cilka — 3. 4. 2007 11:07

Reaguji v podstatě na téma "Co máte na zdi". Na zeď se dá dát spousta věcí, mimo jiné i police. Je jich nepřeberné množství, lišící se tvarem a funkcí, jinak vypadají police v dětských pokojích, kde mají tvar pastelky či formule, náležitě barevně vyvedené, jinak vypadá police na knihy a jinak polička na sbírku maminčiných zvonečků.
Když jsme předělávali obývák, zbylo mi kus volné zdi, umístěné mezi dvěmi okny na jižní stranu, nábytkem jsem ji celou zastavět nechtěla, ale dvě skříňky jsem tam postavit musela. Shodou okolností mi kluk pár týdnů před tím, přinesl od popelnice (můj zdroj netradičních výmyslů) staré půlobloukové rámy oken. Když jsem tu zeď co zbyla nad skříňkami viděla, hned mi bylo jasné,  co bude dál.
Rám jsem vysklila, vyčistila starý kyt, obrousila, zakytovala, znovu brousit.... mořit, brousit, lakovat, zase brousit a zas lakovat... Potom na zeď přišla polička, přichycená běžnými držáky na police, rám od okna je dole přišroubovaný do police, nahoře, je vzdálenost od stěny vymezená kusem násady, namořené do stejné barvy. Násada je nasazena na šroub ve zdi a k rámu je přišroubovaná. Nad policí je bodová lampička, která to vše ve tmě krásně osvětlí, je to osvětení pouze pro poličku.

Protože je polic opravdu moc typů, podělte se i vy, co máte doma za police, je to jednoduchý kus nábytku, který se dá snadno vyměnit a změní ráz celé stěny, třeba někdo tápe....

a jedna police pro šetřílky:
http://gadgets.zive.cz/images/2007/02unor/polyrakva.jpg

Veranna — 3. 4. 2007 14:16

Heeeezkyyyy  :supr:  :supr:. my tak invenční bohužel nejsme. navíc to tu máme malý a v 2. patře jsou zkosený stěny, tam se poličky dávaj těžko :D

deves — 13. 4. 2007 18:13

Toto je pro inspiraci police v pokoji naší dcery

                                                               http://fora.babinet.cz/img/gallery/17_1176486539.jpg

zdenica — 13. 4. 2007 21:20

:supr::supr::supr: