavou masíruje pokožku, čímž stimuluje pokožku před epilací a také odvádí pozornost od vlastní epilace. U značky Braun jsou to otáčející se kolečka s výstupky, u epilátorů Philips mechanicky poháněné 'naklepávající tyčinky'

Krytka pro citlivá místa:
Některé epilátory jsou vybaveny krytkou, která zúží šířku epilační hlavy, pro přesnou epilaci citlivých místech.

Epilátory s holicí hlavou :
Tyto epilátory jsou většinou nazývány 2v1. Jedná se o standardní epilátor (někdy s dalšími doplňky) a holicí hlavou. Holicí hlava je kmitající nůž za tenkou ochrannou planžetou. Holení je bezbolestné, ale je nutné jej opakovat po několika dnech. Holení je vhodné na velmi citlivá místa, kde nelze použít epilaci.

Epilátory - příslušenství:
Chladící obklad, nástavec:
Chladící obklad se používá po epilaci, pro zklidnění a stáhnutí pórů po vytržených chloupcích. Nikdy se nepoužívá před epilací. Některé typy (Philips Satin Ice Optima) má chladící vložku připevněnou na těle epilátoru a ochlazuje pokožku okamžitě. Chladící vložka či obklad se dávají před epilací zchladit do mrazáku.

Akumulátorové nebo síťové:
Dnes se již výrobci vzdali výroby epilátorů na akumulátory. Udělali to z důvodu péče o akumulátory, které dlouhou nečinností trpěli. U pánských strojků, které se nabíjejí každých 14 dní je zajištěn pravidelný cyklus nabití/vybití, u epilátorů které se nabíjely a vybíjely v cyklu 2 měsíců tyto akumulátory měly výrazně zkrácenou životnost.

Bára1 — 25. 5. 2007 15:02

Když píšete o té hladké pokožce po epilaci, tak se musím poradit páč dělám něco špatně. I když se snažím pomalu a několikrát přejet a vše vytrhat (myslím teď pouze nohy..jsem totiž jinak pos....), tak druhý den mám pocit, že dorostl asi nějaký zbytek co tam včera nebyl a mám pocit, že můžu trhat klidně znova a o hladké pokožce tři týdny...pchá...ani týden se mi nepovede...

Jinak používám Philips beauty (ten s naklepávacíma..:)

Macex — 25. 5. 2007 15:18

No, základ je mít všechno, tak nějak rovnoměrně dorostlé před první aplikací... např. párkrát přeholnout žiletkou...  Jak se do toho dáš a jeden má 1 cm, druhý má 2 cm, třetí, má 2 mm, další se teprve klube na povrch, tak to pak vezme všechno nad pokožkou, ale za pár dnů (druhý den se mi moc nezdá) se může objevit pár prvních jedinců, ale mikrostrniště,kdy se vyskytuje jeden chlup na 10x10 cm, to je naprosto v pohodě a hlavně po delší epilaci, už rostou jemnější a světlejší, tudíž, nejsou vůbec vidět (do určité délky), max. trošku cítit při pohlazení nohy protisrsti :lol: A tebe denně někdo hladí protisrsti?  Pokud ano, řekni mu, že musí hladit pouze po srsti....  a je po problémech....

Bára1 — 25. 5. 2007 15:28

No zkrácené právě jsou. žiletkou a stejně, ach jo, jsem mutant. Už to vím.
A právě, že hladí, naštěstí a doufám, že ještě dlouho bude:) Ale dáme to dnes raději po srsti:albert:
Mě napadlo, že bych se měla možná i zeptat na jiných fórech, tam kde se scházejí ty slečny co musí být večer do práce každý den hladké, všude...:dumbom:

Macex — 25. 5. 2007 15:40

No, tak to hoď dotaz a pak nám sem přehoď odpovědi.... :lol: :supr:

Bára1 — 25. 5. 2007 16:34

No musím najít nejdřív to správné fórum, ale už jdu na to. Jen se natočím čelem ke dveřím, aby nebylo vidět na monitor:):supr:

Bety — 25. 5. 2007 21:04

Bára1 napsal(a):

Když píšete o té hladké pokožce po epilaci, tak se musím poradit páč dělám něco špatně. I když se snažím pomalu a několikrát přejet a vše vytrhat (myslím teď pouze nohy..jsem totiž jinak pos....), tak druhý den mám pocit, že dorostl asi nějaký zbytek co tam včera nebyl a mám pocit, že můžu trhat klidně znova a o hladké pokožce tři týdny...pchá...ani týden se mi nepovede...

