Napti — 27. 2. 2007 14:20

Ahojky,chci se zeptat.Mam pritele uz pul roku a je zenaty..

host5522 — 27. 2. 2007 14:23

Napti, utíkej tak rychle, jak můžeš. Vážně. Vím o čem mluvím. Nerozvede se NIKDY. NIKDY. Jestli chceš, přečti si, co jsem napsala včera večer v tématu "kamarádka a ženatý přítel" nebo tak nějak se to jmenuje.

Feuria — 27. 2. 2007 14:23

Sexuje ! ... plní manželské povinnosti, co jiného ... Jooo holka mám za to, že na tohle se musíš zeptat jeho ! My ti zde můžem maximálně poradit, jenže ....
Já bych Ti poradila tohle! Kopni ho z velkého rozběhu do zadku :mad:

Eva36 — 27. 2. 2007 14:25

Milá zlatá, pokud hledáš chlapa pro život, hledej mezi nezadanými. Nebudeš první, ani poslední, který ženáč věší na nos bulíky. Chceš prožít život v čekárně, než se tvůj ženáč rozvede? ... prosím.... Záleží jen na tobě, kolik čekání uneseš a zda ho vůbec uneseš. (Třeba se taky nerozvede. Z toho, co píšeš, si myslím, že si jen jednoduše užívá a tebe i manželku nejspíš zneužívá. Každá máte svoje plus, která mu přinášíte. Páníček má bez velké námahy, nač si vzpomene.) ... Mimochodem ta tvoje poznámka o žárlivosti naznačuje tvoje nízké sebevědomí, na tom bys měla pracovat (nehledě na ženáče). Když budeš pořád na téhle nesebevědomé úrovni, o pořádného chlapa nezakopneš. (myslím si tedy).

Selima — 27. 2. 2007 14:27

Nie som jasnovidka, ale podľa MOJICH skúseností tipujem, že nerozvedie. Ja som už držala v ruke rozvodové papiere "môjho" ženáča, ale dodnes je šťastne ženatý otec rodiny a my dvaja sme rozídení... Už rok o ňom chvalabohu nemám správu... Ale pravdu ti spoľahlivo nepovie nikto, možno len ten tvoj priateľ... a možno ani on nie.

adra — 27. 2. 2007 14:29

Napti...no jo být tebou tak bych ten rok a půl počkala, vždyt je to tak super mít někoho kdo tě má rád a slíbí ti že se KVULI TOBE rozvede.......věř mu...no za rok půl  syn pak sice půjde do školy...takže bych si tipla že ti řekne at ještě chvíli počkáš než odchodí první třídu bude toh na něj moc - tedy na syna víš...
No a pak taky teda vlasně ta škola něco stojí a manželka by to sama neutáhla a on ji musí finančně podoporovat...takže možná ještě tak 2-3 roky pět let....kolik ti bude...???
jo nevěř tomu že spolu spí...to určitě ne...ženatí muži mají doma jen furie...oni vedle sebe jen leží....


U T I K E J    D O K U D   T O    J D E.....  !!!!!!!!!!!!!

dagi — 27. 2. 2007 14:30

myslíš, že až bude synovi 5 a půl, bude z toho moudřejší? a není ti líto, že někomu rozvracíš rodinu?

host5522 — 27. 2. 2007 14:33

Dagi, ONA mu NErozvrací rodinu. Chceš říct, že pán je snad bez viny??? To ON je ženatý, měl by si toho být vědom (když už se ženil, asi k tomu měl důvod) a neměl by teda svobodné holce věšet na nos bulíky.

Napti — 27. 2. 2007 14:35

.

annie — 27. 2. 2007 14:37

Dagi - Napti nerozvrací rodinu sama....jsou v tom dva - ona a její ženáč....
Napti - přítel se NEROZVEDE /nebo je malá pravděpodobnost/...
Určitě Ti říká, jak Tě miluje, manželka mu nerozumí, nebýt dítěte, tak by s ní ani nebyl, pořád se hádají, jen s Tebou je mu skvěle, cítí se výborně...
Stará známá pohádka. Utíkej!!!
Jak píšou holky - doma vzorný manžel, otec, rodinu finančně zaopatří, zařídí opravu pokažené pračky, prasklé vody, 1x do roka na dovolenou...
a k tomu forma zpestření - Ty - žádné starosti, žádné dětské nemoci, žádné řešení financí a nedorozumění. Jen vášnivý sex, romantika, večeře, kino....co já vím co ještě... Proč by se rozváděl a znova ženil - manželku už přece má... :|

dagi — 27. 2. 2007 14:38

yellow, netvrdím, že je to jen její vina.. z poloviny je to samozřejmě i jeho vina.  jen být na jejím místě, nedokázala bych se sama sobě podívat do očí.. nebudu nikoho jmenovitě soudit, ale tyhle typy lidí mi prostě nesedí.

host5522 — 27. 2. 2007 14:39

Napti, jiná rada neexistuje. Četla jsi ty moje příspěvky??
Každou to bolí, ale je to nejlepší řešení.

Taky jsem měla ženáče, taky se nerozvedl. Moje kamarádka měla (před deseti lety) ženáče. Údajně měl strašně rozbité manželství, opravdu muselo být strašně rzbité, kdyžř si po rozchgodu s mou kamarádkou pořídil další dvě děti....

Na jejich vzkazy v počítači se vykašli a uteč. Fakt.

Feuria — 27. 2. 2007 14:40

Jo, tak to je taky možnost ! Počkej až manželce dojde trpělivost a ona se s ním rozvede sama ! On by to totiž kvůli Tobě nikdy sám neudělal !!! P.s. myslíš, že to oslovování je tak hrozně podstatný beruško ;)

choysia — 27. 2. 2007 14:40

A co když Napti opravdu miluje a rozvést se chce??? :rolleyes:
Asi to některej "ženáč" už udělal, když je tolik lidí u nás rozvedených :/

Feuria — 27. 2. 2007 14:41

dagi napsal(a):

yellow, netvrdím, že je to jen její vina.. z poloviny je to samozřejmě i jeho vina.  jen být na jejím místě, nedokázala bych se sama sobě podívat do očí.. nebudu nikoho jmenovitě soudit, ale tyhle typy lidí mi prostě nesedí.

Never say never dagi ;)

host5522 — 27. 2. 2007 14:42

dagi, ne vždy se člověk rozhoduje jen hlavou. a kde je řečeno, že ona se sama sobě do očí dívat může? ale prostě je "TO" silnější, aspoň po nějakou dobu.

a ti pánové umějí tak dobře "masírovat", že "my milenky" máme pocit, že je osvobozujeme z náruče zlé hyeny. taky jsem si to prožila.

Feuria — 27. 2. 2007 14:43

choysia napsal(a):

A co když Napti opravdu miluje a rozvést se chce??? :rolleyes:
Asi to některej "ženáč" už udělal, když je tolik lidí u nás rozvedených :/

No, nevím Choys - dle těch bulíků, co jí věší na nos to vidím jen na manželskou krizi ... a rozvést se chce zřejmě manželaka, takže ono k rozvodu možná na konec dojde ! Ale ... zda to bude mít příznivý vliv pro Napti ??? Hmm - v tom tedy takový optimista nejsem :( sory :vissla:

adra — 27. 2. 2007 14:43

dagi tak at se ti líp píše - jsem milenkou ženatého muže....a dívám se denně sama sobě do očí...
taky nemám ráda určité typy lidí - ale jak žijí je jejich věc....
a to že někomu rozvracím rodinu?? tak mi NIKDY nepřišlo na mysl...na to musí být vždy dva....

Napti...třeba tu jistá naděje je...podle toho co píšeš...ale na tohle jsme tady zatím krátké - tak daleko nikdo nedohlédne....

host5522 — 27. 2. 2007 14:43

přesně tak, souhlas s feu.
dagi, chtěla jsem zrovna napsat... taky jsem svou kamarádku odsuzovala, a pak se mi stalo to samé. a ty víš, co se ti stane za 10 - 20 let? život je dlouhý.

host eska — 27. 2. 2007 14:44

Dagi, to ti nesedí 80% babinetu :hjarta:
(no, tady toho přibylo, za tu chvilku :) )

annie — 27. 2. 2007 14:44

Dagi - někdy potkáš chlapa, padnete si do noty, on mistrně "schová" tu maličkost, že je ženatý, Ty po prožitém příjemném večeru zjistíš, že se zamilováváš, nějakou dobu se scházíte a Ty teprve zjistíš, že je ženáč....ale to už jsi do něj zblblá tak, že není tak úplně jednoduché ho koupnout do....víš kam...
Opravdu - nikdy neříkej nikdy...

dagi — 27. 2. 2007 14:46

feuri, to nehrozí ;)

adra — 27. 2. 2007 14:47

Dagi tak jsme se tu do Tebe pustili že... :pussa: ale bohužel...tak to chodí ... potrefená husa kejhá nejvíc...tolikrát...opravdu tolikrát se mi přihodilo to co jsem říkala že NIKDY... a osvobodila mě myšlenka že už neříkám větu nebo slovní spojení...TO NECHAPU....protože každý nějak žijeme ne dobře nebo špatně ale nějak...a pro každého je k chápání něco jiného ... co jiný vezme v pohodě...to druhému hlava nebere...hmm??
:):)

Oxi — 27. 2. 2007 14:48

aaa zasadova extremistka :D
dagi ... si presne ako katolicka cirkev :lol: (alebo kazda cirkev?)

adra — 27. 2. 2007 14:51

oxi...:lol: :lol: jestli to myslíš tak že moje zásady  .... jsou tak extremní  jako ode zdi ke zdi??? :P

Oxi — 27. 2. 2007 14:52

adra to bolo smerovane na dagi, nie na teba :) teba by som akurat nakopal do zadku niekedy :)

adra — 27. 2. 2007 14:54

OXI.....sakriš tak to jo...a posluž si...:-)) jen když ti to udělá dobře.... :reta:

hezké odpoledne všem :pussa:

Napti — 27. 2. 2007 14:58

Ne.

choysia — 27. 2. 2007 15:02

:) Napti, stejně jen on a ty víte, jakej je váš vztah.....my se tady můžem jen dohadovat. Já jsem taky v devatenácti šíleně zamilovaná myslela, že bych nikdy s Ž  nechodila.....a ouvej, jednou ke mně přišel i se ženou a dcerou a řekl pravdu...po čtyřech měsících.
Člověk vážně nikdy neví, co bude a co udělá....i proti zásadovosti :/

No, zase jsem se tu trochu víc odhalila :rodna: ...

jancas — 27. 2. 2007 15:03

Napti napsal(a):

Podle vasich odpovedi bych nemela o cem vahat.Ale jsem do nej zamilovana.A kdyz jsem byla jednou u nej v praci tak mu manzelka neco napsala pres pocitac,ptala se jestli ma neco zapnout doma na pocitaci,zadny oslovovani lasko nebo mazlicku tam od ni nebylo.A taky psala ze uz neceka zeby se to mezi nema zlepsilo.Pritel nevedel ze si to ctu.Ja uz opravdu nevim.Ted prisel s tim,ze mu manzelka rekla ze poda zadost o rozvod,pry ji to takhle uz nebavi.A pritel rika ze s ni uz rok nespi.Jsem zoufala a je mi teprv 20let.

Ahojky, utíkej od něho a pokud možno hned!!!!!!!!!!!!!!!!! Ten se nerozvede ani omylem, pokaždé bude mít nějaký "důvod" proč nemůže o ten rozvod teď požádat a ty pořád budeš čekat a čekat a čekat. Chápu,že ho miluješ, ale to chceš mít takový vztah????????????????? Vždyt tě ani nemůže představit rodičům a rodině vůbec a jeho přátelé a kolegové z práce tě akorát budou mít za mladou naivní husičku!!!!!!!!!!!!!  Zní to možná tvrdě, ale takhle to je!!!!!!!!!!!!! Stratíš nejkrásnější roky života s chlapem, se kterým nemůžeš si naplánovat svou budoucnost. jsi mladá, jistě šikovná, najdeš si lepšího, který z tebe nebude dělat hloupou husu, když bude s tebou tak ti bude do očí říkat jak tě milujě a sotva odjede za manželkou,tak se ti bude smát.

host5522 — 27. 2. 2007 15:05

Napti, lidi se občas prostě hádaj, to nic neznamená.

Kdybych ti měla vypsat, kolik různých "pravd", polopravd, lží a výmyslů jsem si vyslechla já, psala bych sedm dní a sedm nocí a to píšu všema deseti.

A i kdyby něco z toho nebo všechno z toho nakrásně pravda byla, málokterý chlap opustí své malé dítě. A varovala bych tě před tím, aby sis myslela, že ten tvůj je zrovna ten "málokterý".

Taky jsem si myslela, že ten můj se rozvede a že je to mezi námi opravdové, možná bylo, ale od dítěte prostě neodešel.

Jinak... víš, co se říká? Že ožení-li se manžel s milenkou, uvolní se tím pouze další pracovní místo... Víš jak to myslím? Nechci ti kázat, nejsem zas o tolik starší než ty.

Ale tohle se prostě musí "odžít". Odejít od něj můžeš ve chvíli, kdy už toho budeš mít plné zuby a začneš přes ty růžové brejličky aspoň trochu vidět.

host5522 — 27. 2. 2007 15:08

choysi, jak jsi to myslela... přišel ze ženou a dcerou????

manželka toho mého ho ke mně dokonce vozila autem....

mipi — 27. 2. 2007 15:08

Napti,
neres jestli se rozvede-nerozvede. Uzivej si , pokud jsi zamilova, a pokud ti to tak prozatim staci. Nezavirej si ale :hjarta: k ostatnim muzum.
Pokud citis, ze je to muz tveho zivota, tak si pockej. Pokud ne, tak ho opust.

Ja se takhle poprve zamilovala v 18-ti. Milovala jsem ho, ale nevazala se na nej. Vystudovala skolu, pokoukla se po svete, chodila i s jinymi. Ale vzdy kdyz jsme se videli, bylo mne jasne, ze k sobe patrime. Po 5-ti letech mi zavolal, rekl ze beze mne nemuze zit a pozadal me o ruku.
Takze ne kazdy vesi buliky na nos :)

Feuria — 27. 2. 2007 15:09

dagi napsal(a):

feuri, to nehrozí ;)

:lol: :dudlik::dudlik::dudlik:

host5522 — 27. 2. 2007 15:10

Ženil se a věděl, že to není ta pravá???????????  No tak to sorry, ale tohle mu snad nemůžeš věřit ani s růžovýma brejlema. Tak proč se ženil??? :) Věř, že ti pánové moc dobře vědí, proč zůstávají ženatí.

host5522 — 27. 2. 2007 15:12

Mipi, to je moc hezké, ale takový happy end má jeden příběh ze sta. Bohužel na to, že nejsme tou jednou ze sta některé z nás přicházejí hodně dlouho.

Selima — 27. 2. 2007 15:13

Napti, necchem ti brať ilúzie, ono s as nimi tak pekne žije, ale ten môj (bývalý) ženáč mal fakt ženu harpyju, dozvedela som sa to náhodou(ktorá neexistuje) a potom ešte od niekoľkých iných ľudí, ale - práve preto s ňou zostal. Keď pochopila, že koniec manželstva sa rýchlo blíži, povedala mu, že ak sa s ňou rozvedie, už nikdy neuvidí ani dcéru; a "bylo vymalováno". On na malej lipol a neprežil by ostať bez nej, keby ju navyše bývalka proti nemu huckala... Niekedy v živote víťazia tie otrlejšie, aj keď v tomto prípade je veľmi po*né, čo to vlastne je víťazstvo... Ja by som ho za manžela teda nechcela - ani keby bol voľný... Naozaj nie; po tom, čo som s ním zažila... :/

Feuria — 27. 2. 2007 15:14

mipi napsal(a):

Napti,
neres jestli se rozvede-nerozvede. Uzivej si , pokud jsi zamilova, a pokud ti to tak prozatim staci. Nezavirej si ale :hjarta: k ostatnim muzum.
Pokud citis, ze je to muz tveho zivota, tak si pockej. Pokud ne, tak ho opust.

Ja se takhle poprve zamilovala v 18-ti. Milovala jsem ho, ale nevazala se na nej. Vystudovala skolu, pokoukla se po svete, chodila i s jinymi. Ale vzdy kdyz jsme se videli, bylo mne jasne, ze k sobe patrime. Po 5-ti letech mi zavolal, rekl ze beze mne nemuze zit a pozadal me o ruku.
Takze ne kazdy vesi buliky na nos :)

I to se stává a pokud by měla Napti takový přístup - možná i stane... jenže mám za to (z toho co jsem četla), že je to o trochu něčem jiném ! :rolleyes:
Ale nikdo tu do toho nevidíme ... takže až čas ukáže !

choysia — 27. 2. 2007 15:15

yellow108 napsal(a):

choysi, jak jsi to myslela... přišel ze ženou a dcerou????

...no, můj milý za mnou přišel do baru, kde jsem dělala se ženou a s dcerou.....Bylo to na Silvestra a já jsem ho pozvala :( ....a vůbec jsem netušila, že někoho má :usch: ...to byla řacha do  :hjarta:
V devatenácti telecích letech jsem myslela, že na místě umřu......

host5522 — 27. 2. 2007 15:17

choysia napsal(a):

yellow108 napsal(a):

choysi, jak jsi to myslela... přišel ze ženou a dcerou????

...no, můj milý za mnou přišel do baru, kde jsem dělala se ženou a s dcerou.....Bylo to na Silvestra a já jsem ho pozvala :( ....a vůbec jsem netušila, že někoho má :usch: ...to byla řacha do  :hjarta:
V devatenácti telecích letech jsem myslela, že na místě umřu......

Hm, tak to je síla. To já jsem to měla trochu jinak.

host eska — 27. 2. 2007 15:18

Naptinko,
hlavně nesleduj ten vývoj mezi nima jako něco, co je pro tebe spásný.
Musíš se soustředit víc na sebe ... Co sama chceš, jestli ti to přináší spíš potěšení a nebo utrpení.

Ten rok bys neměla strávit čekáním a sledováním, jak to mezi nima probíhá! Dokud je sní, ty se rozhodni, jestli chceš být s ním a pokud jste jeden pro druhýho ti nejlepší a je to láska, zůstaň s ním kamarádka a uvidíš. Jo, hlavně ne kamarádka na vypovídání.  Kamáradka ve smyslu, že ho nezačneš nenávidět a ani nic vyčítat, ale zkušís se věnovat jiným věcem. A ne jemu. Zamilovaná nezamilovaná.  Až se rozvede se k sobě můžete vrátit.
Tím čekáním si vůbec nepomůžeš. Asi tak nějak...

Jo, to je taky případ, Selimko :) to se taky stává...

host eska — 27. 2. 2007 15:19

choysia napsal(a):

yellow108 napsal(a):

choysi, jak jsi to myslela... přišel ze ženou a dcerou????

...no, můj milý za mnou přišel do baru, kde jsem dělala se ženou a s dcerou.....Bylo to na Silvestra a já jsem ho pozvala :( ....a vůbec jsem netušila, že někoho má :usch: ...to byla řacha do  :hjarta:
V devatenácti telecích letech jsem myslela, že na místě umřu......

:pussa:
někteří lidé umí připravit teda pěkný šoky... to se ti to bál říct do očí, nebo co?

choysia — 27. 2. 2007 15:19

:lol: Dneska mi to přijde celkem vtipný....My se pořád potkáváme, sem tam i pokecáme, jako by se nic nestalo.......a já si říkám, jak je teď vyžranej a nemá skoro vlasy....aaaaaaaach, jak je mi dobře :)
:jojo:

choysia — 27. 2. 2007 15:20

host eska: to se ti to bál říct do očí, nebo co?

A divíš se?? Budím přece respekt, ne???? :rodna::D

Napti — 27. 2. 2007 15:22

adra napsal(a):

Napti...no jo být tebou tak bych ten rok a půl počkala, vždyt je to tak super mít někoho kdo tě má rád a slíbí ti že se KVULI TOBE rozvede.......věř mu...no za rok půl  syn pak sice půjde do školy...takže bych si tipla že ti řekne at ještě chvíli počkáš než odchodí první třídu bude toh na něj moc - tedy na syna víš...
No a pak taky teda vlasně ta škola něco stojí a manželka by to sama neutáhla a on ji musí finančně podoporovat...takže možná ještě tak 2-3 roky pět let....kolik ti bude...???
jo nevěř tomu že spolu spí...to určitě ne...ženatí muži mají doma jen furie...oni vedle sebe jen leží....


U T I K E J    D O K U D   T O    J D E.....  !!!!!!!!!!!!!

Asi utikat nebudu,je mi lito ze jsem vas sklamala,ale jsem dost naivni.Pockam uvidim a pak vam napisi

choysia — 27. 2. 2007 15:23

Zklamala?? Napti, zklamat můžeš jen sama sebe, tady nikoho....Nikdo přece neví, jak to všechno opravdu je :hjarta:
:)

host5522 — 27. 2. 2007 15:27

Mipi, můj příběh mohl mít taky skoro happy end. Byli jsme spolu skoro dva roky (jeho žena o všem věděla, klidně jsme spolu jezdili na dovolené - jako s ním, ne s ní, normálně doma oznámil, že jde ke mně a šel...). On mi pořád valil klíny do hlavy, ale pak jsem nabyla dojmu, že se fakt nerozvede. Rozešla jsem se s ním. Přes tři roky jsme se viděli jen občas náhodou pracovně, hodně jsem cestovala atd. V práci jsem se doslechla od kolegů (!), že prý pros..al svou životní šanci, když se kvůli mně nerozvedl. Před dvěma měsíci jsme se zase začali scházet, stále říkal: jak prý mě miluje, jsem jeho životní láska atd. Tak jsem mu před týdnem řekla: Fajn, taky tě mám ráda a vím, že k sobě patříme, tak se rozveď. A on cukl. Hnala jsem ho, že nestačil utíkat.

host5522 — 27. 2. 2007 15:29

Napti, vždyť jsem psala, že to si prostě musíš sama prožít, to fakt nejde hned, na něčí radu.
Do mně kdyby v určité době mluvili horem - dolem, neopustila bych ho. Ale teď už to všechno vidím jinak. Chce to jen sílu a věřit si.

Spina — 27. 2. 2007 15:32

z vlastní zkušenosti... někdo se i rozvede... 
nemůžeme všechny házet do jednoho pytle...

host eska — 27. 2. 2007 15:36

Nás jsi nezklamala :hjarta: jaks na to přišla? :styrka: Je to jen na tobě...

Choysinko, když jsi ho popsala, jak dnes vypadá. Tak jsem si vzpomněla, jak vypadá moje láska, co mě taky věšela bulíky na nos.  :lol: Já jsem taky strašně ráda, že se to nevyvedlo.
:kapitulation:

jarka týnková — 27. 2. 2007 15:46

Napti, jsi mladá. Na tvým místě bych počkala. A možná počítala s tou horší variantou, že se nerozvede a že opustí jednou tebe. Teď si prostě užívej života, netlač na něj, nemělo by to cenu, naopak bys ho možná odehnala. Láska je divná a je jí jedno, jestli ten druhý je zadaný. A na nevěru musí být vždycky dva, takže si ani  já nemyslím, že by ses nemohla sobě dívat do očí. Je možné, že Ti nelže. To ukáže až čas a hlavně, třeba ty sama poznáš, že to není ten pravý, až se poznáte víc. Pro ostatní puritány jen dodatek. Na každého jednou dojde, tak opravdu : Nikdy neříkejte nikdy".Hodně štěstí a dej vědět. Jarka

xkisek — 27. 2. 2007 15:49

Spina napsal(a):

z vlastní zkušenosti... někdo se i rozvede... 
nemůžeme všechny házet do jednoho pytle...

Anebo se s ním rozvede manželka, jako jsem to udělala já po 3 letém trojúhelníku. Nevydržela jsem, ona jo. Teď je s ní čerstvě ženatý a vypadá vcelku spokojeně. Někdy lituju, někdy ne.

Napti — 27. 2. 2007 16:10

a.h.oj.

Tiina — 27. 2. 2007 16:15

Napti no nevím, vlastních zkušeností nemaje, ale měla jsem kamarádku a ta byla tak nějak ve stejné situaci jako ty. Manželka šílená harpyje, takovou bestii abych pohledal, vůbec mu nerozumí, celé noci se courá po hospodách atd., dceru by mi samozřejmě taky nepůjčovala..nicméně teď se ještě nerozvede, až tak za rok, protože teď by to ještě manželka neustála. Kamarádka byla tak zblblá, že jí nezarazilo ani to, proč že se najednou stará o city takové bestie, jakou byla jeho žena, že. Nakonec se s ním kamarádka rozešla a  pokud vím, tak je ženatý dodnes.

Nicméně pak je tady taky můj bývalý kolega, který byl ženatý, jeden měsíc měl fotku své ženy coby tapetu na počítači a druhý měsíc jí nazýval arogantní krávou a rozváděl se...ani ne tak kvůli tomu, že by nově objevil výše uvedenou povahovou charakteristiku své ženy, ale kvůli své přítelkyni.

Nicméně obecné zkušenosti jsou takové, že se pánové v podobné situaci jako je ten tvůj nerozvádějí, třeba už kvůli dětem, společnému majetku, nebo prostě z lenosti. A pokud se přece rozvede pořád je tady riziko, že si za pár let opatří novější model a rozvede se tentokrát s tebou.

Feuria — 27. 2. 2007 16:16

Tak si to užívej .... a uvidíš. Co na to říct ? To si asi každá musíme odžít sama ... Jsi mladá, věk není, co by Tě tlačilo .... jednej dle srdce, ale nezapomeň mít i mysl otevřenou. Se vším můžeš dojít sem - to také pomáhá, poslechnout pár názorů, urovnat si to v hlavě... stejně si vše musíš pak rozhodnout a udělat podle sebe. Tak hodně štěstí :)

Slniečko — 27. 2. 2007 16:21

Jeeee, dalsi trpeliva panenka :D. Ja se omlouvam, Fe vi, ze to nemyslim zle,ale prozit si to musi kazda, ted uz se na to divam uplne jinak a smeju se,kdyz to ctu....Take jsem cekala, dokonce dvakrat a musim rict, ze ten prvni nemel ani dite jen zenu a take s ni nespal, ale realita nakonec byla uplne jina, no kazdy si tu pusu musi nabit sam...Uz mlcim....:lol:

dagi — 27. 2. 2007 16:26

aaa, no jo, tak pojďte do mě :D. no nic, každý svého štěstí strůjcem.. já zůstávám monogamní :gloria:

Slniečko — 27. 2. 2007 16:28

Dagi, srdci neporucis a hold rozumu to vzdy trva ponekud dela a pokud to jeste jiskri v posteli, to pak trva o to dele :lol::lol::lol: Promin, nechci poucovat, jen vlastni zkusenost.....

Selima — 27. 2. 2007 16:37

Slniečko, ale dagi je bojovníčka za monogamiu a proti mimomanželským vzťahgom - tá, "čo by NIKDY" ale NIKDY... :rolleyes: :fuck: :D

Napti — 27. 2. 2007 16:38

TINA:.

jancas — 27. 2. 2007 16:47

napti, jestli chceš čekat na to jestli se rozvede,tak čekej. Ale můžu ti říct,že můžeš a pravděpodobně budeš čekat marně a tak pročekáš nejkrásnější léta svého života,které by si mohla trávit s někým jiným, svobodným. at si to jednou nevyčítáš, tak jak já

dagi — 27. 2. 2007 16:50

no, taky vím, o čem mluvím.. otec už mamku dlouho podvádí a to mu nikdy neodpustím. ubližuje tím nejen jí..
možná ale "díky" němu mám takový názor a stojím si za ním. vdávala jsem se s tím, že budu věrná. kdybych měla potřebu hledat útěchu jinde, do vztahu bych se nehrnula..

Wiki — 27. 2. 2007 16:55

Nevím zda-li je tou nejpodstatnější otázkou, rozvede-li se či ne.

Napti kolik máš let??

jancas — 27. 2. 2007 16:57

dagi napsal(a):

no, taky vím, o čem mluvím.. otec už mamku dlouho podvádí a to mu nikdy neodpustím. ubližuje tím nejen jí..
možná ale "díky" němu mám takový názor a stojím si za ním. vdávala jsem se s tím, že budu věrná. kdybych měla potřebu hledat útěchu jinde, do vztahu bych se nehrnula..

přesně tak. nikdy už nedovolím,aby se někdy chlap ke mě zachoval tak jako můj ex. Naštěstí mám těď suprového přítele, se kterým jsem zasnoubená :hjarta:

Napti — 27. 2. 2007 16:59

Moje ,

Napti — 27. 2. 2007 17:01

Jinak je mi 20 let,podotyka jsem opravdu hodne naivni.

jarka týnková — 27. 2. 2007 17:07

Víš Napti, já si myslím, že jsou případy, kdy se lidi vezmou a pak zjistí, že jim to moc neklape. "Slušně" vychovaný holky to zvládnou. Moje maminka trpí v manželství už 40 let. Fakt super. Kdysi jsme jí prosili, aby od táty odešla, vydržela všechno. "Kvůli nám" se obětovala. Dnes jsme všichni dospělý a ona trpí dál. Tak nevím, co je lepší pro děti?  A nejen pro ně....ale to je asi k jinému tématu. Ohledy na děti jsou hezká věc, ale pokud jsou ti dva trochu rozumní dá se to zvládnout bez problémů i po rozvodu a dítě tím nemusí trpět. Naopak, někdy trpí víc v napětí a vzájemné nesnášenlivosti.

dagi — 27. 2. 2007 17:19

jancas, tak to ti moc přeju! vypadá to, že jsme pomalu exemplář ;).

bez urážky :D

Napti — 27. 2. 2007 17:20

Mas pravdu..

jarka týnková — 27. 2. 2007 17:25

V tom Napti problém nehledej, jde jen o boj mezi nimi. I otec má právo na dítě pokud není zločinec. Ostatní jsou jen ultimata, dost hloupá a někdy účinná, ale protiprávní

avalonka — 27. 2. 2007 17:36

Napti napsal(a):

Ahojky,chci se zeptat.Mam pritele uz pul roku a je zenaty ma 4leteho syna a je o 10let starsi.Pokazde me presvedcuje ze se chce rozvest.Byla bych stasna kdyby se rozvedl ale porad mi neco v hlouby duse rika,ze to stejne nakonec neudela a ze me ma jen na pobaveni,jeste k tomu ze ten rozvod planuje tak za rok a pul az bude pry syn starsi,ale kdyz jsem mu tohle rekla tak to vypadalo ze se chce opravdu rozvest.K tomu jsem dost zarliva a kdyz si predstavim ze kazdy vecer spi s manzelkou v posteli tak uz vubec nemam jistotu co s ni dela.Nevim jestli mu mam verit.Poradte...

ne.

Napti — 27. 2. 2007 17:47

Tak to byla razna odpoved avalonko.Zajimavy je,ze ja bych radila asi to same ale kdyz jsem ted v te situaci...Je to uplne o necem jinem.

Napti — 27. 2. 2007 17:50

Jarko ani nevis jakej mam z toho strach.Moc dekuju za radu.Zitra jsem zase prijdu,budu tady tak o 7 od rana.Ted uz musim koncit.Zatim ahojky

jarka týnková — 27. 2. 2007 18:07

Vím....

dagi — 27. 2. 2007 18:12

napti, najdi si někoho jiného, bez závazků.. nestojí to za to.

KALIK — 27. 2. 2007 18:17

Z pohledu chlapa: Není nic lepšího, než mít dvě ženský, manželku na výchovu dítěte, milenku na užívání si s tím, že s oběma vesele vyšukávám. Proč manželku opouštět, když už manželku mám, k tomu děcko. Byl bych blbej, kdybych něco měnil, tohleto je naprosto nejideálnější stav. Milence budu věšet bulíky na nos, abych si jí udržel, totéž manželce, přeci mě jen tak neopustí, když máme společný majetek, dítě, vzpomínky, přátele. Milenka je fajn zpestření, když třeba manželka prudí a potřebuju se odreagovat.

Jedno je ale jisté, tady jednoznačně vyhrává ten chlap. Není nad to býti chlapem, manipulovat a smát se, jaké jsou ty ženký husičky, co si nechají všechno líbit, co nemají špetku sebevědomí, co neznají vlastní cenu. V takovémto uspořádání je konečně chlap pořádným chlapem a samcem :)

sandra — 27. 2. 2007 18:59

KALIK napsal(a):

Z pohledu chlapa: Není nic lepšího, než mít dvě ženský, manželku na výchovu dítěte, milenku na užívání si s tím, že s oběma vesele vyšukávám. Proč manželku opouštět, když už manželku mám, k tomu děcko. Byl bych blbej, kdybych něco měnil, tohleto je naprosto nejideálnější stav. Milence budu věšet bulíky na nos, abych si jí udržel, totéž manželce, přeci mě jen tak neopustí, když máme společný majetek, dítě, vzpomínky, přátele. Milenka je fajn zpestření, když třeba manželka prudí a potřebuju se odreagovat.

Jedno je ale jisté, tady jednoznačně vyhrává ten chlap. Není nad to býti chlapem, manipulovat a smát se, jaké jsou ty ženký husičky, co si nechají všechno líbit, co nemají špetku sebevědomí, co neznají vlastní cenu. V takovémto uspořádání je konečně chlap pořádným chlapem a samcem :)

:supr:

jarka týnková — 27. 2. 2007 19:01

Je fajn, když posloužíme k pobavení ne? My se přece taky často "ohromně" bavíme.

Selima — 27. 2. 2007 19:04

dagi napsal(a):

napti, najdi si někoho jiného, bez závazků.. nestojí to za to.

Máš nejakých v ponuke? Aj vo vekovej kategórii 35-45 rokov? Tak sem snimi...! :P Nebuď škrob!

jancas — 27. 2. 2007 19:05

dagi napsal(a):

jancas, tak to ti moc přeju! vypadá to, že jsme pomalu exemplář ;).

bez urážky :D

díky! :D ale dlouho mi trvalo než jsem našla odvahu se pustit do dalšího vztahu. A nelituji toho!! :)

Bety — 27. 2. 2007 19:11

sandra napsal(a):

KALIK napsal(a):

Z pohledu chlapa: Není nic lepšího, než mít dvě ženský, manželku na výchovu dítěte, milenku na užívání si s tím, že s oběma vesele vyšukávám. Proč manželku opouštět, když už manželku mám, k tomu děcko. Byl bych blbej, kdybych něco měnil, tohleto je naprosto nejideálnější stav. Milence budu věšet bulíky na nos, abych si jí udržel, totéž manželce, přeci mě jen tak neopustí, když máme společný majetek, dítě, vzpomínky, přátele. Milenka je fajn zpestření, když třeba manželka prudí a potřebuju se odreagovat.

Jedno je ale jisté, tady jednoznačně vyhrává ten chlap. Není nad to býti chlapem, manipulovat a smát se, jaké jsou ty ženký husičky, co si nechají všechno líbit, co nemají špetku sebevědomí, co neznají vlastní cenu. V takovémto uspořádání je konečně chlap pořádným chlapem a samcem :)

:supr:

:supr::supr::supr:
a možná až to manželku přestane bavit, tak se s ním opravdu rozvede, a pak ho, Napti, budeš mít na chvíli jenom pro sebe - a možná si tě i vezme a udělá ti dítě, než se okoukáš a zaujme ho zase jiná.... a pak to zase nebude řešit - proč také, vždyť ty ženské to za něj nakonec vyřeší samy, je to tak pohodlné.... přesně tak jak říká Kalik

dagi — 27. 2. 2007 19:19

KALIK napsal(a):

Z pohledu chlapa: Není nic lepšího, než mít dvě ženský, manželku na výchovu dítěte, milenku na užívání si s tím, že s oběma vesele vyšukávám. Proč manželku opouštět, když už manželku mám, k tomu děcko. Byl bych blbej, kdybych něco měnil, tohleto je naprosto nejideálnější stav. Milence budu věšet bulíky na nos, abych si jí udržel, totéž manželce, přeci mě jen tak neopustí, když máme společný majetek, dítě, vzpomínky, přátele. Milenka je fajn zpestření, když třeba manželka prudí a potřebuju se odreagovat.

Jedno je ale jisté, tady jednoznačně vyhrává ten chlap. Není nad to býti chlapem, manipulovat a smát se, jaké jsou ty ženký husičky, co si nechají všechno líbit, co nemají špetku sebevědomí, co neznají vlastní cenu. V takovémto uspořádání je konečně chlap pořádným chlapem a samcem :)

:fuck: nic jiného jsem ani nečekala.. díky bohu nejsou všichni jako kalik!

dagi — 27. 2. 2007 19:22

Selima napsal(a):

dagi napsal(a):

napti, najdi si někoho jiného, bez závazků.. nestojí to za to.

Máš nejakých v ponuke? Aj vo vekovej kategórii 35-45 rokov? Tak sem snimi...! :P Nebuď škrob!

bohužel :D. ale kdyby něco, jsi první komu dám vědět ;)

Selima — 27. 2. 2007 19:24

Dík! Mysli na mňa! :godlike: :tesi: :rodna:

host eska — 27. 2. 2007 19:30

A kdo řekl, že je kalik takovej? Myslím, že vůbec nečteš mezi řádky a všechno si vykládáš trošku zkresleně vzhledem k tomu, co jsi zažila a nevidíš to, co ty příspěvky doopravdy chtějí říct.
Asi by byl pitomej, kdyby to tady takhle vyslepičil a potom se podle toho choval? Kdo by mu na to pak skočil, ne???
Nebo myslíš dvojtý krytí? Myslím, že zatím Kalik tolik fikanej není, to přichází po třicítce ;) 
:lol:
dagi :pussa:

Sjuzn — 27. 2. 2007 19:34

KALIK napsal(a):

Z pohledu chlapa: Není nic lepšího, než mít dvě ženský, manželku na výchovu dítěte, milenku na užívání si s tím, že s oběma vesele vyšukávám. Proč manželku opouštět, když už manželku mám, k tomu děcko. Byl bych blbej, kdybych něco měnil, tohleto je naprosto nejideálnější stav. Milence budu věšet bulíky na nos, abych si jí udržel, totéž manželce, přeci mě jen tak neopustí, když máme společný majetek, dítě, vzpomínky, přátele. Milenka je fajn zpestření, když třeba manželka prudí a potřebuju se odreagovat.

Jedno je ale jisté, tady jednoznačně vyhrává ten chlap. Není nad to býti chlapem, manipulovat a smát se, jaké jsou ty ženký husičky, co si nechají všechno líbit, co nemají špetku sebevědomí, co neznají vlastní cenu. V takovémto uspořádání je konečně chlap pořádným chlapem a samcem :)

Hmmmm.....sem byla ale husa pitomá, když jsem ztrácela v 18-nácti čas s ženatým, který mi 2 roky sliboval, že se rozvede a ono nic:rolleyes:
Šmejd jeden! Když si na to dneska vzpomenu, tak je mi na......:usch:

Selima — 27. 2. 2007 19:43

host eska napsal(a):

A kdo řekl, že je kalik takovej? Myslím, že vůbec nečteš mezi řádky a všechno si vykládáš trošku zkresleně vzhledem k tomu, co jsi zažila a nevidíš to, co ty příspěvky doopravdy chtějí říct.
Asi by byl pitomej, kdyby to tady takhle vyslepičil a potom se podle toho choval? Kdo by mu na to pak skočil, ne???
Nebo myslíš dvojtý krytí? Myslím, že zatím Kalik tolik fikanej není, to přichází po třicítce ;) 
:lol:
dagi :pussa:

Vy dve (alebo ona a Kalik) ale hovoríte každá iným jazykom - Ja nerozumet jazyk tvoja kmen, cudzincu...

host eska — 27. 2. 2007 20:04

No, ja zas nerozumět jazyk tvýho kmene :D
Ty myslíš, Seli, že tady někdo podporuje polygamii?
Já zas nerozumím dagi, proč myslí, že to tak je :)

aja000 — 27. 2. 2007 20:09

nati---udělá ti to samé co udělal manželce,když se rozvede a vezme si tabe,....myslíš ,že jsi lepší než jeho žena ,kterou podvádí...vzpamatuj se prosím tě.....a kopni ho do zadku z rozběhem...nebo si zkazíš život s takovým blbcem...nebud naivka...

Selima — 27. 2. 2007 20:30

host eska napsal(a):

No, ja zas nerozumět jazyk tvýho kmene :D
Ty myslíš, Seli, že tady někdo podporuje polygamii?
Já zas nerozumím dagi, proč myslí, že to tak je :)

Dagi sa rozhodla, že ako Johanka z Jarku bude bojovať za čisté, monogamné vzťahy - a odmieta chápať aj veci ako irónia, vysvetlenia bez emočného zafarbenia - všetko je podľa nej útok na nepoškvrnenosť posvätného zväzku manželského... Kto chce kam...

ivulka41 — 27. 2. 2007 20:31

Napti napsal(a):

Ahojky,chci se zeptat.Mam pritele uz pul roku a je zenaty ma 4leteho syna a je o 10let starsi.Pokazde me presvedcuje ze se chce rozvest.Byla bych stasna kdyby se rozvedl ale porad mi neco v hlouby duse rika,ze to stejne nakonec neudela a ze me ma jen na pobaveni,jeste k tomu ze ten rozvod planuje tak za rok a pul az bude pry syn starsi,ale kdyz jsem mu tohle rekla tak to vypadalo ze se chce opravdu rozvest.K tomu jsem dost zarliva a kdyz si predstavim ze kazdy vecer spi s manzelkou v posteli tak uz vubec nemam jistotu co s ni dela.Nevim jestli mu mam verit.Poradte...

Napti, svým příběhem mi připomínáš mou kamarádku, která čeká na toho svýho ,,ženáče" už víc jak 20 let. To
si piš, že si milostpán pěkně užívá dodnes s jednou i druhou, vyhovuje mu to tak, proč by se měl tedy rozvádět. A ta druhá chudinka - čekanka ho pořád tak miluje, že asi zůstane napořád věrná svému svobodnému
stavu, protože co když by se už její milý konečně rozhoupal a rozhodl se pro ni, ona tu přece pořád na něj čeká.

faf — 27. 2. 2007 21:29

Ja chcem by v buducom zivote chlaaaaaap. :supr: a budem mat zenu a aspon tri milenky k tomu......:lol:

ket — 27. 2. 2007 21:35

no kaliku jak te tady ctu i v jinych diskusich tak si rikam ze jsi to tentokrat myslel hodne ironicky ... i kdyz urcity procento pravdy v tom urcite je ... jen nerikej ze chlapi takovi jsou ... to by nezapadalo do meho vnimani sveta ...

dagi a jancas ... taky si predstavuju ze chlapa kteryho miluju budu mit cely zivot jen pro sebe ... a budu mu verna a on mi taky bude verny jenomze realita je jina ... staci se rozhlednout kolem sebe ... i kdyz moznost ze jsem se spletla si taky zacnu pripoustet az po tom co se to stane

no a kdyz se ta vec s manzelkama a milenkama vezme kolem a kolem z toho co se tu napsalo tak je manzelka fakt vzdycky ta furie / v pripade ze pise podvadena manzelka tak ji chlap maze doma med kolem pusy a ona ho chce zpatky/ ... milence je tvrzeno ze ona jedina vi a jedina mu rozumi ... takze i kdyz z tohoto pohledu je pro mne takovej chlap moralne bezpaterna meduza ktera sedi na dvou zidlich ... a z obou stran se snazej zensky aby ho dostali ... a z jineho pohledu je vlastne tak jak rikal kalik proste vitez ... nebo taky ten chudak kterejto musi resit a vymyslet si vymluvy atp.

ale nejsou snad vsichni takovi ... ze ne?

KALIK — 27. 2. 2007 21:49

V podstatě by se dalo říci, že ti chlapi za to ani nemůžou, oni se chovají podle své přirozenosti, tedy mít co nejvíce ženských. Tihleti jedinci, co jsou nevěrní to prostě neukočírují, ztratí nad sebou sebekontrolu. Je to tedy takový projev slabosti. Však taky chlapi jsou mnohem slabší stvoření než ženský. Ženským patří budoucnost.

Kamílek — 27. 2. 2007 22:49

Já si myslím, že Kalik ten první příspěvek nemyslí ironicky. Vždyť tohle je 100 % pravda. Nechápu, proč by to měl chlap vidět jinak. (No, možná jemtu něco nepochopila já) :)

dagi — 28. 2. 2007 5:35

host eska napsal(a):

A kdo řekl, že je kalik takovej? Myslím, že vůbec nečteš mezi řádky a všechno si vykládáš trošku zkresleně vzhledem k tomu, co jsi zažila a nevidíš to, co ty příspěvky doopravdy chtějí říct.
Asi by byl pitomej, kdyby to tady takhle vyslepičil a potom se podle toho choval? Kdo by mu na to pak skočil, ne???
Nebo myslíš dvojtý krytí? Myslím, že zatím Kalik tolik fikanej není, to přichází po třicítce ;) 
:lol:
dagi :pussa:

no jo, tyhle řeči mě trochu vyvádějí z míry :jojo:. prostě pro tento typ humoru asi nemám moc pochopení
:pussa:

KALIK — 28. 2. 2007 6:31

dagi, nikdky jsem žádnou nepodvedl. Nevím, proč říkáš, že jsem takovej, jak jsem napsal :dumbom:

dagi — 28. 2. 2007 7:22

:kapitulation: tak proč potom v tom duchu píšeš? každý si to potom vyloží po svém..

navrhuji smír :D. každý jsme nějaký.. :pussa:

Napti — 28. 2. 2007 7:26

A poradite mi nekdo co bych mela delat aby se rozvedl?Chci ho mit jen pro sebe.Takhle me to nebude dlouho bavit,stresovat se co dela zrovna s manzelkou atd.A podarilo se tady vubec nekomu uspet kdyz byl v me situaci?

KALIK — 28. 2. 2007 7:41

dagi, já to napsal, aby zde padl obecně mužský pohled na věc, tedy čisté uvažování bez dalších vlivů. Samozřejmě že ve skutečnosti do toho může zasáhnou ještě hodně věcí (výchova, hodnoty, priority, ...) a výsledek se může lišit. To co jsem napsal, je více méně základ, uvažování, tedy to, co na vyvstane na mysl jako první, tedy to vrozené, přirozené, živočišné ;)

step — 28. 2. 2007 7:44

Napti napsal(a):

Podle vasich odpovedi bych nemela o cem vahat.Ale jsem do nej zamilovana.A kdyz jsem byla jednou u nej v praci tak mu manzelka neco napsala pres pocitac,ptala se jestli ma neco zapnout doma na pocitaci,zadny oslovovani lasko nebo mazlicku tam od ni nebylo.A taky psala ze uz neceka zeby se to mezi nema zlepsilo.Pritel nevedel ze si to ctu.Ja uz opravdu nevim.Ted prisel s tim,ze mu manzelka rekla ze poda zadost o rozvod,pry ji to takhle uz nebavi.A pritel rika ze s ni uz rok nespi.Jsem zoufala a je mi teprv 20let.

Napti na jiném fóru jsem se toho tvého zastala, ale to jsem nečetla tohle..... Pokud muž i když tvrdí, že se chce rozvádět a dál spí s manželkou, nemyslí to s tebou vážně.... Zvaž zda s ním opravdu chceš být, protože pokud je by to opravdu bylo mezi nimi špatně, nespal by s ní apod....

Feuria — 28. 2. 2007 7:46

Žádná milenka nemá takovou sílu, aby rozvedla chlapa ! Ale můžeš jít za manželkou a říct jí to, ona se s ním možná rozvede.... ovšem pochybuji o tom, že ti to přinese štěstí ! Ale... kdo chce kam ?! hmm .......

Feuria — 28. 2. 2007 7:51

Napti - Ježišmarja, začni myslet hlavou !!!! ... jak si to představuješ ?

Napti — 28. 2. 2007 8:00

J.,.

step — 28. 2. 2007 8:09

Feuria napsal(a):

Žádná milenka nemá takovou sílu, aby rozvedla chlapa ! Ale můžeš jít za manželkou a říct jí to, ona se s ním možná rozvede.... ovšem pochybuji o tom, že ti to přinese štěstí ! Ale... kdo chce kam ?! hmm .......

Máš pravdu, musí se chtít rozvést on sám. Jen on nejlíp ví jak je to mezi nimi a jestli opravdu to jinak vyřešit nejde.

step — 28. 2. 2007 8:14

Napti napsal(a):

Ja premyslim uz i ve spanku,ale vymyslet porad nic nemuzu.Jsem v patove situaci.Ale ja jsem natolik hloupa ze ted ho opoustet nebudu.Ja vam totiz nerekla jednu vec.Je to muj sef!Kdybych ho opustila musela bych si zmenit i praci.Nedokazala bych ho vidat dal.Kazdemu bych radila to same co vi me,ale ted je to uplne neco jineho,jako by me ovladal.

Nevím, jestli jsem četla dobře, ale je ti 20? Víš hodně mužů si zvyšuje své ego tím že mohou mít mladou milenku, nechci tě nějak srazovat, ale jsi mladá a kolem tebe na tebe čeká spoustu dalších super můžů a o ně se nemusíš dělit s jeho dítětem a nemusí tvůj život ovlivňovat bejvalka.

Michaela.43 — 28. 2. 2007 8:40

Napti napsal(a):

Ahojky,chci se zeptat.Mam pritele uz pul roku a je zenaty ma 4leteho syna a je o 10let starsi.Pokazde me presvedcuje ze se chce rozvest.Byla bych stasna kdyby se rozvedl ale porad mi neco v hlouby duse rika,ze to stejne nakonec neudela a ze me ma jen na pobaveni,jeste k tomu ze ten rozvod planuje tak za rok a pul az bude pry syn starsi,ale kdyz jsem mu tohle rekla tak to vypadalo ze se chce opravdu rozvest.K tomu jsem dost zarliva a kdyz si predstavim ze kazdy vecer spi s manzelkou v posteli tak uz vubec nemam jistotu co s ni dela.Nevim jestli mu mam verit.Poradte...

Přítel, který je ženatý a jen slibuje...nakonec, co víc bys po teprve půl roce chtěla....musím se přidat k dalším, co tu píšou, že ON si užívá s OBĚMA a nevěř řečičkám typu  :moje stará je strašná, nerozumí mi, nespím s ní....a proč by se chtěl kvůli dítěti rozvést až za rok a půl až bude syn starší???co je to za blbost? jestli je synovi 5 nebo 7, je to vše na jedno brďo, možná horší, protože to začne chodit do školy....Ostatně s manželkou možná každý den nespí, ale jen obden, a nedělej si iluze, jestli  je odpo někde s tebou, večer si to klidně i rozdá s ní a ani se nemusíš ptát jak by mohl....vlastně co  jemu chybí? Fajn servis doma( protože to by s ní nebyl) a fajn servis v práci

Nechápej mé poznámky blbě, ano, píšu ti samé zápory a co nechceš slyšet, ale je to tak - troufám si říct na 95 % - ale v tom případě těch 5 % hledáš v kupce sena.....

a ještě poznámečka: jestliže mu "toto" vyhovuje, tak usadíš-li se třeba za ten rok a půl do pozice manželky - tedy druhé manželky - furt ON bude komunikovat s první manželkou- třeba jen kvůli dítěti, ale také si třeba najde "novou" přítelkyni, protože JE na to zvyklý.....

No a jestli jsi žárlivá,.....tak opravdu není nic "příjemnějšího" pro něj, než dělat žárlivé scénky....

Asi jsi pochopila, že "píšu z druhého břehu", ostatně  manželova milenka právě na toto "dojela", a to ji moc nesliboval, jen ona chtěla změnu....

Michaela.43 — 28. 2. 2007 8:43

Feuria napsal(a):

Žádná milenka nemá takovou sílu, aby rozvedla chlapa ! Ale můžeš jít za manželkou a říct jí to, ona se s ním možná rozvede.... ovšem pochybuji o tom, že ti to přinese štěstí ! Ale... kdo chce kam ?! hmm .......

No, některá tu "sílu" má, ale je to  samozřejmě o tom, že to ten chlap chce - ale procentuálně bych si tak dovolila tipnout 1:9, tedy  z 90% k rozvodu dávají podnět manželky, protože už je to přestalo bavit!

vašek — 28. 2. 2007 8:44

KALIK napsal(a):

Z pohledu chlapa: Není nic lepšího, než mít dvě ženský, manželku na výchovu dítěte, milenku na užívání si s tím, že s oběma vesele vyšukávám. Proč manželku opouštět, když už manželku mám, k tomu děcko. Byl bych blbej, kdybych něco měnil, tohleto je naprosto nejideálnější stav. Milence budu věšet bulíky na nos, abych si jí udržel, totéž manželce, přeci mě jen tak neopustí, když máme společný majetek, dítě, vzpomínky, přátele. Milenka je fajn zpestření, když třeba manželka prudí a potřebuju se odreagovat.

Jedno je ale jisté, tady jednoznačně vyhrává ten chlap. Není nad to býti chlapem, manipulovat a smát se, jaké jsou ty ženký husičky, co si nechají všechno líbit, co nemají špetku sebevědomí, co neznají vlastní cenu. V takovémto uspořádání je konečně chlap pořádným chlapem a samcem :)

ku.va Kalíku ten začátek je vostej :supr: a v závětu jen troška ironie na otevření očí :godlike:

jen bych dodal, že to tak není vždy zálěží na tom co ten chlap chce, některý na to nemaj nervy a maj maželku rádi a chtěj mít klid, otázka je zda jim pak zase neuteče manželka ...:mad:

majkafa — 28. 2. 2007 8:50

Napti, na jiném fóru jsem si přečetla, že jsi dost jela v drogách, skončila jsi jen nedávno a máš s tím stále problémy, jinde řešíš přítelovo dítě. Bude ti teprve 20. Můj názor je, že bys nejdříve měla dospět, vyřešit problém s drogami a pak hledat "životního" partnera.

ponožka — 28. 2. 2007 9:04

Ahoj, já bych se na to koukla trošku jinak. Je ti dvacet, takže jsi ještě takový nezkušený naivní mládě, který se teprve rozhlíží. Jemu je třicet, takže už dospělý muž, který by vzhledem ke svýmu věku měl vědět, co chce. Už mi nehraje to, že si třicetiletý chlap najde partnerku dvacetiletou. Neřeknu, kdyby bylo tobě třicet a jemu čtyřicet, je to už o něčem jiným. Buď je tak málo mentálně vyspělý nebo tě nebere až tak vážně, jak si myslíš. Podle toho, jak se tu prezentuješ jsi přecijen ještě takový děcko, to se na mě nezlob. Vzhledem k tvýmu věku to i sedí. Ještě jsi mladá, zatím nemáš co ztratit, když s ním zůstaneš.

Slniečko — 28. 2. 2007 9:51

Myslim Jarko, ze presne vim o cem mluvis, moje mama se take obetovala a jak nam pomohla? Muj bratr neni schopen zadneho vztahu s zenou a ja stale jen nekam utikam a neco hledam a motam se v tom jako ryba na suchu. Take jsme ji prosili,aby od otce odesla, nikdy to neudelala, vzdy tvrdila,ze nas neuzivi a za deti potrebuji tatu, ale jakeho? Co jen pije, mlati mamu i deti a nedokaze nas jen zhazovat a nicit?
Kdyz bylo me jako Dagi, take jsem rikala nikdy, mela jsem 5 let svoji zivotni prvni lasku a myslela si,ze to je cely svet, stacili mi 2 roky,abych pochopila,ze zivot je uplne o necem jinem...a to jsem nebyla ani zdaleka tak naivni,protoze mi to situace doma nedovolila....
Fe, ze vetsinou milenka nerozbije rodinu je asi pravda, na druhou stranu co ted nad tim tak premyslim,tak co je to za zenskou, ktera jde te druhe rict,ze chce jejiho muze a ceka,az to ta zena vyresi za nej a pak po nem chnapne, to se jednou take muze dockat uplne stejneho kroku, ja myslim,ze pokud se ten muz nerozvede sam a neudela krok on,tak je to predci pod uroven. Tak nad timto jednim krokem jsem nikdy nepremyslela a ani jsem ho neprovedla, bylo by mi stydno, naopak jsem se vzdy snazila,aby to takto nedopadlo a clovek se nemusel konfrontovat s tou druhou pani. Ja vim, jeste pred pul rokem jsem psala jinak,ale dnes uz to vidim takto a doufam,ze to takto zustane.

adra — 28. 2. 2007 9:55

vašek napsal(a):

KALIK napsal(a):

Z pohledu chlapa: Není nic lepšího, než mít dvě ženský, manželku na výchovu dítěte, milenku na užívání si s tím, že s oběma vesele vyšukávám. Proč manželku opouštět, když už manželku mám, k tomu děcko. Byl bych blbej, kdybych něco měnil, tohleto je naprosto nejideálnější stav. Milence budu věšet bulíky na nos, abych si jí udržel, totéž manželce, přeci mě jen tak neopustí, když máme společný majetek, dítě, vzpomínky, přátele. Milenka je fajn zpestření, když třeba manželka prudí a potřebuju se odreagovat.

Jedno je ale jisté, tady jednoznačně vyhrává ten chlap. Není nad to býti chlapem, manipulovat a smát se, jaké jsou ty ženký husičky, co si nechají všechno líbit, co nemají špetku sebevědomí, co neznají vlastní cenu. V takovémto uspořádání je konečně chlap pořádným chlapem a samcem :)

ku.va Kalíku ten začátek je vostej :supr: a v závětu jen troška ironie na otevření očí :godlike:

jen bych dodal, že to tak není vždy zálěží na tom co ten chlap chce, některý na to nemaj nervy a maj maželku rádi a chtěj mít klid, otázka je zda jim pak zase neuteče manželka ...:mad:

no páááníííí kaliku...tak konečně jsem pochopila jak to chodí....díky....:-)))

ne vážně máš pravdu tak to přesně je...a ono se to vždycky hezky mluví a "rozumuje" když je člověk trochu jinde...tvoje názory miluju jsi tak radikální :-))))))  :pussa:

Feuria — 28. 2. 2007 10:01

Napti napsal(a):

Ja premyslim uz i ve spanku,ale vymyslet porad nic nemuzu.Jsem v patove situaci.Ale ja jsem natolik hloupa ze ted ho opoustet nebudu.Ja vam totiz nerekla jednu vec.Je to muj sef!Kdybych ho opustila musela bych si zmenit i praci.Nedokazala bych ho vidat dal.Kazdemu bych radila to same co vi me,ale ted je to uplne neco jineho,jako by me ovladal.

:rolleyes: Napti, Napti ... jako z TV ! (ovšem o pohádku se v tomto případě zřejmě nejedná) :tesi:

adra — 28. 2. 2007 10:14

přečetla jsem to celé...:-)))) ufffff

dagi: "my co Kalika známe" víme že to myslel ironicky...tedy že on sám takový není - odovlím si říct že ZATIM - sorry ... Kaliku třeba takový slušný skutečně zustaneš, to ted poenchám stranou:-))
tak tedy Kalik takový není ale netvrdím že ostatní ano nebo většina...ne ale když už ženatý má milenku...tak uvažuje asi PRESNE TAK!!

faf — 28. 2. 2007 10:24

:grater: :grater: :grater:

nechce sa mi verit, ze som aj ja skocila na nejake lacne triky docerta....:rolleyes:

ale kedze sa ten "moj" Z tiez nerozviedol, tak asi mi nic ine, ako uverit, nezostava... :jojo:

Napti — 28. 2. 2007 10:33

Majkafa:.

Feuria — 28. 2. 2007 10:37

Michaela.43 napsal(a):

Feuria napsal(a):

Žádná milenka nemá takovou sílu, aby rozvedla chlapa ! Ale můžeš jít za manželkou a říct jí to, ona se s ním možná rozvede.... ovšem pochybuji o tom, že ti to přinese štěstí ! Ale... kdo chce kam ?! hmm .......

No, některá tu "sílu" má, ale je to  samozřejmě o tom, že to ten chlap chce - ale procentuálně bych si tak dovolila tipnout 1:9, tedy  z 90% k rozvodu dávají podnět manželky, protože už je to přestalo bavit!

Myslela jsem ...  pokud chlap sám nechce, samozřejmě ;)

Slniečko — 28. 2. 2007 10:37

Napti, opravdu budes za par let mluvit jinak, uvidis a sama se jednou nad temi radky zasmejes...take jsem neverila,ale je to tak...

adra — 28. 2. 2007 10:38

tak to mi nějak hlava nebere....kde je prosím o tech drogách...dekuju

Slniečko — 28. 2. 2007 10:39

Fe a oni chlapi chteji? Obe vime,ze je to jen odskoceni si od zabehnuteho rodinneho zivota, zpestreni a hledani neceho, co ve vztahu bud chybi nebo neni uplne v pohode,ale kdyz si to pak chlap spocita, tak proc zacinat znovu, nejistota, znovu investovat cas a penize, to radsi zustane tak,jak to je a kdyz milenka nevydrzi s nervem,tak se najde jina slepicka....

adra — 28. 2. 2007 10:43

nechtějí...tam bylo "kdyby chtěli" :lol: :lol: :reta:

Slniečko — 28. 2. 2007 10:45

Adri, uz mlcim :dudlik:.

Feuria — 28. 2. 2007 10:45

:co: Slniečko - já jsem to samozřejmě myslela ironicky :rolleyes: ( ptala se jak to má zařídit, aby se rozvedl) ! ... prostě pro mě je to jasné jak facka, ale Napti na to musí dojít sama :tesi:

Napti — 28. 2. 2007 10:46

Slniecko:v tom mas naprostou pravdu,tak at uz to mam za sebou...

Feuria — 28. 2. 2007 10:49

Slniečko napsal(a):

Fe a oni chlapi chteji? Obe vime,ze je to jen odskoceni si od zabehnuteho rodinneho zivota, zpestreni a hledani neceho, co ve vztahu bud chybi nebo neni uplne v pohode,ale kdyz si to pak chlap spocita, tak proc zacinat znovu, nejistota, znovu investovat cas a penize, to radsi zustane tak,jak to je a kdyz milenka nevydrzi s nervem,tak se najde jina slepicka....

No Slniečko, jsem ráda, že už to víme obě ;)

lavai — 28. 2. 2007 10:51

Taky bych řekla,že se chlapec nerozvede...Pomaličku a polehoučku bude posouvat termíny- toho MOŽNÉHO rozvodu...
Pokud by to chtěl, a byla bys jeho osudová láska-tak to udělá okamžitě...
Ale to ne...Má tě pro zábavu-a pak hupky šupky domů..
Kde má servis, přístav-kde načerpává sílu-aby mohl vyrazit do světa potvor.
Nemysli si,že s manželkou nespí...povídali,že mu hráli....
Můj -teď už bývalý manžel si našel 18-letou milenku,která mu zobala z ruky,věřila každičké slovo...
Jak se nemůže rozvést-a  já jsem frigidní-takže se mnou vůbec, ale vůbec NIC NEMÁ....
Ha ha ha:reta:
A víš jak všechno dopadlo?
O nevěře jsem se dozvěděla před pěti roky...
A to podotýkám,že naše manželství bylo špatné....mohl fakt odejít....:rolleyes:
Ale neodešel.....jsme delší dobu rozvedení-a jestli si myslíš,že teď už k ní FAKT odešel-tak ne...
Je pořád u nás a k ní se ani nechystá...
A ještě perlička-milenka čekala 16 let a nedočkala se...
Je jí 34 roků..život jí utíká a pořád doufám,že můj BM k nakonec příjde...
Ale víš kolik možností už měl......:kapitulation::kapitulation::kapitulation:

majkafa — 28. 2. 2007 10:51

adra, na Zdraví ženy - Drogy. Bohužel Napti na mne dělá dojem nevyzrálého mláďátka, které se stále hledá. Ale někteří se hledáme celý život. Jen podle toho, co o drogách píše, s tím není zřejmě vypořádaná.

adra — 28. 2. 2007 10:52

oni jsou dva známé druhy ženáčů...ti co mají ty sladké řečičky na které jim milenky skočí..a pak ti ženáči kteří ty řečičky uvedou v činy a skutečně se rozvedou at to stojí co to stojí a at to počíatjí jak počíatjí taj zjistí že milenka je fajn baba  a stojí jim za to.....:-))
no a pak jsou taky ruzný druhy milenek...ty co čekají a čekají a čekají a pak taky čekají kdy teda už jako ...... a pak ty milenky který si to skvěle užívají a neřeší co ten jejich má doma:-))))

Laura — 28. 2. 2007 10:53

Nechci vám kazit statistiku, ale můj Ž se nakonec rozvedl. Ale stejně to nebylo dobré ani pro jednu z nás zúčastněných žen, protože mu znovu nabitá svoboda zachutnala...a řádí ještě víc.

adra — 28. 2. 2007 10:57

no Lauro...taky zajímavé...tak si pak vyber:-))))))

adra — 28. 2. 2007 11:01

majkafo: ano hledáme se některé celý život...napti je hodně mladičká...a ty drogy...napti...toho jsi zkusila poměrně dost...jde o to jestli s tím bojuješ ÚSPĚŠNĚ....???? musíš mít asi pevnou vuli....držím ti pěsti...víš nejraději bych ti napti napsala že jsi moc mladá na to aby sis "kazila" život ženatým mužským...jenže kolik z náv ví co bude dál...nikdo....spíš jsou tu ale případy kdy milenky čekají...několik (desítek) let..... :co:

Slniečko — 28. 2. 2007 11:03

Ja si myslim,ze pokud je muz rozhodnuty od zeny odejit a opravdu se zamiluje,tak uz po par mesicich vidi ta druha zena, ze se opravdu neco deje,takze kdyz se muz ani po 3, 4 mesicich nehne, tak se dle meho sam od sebe nehne nikdy a patri podle Adri k add 1). Bohuzel zkusenosti, nic vic...

Napti — 28. 2. 2007 11:03

Majkafa:S.

Feuria — 28. 2. 2007 11:17

Ahoj Lauro ...stačí si přečíst tvůj první příspěvek ( téma:jsem bezcharakterní)  ...dalo se to čekat kočko ;) možná by si to mohla prolouskat i tady Napti ;)

host eska — 28. 2. 2007 11:26

Napti, vážný vztah a proto jsi se ženatým, ono to nemá logiku. To, že je tvůj šéf jenom přispívá k přesvědčení, že to nebude myslet úplně upřímně.

Většina chlapů prostě uvažuje ohledně svýho sexuálního života víc přímočaře.
Protože chlap vlastně k životu ženskou potřebuje na dvě věci. Na sex a na plození dětí a péči o ně.
Zatímco ženská chce chlapa na sex, ale taky hned na to, aby se o ni staral a zajímal, až bude 9 měsíců těhotná a pak porodí a bude okolo 60% dne věnovat dítěti.

A tyhle dvě strategie se vždycky nemusí sejít.
Milenka, jakožto vedlejší partnerka prostě vždycky zapadá do té nezodpovědnější sféry, kde nejde o to vychovavat potomky, ale spíš jen o ten sex. A to chlapovi jde mnohem snadněji oddělit, protože jemu velký břicho a porod fyzicky nehrozí.
(Ovšem v době antikonce to jde oddělit už i ženám)

Navíc do toho zasahuje celá tisíceltá kultura, kdy chlapi mužou skoro všechno co chtějí, zatímco ženská je slabší a zranitelná.
Zatímco chlapi jako vedoucí síla vždycky drží při sobě, zapírají se a pomahají si dost loajálně v jakékoliv situaci kdy jde o nevěru.

Ženská většinou uvažuje jako "..." a promýšlí, jak by toho úžasnýho chlapka odloudila té první. Čehož se dá samozřejmě jednoduše zneužít viz to, co napsal Kalik. Zvláště pak taková 20 letá, která je zvyklá, že když je mezi dvěma láska, tak příjde rozchod s tou první úplně automaticky. Jenže ve světě dospělých už zas tak nechodí. A ona si nechá věšet všechny ty bulíky na nos a uznává všechny i smyšlené argumenty.
Každej 30letej  chlap si je té rozdílnosti vnímaní vědom a je asi  pro něj těžké pokušení odolat.


Ale neplatí to vždy a všady na každýho. Někdo dobrovolně svoji strategii podřídí dejme tomu společenským pravidlům a nebo prostě bere se chovat z pozice síly jako nespravedlnost k ženám, což je taky přirozený pud muže. Přeci jenom je jeho matka taky žena. Je to více méně na každém zvlášť.
Nebo zase naopak je tak ješitný, že si řekne, přeci by o mě byly ty ostatní ženy ochuzeny. :) Nebo si dokonce nic neřekne, vedle ženy se mu začně líbit i jiná žena a  zjistí, že by s ní taky chtěl být a zažít s ní trošku té romantiky a nebo dokonce dostane pocit, že tohle je ta žena jeho života.
Ovšem málokdy je to právě takhle, proto taky tak málo milenek vítězí. Něco jako žena života pro muže není to, co je pro ženu muž jejího života. Protože ty podmínky nikdy nebudou úplně stejný. A je to vlastně dobře, protože bychom pak mohli být hermafroditi.

je to těžký rozpoznat, když je člověk právě ve hře. Pro každýho... :)

Aqvamarín — 28. 2. 2007 11:28

dagi napsal(a):

KALIK napsal(a):

Z pohledu chlapa: Není nic lepšího, než mít dvě ženský, manželku na výchovu dítěte, milenku na užívání si s tím, že s oběma vesele vyšukávám. Proč manželku opouštět, když už manželku mám, k tomu děcko. Byl bych blbej, kdybych něco měnil, tohleto je naprosto nejideálnější stav. Milence budu věšet bulíky na nos, abych si jí udržel, totéž manželce, přeci mě jen tak neopustí, když máme společný majetek, dítě, vzpomínky, přátele. Milenka je fajn zpestření, když třeba manželka prudí a potřebuju se odreagovat.

Jedno je ale jisté, tady jednoznačně vyhrává ten chlap. Není nad to býti chlapem, manipulovat a smát se, jaké jsou ty ženký husičky, co si nechají všechno líbit, co nemají špetku sebevědomí, co neznají vlastní cenu. V takovémto uspořádání je konečně chlap pořádným chlapem a samcem :)

:fuck: nic jiného jsem ani nečekala.. díky bohu nejsou všichni jako kalik!

Kalit tady jenom nastavil zrcadlo... no kdyz se holt do nej nekdo boji podivat...

Laura — 28. 2. 2007 11:34

Ahoj Fe.....jo,jo máš pravdu....holt jsem o jednu zkušenost bohatší....

Aqvamarín — 28. 2. 2007 11:39

Napti napsal(a):

Majkafa:to je pravda,ale v zivote bych do toho uz nesla.Myslim si ze takovy pocity mi z toho uz zustanou.Byla to velka blbost s tim vubec zacinat.Sice se citim uz skvele,ale musim na to obcas myslet.Lepsi uz to asi nebude.Proste jsem z toho venku!Kdyby to priteli vadilo,tak by si mohl najit nekoho jineho ale presto si vybral me.

Napti, na to si fakt davej pozor... a hlavne v te souvislosti, ze budes staje jen doma cekat, jestli se Tvuj pritel vrati od manzelky nebo ne.... to bude docela tezke :(

Napti — 28. 2. 2007 12:16

Aqvamarin:Tezke to asi bude.Ale kdyz jsme spolu tak jedine u nej doma.Hold jsem blba.Ja to totiz s nim zustavam nadale a cekam na vyvoj.

adra — 28. 2. 2007 12:30

host esko...tebe mám fakt ráda...ale vubec neumí číst tvoje příspěvky...vubec se v nich nevyznám...pro mě píšeš normálně svahilsky nebo co....:pussa:

adra — 28. 2. 2007 12:33

Napti...... že jste u něj doma...to jako aby vás nikdo neviděl jo...? aha
holčičko...je to těžké vid...nepiš že jsi blbá a  hloupá a já nevím co...NEJSI...jsi to prostě ty...když se budeš takto sama před sebou schazovat zakrátko si to o tobě bude myslet i okolí....hlavinku vzhuru...i když naděje tady moc osobně nevidím....tak stejně.....
jo a čekáš na vývoj...? to jste jako začali už ten avizovanýrok a půl...??

host eska — 28. 2. 2007 12:54

ahoj adri :)
já tě mám taky ráda :hjarta:
a tak mi řekni, prosím, co na tom nechápeš :))))))))))))) já totiž, že, je to divný, já na tom sebe chápu úplně dokonale .
:lol:

Jednoduše řečeno, ženy a muži žijí už od začátku věků v jiných podmínkách a jejich životní role jsou jiné. Střetávají se ovšem v bodě sexu a plození a dětí, vždy to tak musí zůstat, jinak bychom vymřeli.
Proto je taky dobré si uvědomit, co asi tak z těch životních rolí zvlášť pro ženy a zvlášť pro muže vyplývá...
No a pak jsem to aplikovala na statistiku manželek a milenek a toho, jestli se z toho dá nějak vyvodit odpovědet na otázku rozvede se?

A Naptinko, já bych se neodsuzovala, být tebou, ty nejsi blbá, jsi jenom zamilovaná.
Ono ti to samo dojde časem a uvidíš. Jediný, co mě znervezňuje je, že píšeš, že budeš sledovat vývoj... to podle mně nevěstí moc dobrého...

Napti — 28. 2. 2007 13:16

Sledovat budu jak se to mezi nema stupnuje nebo udobruje.U me prevlada taky spis to,ze se nerozvede ale taky citim kapicku nadeje co kdyby jo.

adra — 28. 2. 2007 13:20

host esko....rozumím obsahu...velmi dobře :gloria: .... ale ta forma...to vyjadřování...jako když je okolo hodně moc omáčky...připadá mi že to říkáš strašně složitě...je to jen moje vnímání...já si to musím po tobě číst vícekrát abych pochopila co tím chceš říct...jak říkám významu rozumím ale ne slohu....snad ted rozumíš ty mě:-))))))

Napti...tak sleduj:-))) hodně štěstí...ale hlavně otevřený voči!!!! nemyslím to zle....sama DOBRE vim že některé zkušenosti jsou nesdělitelné...  :P:P

host eska — 28. 2. 2007 13:24

A když ti povím, že se to bude pořád nějak vyvýjet, ale ani to, že si třeba ona najde taky milence a budou se hádat jako diví ještě neznamená, že se rozvede? A i naopak, když budou na sebe milý, tak to neznamená, že on se rozhodně definitivně ukončit váš vztah? A nerozvede se?
Co na tom přesně chceš vysledovat? Je to podle mně ztrátu času, ovšem pokud nemám nic lepšího na práci, tak to chápu.
To se musíš rozhodnout sama. :hjarta: Tak se drž...

host eska — 28. 2. 2007 13:26

adra napsal(a):

host esko....rozumím obsahu...velmi dobře :gloria: .... ale ta forma...to vyjadřování...jako když je okolo hodně moc omáčky...připadá mi že to říkáš strašně složitě...je to jen moje vnímání...já si to musím po tobě číst vícekrát abych pochopila co tím chceš říct...jak říkám významu rozumím ale ne slohu....snad ted rozumíš ty mě:-))))))
P

Aha... no, já jsem to myslela pro Napti, aby to viděla trochu v souvislostech, a ne pro tebe :) možná tím to bude. :hjarta:
ale stejně nemyslím, že by to k něčemu vedlo :lol:
:skurt:

adra — 28. 2. 2007 13:26

host esko tak ted jsem si početla...a napoprvé:-)))) :supr: 


a ono stejně jako chlapi říkají milenkám...až bude synovi pět let, až splatím hypotéku, až až....taksi milenky říkají...ještě tento týden, a když nic tak konec...a ono nic tak ještě do konce měsíce....a ono zase nic...atd.atd.

host esko to je k tvému příspěvky z 12,34 hodin...  :) že jsem si početla

host eska — 28. 2. 2007 13:32

Navíc máš pravdu, já nemám bohužel ten dar pěkně vystihnout to jádro.. já to vžycky musím mít i s tou omáčkou. Třeba se taky někdy dopiluju k tomu, aby to krátce jasně výstižně. :grater:
adri, 13:24 ?
:hjarta:

adra — 28. 2. 2007 13:39

ano 13,24  :-)))

host esko já jsem hrozná štoura...ale ty to ode mně vezmeš že....díky:-))))
a já když mám něco vyjádřit...tak vydřít to jóóóóóóó:-))))

host eska — 28. 2. 2007 14:02

No, vezmu ;)
Vystihnout podstatu. To je základ psaní. Podle mě.  :hjarta:

love01 — 28. 2. 2007 14:33

kdyby se chtěl rozvést tak se rozvede hned to je jen planá naděje.Odejdi od něj a jestli tě miluje rozvede se a pak tě zkusí odprosit a přilákat znovu k sobě.Užívej života tohle už mám za  sebou akorát se špatným koncem ale dnes si říkám díky tomu všemu :-)

Lukas — 28. 2. 2007 15:26

Nevim jestli to bude nekdo cist, ale zkusim to. Napti - cela ta problematika je tak siroka, ze na jeden prispevek to neni, na vsechny me nazory na vec taky ne, tak jen par a ve strucnosti. Jsi na serveru a ve forech, kde byvaji prevazne zeny zklamane osudem a partnerem. Jejich odpovedi proto, zakonite, vyznivaji podobne - jde o jejich osobni zkusenost, kterou se ti snazi predat. Kdybys byla na foru 'milenek ktere se vdaly pote, co se ten jejich rozvedl' byl by pomer presne obraceny. Situace kazdeho z nas je jina a zatimco jim to nevyslo, u tebe to vyjit muze. Never jim, ze on Ti vesi buliky na nos - muze a nemusi. Pokud muz mluvi o sve manzelce 'nevybirave' a stezuje si na problemy v souziti, pak se to (vetsinou/pravdepodobne) zaklada na pravde. A taky nemusi byt pravda, ze kdyz je zenaty, ze se svoji zenou spi ... my se taky 'v podstate' rozvadime a rozhodne spolu nespime. Rekl bych, ze o to nestoji ani jeden z nas (ja o ni urcite ne). Kdyby to klapalo a chlapy byli stastny, tak by si nehledali (?? ja urcite ne) znamost jinde.
Po precteni drtive vetsiny predchozich prispevku bych mel jit asi do nejblizsiho provaznictvi a pak do nejblizsiho lesa najit vhodnou vetev ... vzdyt ja bych mel byt naprosto bez sance najit si novou partnerku - doma nam to neklape, mam k ni spoustu vyhrad, rozvest se chci, ale nemame jeste vyreseny deti, takze to nejde ... a diky vseobecne spolecenske prijatelnosti a rozsirenosti rozvodu je tohle pripad velkyho procena muzu.
Doporucoval bych ti neridit se uvedenymi prispevky a v pripade, az nastane ve vztahu nejake krize, tak se na ne neodvolavat a nevyvozovat z toho zavery. Jednak si kazdy musime nabit usta sam, i kdyz opakujeme chyby, pred kterymi nas druzi varuji ... ale take se neda vyloucit, ze se znalosti tech chyb se vyhneme osudu, ktery potkal ty druhe ... kazdy mame na vyber. Ja nerad vzdavam neco, co ma sanci fungovat.

Feuria — 28. 2. 2007 15:46

Luky, moc hezký :) tohle je perfektní a jistě přínosný příspěvek ! Ale řekla bych, že podle toho, co tu píše Napti ... je jí 20, spí se svým šéfem, který se tedy asi chce rozvádět, tak za 1,5 roku (až bude synek větší)....  ??? Ale ano, ta možnost, že to myslí vážně tu je... ale všimla jsem si, že je to spíše žena, které se začíná zajídat život po jeho boku a má zřejmě dost avantýrek svého muže ! A třeba taky né ... to fakt nevíme nikdo. jen si myslím, že je zbytečná stráta času pro Napti čekat a sledovat vývoj ! Měla by žít svůj život ! Neříkám - rozejít se se ženáčem... jen se na něj tolik nevázat ! Toď vše a máš pravdu - hubu si musíme nabít každý sám ;) pápá

Slniečko — 28. 2. 2007 17:01

Lukasi, napsal jsi to krasne,ale dnes uz po svych zkusenostech vidim,ze cekat na rozvod muze byt opravdu na cely zivot a hlavne, kdyz tohle clovek udela a jsou tam i deti, kde je napsano, ze to me neudela za nejaky ten rok znovu, neco jineho je rozvedeny muz, ktery uz si jeden vztah vyjasnil a plne ukoncil a muze zacit znovu, kazdy se muzeme splest, jsme jen lidi. No nic, myslim si,ze Napti si to jednou take uvedomi....Vis, zivot neni pohadka, veetsinou....

