Adule — 6. 4. 2007 17:59

Holky, ted budu mit par blbych dotazu:) Mam hlukoky kocarek trojkombinaci nebo ctyr, nevim. Jako hluboky kocarek celkem sel, i kdyz mohl byt vetsi, ale super se s nim jezdi v terenu a je lehky. Kdyz malej spi, je to OK, ale kdyz chce sedet, tak ta boudicka nejde temer vubec nad tu sedacku - v te poloze uplne kolmo. Existuje nejaka sedacka ci golfky do terenu - tj. s velkymi kolecky, ale hlavne boudickou, kdyz treba fouka vitr, aby Marta mohl sedet a koukat. Bud lezi nebo sedi, poloha jako polosed, tak tu nesnasi. Taky chci aby byl lehky a nestal moc. Ja mela takovou sedacku, ze postrane byla slida a kdyz bylo osklive ci foukal vitr, koukala jsem pres slidu, dela se jeste neco takoveho jako za nasich dob??? a taky aby to melo nanoznik a mohl v tom spat - neco s tvrdsimi zady. Diky

l.lucililinka — 6. 4. 2007 23:27

Andrejko,
my jsme pořídili golfáčky Travel golf a ty mají ochranu proti větru http://davidekskola.rajce.idnes.cz/Golfky/images/P3070008.jpg
vím, že holky kupovaly např. Solary a ty to prý mají taky, nevím, jestli myslíš, něco takového ;)

Adule — 8. 4. 2007 10:50

tak trochu je to ono, jinak pekna fotka, jeste by to mohlo byt vic po strane - je na to i nanoznik???

l.lucililinka — 8. 4. 2007 10:56

Andrejko,
tad si můžeš prohlídnout vše co to má http://davidekskola.rajce.idnes.cz/Golfky/ a tady jsem je koupila http://www.caryfuk.cz/category/Kocarky- … uzne-vzory
jsou tam i nějaké ty rozměry ;)
jinak ten igelit je i docela do stran a pláštěnku, co je na fotkách jsme k tomu dokoupili ;) a nánožník je v ceně :supr:

l.lucililinka — 8. 4. 2007 11:01

ju byla tady o tom docela velká diskuze, hledala jsem ty pravé přes měsíc :dumbom: tak Ti sem ještě zkopíruju, co jsem po nich chtěla a co teda splňují
takže...

Ju ještě, co jsem na golfkách chtěla, takže:
snadlo složitelné
lehké
sundavací madlo
5-ti bodové pásy
pratelný potah
igelit pod nožkama
boudičku- polohovací
co nejvíce polohovací opěradlo ( máme skoro leh, píšou 160°)
polohovací opěrka nohou
také jsem koukala na šířku a dýlku lůžka
tašku na nákup
otočná kolečka ( samo, aby to šlo i jen narovno)
nánožník ve výbavě
ju a aby nebyly moc  nízké
měly 4 kolečka
a pláštěnku jsme přiobjednali


Upravil(a) l.lucililinka (10. 3. 2007 22:47)

Babu — 8. 4. 2007 11:58

Lucinko ted uz jezdite jeno v golfkach? Nebo stridas se sportakem? A od se vozite v golfacku?

l.lucililinka — 8. 4. 2007 21:55

Babu, já ty golfáčky používám, když jedu autíčkem, jinak na sportáček nedám dopustit, má to lepší pérování ;) jen není tak dobře skladný. Golfky nám přišli 7.3. a od té doby jsou v plném zápřahu :jojo::D Davídek mi v té době už seděl v pohodě, jinak bych do toho asi nešla :jojo:

Pepulka — 9. 4. 2007 10:22

Holky, já uvažuju o koupi těch Solarek, sice máme Jané Slalom, ale nebaví mě to pořád tahat k našim, tak hledám nějaký golfky k rodičům. Máte s těma Solarkama od Baby pointu dobré zkušenosti?
Díky.

sylviik — 9. 4. 2007 10:26

Pepulko, modré solary máme my, jsou mohutné a nejsou vůbec špatný, skládání fajn, prostor vevnitř taky dobrý a polohování bezva. Co by tě zajímalo? Mám okolo sebe pár mamin, které je mají, a ani jedna si na ně nestěžuje.
Jestli chceš, malej je v nich vyfocený v 6. měsíci tak koukni a klidně se ptej.

Pepulka — 9. 4. 2007 11:29

Jéé, Sylviiku díky! Mně se právě líbí, že jsou mohutný, nechci žádný dvě hole + látka a toť vše. Líbí se mi, že jsou polohovatelný jak záda tak nohy. Já je u nás už taky viděla jezdit a docela se mi líbily.

Zajímá mě:
-je dostačující délka vodících madel? (mám 180 cm a manžel 190 cm)
- neskáče to v kočárku moc při jízdě? (budeme jezdit městským terénem, ale někdy je to tam horší jak na vesnici...)
-kolečka jsou asi plastová, že?
- může se v něm mimčo i vyspat? (myslím tím polohu v leže, někde psali, že se dají polohovat záda v rozmezí 100-150°)

Pokud budeš mít chvilku, tak prosím napiš, moc mi tím pomůžeš při rozhodování.
Díky moc.

sylviik — 9. 4. 2007 12:15

Pepulko, madla jsou pro nás dost vysoká, tedy tak nějak akorát, já měřím 174 a manžel 180, jezdíme s tím oba a stačí bohatě.
Na hrbolatějším, že mi nějak silně skákalo neee, ale to víš, nemůžeš to srovnat se sporťákem, jsou to přeci jen golfky, ale řekla bych, že to není nijak hrozné, normálka, dá se v pohodě, malej mi při tom i usne, a to tu jezdím na kostkách.
Kolečka jsou plastová, ale ty větší, takže to taky ujde a na spaní je to úplně s přehledem, malej v tom normálně spí, dá se to sklopit úplně bezva na spaní, toho se neboj.
Až se malej vyspí, tak ho do toho zkusím šupnout vleže a vyfotím to pokud chceš.

Adule — 11. 4. 2007 22:23

Luci, koukam, ze jsi maleho trapila, aby pekne zapozoval:-))

Golfky jsou super, ale nevim, zda hledam prave golfky. My jezdime prevazne v terenu, takze na to je sportak idealni, jenze ten nas je dost maly (ale super lehky a hlavne pekny drzak) a navic kdyz malej sedi, tak ta boudicka nejde moc pres nej - nevim, zda bych ty tereny s golfkama prejela - musis prijet a ja je omrknu v akci... poslu SZ

RencaTupa — 30. 1. 2016 23:13

Tak do terenu golfky asi spíš ne, ty jsou tak do města a na light procházky, ale do terénu rozhodně kvalitnej sporťák, když lehký tak třeba od Cam mějí snad všechny hliníkovou lehkou konstrukci a to zvedneš bez problémů, nebo taky Britax, důležité jsou jak píšeš kolečka ale s tou cenou to nevím, do sporťáku se vyplatí investovat nejvíc, je to na nejdelší období takže nevím, co znamená levný :) mrkni nato :)