Tak to jsem celá já...taky to roste děsně rychle, a vůbec neřídnou a neztenčují se, a dělám to už x let...zhruba tak aspoň 10 bych odhadla....tak kdy už konečně prořídnou a ztenčí se...

Vsadím se že chlapi si to čtou a smějou se!

lupina montana — 25. 5. 2007 22:48

Wiki - zeptám se zítra děťátka,doufám, že mě nepošle někam, právě se učí na štátnice a je mírně pološílená :lol:
Jo, je to ten typus, co je v tom Mackovo přehledu předposlední - čili chladítko na těle epilátoru. Jak škubeš, tak zároveň chladíš a skutečně to funguje.

Maciku - mně teda na lejtka již taky drahně let nikdo nešáh, však jsem neříkala, že jsem se tím drhla, jen, že to tam je. Ale zajisté bych měla nožky jako z majoliky - kdybych to totiž byla bývala užila... :co: :co:
Jojo, cákám se bronzérem, cákám, páč jak kdosi nedávno moudře pravil - lepší špeky hnědý, než bílý :lol:
Právě jsem objevila "suché" cákátko od L´Oreal a moc pěkně bronzí..akorát, že jsem první cákání vedla příliš zblízka, takže jsem pak byla jak ten čepčoň, nebo jak se ten tuleň jmenoval, co jsme ho měly na Zviřatech :lol:
Cákala jsem si i na záda....ještěže si tam moc nevidím ani v zrcadle.... :co:

Macex — 25. 5. 2007 23:04

Jak sis sama mohal cákat na záda, samospouští? :lol: To si nějak nedokážu představit se tam zauzlovat.... a cákat mezi lopaty.... :lol:
To bych asi šla říct třeba sousedovi.... :lol: :lol: :lol:
Mně vydrží opálení dlouho, jak jsme byli teď v té Africe, tak jsem tam jela s vypálenejma ramínkama od plavek z loňského srpna od přehrady.... a to se nikde nevyvaluju, max. nějaký sport nebo sezení v zahrádce u lahodného moku.... :lol: Tudíž samoopalovadel netreba...

lupina montana — 26. 5. 2007 0:27

Ó šťastná ty ženo!
Já se sice opálím do odstínu přímo oficiálního, ale vydrží to prd, pročež se musím cákat..... :grater:
Jojo, cáká to bezmála samospouští, neb to má velejemný rozcakovač a vzhledem k tomu, že doporučená vzdálenost je 30cm, dá se to poměrně nacákat....no a mezi lopatkama je právě to, co si tak dobře nevidim.
Zkoušela jsem sice mužika, ale asi zkusim ještě toho souseda :gloria:

Modroočka — 26. 5. 2007 6:50

Tak to já jdu raději na solárko. Protože se sice opálím slušně i u nás u vody, ale lýtka, ty se mi, mrchy, opalují špatně. A Lupi, s těma špekama je to pravda, celulitida nevypadá tak celuliticky, když je pěkně opálená. Tak si tak dneska zajdu dokrmit barvu a nohy si sjedu zase žiletkou, ještě jsem na to drásání nenašla dost odvahy. Stejně by mě zajímalo, jak by to moje nohy vypadaly, kdybych je nechala tak měsíc v klidu. Ale bývalýmu oholili ve špitále koleno před operací a chlupy mu tam už moc nenarostly. To nechápu, u mě to nefunguje.

Bára1 — 28. 5. 2007 12:20

Tak vývoj situace: chloupky zkráceny rovnoměrně žiletkou, poté na cca 2 - 3mm epilátorem v PATEK a dnes v PONDELI mám normalně chlupatý nohy!! Jdu se přihlásit do ZOO, oddělení opic!