Justyna — 28. 2. 2007 18:02

Lukáši promiň,

ale Tvoje situace je přeci úplně jiná!
A pokud tak nějak mi slouží má paměť, tak s Tebou se chce rozvést Tvoje žena!
Takže ty jsi víceméně před situaci byl postaven.
Nikdo tady nepopírá, že se ženáč rozvede, ale ta šance je opravdu velmi malá!
Tečka!
Nějak jsem nepochopila proč tady právě ty, který nemá zkušenosti oroduje za iluze žen!!!  A poslední věc!!
Zpravidla se rozvedou Ti, kteří v tom mají jasno a netrvá to dlouho. Během pár měsíců mají jasno a rozvedou se. Ale jednají na rovinu. TOhle co dělá Napti její ženáč, až pak se rozvedu...., až..., až.... Jo možná až ho manželka kopne do prd....
To jsou bulíky:o))

Je mi líto Napti, ale přidávám se k většině!

dagi — 28. 2. 2007 18:03

KALIK napsal(a):

dagi, já to napsal, aby zde padl obecně mužský pohled na věc, tedy čisté uvažování bez dalších vlivů. Samozřejmě že ve skutečnosti do toho může zasáhnou ještě hodně věcí (výchova, hodnoty, priority, ...) a výsledek se může lišit. To co jsem napsal, je více méně základ, uvažování, tedy to, co na vyvstane na mysl jako první, tedy to vrozené, přirozené, živočišné ;)

kaliku kaliku, vy muži :lol: :pussa:

Eri — 1. 3. 2007 9:21

Napti, píšu Ti SVŮJ názor, jak s ním naložíš, Tvoje věc.
Vykašli se na něj. On se nerozvede, a pokud ano, ne kvůli Tobě. Když jsi mu za to dosud nestála, už se tak nestane. A to bys pro něj celý život chtěla být druhotná záležitost?
Využívá Tě. Má rodinu, se kterou je spokojený ( kdyby nebyl, netvrdil by, že ještě rok počká atd. ), má hračku - milenku, která je jeho podřízená a dá, kdykoliv on chce.
Navíc mu milenka má být za co vděčná, zobe mu z ruky, vidí v něm poloboha............  jako ten pejsek z útulku.
Navíc, má Tě v hrsti, spát s ním budeš, neb se bojíš, že přijdeš o flek. 
Je to jenom můj názor, ale myslím, že ubližuješ sama sobě. On nemá důvod něco měnit. Jenom kecá.
Máš na víc, než jen čekat, co za zbytek Ti spadne ze stolu.

helena — 1. 3. 2007 9:37

Docela se mi zdá být fuj takový chlap (?), který si jako milenku pořídí podřízenou kačenku. Jednak ta lenost nehledat (když už si teda "musí" zvedat sebevědomí a penis jinde), ale klofnout to, co má po ruce, jednak ta sprosťárna, zneužívat toho, že když mu nedá, poletí (záminka se vždycky najde). Navíc mě překvapuje jejich bohorovnost = že i v práci si to můžou dovolit, protože jsou velcí šéfové a nikdo si proti nim netroufne nic říct. Přitom se šeredně mýlí - drbe se všude, občas se najde i nějaká dobrá dušička, která to s potěšením práskne a navíc to zase odnese ta kačenka - i kdyby makala jako šroub, měla výsledky a navrch byla celá z čokolády, tak každá odměna, výhoda a podobně nebývá spolupracovníky uznána jako odměna za práci, ale za to, že spí se šéfem.

adra — 1. 3. 2007 9:39

Lukáš napsal:Pokud muz mluvi o sve manzelce 'nevybirave' a stezuje si na problemy v souziti, pak se to (vetsinou/pravdepodobne) zaklada na pravde.

vidíš Lukáši...to je zase Tvoje zkušenost...kterou prezentuješ jako FAKT PRAVDIVOU....a leckdy to je tak že ženatý muž takmluví aby "ukecal"milenku...

host eska — 1. 3. 2007 11:41

Ahoj Lukáši, to je dobře, že jsi napsal...
tak já se do tebe hned pustím...
:hjarta: 
Myslím, že to z ní logicky. Ale dva dny před rozvodem už se ten chlap jako ženatej zas tolik nebere. Když už se řeší způsoby a ne důvody, víš :)

Máš pravdu, že ji tady varujeme(aspoň já). Dokud není rozvedenej, tak se na něj moc neupínej. Protože vůbec nemusí dodržet slovo.

Tobě příjde fér nárokovat si někoho jen a jen pro sebe, když ty sám sebe nemůžeš dát to samé na oplátku? Když ještě jsi ženatý, bydlíš se svou ženou a nemáš to ještě vyřešené?
Neporadil bys jí upřímně, ať do toho vládá jen tolik, kolik může dostat zpět, aby z toho pak nebyla nešťastná?


To že chlapa napadne, že se asi rozvede(v krizi začne vidět na manželce samé chyby) a najde si hned milenku, která se zamiluje a bláhově na něj čeká, zatímco on už ztratil důvod něco v životě měnit. A tak si nechává milenku a manželku? Může mít obě rád a ta milenka je ovšem kvůli společenským konvencím na tom pak celkem bídně, když vlastně jen sbírá chvilky, který na ni zbydou?

bambule — 1. 3. 2007 13:22

Napti , já se plácám ve vztahu s ženáčem už 3,5 roku a nikam to nevede , ale žádný
vztah se nedá generalizovat . Jsi ještě hodně mladá a hodně zamilovaná , takže klidně
nějaký ten rok můžeš počkat , jestli splní , to , co ti slibuje . Můj ženatý milenec je
zárověň i můj šéf a je hodně těžký rozejít se s někým , koho vidíš každý den .
Takže já z vlastní zkušenosti bych nikomu vztah s ženáčem doporučit nemohla .
Rozhodnout se musíš jen ty sama , kolik času mu ještě věnuješ ...

Napti — 1. 3. 2007 13:32

Bambule:Vsak muj pritel je taky muj sef a je to presne tak,jak rikas,nemohla bych ho vidat kazdy den.A jsme spolu teprve pul roku takze jsem jeste plna nadeji ze se rozvede.

bambule — 1. 3. 2007 13:47

Napti , momentálně je to mezi náma jak na houpačce , jednou dole , jednou nahoře .
Já se chci rozejít , on ne a nevynechá jedinou příležitost , aby mě přesvědčil , jak mě
miluje . Ale rozvést se nemůže , má malé děti a ty ho potřebují . Takže jediné řešení pro mě je odejít z práce , ale k tomu jsem bohužel ještě nedozrála . Snad tě nepotká , to co mě ...

host5522 — 1. 3. 2007 13:49

Napti, bambule: Myslím, že rozchod po roce - dvou - třech, nebude o nic snazší než po půl roce. Mně ten "můj" ženáč taky nechtěl nechat odejít. Ale to už jsem psala. Mějte se fajn a hdně sil. Papa.

Kukačka — 1. 3. 2007 13:50

šéfové se ale takřka zásadně nerozvádějí kvůli mladým kočenkám. Rozvede se, až ho žena vyhodí, kvůli tobě to nebude. Navíc měj na paměti, že můžeš za pár let dopadnout úplně stejně. Zůstaneš doma s dítětem a místo tebe bude sedět jiná "kačenka".
Přemýšlela jsi o tom, co s ním budeš dělat až se rozvede? Budeš bydlet u něj, nebo on u tebe? Už to nebude zakázané, bude to každodenní, všední a bez hořkosladké příchuti tajné lásky.

adra — 1. 3. 2007 13:52

já to moc nechápu .... když tě tak miluje...proč není jen s tebou??!! nebo ... te prostě má rád...a je s tebou rád ale rozvést se nechce...a myslíš že jsi jeho jediná milenka??
vubec máte někdo takovou zkušenost že "váš" ženáč má více milenek??

Pandorraa — 1. 3. 2007 13:58

Napti napsal(a):

Bambule:Vsak muj pritel je taky muj sef a je to presne tak,jak rikas,nemohla bych ho vidat kazdy den.A jsme spolu teprve pul roku takze jsem jeste plna nadeji ze se rozvede.

I ty svata prostoto......

bambule — 1. 3. 2007 14:05

Myslím si , že rozvést se nechce , ale ani nechce přijít o mě , chce prostě všechno ...
Takže až ho přestanu bavit kopne mě do p.....Už si nedělám žádné iluze , je to přeci
strašně fajn , užívat si s milenkou a doma si hrát na fungující rodinku ...

dadka06 — 1. 3. 2007 14:06

Napti,
iba moja  dlhoročna skusenost s podobnymi situaciami--moj M je už 14 rokov v "šefovskej"pozicii vdaka študiu, ktore absolvoval.Od prveho dna jeho praxe sa vyskytuju dievčinky /sestričky/ ako ty..Každej z nich rozprava o nefunkčnom manželstve,príšernej manželke s ktorou už davno / v podstate nikdy v živote-napriek detom/ nespí..Doma ale rozprava, sprava sa a "miluje sa" uplne ináč-ver mi.
Keď prvá rozsmutnelá slečna mi zavolala, že "bránim ich laske"-tak som ho zbalila a poslala za nou..myslím, že aj zuby zaťal do omietky,aby mohol zostať.
Do dnešného dńa sa k slečnám /jednu máme stále v Lounech na LDN/ pridávali vydaté panie,rozvedené a vdovy a každá z nich verila, že je tou jedinou a iba stohlavá saň /ja/prekáža.
Na moju otázku M- načo im tlači do hlavy kaleraby, prečo kecy o laske a milovaní??-veď niečo povedat musim, su to sliepky, toto stačí..
Radšej bež,kým sa dá...a Lukášovi názor neberme-je jeden z možných mužských nahladov a zrejme niečo ho k tomu priviedlo...

adra — 1. 3. 2007 14:10

dadko06  a s takovým mužem žiješ proč?Nesoudím NE...jen mě to zajímá...tvoje pocity pohnutky....věřím že se takto dá žít...je to jen na tobě, že:-)) určitě k tomu máš svoje duvody proč ho nekopneš do zadku natrvalo....:P

helena — 1. 3. 2007 14:11

Napti a dovedeš si představit, že se teda rozvede, vezmete se a jednak budete 24 hodin denně spolu (já bych se teda zbláznila a asi nejen já, co holky?), jednak dokud budeš ve stejném zaměstnání, staneš se okamžitě chutným soustem pro všechny kolegy - ale to už jsem psala... Mimo to budeš už pro vždycky "ta druhá", protože kdyby ses na hlavu postavila, s tou bývalou bylo všechno poprvé a navíc ON (na rozdíl od tebe) bude mít srovnání. Pak jsou tu ještě děti - přečti si některé jiné diskuse a uvidíš, co je všechno možné.

dadka06 — 1. 3. 2007 14:15

adra napsal(a):

já to moc nechápu .... když tě tak miluje...proč není jen s tebou??!! nebo ... te prostě má rád...a je s tebou rád ale rozvést se nechce...a myslíš že jsi jeho jediná milenka??
vubec máte někdo takovou zkušenost že "váš" ženáč má více milenek??

Adri---skusenost s M---stihal až 4 naraz--a to tak brilantne, že o tom tie 4 nemali ani tušenia a ja tak max o 2- aj to som neverila--pripadalo mi to nerealne a u vzdelaného človeka hlavne nemožne..a stíhal ich v pohode - finančne/ samo, že na ukor rodiny/,zrejme sexualne /detto predchadzajuca zavorka/ , a udržoval non-stop spojenie cez sms a net...dokonca sa so slečnou zo žatce hodili aj na volne po*no stranky /myslím, že jej oficialny priatel platiaci luxusny život a občasny milenec-šofer sanity  by iba zírali/
Takže--verím, že sa može stať, že menželstvo nefunguje   a každy si ,v prípade že ma silu, hlada nahradu.
Ale klasický ženáč v postavení--iba si potrebuje dokázat, že je hviezda..A pravdepodobnost, že po výmene manželky za niektoru z mileniek- myslím definitívnej výmene-toho, že ostane verný tej jednej je mizivá..Každý  konflikt--hoc iba nevhodný pocit- bude riešit dalšou neverou....;);)

dadka06 — 1. 3. 2007 14:17

adra napsal(a):

dadko06  a s takovým mužem žiješ proč?Nesoudím NE...jen mě to zajímá...tvoje pocity pohnutky....věřím že se takto dá žít...je to jen na tobě, že:-)) určitě k tomu máš svoje duvody proč ho nekopneš do zadku natrvalo....:P

Adri,
ja som sa nejak o tom rozpisovala to na babinete- život po nevere....a v podstate 9.3. to snad končim...drž palce

Buba 1 — 1. 3. 2007 14:56

Napti, pozri sa na Rodinu do diskuse -Milujem zenateho muza.

BB — 1. 3. 2007 15:08

Napti, já bych na něm moc svoji budoucnost nestavěla. Jednak , manželka může být nenaladěná v rámci mimina ... spousta žen má po porodu problém se sexem ... a kdyby se rozvedl kvůli tobě ... mohlo by se ti lehce stát,  že až s ním budeš mít mimi a budeš ulítaná z domácnosti a mimča, tak si najde ochotnou slepičku se kterou si bude vesele sexovat a bude jí tvrdit, jak jsi doma nabrušená a neochotná a tak všelijak podobně .... takovej koloběh života. Ale já osobně pochybuju, že se ON s ní rozvede .... pokud ho nevyrazí ona, protože bude těch jeho záletů mít dost. Samozřejmě , že jsou vyjímky ...... ale .......   je to na tobě

Slniečko — 1. 3. 2007 15:47

Pandorro, neboj, ono to mozna Napti dojde tak po roce, roce a pul mozna po dvou...

KALIK — 1. 3. 2007 16:48

Já myslím, že Napti už nepotřebuje více informací, těch tu má haba kuk a že se rozhodla si dobrovolně nabít čumák, je naprosto její věc. Kdo chce kam.....

Milá Napti, přeju ti pevné nervy v následujících rocích ;) Proč si to usnadňovat, když to jde složitě, že? :)

dadka06 — 1. 3. 2007 17:21

souhlas s Kalikem...
...poradili sme, každa  po svojom, ale nakolko sa budeš,napti,držat našich rád, je iba na Tebe..
....have a nice life.....

Pandorraa — 1. 3. 2007 17:45

Slniečko napsal(a):

Pandorro, neboj, ono to mozna Napti dojde tak po roce, roce a pul mozna po dvou...

Víš, po přečtení toho, co píše na Právním - Kdo DOSTANE po rozvodu dítě - musím řící, že Napti je mi v podstatě ukradená. Má občanku, domnívá se, že je dospělá, tak ať si dělá, co chce. Ovšem ona vůbev NEVÍ, co dělá a v téhle hře je někdo, kdo tam asi sice patří, ale kdo si ten čumák může hodně nabít společně s ní - ten malý chlapec. Vlastně bych brečela nad oběma, protože i ta bláznivá holka je vlastně ještě dítě..... Chjooooo.....

dadka06 — 1. 3. 2007 17:55

jj.Pan,
a prave v takýchto nedomyslených vztahoch je vačšina rodinnych problemov..
..ale myslím, že z jeho strany ani odchod ale predovšetkym trhanie  dietata nehrozí..
moj M asi pred rokom tvrdil svojej vtedajšej šlapke, že nemože odist kvoli detom, kto by s nimi bol...a pod. -ona nad tym plakala aj s nim..ale nespomenul, že 6 mesiacov nezaplatil najom za byvanie / o jedle,oblečeni...ani nehovorim/, tak som zrazu ja- neschopna a krkavčia matka musela doplatit 60000.-za jeho resty..
tu vidim a počuvam tie iste reči..
a ,mam zlost aj za tu manželku doma, ktora asi teraz lieta okolo unaveneho a prepracovaneho mužička a nema ani tušenia..

Feuria — 5. 3. 2007 8:56

Zdravím všechny :) ... tak co Napti ? Jak je ... už se přítel rozvádí ?

dadka06 — 5. 3. 2007 10:47

ahoj Napti...daj nam vediet,ako pokračuješ..

Wiki — 5. 3. 2007 10:55

Pandorro - mluvíš mi z duše - to, co jsi napsala, bylo první, co mě napadlo, ale pak jsem si řekla, přece všechno, co se děje, se děje správně.........pevně věřím, až si toto téma nalistuji za pár měsíců, budu si moci říct.....JO!!! Dobrá lekce!!!!!!!!!!!Snad pro všechny.

Eva36 — 5. 3. 2007 13:29

Jo, taky věřím, že to zdánlivě nesmyslné nakonec nějaký smysl mít musí....jinak bych si hlavu ukroutila...jaký lidi taky můžou bejt....Ale myslím, Wiki, že co bylo za lekci se už nedozvíme...(potom co se na Napti spustilo, si myslím, že se toho lekne a už nenapíše, pokud se její příběh vyvrbí nějak špatně).

Wiki — 5. 3. 2007 15:57

Evo, to nevadí, ne???...............:)
Většinou mi stačí, když vím, že "zlo" (  v tomto případě naivita a lehkomyslnost)bude  "potrestáno", tudíž netřeba být u toho. Už jsem toho byla svědkem tolikrát, že jsem si jista.

Teď nemyslím, že napti je zlá, je to jen trdlo. Já byla taky trdlo, nicnetušící. ...(ve 20ti).no a ta nádherná zpětná vazba !!!!! které se mi dostalo!!!! Hmm.....Koncert. ....Možná po letech se díky tomuto rozjezdu stane z naptinky vybroušenej diamant !!!!!!!! :)
Doufejme, že se bude "brousit" jen napti.

dadka06 — 5. 3. 2007 16:03

...aby to neskončilo nejakou ďalšou depkou--v štýle"nikto ma nechape a všetci su na mna zlí"---a ďalším nedospelým riešením v detinskom---"ved ja im ukážem"....
..ten diamant,Wix,by bol každopádne lepší--aj napriek bolestivému bruseniu...

Gabrielle — 5. 3. 2007 16:12

dadka, no právě. Jestliže Napti jela v tvrdých drogách a nabije si zle ústa, může ji to vrátit tam, kde byla...

dadka06 — 5. 3. 2007 16:17

..myslím, že-chudera-si vo svojom vniímaní prezentovanom v tejto diskusii odniesla akurát pocit nepochopenia..aj keď ,každopádne, stojím za vačšinou odpovedí,neviem, či sme neurobili "medvediu službu"

Aqvamarín — 5. 3. 2007 17:04

Pandorraa napsal(a):

Slniečko napsal(a):

Pandorro, neboj, ono to mozna Napti dojde tak po roce, roce a pul mozna po dvou...

Víš, po přečtení toho, co píše na Právním - Kdo DOSTANE po rozvodu dítě - musím řící, že Napti je mi v podstatě ukradená. Má občanku, domnívá se, že je dospělá, tak ať si dělá, co chce. Ovšem ona vůbev NEVÍ, co dělá a v téhle hře je někdo, kdo tam asi sice patří, ale kdo si ten čumák může hodně nabít společně s ní - ten malý chlapec. Vlastně bych brečela nad oběma, protože i ta bláznivá holka je vlastně ještě dítě..... Chjooooo.....

Taky jsem ted koukla na Právní.... Mám pocit, že to tu s Napti fakt řešíme úplně zbytečně... ano, zbytečná námaha, výdej energie... Kdo nechce vidět, nevidí, kdo nechce slyšet, neslyší...

eremuruss — 7. 3. 2007 1:10

Napti taky jsem milenkou zenateho muze,deti nema a stejne se nerozvede.Ses do nej zamilovana jako ja a velmi se tim trapim.Taky jsem si rikala,ze bych si nikdy nic nezacala ze zenatym a nakonec se s pratelstvi vyklubala laska a ted se trapim.Jsem s nim taky na jednom pracovisti .......

Slniečko — 7. 3. 2007 11:52

Dadko06, Napti chtela slyset nazory a ja myslim,ze pravda nekdy opravdu boli a ted je na ni,aby se s tim vyrovnala a srovnala a jestli se vrati tam,kde byla,tak ne nasi vinou,ale tim, ze je tak slaba a nevyrovnana...Kazdy si svuj zivot ridime sami a jen slabosi hazi vinu na jine, tot muj nazor...

dadka06 — 7. 3. 2007 13:25

slniečko--maš pravdu...každa sme nejak dospievala..a snad dospela..a situacie, ked som zatvarala oči pred realitou pamatam tiež..uvidime...snad nam napti da vediet,ako pokračuje
pekný deň všetkym

viki — 8. 3. 2007 15:23

ahoj, jsem tady nová, také jsem zamilovaná do ženatého muže a sama jsem vdaná, moje manželstvím už nějakou dobu neklape, ještě dříve než jsem potkala onoho muže, nechci aby se rozváděl ani já nechci, jenom mi pomáhá cítit se zase jako žena,on má rád mě já jeho, je nám spolu dobře, ale zároven máme své rodiny a nikomu neubližujeme, co oči nevidí srdce nebolí. nenaléhej na toho svého aby se rozvedl, jenom bys ho od sebe odehnala. zkus vydržet a dát všemu ČAS to je jediný lékař na bolavé srdíčko

viki — 8. 3. 2007 15:26

Aqvamarín napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Slniečko napsal(a):

Pandorro, neboj, ono to mozna Napti dojde tak po roce, roce a pul mozna po dvou...

Víš, po přečtení toho, co píše na Právním - Kdo DOSTANE po rozvodu dítě - musím řící, že Napti je mi v podstatě ukradená. Má občanku, domnívá se, že je dospělá, tak ať si dělá, co chce. Ovšem ona vůbev NEVÍ, co dělá a v téhle hře je někdo, kdo tam asi sice patří, ale kdo si ten čumák může hodně nabít společně s ní - ten malý chlapec. Vlastně bych brečela nad oběma, protože i ta bláznivá holka je vlastně ještě dítě..... Chjooooo.....

Taky jsem ted koukla na Právní.... Mám pocit, že to tu s Napti fakt řešíme úplně zbytečně... ano, zbytečná námaha, výdej energie... Kdo nechce vidět, nevidí, kdo nechce slyšet, neslyší...

já myslím že jestliže se rodiče dokáží domluvit nebudou trpět ani oni ani to malé dítě, vše záleží jenom na nich, pokud chce některý z nich dělat problémy dělá určitě špatně, a zůstávat s někým jen kvůli dítěti a vědět že mě nemiluje je hrozně ponižující

Kiara — 9. 3. 2007 21:35

viki, ty to ale od začátku máš rovnoměrně rozdáno-já vdaná, ty ženatý, oba máme rodiny, které bořit nehodláme. To je trošku něco jiného, než když ženáč tluče mladé, svobodné dívce do hlavy, jak je nešťastný, nespokojený, nepochopený chudák, ze všeho je největší chudák nevinné čtyřleté dítě a bla-bla-bla. To se nemůžeš divit, že se po líčení hororových scénářů na ženáče vrhá přítelkyně se slovy: Miláčku, ty sis až dosud vytrpěl od té příšerné manželky tolik,  že je mojí svatou povinností tě od ní zachránit a aby sis zachoval poslední zbytky zdravého rozumu, musíš se rozvést a o dítě se společně postaráme.
Už se nedivím, že značnou část mužské populace klátí předčasně buď žaludeční vředy, infarkt, náhlá cávní mozková příhoda nebo se takový povedenec vbrzku upije. Jednomu takovému kamarádovi jsem doporučila, aby se nechal zavřít do františkánského kláštera, což je jediné místo, kde bude mít před všema ženskejma do smrti pokoj. Bohužel muži mají smysl pro humor jedině tehdy, pokud jsou sami autory a moje rada se tak nějak nesetkala s patřičným ohlasem, takže od té doby, kdy jsem si dovolila takto drze poradit mám o jednoho kamaráda méně :D

vašek — 9. 3. 2007 21:37

:-))) to nebyl kamarád co za to stál ...

