nexxi — 4. 5. 2007 20:49

ahojky máte někdo zkušenost?? jsem na škole která s tímto oborem nemá nic společného nicméně není pro mě zase takovým problémem sehnat si materiály z gymnázia.. co je potřeba? nejsem ještě rozhodnuta, o tomhle oboru uvažuju tak sedm let ale je to pořád na hodně teoretické urovni.. každopádně budu vděčná za každou radu;)

leny.wood — 3. 8. 2007 10:30

moje vysněné povolání je veterinář - už od dětství. bohužel ze zdravotních důvodů jsem nemohla ze základky nastoupit na SŠ, kt. na VŠ v Brně připraví nejlíp. Teď nastupuji na VOŠ, kt. má od veteriny hodně daleko, ale přítel mě zlanařil, ať to zkusím, abych toho pak nelitovala. Takže stále přemýšlím, ale už jsem vlastně rozhodnutá, že to zkusím :) (to jsem zvědavá, jak do sebe nadrtim biologii a chemii :lol: )

asi nejlepší bude, když se mrkneš na www.vfu.cz - našla jsem tam téměř všechno, co škola nabízí, zajišťuje apod. jediné, co mi tam chybí, tak ukázky z přijímaček

mirka.. — 8. 9. 2007 20:13

no, že střední veterina připrav nejlíp...jak se to vezme, připraví líp pro pozdější studium, ale gymnázium líp připraví pro přijímačky a první rok bych tak řekla.  já šla z gymplu a přijímačky mi nepřišly tak těžký, ale zase sem na to dost makala. jdu teprv do druháku, a učení tam je hodně, když soudim podle toho jak se učí lidi na jiných výškách, člověk musí fakt chtít. zkouškový mě psychicky dost podrtily, ale když už to člověk udělá:-) pokud hodně chcete, tak do toho jděte, já mám pocit, že za svým snem musim jít i přes mrtvoly( hlavně svou vlastní:-)