Bety napsal(a):

Bára1 napsal(a):

Když píšete o té hladké pokožce po epilaci, tak se musím poradit páč dělám něco špatně. I když se snažím pomalu a několikrát přejet a vše vytrhat (myslím teď pouze nohy..jsem totiž jinak pos....), tak druhý den mám pocit, že dorostl asi nějaký zbytek co tam včera nebyl a mám pocit, že můžu trhat klidně znova a o hladké pokožce tři týdny...pchá...ani týden se mi nepovede...

Tak to jsem celá já...taky to roste děsně rychle, a vůbec neřídnou a neztenčují se, a dělám to už x let...zhruba tak aspoň 10 bych odhadla....tak kdy už konečně prořídnou a ztenčí se...

Vsadím se že chlapi si to čtou a smějou se!

lupina montana — 28. 5. 2007 13:24

Jak na 2-3mm epilátorem, Báro?? :co: Přece epilátor ti je vytrhá dočista...aspoň ten můj.
Jo a Wiki, je to Phillips Ice...něco. No je v tom Ice.

Bety — 28. 5. 2007 13:50

no a já vyškubáno a na nohou červená krupice.... člověk si nevybere....

lupina montana — 28. 5. 2007 14:01

No tak buď nějakej ten Ice s chladítkem "přímo na těle epilátoru", nebo bambucký máslo, zkus.....Mně funguje tělové máslo s cedrem, zázvorem a bambuckým máslem, ale to dělá Manufaktura ve Varech, to tam u vás asi nědostať...

lupina montana — 28. 5. 2007 14:02

Ale něco vám řeknu, dívky........šuškyšušky...tedy TAKOVÝHLE starosti jsme za komunistů fakt neměli! :dumbom:

Bety — 28. 5. 2007 14:03

výrobky Manufaktura jsou hodně k dostání, vedou je i u nás v květinářství nebo ve dvou blízkých větších městech ve Štěpském dvoře, na to bambucké máslo jsem už kdysi koukala ale neměla jsem žádné informace, je pravda že se mi pokožka na těch nohou i docela vysušuje. Epilátor ještě nevyhodím, kdyžt en původní dobře fungule, holt musím počkat až se trošku sám pokazí....:lol:

Bety — 28. 5. 2007 14:05

za komunistů jsem holila prales žiletkou, ale byla jsem jak angrešt a pak když s ikámoška koupila první Opilku tak jí to vyšlo na 1 a 1/2 nohy!!!
sákryš dnes píšu samej překlep to je asi tím horkem...

lupina montana — 28. 5. 2007 14:22

Aha, promiň, nějak jsem měla pocit, že žiješ v Angli, bůhvíproč :o

Macex — 28. 5. 2007 14:45

Svatá pravda, u Opilek a podobně mají výhodu prďolové, co mají namáznuto dvouma tahama, ale my, co máme 45 cm dlouho holenní kost, jsme potřebovaly vždy buď dvě nebo to maxi balení.... :lol:
Každému na červené pupány po vytrhání funguje něco jiného, mně fungovalo vždycky všechno, na čem bylo napsáno, že je to vhodné na ošetření  pleti po depilaci ... max. po dvou třech hodinách puntíky zmizí....

Bára1 — 28. 5. 2007 16:30

Jéé, to je jasné, blbě jsem to napsala. Měla jsem je 2-3mm dlouhé po předchozím oholení žiletkou, když jsem si je šla dočista vytrhat epilátorem. Jakože hezky srovnané na jednu délku.

lupina montana napsal(a):

Jak na 2-3mm epilátorem, Báro?? :co: Přece epilátor ti je vytrhá dočista...aspoň ten můj.
Jo a Wiki, je to Phillips Ice...něco. No je v tom Ice.

Bety — 28. 5. 2007 19:36

lupina montana napsal(a):

No tak buď nějakej ten Ice s chladítkem "přímo na těle epilátoru", nebo bambucký máslo, zkus.....Mně funguje tělové máslo s cedrem, zázvorem a bambuckým máslem, ale to dělá Manufaktura ve Varech, to tam u vás asi nědostať...

Tak to bambucký máslo u nás mají s růží a ještě jiné se zázvorem myslím .... tak co, mám brát to s růží??? Zázvor nemám ráda ani na jídlo...:lol:

Modroočka — 28. 5. 2007 19:55

No jo, machřila jsem, jak to zase zkusím trhačem, ale opět jsem zbaběle sáhla po žiletce.

Wiki — 1. 6. 2007 12:55

jsem s vámi spokojená - páč jste mi gut poradily a mi vlčice potvrdila přímo můj tip. :supr: Takže jdu si ho koupit!!!!! Smrt chlupům!!

Macex — 1. 6. 2007 13:16

Teď běží v bedně zase reklama s akcí, kterou dělá Braun ca. 1x za rok na měsíc, že na všechny zakoupené epilátory v tom období platí ta ochranná lhůta na vrácení peněz, v případě, že to nevyhovuje....
To je startovací čára pro ty, které pořád pochybují a nemají odvahu si takovou věc koupit, když neví, zda snesou tu bolest.

Bety — 1. 6. 2007 13:27

Wiki napsal(a):

jsem s vámi spokojená - páč jste mi gut poradily a mi vlčice potvrdila přímo můj tip. :supr: Takže jdu si ho koupit!!!!! Smrt chlupům!!

napiš jak to dopadlo... v případě potřeby pak natřít Fenistil gelem hodně pomůže! :godlike:

Modroočka — 1. 6. 2007 14:52

Bety a pomůže to v tříslech? Tam, když použiju žiletku, jsem pěkně kropenatá. No, zkusím to.

Bety — 1. 6. 2007 16:07

Jo holka, to si já nemůžu dovolit ani vyzkoušet, jednou jsem zkusila a měla krvavé fleky a modřiny, třísla já holím HOLICÍM strojkem dámským, Braun!  I podpaží, na to já škubátko nevemu...

http://www.zena-in.cz/fotoalba/images/fotodrrjyaniuv76409.jpg

má i zastřihovač chloupků...

lupina montana — 1. 6. 2007 23:47

Bety napsal(a):

Tak to bambucký máslo u nás mají s růží a ještě jiné se zázvorem myslím .... tak co, mám brát to s růží??? Zázvor nemám ráda ani na jídlo...:lol:

Jestli je od Manufaktury, tak růži mají pěknou, prý divoká - no nevím, ale je to fuk, je hezká. Mám růžovej gel, mýdlo i sůl do koupele. :) Hezky to voní.
A poslyš, on je nějakej masík, co by si holil podpaží vyškubávátkem, jo? :co:
Na tom Ice Phillipsu je hlava speciálně na podpaží a třísla a nevytrhává, ale stříhá, ďoblíky se po tom nedělaj.
Ale ten Fenistil je dobrej nápad, kdyby něco.

Wiki — 4. 6. 2007 13:08

Mně se ještě náhodou dostal do ruky časopis - kde píšou o holení, strojcích a jak na to, aby nebyly ta zarudlá místa atd tad. Zkuste na to mrknout - cítím se být povina Vám umožnit doplnění informací a rad. Myslím že se to jmenuje svět ženy - stojí 12kč.

TamtaOna — 29. 6. 2007 14:40

Ahoj holky, tak jsem se rozhoupala a koupila si epilátor (Braun silk-epil x´elle) a musím říci, že když jsem ho zapnula, ulekla jsem se, zařval jak sekačka :D ... ale jsem nadšená, skoro mě to nebolelo a mám nohy jak dětský zadeček :jojo: :supr: Mám hrozně citlivou kůži a i při holení jsem měla nohy zarudlé a nepříjemné... a teď nic negativního...
Tomu říkám věc! Doporučuju :supr:

Macex — 2. 7. 2007 8:24

Gratuluji, tak to má být.... :supr: Ano, ta hlučnost mne taky kdysi překvapila. Když mám u toho puštěnou televizi, tak si ji  musím sakra dát nahlas.... :lol:

TamtaOna — 7. 7. 2007 18:54

I když... asi se na to budu muset vrhnout zase. Slibujou 4týdny ani ,,ň", ale po cca. týdnu už začíná bujení :(

Bety — 7. 7. 2007 21:14

TamtaOna napsal(a):

Ahoj holky, tak jsem se rozhoupala a koupila si epilátor (Braun silk-epil x´elle) a musím říci, že když jsem ho zapnula, ulekla jsem se, zařval jak sekačka :D ... ale jsem nadšená, skoro mě to nebolelo a mám nohy jak dětský zadeček :jojo: :supr: Mám hrozně citlivou kůži a i při holení jsem měla nohy zarudlé a nepříjemné... a teď nic negativního...
Tomu říkám věc! Doporučuju :supr:

Závidím, závidím, závidím--- taky mám Braun Silk Epil ale bolí, bolí i po x letech jsem si nezvykla a musím si to pak natřít tím fenistilem....jo a taky to po cca týdnu zase raší... no co nadělám...člověk nemůže mít všechno žejo.

Jdhehajnx — 7. 7. 2007 21:18

Ahojky,tak jsem si dnes koupila ten Veet krém proti zarůstání chloupků,včera si oholila nohy,takže myslím,že už zítra budu moct škubat a ozkoušet zde tolik opěvované účinky krému :lol: Jestli to neklapne,tak ufidíte :dumbom: :lol:

Modroočka — 8. 7. 2007 5:18

Já jsem si konečeně po třech letech ty chloupky na nohách místo žiletkou vytrhala strojkem. Byly jen dva milimetry dlouhý, ale myslela jsem, že u toho vyrostu. Slíbila jsem si, že je příště vytrhám zase, ale nevím, nevím, jestli na to budu mít dost opdvahy. Jo a taky jsem ty nohy měla do druhýho dne jako čerstvě oškubaná slepice.

Gia — 9. 7. 2007 20:11

Já jsem se inspirovala a koupila jsem si epilátor. Dnes se zatím nabíjí akumulátor, takže počkám do zítra...
No, zapla jsem to a lekla jsem se :D  Uf, asi si nachystám panáky dva :D :D

Jdhehajnx — 9. 7. 2007 20:35

Hm,tak jsem se holedbala,jak těm chlupům dám za uši a oni se asi potvory lekly a nevyrostly ani o kousíček... No taky dobreh způsob,ne? Vyděsme chlupy k smrti :lol:

Bety — 10. 7. 2007 7:41

Luizi napsal(a):

Hm,tak jsem se holedbala,jak těm chlupům dám za uši a oni se asi potvory lekly a nevyrostly ani o kousíček... No taky dobreh způsob,ne? Vyděsme chlupy k smrti :lol:

Ty se máš.. nemohla bys přijít vyděsit i ty moje? :lol:

Jdhehajnx — 10. 7. 2007 18:30

Bububububu Bety na vás zítra vezme depilátor!!!!
(těm mým to stačilo :lol:)

Bety — 11. 7. 2007 8:26

:hjarta: Luizi díky ani nevíš jakou mám radost snad to pomůže! :lol:

Koza — 12. 7. 2007 21:16

Ahoj dámy, chtěla jsem se zeptat... mám docela citlivou kůži, epilaci snáším (co do bolesti) bez problémů. Jen jsem se chtěla zeptat, mám po epilaci ty nohy jakoby s malými chloupky, ale přijde mi, že je to způsobeno spíše tím, že tam mám takové malé jakoby pupínky, ale je to spíše takové obklopení toho chloupku (asi). Myslíte, že to jsou právě ony ,,zarůstající" chloupky? Pomáhá ten krém? Nemáte s ním problém u citlivé kůže? (vyrážky, svědění...)

Gia — 17. 7. 2007 11:55

HOlky - mám dotaz, tak jsem se pustila do vytrvhávání chloupků  a zjistila jsem, že to nejde nějak moc rychle, že to místo musím přejet snad 10x a ještě tam něco zůstane... Je to normální? Nebo to mám vrátit, že nefunguje? Já měla totiž utkvělou představu, že to funguje skoro jako vysavač, jedním tahem je to pryč. :D A ono to asi tak nefunguje, co?

Daniela S. — 17. 7. 2007 12:30

No to není jako vysavač, vysavač saje po celé šířce hubice, ale epilátor má oddělené pinzetky, koukni na to (když je vypnutý! ;) ). Takže, jak to rotuje, některé to zachytí a některé ne. Zkontroluj si nastavení síly stisku, jestli je malé, chloupky vyklouznou a nevytrhnou se.

Anetaslad — 17. 7. 2007 12:56

Já mám klasický dvoubřitý holící strojek přítelův.A oholím se tím lépe než nějakými epilátory nebo krémy Atd.

Bety — 17. 7. 2007 18:38

Anetaslad napsal(a):

Já mám klasický dvoubřitý holící strojek přítelův.A oholím se tím lépe než nějakými epilátory nebo krémy Atd.

ale to je něco jiného, každý se nechce holit... já mám např. dámský elektrický holicí strojek i epilátor a každý používám na něco jiného...

KůžeLíná — 22. 7. 2007 16:33

Povězte mi, dámy, jak dlouho Vám vydrží nohy hladké po důkladné epilaci?
Připadám si jako magor, koupím si skoro za 3000,- vychytávku, která tvrdí, že mě odchlupí na 4týdny... a já má druhý den normálně chlupaté nohy! (jsou to malé chloupky, ale z blízka jsou dobře vidět...)
Co to je za ptákovinu tedy?

Ariesek67 — 22. 7. 2007 17:18

KůžeLíná napsal(a):

Povězte mi, dámy, jak dlouho Vám vydrží nohy hladké po důkladné epilaci?
Připadám si jako magor, koupím si skoro za 3000,- vychytávku, která tvrdí, že mě odchlupí na 4týdny... a já má druhý den normálně chlupaté nohy! (jsou to malé chloupky, ale z blízka jsou dobře vidět...)
Co to je za ptákovinu tedy?

Jo reklama je reklama nesmíš  všemu věřit.Já si nohy neholím ale třísla mě vydrží skoro týden po oholení klasickou žiletkou.

KůžeLíná — 24. 7. 2007 19:41

Ariesek67 napsal(a):

KůžeLíná napsal(a):

Povězte mi, dámy, jak dlouho Vám vydrží nohy hladké po důkladné epilaci?
Připadám si jako magor, koupím si skoro za 3000,- vychytávku, která tvrdí, že mě odchlupí na 4týdny... a já má druhý den normálně chlupaté nohy! (jsou to malé chloupky, ale z blízka jsou dobře vidět...)
Co to je za ptákovinu tedy?

Jo reklama je reklama nesmíš  všemu věřit.Já si nohy neholím ale třísla mě vydrží skoro týden po oholení klasickou žiletkou.

Nevěřím reklamám enormně, ale čekala jsem, že třeba týden to vydrží... ne, že ne ani pár dní :rock:
Neholíš si nohy???

Ariesek67 — 25. 7. 2007 19:41

KůžeLíná napsal(a):

Ariesek67 napsal(a):

KůžeLíná napsal(a):

Povězte mi, dámy, jak dlouho Vám vydrží nohy hladké po důkladné epilaci?
Připadám si jako magor, koupím si skoro za 3000,- vychytávku, která tvrdí, že mě odchlupí na 4týdny... a já má druhý den normálně chlupaté nohy! (jsou to malé chloupky, ale z blízka jsou dobře vidět...)
Co to je za ptákovinu tedy?

Jo reklama je reklama nesmíš  všemu věřit.Já si nohy neholím ale třísla mě vydrží skoro týden po oholení klasickou žiletkou.

Nevěřím reklamám enormně, ale čekala jsem, že třeba týden to vydrží... ne, že ne ani pár dní :rock:
Neholíš si nohy???