Kiara — 9. 3. 2007 21:45

vašek: to víš,že ne ... :reta:

Danulak — 10. 3. 2007 17:10

Nerozvede se, se svojí ženou normálně žije, a Tobě vypráví pohádky. Je Ti 20, neblázni a najdi si kluka - nezadaného! Bude to možná bolet, ale přebolí a dej si pozor - to co udělá eventuelně své ženě tím, že by se s ní rozvedl, to může za pár let potkat Tebe!!!! Hodně štestí Dana

Míša Kulička — 11. 3. 2007 15:16

Nějak nepobírám, že mladé holky ztrácí své mládí s neperspektivními, ženatými "starci", pro které většinou neznamenají nic víc, než postelové povyražení :/ ... a přitom je okolo tolik perspektivních a svobodných "starců" (30 a více ;):D), kteří prý o pořádnou ženskou nemohou zakopnout.

vašek — 11. 3. 2007 15:44

:supr::supr::godlike::godlike::lol::gloria: škoda že nejsem perspektivní ale jen stařec :albert::lol::lol::reta:

misa1234 — 17. 3. 2007 19:31

Ted tomu malymu jsou 4 roky, za rok a pul mu bude pet a pul roku a to jako bude zmena, nebo jak? :supermario:  Bude chodit do skoly a pak ti muze rict, az mu bude 15 let............... Najdi si svobodneho, asi se to radi, ale udelas dobre. :jojo:

Napti — 26. 1. 2009 11:47

je rozvedený, většina z vás v to nevěřila ale mě se to vyplatilo.

lindaB — 26. 1. 2009 11:57

Napti napsal(a):

je rozvedený, většina z vás v to nevěřila ale mě se to vyplatilo.

tak hodně štěstí.;) Jen aby se ti to fakt vyplatilo.. rozvedený se už jednou je, proč by nemohl být podruhé. S věrností, jak sama víš, si hlavu moc nedělá.

annie — 26. 1. 2009 12:00

Napti - nevím, jestli gratulovat nebo kondolovat. :dumbom:
Dělám si legraci. Jestli jsi momentálně šťastná, tak si to užívej, jak to jenom půjde.
Snad to bude happyend a ne jenom end. ;)

Želvička17 — 26. 1. 2009 12:05

Předpokládám, že žádost o rozvod dala manželka...?

Amriana — 26. 1. 2009 12:23

No tak máš cos chtěla ... Ale pročpak jsi vymazala všechny svý příspěvky ? Že by to štěstíčko bylo vachrlatý ?

KALIK — 26. 1. 2009 12:23

Supr, štěstí je krásná věc :tesi:

Jessika — 26. 1. 2009 12:23

annie napsal(a):

Napti - nevím, jestli gratulovat nebo kondolovat. :dumbom:
Dělám si legraci. Jestli jsi momentálně šťastná, tak si to užívej, jak to jenom půjde.
Snad to bude happyend a ne jenom end. ;)

Nečetla jsem to celé, jen datum začátku a teď konec...
Promiň, Annie, ale proč litovat? Proč gratulovat?
Tvoje reakce odpovídá reakci člověka, který žije ve světě bez rozvodů
A přitom - tady v té republice snad dokonce i vedeme za Evropu v počtu rozvedených manželství...

Napti - přeju ti vyvážené množství štěstí a rozumu :)

Jessika — 26. 1. 2009 12:24

Amriana napsal(a):

No tak máš cos chtěla ... Ale pročpak jsi vymazala všechny svý příspěvky ? Že by to štěstíčko bylo vachrlatý ?

nezáviď ... :P

Amriana — 26. 1. 2009 12:26

Jessika napsal(a):

Amriana napsal(a):

No tak máš cos chtěla ... Ale pročpak jsi vymazala všechny svý příspěvky ? Že by to štěstíčko bylo vachrlatý ?

nezáviď ... :P

:P jééé Jess to nééé :lol:  ... jedovatý to bylo to jooo ...ale záviděla jsem jen jednou v životě a do ted se stydím ... čili to néééé :P
Jsem si chtěla počíst a vona mi to smaže no :dumbom:

annie — 26. 1. 2009 12:27

Jess - co se Ti nezdá?
Nevím, jaký máš problém s mým příspěvkem.
Moje reakce odpovídá mým zkušenostem.
Čili pro ty pomalejší - nebudu ani kondolovat ani gratulovat, protože není všem dnům konec. Čas ukáže, jestli to, co se zdá výhrou jí opravdu bude.
Toť vše. :)

Jessika — 26. 1. 2009 12:34

annie napsal(a):

Jess - co se Ti nezdá?
Nevím, jaký máš problém s mým příspěvkem.
Moje reakce odpovídá mým zkušenostem.
Čili pro ty pomalejší - nebudu ani kondolovat ani gratulovat, protože není všem dnům konec. Čas ukáže, jestli to, co se zdá výhrou jí opravdu bude.
Toť vše. :)

Napti napsala, protože se chtěla pochlubit...
Věřím, že ani ona, ani on, atd... všichni zúčtastnění... to neměli ani nemají jednoduché.
Moje reakce odpovídá tomu, že majznout někoho po hlavě jen abych ukázala, že mám zkušenosti, je nefér... Pro mně.
END.

annie — 26. 1. 2009 12:38

Nebylo to myšleno jako majznutí. Ale to je jedno. Je zbytečné to rozebírat. :)
A ten dovětek, že si dělám legraci jsi možná přehlédla.
Nakonec, už se k tomu nevracejme, Tobě to určené nebylo. ;)

Fidorka — 26. 1. 2009 13:25

Napti napsal(a):

je rozvedený, většina z vás v to nevěřila ale mě se to vyplatilo.

to holka ještě nevíš.... teď máš jen "2hand" přítele s alimentama a závazkem na krku. Pokud se vezmete a založíte rodinu, tak už teď ses ochudila o to mít manžela pro kterého jsi první, která mu porodila prvního syna, atd atd... svoje dítě jsi připravila taky o to exkluzivní postavení "mít tátu jen pro sebe" a i z čistě sobeckého hlediska jsi ho tímhle připravila o dost peněz, času a energie, protože prostě už jedno dítě má a pokud není nemorální hlupák, tak se od něj ani nebude distancovat jen proto, že ho to s jeho matkou přestalo brzy bavit.
Možná jsi to prostě jako svobodná holka s možností výběru neměla zapotřebí... ale tím nechci říct, že ti to nepřeju.

Naopak, přeju ti aby vám to klapalo, aby ti klapal vztah s tvým nevlastním synem (a abys mu byla dobrou víkendovou a dovolenkovou macechou, která mu nebude dávat najevo jak ji štve a že je navíc) a buďte spolu všichni šťastni.

Kuřátko — 26. 1. 2009 13:39

Ježiš, co tady z toho děláte.

Je rozvedený, platí alimenty, podváděl BM a co jako? To jako znamená, že když podvedl svou první ženu musí podvádět svou novou? Nebo že když platí alimenty je méně muž?  Jestli ho má annie ráda, tak i s jeho minulostí.

Amriana — 26. 1. 2009 13:43

Kuřátko napsal(a):

Ježiš, co tady z toho děláte.

Je rozvedený, platí alimenty, podváděl BM a co jako? To jako znamená, že když podvedl svou první ženu musí podvádět svou novou? Nebo že když platí alimenty je méně muž?  Jestli ho má annie ráda, tak i s jeho minulostí.

Annie ne :lol:

Kuřátko — 26. 1. 2009 14:00

Amriana napsal(a):

Kuřátko napsal(a):

Ježiš, co tady z toho děláte.

Je rozvedený, platí alimenty, podváděl BM a co jako? To jako znamená, že když podvedl svou první ženu musí podvádět svou novou? Nebo že když platí alimenty je méně muž?  Jestli ho má annie ráda, tak i s jeho minulostí.

Annie ne :lol:

:D  sem se sekla.
Myslela jsem Napti

helena — 26. 1. 2009 14:02

je rozvedený, většina z vás v to nevěřila ale mě se to vyplatilo.
Jak vyplatilo?

Kerrin — 26. 1. 2009 14:17

asi myslela jako si počkat až to vyřeší, ne?

Selima — 26. 1. 2009 14:28

Dík, že si napísala výsledok... po tejto debate tuná. ;) A veľa šťastia, nech ti to vyjde a aj jemu lepšie ako ten prvý pokus. BI.

Oxi — 26. 1. 2009 14:30

Kuřátko napsal(a):

Ježiš, co tady z toho děláte.

Je rozvedený, platí alimenty, podváděl BM a co jako? To jako znamená, že když podvedl svou první ženu musí podvádět svou novou? Nebo že když platí alimenty je méně muž?  Jestli ho má annie ráda, tak i s jeho minulostí.

Jj, pre niektorych malomestiakov a zaprdencov "byt rozvedeny" znamena to iste, ako mat vypaleny cejch "nieco menej".

mashanka — 26. 1. 2009 14:39

Možná, že mu to problém nedělá, že se rozvede se svojí ženou a vezme si tebe.

A časem si najde další milenku a rozvede se s Tebou kvůli ní

Kerrin — 26. 1. 2009 14:44

maschanka, proč to takhle hned píšeš, že jí to "zase"  udělá.
Vždyť se to nemusí stávat po každé....samo že riziko je vždy nějaké, ale ted zase se pouštět do debaty a hádat do předu co a jak bude?

Napti, máš ted přítele, který to má vyřešené. tak si to užívejte a hlavně ať Vám to klape. Snad jemu na 2.pokus to vyjde.

On není ani první ani poslední a ty ani první, která má už ted "rozvedeného" muže. No a co.

Selima — 26. 1. 2009 14:58

mashkanka je tiež už druhý raz vydatá, tak musí vedieť, o čom píše... Nehádajte sa a dôverujte jej.

mango17 — 26. 1. 2009 15:05

Ježiši , to jsou kecy. Nechte tu holku žít ...

venuše — 26. 1. 2009 15:10

Rozvedl se, ma ji rad.
Co bude dal, to se uvidi.
Preju hodne stesti!!!

Kuřátko — 26. 1. 2009 15:12

Mashanko, a to, že se jednou rozvedl kvůli "milence" hned znamená, že se bude rozvádět pořád? nebo bude pořád nevěrný?
Trošku zvláštní názor.

Třeba právě až za svého manželství poznal tu, která je pro něj ta "pravá" nebo třeba taky ne. Ale nejde jít do vztahu s tím, že když někoho podvedl, podvede mne taky. To dopředu nikdo neví. Můj BM byl hodně proti nevěře a jak dopadl.

mashanka — 26. 1. 2009 15:51

Kerrin napsal(a):

maschanka, proč to takhle hned píšeš, že jí to "zase"  udělá.
Vždyť se to nemusí stávat po každé....samo že riziko je vždy nějaké, ale ted zase se pouštět do debaty a hádat do předu co a jak bude?

Napti, máš ted přítele, který to má vyřešené. tak si to užívejte a hlavně ať Vám to klape. Snad jemu na 2.pokus to vyjde.

On není ani první ani poslední a ty ani první, která má už ted "rozvedeného" muže. No a co.

proč by ne, když pro něj není problém jednou, vykašlat se na rodinu, nebude to problém ani podruhé - musí holka pořádně fungovat, aby byl páníček spokojený :P

Santala — 26. 1. 2009 15:52

Selima napsal(a):

mashkanka je tiež už druhý raz vydatá, tak musí vedieť, o čom píše... Nehádajte sa a dôverujte jej.

:supr::D

mashanka — 26. 1. 2009 15:52

Kuřátko napsal(a):

Mashanko, a to, že se jednou rozvedl kvůli "milence" hned znamená, že se bude rozvádět pořád? nebo bude pořád nevěrný?
Trošku zvláštní názor.

Třeba právě až za svého manželství poznal tu, která je pro něj ta "pravá" nebo třeba taky ne. Ale nejde jít do vztahu s tím, že když někoho podvedl, podvede mne taky. To dopředu nikdo neví. Můj BM byl hodně proti nevěře a jak dopadl.

poznal tu, která je pro něj ta "pravá"  - jo, to bude ono :lol:

Fidorka — 26. 1. 2009 16:35

Jsou věci, který člověk nevysvětlí, nepředá... každej si na to musí přijít.

A Oxi, to není pravda, že bys byl něco jako poloviční chlap, když už máš dítě ;) :pussa: ale mě prostě nejde do hlavy, proč mladá holka, která si může vybírat, najít toho nej a s ním si to všechno od píky vybudovat a odžít, zvolí tuhle nejistou cestu - nejdřív dělá konkubínu ženáčovi, užírá se, čeká na něj, doufá že "zvítězí" a on se rozvede, pak čeká jestli si ji vezme, jestli vůbec bude chtít další potomstvo, atd.atd., a pak do finále je babinec zahlcený tématy o bývalých manželkách, které dělají naschvály, o nevychovaných partnerových dětech, žárlivosti na ně, o nerovném přístupu a rozdíly mezi dětmi atd.

50% z nás se rozvede a najde si časem jiného partnera a tohle řeší, ale proč se do toho vrhat dobrovolně.... to asi musí být fakt láska s velkým L ;) ;)

mashanka — 26. 1. 2009 17:05

Fidorka napsal(a):

Jsou věci, který člověk nevysvětlí, nepředá... každej si na to musí přijít.

A Oxi, to není pravda, že bys byl něco jako poloviční chlap, když už máš dítě ;) :pussa: ale mě prostě nejde do hlavy, proč mladá holka, která si může vybírat, najít toho nej a s ním si to všechno od píky vybudovat a odžít, zvolí tuhle nejistou cestu - nejdřív dělá konkubínu ženáčovi, užírá se, čeká na něj, doufá že "zvítězí" a on se rozvede, pak čeká jestli si ji vezme, jestli vůbec bude chtít další potomstvo, atd.atd., a pak do finále je babinec zahlcený tématy o bývalých manželkách, které dělají naschvály, o nevychovaných partnerových dětech, žárlivosti na ně, o nerovném přístupu a rozdíly mezi dětmi atd.

50% z nás se rozvede a najde si časem jiného partnera a tohle řeší, ale proč se do toho vrhat dobrovolně.... to asi musí být fakt láska s velkým L ;) ;)

asi si nemůže vybírat

Selima — 26. 1. 2009 17:56

Fidorka napsal(a):

Jsou věci, který člověk nevysvětlí, nepředá... každej si na to musí přijít.

A Oxi, to není pravda, že bys byl něco jako poloviční chlap, když už máš dítě ;) :pussa: ale mě prostě nejde do hlavy, proč mladá holka, která si může vybírat, najít toho nej a s ním si to všechno od píky vybudovat a odžít, zvolí tuhle nejistou cestu - nejdřív dělá konkubínu ženáčovi, užírá se, čeká na něj, doufá že "zvítězí" a on se rozvede, pak čeká jestli si ji vezme, jestli vůbec bude chtít další potomstvo, atd.atd., a pak do finále je babinec zahlcený tématy o bývalých manželkách, které dělají naschvály, o nevychovaných partnerových dětech, žárlivosti na ně, o nerovném přístupu a rozdíly mezi dětmi atd.

50% z nás se rozvede a najde si časem jiného partnera a tohle řeší, ale proč se do toho vrhat dobrovolně.... to asi musí být fakt láska s velkým L ;) ;)

Bacha, aby si si to raz nevyskúšala.... aké je to zamilovať sa do niekoho a nekalkulovať, či je vhodný rasovo, nábožensky, finančne, spoločensky - a nepoškvrnený panic. ;) Nie každý má "racionálne" manželstvo s ideálne vypočítaným náprotivkom(nič proti takémuto manželstvu, môže fungovať rovnako dobre alebo rovnako zle ako to zo zamilovanosti...).

Fidorka — 26. 1. 2009 18:15

Seli, dík.. já už jsem si ten "neuspořádaný" splácaný rodinný model vyzkoušela jako dítě a tak se na to taky dívám trochu jinak než jen jako šíleně zamilovaná ženská, která jde přes mrtvoly. A neboj se že mi přes cestu v životě taky nepřešel nějakej ten týpek rasovo - spoločensky - bla - bla nevhodný..

Ale k tomuhle - máma rozvedená se závazky, táta (resp. otčím) jakbysmet, do toho další společné dítě... a tenze jsou čas od času znát... takže mě to asi poznamenalo a ráda bych toho sebe i naše děti ušetřila, když dá bůh.

A vůbec, tvoje odpověď zní, jako bys to pochopila, že se dotyčná měla racionálně odmilovat a pak si vzít prvního svobodnýho vhodnýho týpka bez toho že by mezi nima byla zamilovanost... jen to ne!!! žádné sňatky bez lásky, to by byla škoda ;)

Alyssa — 26. 1. 2009 18:26

mashanka napsal(a):

Kerrin napsal(a):

maschanka, proč to takhle hned píšeš, že jí to "zase"  udělá.
Vždyť se to nemusí stávat po každé....samo že riziko je vždy nějaké, ale ted zase se pouštět do debaty a hádat do předu co a jak bude?

Napti, máš ted přítele, který to má vyřešené. tak si to užívejte a hlavně ať Vám to klape. Snad jemu na 2.pokus to vyjde.

On není ani první ani poslední a ty ani první, která má už ted "rozvedeného" muže. No a co.

proč by ne, když pro něj není problém jednou, vykašlat se na rodinu, nebude to problém ani podruhé - musí holka pořádně fungovat, aby byl páníček spokojený :P

Takový zobecňováné je teda dost ubohý! :dumbom: Proč by měl každej chlap, kterej měl milenku a rozvedl se svojí nový partnerce zase zahejbat?!! Proč by se měl vykašlávat na rodinu?? Z takových názorů je mi fakt nanic. Vždyť nemůžeš vědět, jak to u nich fungovalo. Jsou chlapi, který mají milenky celej život, nikdy se nerozvedou a na rodinu kašlou. A na veřejnosti hrajou spořádaný manžele a otce.

Alyssa — 26. 1. 2009 18:34

Fidorka napsal(a):

Napti napsal(a):

je rozvedený, většina z vás v to nevěřila ale mě se to vyplatilo.

to holka ještě nevíš.... teď máš jen "2hand" přítele s alimentama a závazkem na krku. Pokud se vezmete a založíte rodinu, tak už teď ses ochudila o to mít manžela pro kterého jsi první, která mu porodila prvního syna, atd atd... svoje dítě jsi připravila taky o to exkluzivní postavení "mít tátu jen pro sebe" a i z čistě sobeckého hlediska jsi ho tímhle připravila o dost peněz, času a energie, protože prostě už jedno dítě má a pokud není nemorální hlupák, tak se od něj ani nebude distancovat jen proto, že ho to s jeho matkou přestalo brzy bavit.
Možná jsi to prostě jako svobodná holka s možností výběru neměla zapotřebí... ale tím nechci říct, že ti to nepřeju.

Naopak, přeju ti aby vám to klapalo, aby ti klapal vztah s tvým nevlastním synem (a abys mu byla dobrou víkendovou a dovolenkovou macechou, která mu nebude dávat najevo jak ji štve a že je navíc) a buďte spolu všichni šťastni.

A co z toho, že není ta první? Naopak si třeba prošel hrozným manželstvím a bude si teď daleko víc hledět nového vztahu a bude mu víc záležet na tom, aby to klaplo. Kolem nás je takovejch debilů, který jsou první tátové, žádnej second hand, jak říkáš a k partnerce a dětem se chovají tak, že bych je nechtěla ani za nic!

Kuřátko — 26. 1. 2009 20:48

Fidorka napsal(a):

Jsou věci, který člověk nevysvětlí, nepředá... každej si na to musí přijít.

A Oxi, to není pravda, že bys byl něco jako poloviční chlap, když už máš dítě ;) :pussa: ale mě prostě nejde do hlavy, proč mladá holka, která si může vybírat, najít toho nej a s ním si to všechno od píky vybudovat a odžít, zvolí tuhle nejistou cestu - nejdřív dělá konkubínu ženáčovi, užírá se, čeká na něj, doufá že "zvítězí" a on se rozvede, pak čeká jestli si ji vezme, jestli vůbec bude chtít další potomstvo, atd.atd., a pak do finále je babinec zahlcený tématy o bývalých manželkách, které dělají naschvály, o nevychovaných partnerových dětech, žárlivosti na ně, o nerovném přístupu a rozdíly mezi dětmi atd.