No já tak chlupatý zase na nohách nejsem,ale mám dost zarostlé břicho a třísla lezlo mi to ze slipů a plavek a to se mě nelíbí tak jsem to začal napřed jen zastříhávat a pak jsem to jednou oholil a přišlo mě to lepší a příjemnější.Na nohách mám jenom pár krátkých chloupků tak to zase tak neřeším a kdyby mě jednou chytla blbá tak si toho ani nikdo nevšimne.

Wiki — 27. 7. 2007 15:44

Já jsem tedy se svým novým zázrakem(nevím jak se jmenuje) móóc spokojená. Je tam součástka - nějaký kov, kt se dá zmrazit, ale nemusí, a pak tlačím na tu už depi-epi pokožku a ono to tam chladí. Musím říct, že když na to tlačím, (i nezmrazený) tak cítím jen ten tlak a to jsem rvala jó křoviny. O nohách vůbec nemluvím, to je úplně v poho. A řekla bych že teď po asi 3 týdnech něco dorůstá, ale jen sem tam. Asi jsem se orvala dobře. Jen v podpaží jsem měla krátké, tak to jenom depiluju, ty nešly vyrvat.

TamtaOna — 27. 7. 2007 21:40

Wiki: Tak to Ti závidím, já to mám dorostlé druhý den:(
Co máš za značku?
Máte někdo taky Braun Silk epil xelle a jste spokojeny?...

Iveta X — 28. 7. 2007 7:03

http://www.korunka.cz/damske-strojky/ro … air-2-in-1

Ve čtvrtek jsem si objednala tenhle strojek. Doteď jsem se holila a jelikož jsem v minulým životě byla medvěď a srst mi zůstala, tak  jsem už po ranním holení měla odpoledne strniště. Holím se opravdu všude a každý den a je to úmorný. Jednou jsem zkusila voskový pásky na podpaží, přesně jak někdo výše už popisoval - dvy dny jsem nemohla k sobě dát ruce a navíc jsem na několika místech krvácela. Hladká kůže mi vydržela asi tak týden, tak nevím jestli to stálo za tu bolest.
Nemáte někdo tu Rowentu? Tady u nás v obchodě jí měli za 2200 Kč a na netu je o 700 Kč levnější. Potom jsem ještě hledala dál, na jiných www stránkách stála sice stejně, ale byl k ní i fén.Nadávala jsem si, ale už byla objednávka odeslaná.

Bety — 28. 7. 2007 17:55

Iveto X já ji viděla u nás v obchodě a hrozně moc se mi líbila, ale mám ještě původní Braun v dobrém stavu tak jsem nepodlehla...a na holení mám Braun Silk Epil, choulostívá místa si nemůžu vyškubávat.

Bety — 28. 7. 2007 17:57

TamtaOna napsal(a):

Wiki: Tak to Ti závidím, já to mám dorostlé druhý den:(
Co máš za značku?
Máte někdo taky Braun Silk epil xelle a jste spokojeny?...

Já mám tenhle jsem moc spokojená, podpaží a třísla nedělám ničím jiným a ani stopa po nějakém pupínku a má i zastřihávač chloupků
http://www.zena-in.cz/fotoalba/images/fotodrrjyaniuv76409.jpg

Bety — 28. 7. 2007 17:58

Jinak mám ještě depilační Braun na vyškubávání ale ten používám se sebezapřením na nohy, dělám to už roky a pořád mě to bolí a pak musím použít Fenistil gel...

Iveta X — 28. 7. 2007 19:04

Bety, nad Braunem jsem taky přemýšlela, nakonec jsem riskla tu Rowentu kvůli chladícímu vzduchu, který má údajně snižovat bolest. No ale věřme tomu, že. Braun je prověřená značka, je fajn, že jsi spokojená, mimo jiné má moc hezký desing.

Bety — 28. 7. 2007 20:47

Iveta X: díky, tenhle je jen holicí, ten nepotřebuje chlazení. Epilační mám sice taky Braun, ale už moc roků a ten by teda potřeboval chlazení jak sůl! Trpím jak zvíře. Čekám až dodělá a pak si koupím něco modernějšího.