50% z nás se rozvede a najde si časem jiného partnera a tohle řeší, ale proč se do toho vrhat dobrovolně.... to asi musí být fakt láska s velkým L ;) ;)

Momentálně uvažuji jestli jste normální ..... nemyslím tím jen tebe Fidorko, ale to co jsi napsala, je krásný příklad.

Proč si vybrala ženatého, čekala až se rozvede, a teď bude čekat jestli si ji vezme? Protože se třeba zrovna do něj zamilovala. A on do ní. Ano, mohl i on do ní, protože život není jen černobílý, Mashanko.

Fidorka — 26. 1. 2009 20:53

Protože jsem tu už nějakej pátek a asi jsem si moc četla na tématech o vysmátých ženáčích, čekajících milenkách a opuštěných manželkách ;)

Fidorka — 26. 1. 2009 21:02

Ale pravda je, že Napti a pan XY nejsou takový ten klišé pár "ženatý pán x mladá naivní slečna" a jsou třeba opravdu taková osudová láska a mělo to tak být. Škoda že Napti nenapsala víc než jen tu svou trochu iritující hlášku "že se jí to vyplatilo" a ještě smazala své staré příspěvky. To na mě totiž působí dost plytce a nedůvěryhodně. Jako by právě dobojovala, dosáhla vítězství (snad ne Pyrrhova) a to přece není láska.. ;)

Mě je to koneckonců popravdě dost jedno, Napti asi měla dost času si rozmyslet do čeho jde, je teď  teda docela určitě šťastná a tak jí přeju vše nej, jak jsem už jednou napsala v prvním příspěvku.

Kuřátko — 26. 1. 2009 21:04

Tak to jsi asi přehlédla ty vysmáté milenky a spokojené ženáče, kteří se rozvedli.

Je tolik příběhů a spousta z nich končí jinak. K někomu se BM vrátí, k někomu ne a je spokojený s milenkou a u někoho ženáč přebíhá sem a tam. Stačí jen číst a příběhy poslouchat pořádně ;)

mashanka — 26. 1. 2009 21:06

Alyssa napsal(a):

mashanka napsal(a):

Kerrin napsal(a):

maschanka, proč to takhle hned píšeš, že jí to "zase"  udělá.
Vždyť se to nemusí stávat po každé....samo že riziko je vždy nějaké, ale ted zase se pouštět do debaty a hádat do předu co a jak bude?

Napti, máš ted přítele, který to má vyřešené. tak si to užívejte a hlavně ať Vám to klape. Snad jemu na 2.pokus to vyjde.

On není ani první ani poslední a ty ani první, která má už ted "rozvedeného" muže. No a co.

proč by ne, když pro něj není problém jednou, vykašlat se na rodinu, nebude to problém ani podruhé - musí holka pořádně fungovat, aby byl páníček spokojený :P

Takový zobecňováné je teda dost ubohý! :dumbom: Proč by měl každej chlap, kterej měl milenku a rozvedl se svojí nový partnerce zase zahejbat?!! Proč by se měl vykašlávat na rodinu?? Z takových názorů je mi fakt nanic. Vždyť nemůžeš vědět, jak to u nich fungovalo. Jsou chlapi, který mají milenky celej život, nikdy se nerozvedou a na rodinu kašlou. A na veřejnosti hrajou spořádaný manžele a otce.

Jo, jo, jo, jsou úžasní. :lol:
Nemysli si, že bych jí to nepřála, každému přeji, aby byl šťastný, ale bohužel, je tady víc těch nešťastných.
Proč má někdo potřebu svůj vztah tady probírat, kdyby byl naprosto dokonalý a šťastný. Někde zakopaný pes bude.
My si můžeme vyměnit názory jaké chceme a na věci to stejně nic nezmění.
Už to, že si mladá, svobodná holka narazí ženáče, když má kolem sebe spoustu svobodných chlapů, o něčem svědčí

Fidorka — 26. 1. 2009 21:13

Kuřátko,
kdysi tu bylo takové docela výživné a čtivé vlákno milenek o jejich ženáčích (a všechna ta IDčka se tu dodnes pohybují) a ani jedna s tím "svým" není... ale vlastně popravdě docela vysmáté se mi zdají, takže jsou asi šťastné i bez cizích taťků ;)

ale možná mi něco uteklo a máme tu nějakou takovou šťastnou, které to klaplo? Teď nemyslím Napti....

Kuřátko — 26. 1. 2009 21:14

mashanka napsal(a):

To jsou, takoví chlapi, ale tenhle se přece rozvedl

Ahááá, takže když jednou někdo rovede, tak už se pak rozvede pokaždé.....týýýjo, to jsem nevěděla, ale už to vím :rolleyes:

mashanka — 26. 1. 2009 21:17

To ne, ale když inklinuje k tomu, rozvádět se s matkou svých dětí kvůli mladému masu, já bych mu nevěřila. Ty si jich naraž třeba pět, mně je to fuk - každého věc.

Ale ta vlákna tady potom.........: Jeho bývalá ho chce zpátky, píše si s ní na internetu a říká, že jen o dětech.......co mám dělat ??? .... zkus si to pročíst

PetrHl — 26. 1. 2009 21:18

Fidorka napsal(a):

Jsou věci, který člověk nevysvětlí, nepředá... každej si na to musí přijít.

A Oxi, to není pravda, že bys byl něco jako poloviční chlap, když už máš dítě ;) :pussa: ale mě prostě nejde do hlavy, proč mladá holka, která si může vybírat, najít toho nej a s ním si to všechno od píky vybudovat a odžít, zvolí tuhle nejistou cestu - nejdřív dělá konkubínu ženáčovi, užírá se, čeká na něj, doufá že "zvítězí" a on se rozvede, pak čeká jestli si ji vezme, jestli vůbec bude chtít další potomstvo, atd.atd., a pak do finále je babinec zahlcený tématy o bývalých manželkách, které dělají naschvály, o nevychovaných partnerových dětech, žárlivosti na ně, o nerovném přístupu a rozdíly mezi dětmi atd.

50% z nás se rozvede a najde si časem jiného partnera a tohle řeší, ale proč se do toho vrhat dobrovolně.... to asi musí být fakt láska s velkým L ;) ;)

Fidorko, je hezké, že Oxiho přesvědčuješ jak je víc než půlchlap i když má dítě a v občance napsáno "rozvedený", ale nemyslíš si že zbytek tvého příspěvku si s tím trochu odporuje? :)

To, že udělal jednou a udělá tedy znova je sice hezké rčení, ale ne stoprocentní. Také se mohl spálit tak silně, že už se na jinou nikdy ani nepodívá.
Záleží na konkrétním případu :)

Kuřátko — 26. 1. 2009 21:21

Tak Fidorko, já tohle neznám od tud, ale z reálného života kamarádky. Si myslím, že tady o tom asi těžko budou holky chodit psát....dyť by tu byly rozneseny na kopytech.

Alyssa — 26. 1. 2009 21:30

Fidorka napsal(a):

Kuřátko,
kdysi tu bylo takové docela výživné a čtivé vlákno milenek o jejich ženáčích (a všechna ta IDčka se tu dodnes pohybují) a ani jedna s tím "svým" není... ale vlastně popravdě docela vysmáté se mi zdají, takže jsou asi šťastné i bez cizích taťků ;)

ale možná mi něco uteklo a máme tu nějakou takovou šťastnou, které to klaplo? Teď nemyslím Napti....

Přesně tak, to jsem já. A vidím věci i z druhý strany. Není to vždycky tak, že ženáč si užívá s milenkou a doma sedí ubrečená opuštěná manželka s dětma, o který se tatínek nestará.

Alyssa — 26. 1. 2009 21:31

mashanka napsal(a):

Alyssa napsal(a):

mashanka napsal(a):


proč by ne, když pro něj není problém jednou, vykašlat se na rodinu, nebude to problém ani podruhé - musí holka pořádně fungovat, aby byl páníček spokojený :P

Takový zobecňováné je teda dost ubohý! :dumbom: Proč by měl každej chlap, kterej měl milenku a rozvedl se svojí nový partnerce zase zahejbat?!! Proč by se měl vykašlávat na rodinu?? Z takových názorů je mi fakt nanic. Vždyť nemůžeš vědět, jak to u nich fungovalo. Jsou chlapi, který mají milenky celej život, nikdy se nerozvedou a na rodinu kašlou. A na veřejnosti hrajou spořádaný manžele a otce.

Jo, jo, jo, jsou úžasní. :lol:
Nemysli si, že bych jí to nepřála, každému přeji, aby byl šťastný, ale bohužel, je tady víc těch nešťastných.
Proč má někdo potřebu svůj vztah tady probírat, kdyby byl naprosto dokonalý a šťastný. Někde zakopaný pes bude.
My si můžeme vyměnit názory jaké chceme a na věci to stejně nic nezmění.
Už to, že si mladá, svobodná holka narazí ženáče, když má kolem sebe spoustu svobodných chlapů, o něčem svědčí

A o čem to svědčí? To by mě fakt zajímalo!

mashanka — 26. 1. 2009 21:38

Alyssa napsal(a):

mashanka napsal(a):

Alyssa napsal(a):

Takový zobecňováné je teda dost ubohý! :dumbom: Proč by měl každej chlap, kterej měl milenku a rozvedl se svojí nový partnerce zase zahejbat?!! Proč by se měl vykašlávat na rodinu?? Z takových názorů je mi fakt nanic. Vždyť nemůžeš vědět, jak to u nich fungovalo. Jsou chlapi, který mají milenky celej život, nikdy se nerozvedou a na rodinu kašlou. A na veřejnosti hrajou spořádaný manžele a otce.

Jo, jo, jo, jsou úžasní. :lol:
Nemysli si, že bych jí to nepřála, každému přeji, aby byl šťastný, ale bohužel, je tady víc těch nešťastných.
Proč má někdo potřebu svůj vztah tady probírat, kdyby byl naprosto dokonalý a šťastný. Někde zakopaný pes bude.
My si můžeme vyměnit názory jaké chceme a na věci to stejně nic nezmění.
Už to, že si mladá, svobodná holka narazí ženáče, když má kolem sebe spoustu svobodných chlapů, o něčem svědčí

A o čem to svědčí? To by mě fakt zajímalo!

O tom, že potřebuje někoho, kdo už je v životě zběhlý a kdo se o ni bude starat. Rodiče už mají splněno, tak se najde někdo nový, kdo je nahradí, ale často to potom není tak idylické, jak se o tom píše. Většina lidí má tendenci popisovat svoje touhy jako skutečnost

Fidorka — 26. 1. 2009 21:41

Petře,

tak jde o dvě věci.
já vidím rozdíl mezi Oxim, který je rozvedený ne z vlastní vůle a mezi pánem, který opustí manželku a malé dítě, protože ho to doma nebaví a s milkou je pochopitelně větší zábava a menší starosti.

Samozřejmě jsem si vědoma toho, že paušalizuju, Naptin přítel je třeba bez ironie chudák, který žil v manželství s šílenou mrchou, se kterou by se zcela jistě rozvedl tak či onak, anebo ji aspoň zabil ;)

Takže určitě vidím rozdíl mezi rozvedeným chlapem a vyřešenýma poměrama a chlapem, který to rozhodnutí opustit rodinu dělal s mozkem v kalhotách a určitě bych nechtěla být ta, která v tom má spoluúčast.

No a pak je tady druhá věc, že lidé (nejen chlapi ale i ženy), kteří mají závazky z bývalého vztahu, to mají při výběru dalšího partnera o to těžší, protože to s sebou prostě nese určité povinnosti, je to závazek a musí se k tomu přistupovat trošku zodpovědně, právě kvůli tomu dítěti.
A proto bych dopručila každý "holčičce", která šilhá po zadaném chlapovi, aby se s jeho dětmi poznala a pak si představila, jestli by si přála trávit víkendy a dovolené s nimi, jestli by ji bavilo bez devítiměsíční přípravy přijít k dítěti o které je potřeba se postarat a kvůli kterému se nedá jít v sobotu večer na romantickou večeři atd. ;) A které je navíc třeba nepřátelsky naladěné, protože je patřičně naočkované od maminky ;)

Jen takový příklad, scénářů a variací je mnoho a byli bychom tu do rána.

PPavlaa — 26. 1. 2009 21:50

Fidorko :supr:

Alyssa — 26. 1. 2009 21:50

mashanka napsal(a):

Alyssa napsal(a):

mashanka napsal(a):


Jo, jo, jo, jsou úžasní. :lol:
Nemysli si, že bych jí to nepřála, každému přeji, aby byl šťastný, ale bohužel, je tady víc těch nešťastných.
Proč má někdo potřebu svůj vztah tady probírat, kdyby byl naprosto dokonalý a šťastný. Někde zakopaný pes bude.
My si můžeme vyměnit názory jaké chceme a na věci to stejně nic nezmění.
Už to, že si mladá, svobodná holka narazí ženáče, když má kolem sebe spoustu svobodných chlapů, o něčem svědčí

A o čem to svědčí? To by mě fakt zajímalo!

O tom, že potřebuje někoho, kdo už je v životě zběhlý a kdo se o ni bude starat. Rodiče už mají splněno, tak se najde někdo nový, kdo je nahradí, ale často to potom není tak idylické, jak se o tom píše. Většina lidí má tendenci popisovat svoje touhy jako skutečnost

Od kdy se manželé starají o manželky? :| Může to být zase naopak tak, že se bude starat ona o něj, protože on je zvyklý od maminky a pak od manželky..

Fidorka — 26. 1. 2009 21:51

Kuřátko napsal(a):

Tak Fidorko, já tohle neznám od tud, ale z reálného života kamarádky. Si myslím, že tady o tom asi těžko budou holky chodit psát....dyť by tu byly rozneseny na kopytech.

ale nebyly, fakt... čerstvě podváděný manželky který řeší svoji bolest na Tématech o nevěře jsou možná trošku nastartovaný, ale pak si je vezme do parády Pandorra a další ;) a ženský pookřejou, rozkvetou a nakonec si gratulujou že se takovýho kvalitního materiálu zbavily ;)

mashanka — 26. 1. 2009 21:54

Alyssa napsal(a):

mashanka napsal(a):

Alyssa napsal(a):

A o čem to svědčí? To by mě fakt zajímalo!

O tom, že potřebuje někoho, kdo už je v životě zběhlý a kdo se o ni bude starat. Rodiče už mají splněno, tak se najde někdo nový, kdo je nahradí, ale často to potom není tak idylické, jak se o tom píše. Většina lidí má tendenci popisovat svoje touhy jako skutečnost

Od kdy se manželé starají o manželky? :| Může to být zase naopak tak, že se bude starat ona o něj, protože on je zvyklý od maminky a pak od manželky..

:lol: :lol: zkušenosti jsou nepřenosné

Eva36 — 26. 1. 2009 22:16

:co: Co to tady smrdí? Že by zaprděnost maloměšťáctví? :D ...jde přes mrtvoly....žil třeba s mrchou...třeba si (Napti) nemůže vybírat...udělá to znova...

Jděte se bodnout! To je fakt směšný takový různý soudy... To všechno přeci ukáže čas, ne?

PS: Jo, já jsem taky "svině", která "rozbila" rodinu atd. atd. A taky jsem ta chuděra, který jiná "svině" rozbila její vlastní rodinu... Kruci, copak je život černobílý???

Eva36 — 26. 1. 2009 22:16

Napti: good luck ;)

Alyssa — 26. 1. 2009 22:18

mashanka napsal(a):

Alyssa napsal(a):

mashanka napsal(a):


O tom, že potřebuje někoho, kdo už je v životě zběhlý a kdo se o ni bude starat. Rodiče už mají splněno, tak se najde někdo nový, kdo je nahradí, ale často to potom není tak idylické, jak se o tom píše. Většina lidí má tendenci popisovat svoje touhy jako skutečnost

Od kdy se manželé starají o manželky? :| Může to být zase naopak tak, že se bude starat ona o něj, protože on je zvyklý od maminky a pak od manželky..

:lol: :lol: zkušenosti jsou nepřenosné

Ale smutný je, když někdo podle svý zkušenosti hodnotí všechny ostatní. Život přece není černobílej!

adra — 27. 1. 2009 7:18

MasHanka napsala:

O tom, že potřebuje někoho, kdo už je v životě zběhlý a kdo se o ni bude starat. Rodiče už mají splněno, tak se najde někdo nový, kdo je nahradí, ale často to potom není tak idylické, jak se o tom píše. Většina lidí má tendenci popisovat svoje touhy jako skutečnost


nemůžu uvěřit vlastním očím  :co: .. tohle píše ta mashanka která je podruhé vdaná...hani...co se to s Tebou proboha stalo?!
a co láska...láska jako taková....??? já Ti vubec nerozumím...  :grater: prober se   ;)

mashanka — 27. 1. 2009 8:47

Já nejsem vdaná podruhé kvůli nevěře. Oba jsme byli dávno rozvedeni a ani jeden ne kvůli nevěře. Děti máme oba vychované ve fungujících rodinách a už dospělé.
Jako svobodná bych do rozvedeného nešla. To nejsou žádné soudy, mně je to fuk, ať si každý dělá co chce. Jen je dobře zvážit, jestli dotyčná unese skutečnost, že ten její už navždy bude mít závazky jinde. Pokud se rozbije rodina, rozvodem to nekončí. Děti zůstanou jeho dětmi, bývalá manželka matkou jeho dětí. Matka jeho prvních dětí je pro chlapa po celý zbytek života šedou eminencí, ať se děje, co se děje, ať říká co chce a ať ji nenávidí sebevíc. S ní zažil všechno poprvé - svatbu, samostatné bydlení, těhotenství, ten pocit, kdy se stal tátou, ............ to je potřeba si uvědomit a umět to přijmout, což bývá u druhých manželek, které nikdy vdané nebyly a děti dosud nemají, kámen úrazu.
Pokud na to ta mladá má, ať do toho klidně jde. Považuji ale za poctivé, když už má potřebu to tady konzultovat, na tyhle skutečnosti ji upozornit, aby počítala s tím, že už nikdy nebude ta první, jediná. Nechápu, proč to některé z vás tak šokuje

KALIK — 27. 1. 2009 9:12

Koukám, že Napti tady rejpla do vosího hnízda :D Já bych to nechal být, páč čas ukáže.

Já osobně bych měl u partnerky, která kvůli mě odešla od partnera, měl strach, že totéž zopakuje se mnou. Určitě bych se necítil dobře, že jsem "přispěl" k rozpadu rodiny s dětmi... I když vím, že primárně za to nemůžu, jsem toho celého součástí. Následné komplikace jsou taky nasnadě.

adra — 27. 1. 2009 9:45

ano mě to šokuje...šokuje mě jak to vidíš..ale neberu Ti to ;););) přiznám se bez mučení že Tvuj úhel pohledu mě napadl stokrát ale nevidím v tom pražádný problém..je to všechno jen v nás a o nás ... lidech

Kaliku...pokud bys měl strach můžeš to zabalit rovnou...každý(asi každý ne -  jak vidím  ;) )  jde přeci do vztahu s někým novým, dlaším s tím že mu to vyjde..když nevěříš...je to o těžší...muj názor...nezaměnuju "věřit"  s "naivnitou"

a pocit že jsi někomu "přispěl" k rozpadu rodiny...? na to přeci musí být dva..ne? :P  nemyslím to nijak ironicky

Nedoma — 27. 1. 2009 11:05

Zmiňuje se tu 50% rozvodů, tak proč nezmínit, že 50% rozvedených toho rozvodu časem lituje (statistika psychologů). Z toho vyplývá slušná šance, že dotyční budou v pohodě :), a nakonec dopředu to nikdy nevíme a o tom to je, no.

To s tím rozpadem rodiny... těžko hodnotit... to je případ od případu jiné... Zatím jsem v takové situaci nebyl a ani bych nechtěl. Připadá mi to jako ukrást z auta zapomenutou věc... tak se to nabízí... jenom sáhnout... a stejně by to udělal někdo jiný... mno ale proč to mám být zrovna já, že? Když tak zavzpomínám do hluboké minulosti, možná jsem měl :D

Nakonec, moje ex se taky dočkala a (podle svých slov) má již svůj vytoužený protějšek jenom pro sebe. Což teda znamená Štědrý den o samotě, neb tatínek je u své milované holčičky (a BM). Á protože ex se svým partnerem v součinnosti rozbili své vztahy, tak mají poněkud složitější situaci (její rodina je nafučená na ni a na něj, jeho rodina je nafučená na něj a na ni). Což je jedno, pokud se mají rádi BI. :)

AHILLA — 27. 1. 2009 11:29

v práci máme 4 rozvedené chlapy, všíchni si našli jinou patrnerku a až následně se začali rozvádět a VŠICHNI nejpozději do čtvrt roku poté co si našli nynejší vztah. Jeden z nich roky střídal milenky a nic, doma měl opravdu neskutečnou semetriku. Ale jakmile potkal tu svoji...., lrozváděl se ihned. A pak tam máme vola, který jednu holku tahá už 5 rokem za nos a pořád nic. Takže jsem dospěla k názoru, že pokud se někdo chce rozvést udělá to děti neděti prakticky hned. Jakmile se začne vymlouvat, bude to pořád.

Santala — 27. 1. 2009 11:55

AHILLA napsal(a):

v práci máme 4 rozvedené chlapy, všíchni si našli jinou patrnerku a až následně se začali rozvádět a VŠICHNI nejpozději do čtvrt roku poté co si našli nynejší vztah. Jeden z nich roky střídal milenky a nic, doma měl opravdu neskutečnou semetriku. Ale jakmile potkal tu svoji...., lrozváděl se ihned. A pak tam máme vola, který jednu holku tahá už 5 rokem za nos a pořád nic. Takže jsem dospěla k názoru, že pokud se někdo chce rozvést udělá to děti neděti prakticky hned. Jakmile se začne vymlouvat, bude to pořád.

No kamarádka, říká se, že dokud to ženáč nerozlouskne do roka ( dokud je čerstvě zblblej :godlike: :D ) , pak už tomu moc šancí nedává :lol:  a musím říct, že jí to většinou vyšlo.

Tak mě napadlo, že by se mělo začít rodit víc chlapů, aby jsme si ty svoje furt nekradly :lol::lol::storstark:

Nicolas — 27. 1. 2009 12:15

Já si myslím, že by se měly ve škole učit pořádně následující předměty:

1. Poznávání sebe sama
2. Nebát se říct, kdo jsem a co chci
3. Partnerská komunikace aneb jak říkat to, co si opravdu myslím a co opravdu chci a neuvádět partnera v omyl, včetně umění kompromisu, který není potlačením důležitých potřeb
4. Realita a iluze lásky - a jak je od sebe alespoň trochu rozeznat
5. Hra svádění - alespoň základy
6. Rozchody, loučení jako normální součást života lidských bytostí a vyrovnání se s realitou konečnosti vztahů jako takových
7. Opakovací kurs poznávání sebe sama - člověk je většinou překvapený, že se může měnit (lépe řečeno, znovu-objevovat)

Pak bychom už nevyšilovali z toho, že je chlapů nebo žen málo :-) Bylo by to normální tak, jak to je.

KALIK — 27. 1. 2009 12:18

adra napsal(a):

ano mě to šokuje...šokuje mě jak to vidíš..ale neberu Ti to ;););) přiznám se bez mučení že Tvuj úhel pohledu mě napadl stokrát ale nevidím v tom pražádný problém..je to všechno jen v nás a o nás ... lidech

Kaliku...pokud bys měl strach můžeš to zabalit rovnou...každý(asi každý ne -  jak vidím  ;) )  jde přeci do vztahu s někým novým, dlaším s tím že mu to vyjde..když nevěříš...je to o těžší...muj názor...nezaměnuju "věřit"  s "naivnitou"

a pocit že jsi někomu "přispěl" k rozpadu rodiny...? na to přeci musí být dva..ne? :P  nemyslím to nijak ironicky

Adro, já v tom vidím trošku rozdíl se rozvést před navázáním nového vztahu a v průběhu vztahu ;) Pokud jim to spolu nevyhovovalo, tak proč se nerozvedli dříve? Když až já bych byl spouštěčem, jistě v tom hráli i jiné důvody než v tom ukončeném vztahu.

helena — 27. 1. 2009 12:39

Pokud jim to spolu nevyhovovalo, tak proč se nerozvedli dříve?
Kaliku, někdy to dvěma nevyhovuje, vztah mají krom rozvodového rozsudku ukončený, ale přesto jsou spolu, protože... důvody jsou různé. Pak nemusí být nový vztah "spouštěčem", ale naopak výsledkem jisté snahy po změně.

Nety — 27. 1. 2009 12:41

KALIK napsal(a):

Určitě bych se necítil dobře, že jsem "přispěl" k rozpadu rodiny s dětmi... I když vím, že primárně za to nemůžu, jsem toho celého součástí. Následné komplikace jsou taky nasnadě.

No ahoooj kali, tedy Ty ses pochlapil ! :gloria::supr:
A víš co? Souhlas. jen jedno doplnění - určitě by ses necítil dobře, ale určitě by sis to zdůvodnil tak, aby ses cítil přiměřeně dobře. :lol:

BB — 27. 1. 2009 12:46

Vážení, občas mi tady u těch debat připadá, že  se zapomíná na důležitý orgán - mozek. Cožpak ho nemáme k používání? Dá se zamilovaností do někoho omluvit cokoli? I zamilovaný člověk má  používat mozek a dohlédnout důsledky svých rozhodnutí.

Stejně tak, jako je neomluvitelné, když opilý člověk způsobí dopravní nehodu.  Má sice snížené reakce  a vnímání ... ale to ho neomlouvá.

Cožpak si jako myslící bytosti můžeme brát všechno, co chceme? Jako malé děti ? Mám chuť v sámošce na zmrzlinu ... nemám na ni, tak si ji vezmu ... Líbí semi sousedovo auto, byt a manželka ... tak si  to vezmu .....  Líbí se mi  mladší bezdětná prsatá sousedka ( ta moje po třech dětech už  není to ono ) tak zapudím manželku, odeženu děti a jdu se zabořit do sousedky ....  Zamilovala jsem se do kolegy v práci ? Tak ho ulovím ... stejně je ta jeho semetrika ....  Mám přece na to svaté právo ... ZAMILOVAL/A JSEM SE !!!  Nepřijde vám to občas  ujeté ?????? 

P.S. jsme  s  manžou  v pohodě ... neřeším sebe, jen ,mě nějak donutilo zareagovat na ty, kteří se zamilují do zadaných , urputně pracují na  jejich rozvodu a ještě chtějí k tomu souhlas a pochopení okolí .....   to mi jaksi chybí ....   asi moje chyba .... musím se polepšit ....   :dumbom:

Nicméně  přeju všem, ať se jim dostane toho, po čem touží. Jen by si občas měli pořádně rozmyslet, co to vlastně je ...

Frigo — 27. 1. 2009 12:53

trochu odbočím.. Nety, jste krásné :rock:  To už jí je rok ?????
ty děti teda stárnou

helena — 27. 1. 2009 12:57

kteří se zamilují do zadaných , urputně pracují na  jejich rozvodu a ještě chtějí k tomu souhlas a pochopení okolí
No-o... oni se tím "šíleným zamilováním" občas ohánějí i ti zadaní... ovšem někdy bez toho rozvodu... jen tím "omlouvají" svoje četné zálety... Ono zní jaksi líp "já ji/ho miluju" (a srdce, jak známo, si nedá poručit http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png), než "doma už mě šu.kání neba..."

Nety — 27. 1. 2009 12:58

BB, ahoj :-) Obávám se, že to funguje právě tak, jak píšeš. MOZEK se odebírá do věčných lovišť :jojo: A to víš, na staré lásky se zapomíná, když klepou na vrátka nové :vissla: tentokrát samozřejmě TY PRAVÉ :D Ta láska je strašná bestie, jak to tu tak čtu.

Onehdy mi kamarád zdůvodňoval to, proč zahýbá manželce s jinou rozvedenou paní (mají dvouměsíčního chlapečka) a mimo jiné úžasné hlášky /nevěděl jsem, že ji potkám, je úžasná, skvělá, atd, prostě jako akždá druhá, kterou nestihl potkat) padlo toto : No, ale ona je strašně zodpovědná a hodná a velice jí trápí, že mám to miminko, musel jsem jí k sexu hrozně dlouho přemlouvat (hodinu), ona za to nemůže (na přemlouvání si ho samozřejmě vzala pozdě večer do bytu, že).  Je to takové milé,  ujistila jsem ho, že ženská taky moc dobře ví, co chce a vezme si to. No a tak došlo k té "malé dopravní nehodě", kdy jeho mašinka hnaná  silou hormonů (ty nahrazují mozek) vjela do tunýlku, kde byla se stejným nadšením očekávána a hleďme, láska je na světě :styrka: A láskou se to vše zdůvodní :gloria:

adra — 27. 1. 2009 12:59

Nety...Ty vypadáš jako já!!! :co: :co: ...BI ;)

Nety — 27. 1. 2009 13:01

Adro, mně to na té fotce moc nesluší, ve skutečnsoti jsem krásná :lol: vtip :D

Pandorraa — 27. 1. 2009 13:01

BB napsal(a):

P.S. jsme  s  manžou  v pohodě ... neřeším sebe, jen ,mě nějak donutilo zareagovat na ty ...

Omyl, řešíš. Jako ostatně všichni zde.
Jen právě s tvým manželstvím to pravda nemusí mít aktuálně nic spoolečného :)

Tohle vlákno je skutečně zajímavý "kamenolom" :jojo:

katula — 27. 1. 2009 13:02

Pokud se vezmete a založíte rodinu, tak už teď ses ochudila o to mít manžela pro kterého jsi první, která mu porodila prvního syna, atd atd...

Třeba mu porodí první dceru:)

adra — 27. 1. 2009 13:02

Nety... a já jsem zase spokojená :lol: :lol: :lol:

akorát máš jinou ruku... ;);)



ale fakt na to koukám jako blázen...:dudlik::dudlik:

adra — 27. 1. 2009 13:05

katula napsal(a):

Pokud se vezmete a založíte rodinu, tak už teď ses ochudila o to mít manžela pro kterého jsi první, která mu porodila prvního syna, atd atd...

Třeba mu porodí první dceru:)

bože bože Ty to jsou řeči....nemusí být první...ale bude jednička...:vissla:

Nety — 27. 1. 2009 13:07

No, to doufám, že jste všichni spokojení, jsem se odběhla podívat z těch miminkovských diskuzí a hledám známé tváře :gloria: A koukám, témata stále stejná, je to jako přes kopírák, člověku zůstává rozum stát.
Ale to sem nepatří...
No, tak hlavně ať si to sedne a vyřeší ke spokojenosti zadaných budoucích nezadaných a nezadaných budoucích zadaných ai těch, co jen změní značku vozu ;):supr:

Frigo — 27. 1. 2009 13:08

A není lepčejší být ta poslední ? :vissla:

Nety — 27. 1. 2009 13:09

Frigo napsal(a):

A není lepčejší být ta poslední ? :vissla:

JO :lol: Ale to jsme všichni určitou dobu vždycky :cool:

adra — 27. 1. 2009 13:12

já nevím některé názory které čtu...nikomu to ani v nejmenším neberu...jen se tady usmívám a říkám si kdyby to bylo všechno tak...ne jednoduchý .... ale JASNY a fádní...že by to potom opravdu byla nuda...na životě je krásné to že nevíme uplně přesně co nám připraví....ano svuj život dokážem hodně ovlivnit...příčí se mi napsat UPLNE....ale vedet dopřeu že já bych to udělala tak a tak páč....to tak má být...je hrozlivé  ;)

Santala — 27. 1. 2009 13:18

adra napsal(a):

já nevím některé názory které čtu...nikomu to ani v nejmenším neberu...jen se tady usmívám a říkám si kdyby to bylo všechno tak...ne jednoduchý .... ale JASNY a fádní...že by to potom opravdu byla nuda...na životě je krásné to že nevíme uplně přesně co nám připraví....ano svuj život dokážem hodně ovlivnit...příčí se mi napsat UPLNE....ale vedet dopřeu že já bych to udělala tak a tak páč....to tak má být...je hrozlivé  ;)

Adro :godlike: :storstark:

Wiki — 27. 1. 2009 13:59

Nicolas napsal(a):

Já si myslím, že by se měly ve škole učit pořádně následující předměty:

1. Poznávání sebe sama
2. Nebát se říct, kdo jsem a co chci
3. Partnerská komunikace aneb jak říkat to, co si opravdu myslím a co opravdu chci a neuvádět partnera v omyl, včetně umění kompromisu, který není potlačením důležitých potřeb
4. Realita a iluze lásky - a jak je od sebe alespoň trochu rozeznat
5. Hra svádění - alespoň základy
6. Rozchody, loučení jako normální součást života lidských bytostí a vyrovnání se s realitou konečnosti vztahů jako takových
7. Opakovací kurs poznávání sebe sama - člověk je většinou překvapený, že se může měnit (lépe řečeno, znovu-objevovat)

Pak bychom už nevyšilovali z toho, že je chlapů nebo žen málo :-) Bylo by to normální tak, jak to je.

jéžišmáárjááá....to je lábuž
Zalily se mi útroby jemným medovým krémovým hladícím teplem - virtuálně- .
Ano!
Učit děti o sebe- vědomí, o iluzích, o realitě, o vztazích atd.

Já jsem měla podobný nápad - to samé + doporučenou literaturu (někde na nevěře jsem se rozohnila)

KALIK — 27. 1. 2009 14:25

Nazdar Nety, ty taky ještě žiješ? Co ta tvoje krasotinka? Prdí prdí? Kaká kaká? :D ftip :)

BB — 27. 1. 2009 15:28

Pandorraa napsal(a):

BB napsal(a):

P.S. jsme  s  manžou  v pohodě ... neřeším sebe, jen ,mě nějak donutilo zareagovat na ty ...

Omyl, řešíš. Jako ostatně všichni zde.
Jen právě s tvým manželstvím to pravda nemusí mít aktuálně nic spoolečného :)

Tohle vlákno je skutečně zajímavý "kamenolom" :jojo:

Ahoj Pan ... možná  dodatečná reakce na rozvod našich ( tedy  před 20 ti lety) ... na to, že se kdysi moje mamka zamilovala do zábavného kolegy, ze kterého se po rozvodu s mým nezábavným ( z jejího hlediska) taťkou stal protivný nezábavný bručoun, se kterým  už 20 let trpí a bere to jako Boží trest. Připadá mi, jak  člověk s těžkým křížem na zádech, který vleče s vědomím, že  si to musí odbolet. Kdyby tenkrát měla víc mozku v hlavě a míň těch  šumivých bublinek zamilovanosti, a byla schopna se podívat, že  její manžel je vlastně velice zábavný  -  a dodneška je ..... tak mohla být daleko šťastnější. Bylo to naprosto zbytečné, jí to přineslo jen trápení a žádnou radost ( no, možná ze začátku  nějaká byla :P )  Asi proto  jsem na tohle citlivější  a přimlouvám se za  větší využívání naší šedé kůry mozkové  .... a nechce se mi  přitakávat  všem těm  dravým slečnám, které  se rozhodly "zachránit" chudáka  chlapa od té jeho semetriky  ve svatém jménu Lásky.....

Selima — 27. 1. 2009 17:16

Fidorka napsal(a):

Seli, dík.. já už jsem si ten "neuspořádaný" splácaný rodinný model vyzkoušela jako dítě a tak se na to taky dívám trochu jinak než jen jako šíleně zamilovaná ženská, která jde přes mrtvoly. A neboj se že mi přes cestu v životě taky nepřešel nějakej ten týpek rasovo - spoločensky - bla - bla nevhodný..

Ale k tomuhle - máma rozvedená se závazky, táta (resp. otčím) jakbysmet, do toho další společné dítě... a tenze jsou čas od času znát... takže mě to asi poznamenalo a ráda bych toho sebe i naše děti ušetřila, když dá bůh.

A vůbec, tvoje odpověď zní, jako bys to pochopila, že se dotyčná měla racionálně odmilovat a pak si vzít prvního svobodnýho vhodnýho týpka bez toho že by mezi nima byla zamilovanost... jen to ne!!! žádné sňatky bez lásky, to by byla škoda ;)

Máme asi primálo informácií a navyše jednostranné, než aby sme vynášali nejaké súdy. Teda - ja osobne sa na súdy necítim.

Selima — 27. 1. 2009 17:20

Alyssa napsal(a):

mashanka napsal(a):

Alyssa napsal(a):


Od kdy se manželé starají o manželky? :| Může to být zase naopak tak, že se bude starat ona o něj, protože on je zvyklý od maminky a pak od manželky..

:lol: :lol: zkušenosti jsou nepřenosné

Ale smutný je, když někdo podle svý zkušenosti hodnotí všechny ostatní. Život přece není černobílej!

Niekoho život áno, tak im to treba nechať. Každému, čo jeho jest. :jojo:

Selima — 27. 1. 2009 17:24

mashanka napsal(a):

Já nejsem vdaná podruhé kvůli nevěře. Oba jsme byli dávno rozvedeni a ani jeden ne kvůli nevěře. Děti máme oba vychované ve fungujících rodinách a už dospělé.
Jako svobodná bych do rozvedeného nešla. To nejsou žádné soudy, mně je to fuk, ať si každý dělá co chce. Jen je dobře zvážit, jestli dotyčná unese skutečnost, že ten její už navždy bude mít závazky jinde. Pokud se rozbije rodina, rozvodem to nekončí. Děti zůstanou jeho dětmi, bývalá manželka matkou jeho dětí. Matka jeho prvních dětí je pro chlapa po celý zbytek života šedou eminencí, ať se děje, co se děje, ať říká co chce a ať ji nenávidí sebevíc. S ní zažil všechno poprvé - svatbu, samostatné bydlení, těhotenství, ten pocit, kdy se stal tátou, ............ to je potřeba si uvědomit a umět to přijmout, což bývá u druhých manželek, které nikdy vdané nebyly a děti dosud nemají, kámen úrazu.
Pokud na to ta mladá má, ať do toho klidně jde. Považuji ale za poctivé, když už má potřebu to tady konzultovat, na tyhle skutečnosti ji upozornit, aby počítala s tím, že už nikdy nebude ta první, jediná. Nechápu, proč to některé z vás tak šokuje

Tých bychov tu už bolo... Keby si bola slobodná v 37, možno BY si sa čudovala aj ušami. :D Ale a, sýty hladnému neverí b, v čiernobielom svete nemorálnych neverníkov a morálnych okrúžkovaných sa asi žije jednoduchšie. Opäť: Každému, čo jeho jest...

Selima — 27. 1. 2009 17:29

BB napsal(a):

Vážení, občas mi tady u těch debat připadá, že  se zapomíná na důležitý orgán - mozek. Cožpak ho nemáme k používání? Dá se zamilovaností do někoho omluvit cokoli? I zamilovaný člověk má  používat mozek a dohlédnout důsledky svých rozhodnutí.

Stejně tak, jako je neomluvitelné, když opilý člověk způsobí dopravní nehodu.  Má sice snížené reakce  a vnímání ... ale to ho neomlouvá.

Cožpak si jako myslící bytosti můžeme brát všechno, co chceme? Jako malé děti ? Mám chuť v sámošce na zmrzlinu ... nemám na ni, tak si ji vezmu ... Líbí semi sousedovo auto, byt a manželka ... tak si  to vezmu .....  Líbí se mi  mladší bezdětná prsatá sousedka ( ta moje po třech dětech už  není to ono ) tak zapudím manželku, odeženu děti a jdu se zabořit do sousedky ....  Zamilovala jsem se do kolegy v práci ? Tak ho ulovím ... stejně je ta jeho semetrika ....  Mám přece na to svaté právo ... ZAMILOVAL/A JSEM SE !!!  Nepřijde vám to občas  ujeté ?????? 

P.S. jsme  s  manžou  v pohodě ... neřeším sebe, jen ,mě nějak donutilo zareagovat na ty, kteří se zamilují do zadaných , urputně pracují na  jejich rozvodu a ještě chtějí k tomu souhlas a pochopení okolí .....   to mi jaksi chybí ....   asi moje chyba .... musím se polepšit ....   :dumbom:

Nicméně  přeju všem, ať se jim dostane toho, po čem touží. Jen by si občas měli pořádně rozmyslet, co to vlastně je ...

Podľa mňa pijem lakohol VEDOME s poznaním následkov(možno okrem prvej testovacej opičky), ale do zamilovanosti sa málokedy padá s plným vedomím a vôľou. Každé zamilovanie nemusí nutne viesť k odchodu od rodiny, ale niekedy vedie k tomu, že zamilovaný je odídený... Život je pestrý, a to sa mi na ňom vlastne páči. :jojo:

Pandorraa — 27. 1. 2009 18:23

BB napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

BB napsal(a):

P.S. jsme  s  manžou  v pohodě ... neřeším sebe, jen ,mě nějak donutilo zareagovat na ty ...

Omyl, řešíš. Jako ostatně všichni zde.
Jen právě s tvým manželstvím to pravda nemusí mít aktuálně nic spoolečného :)

Tohle vlákno je skutečně zajímavý "kamenolom" :jojo:

Ahoj Pan ... možná  dodatečná reakce na rozvod našich ( tedy  před 20 ti lety) ... na to, že se kdysi moje mamka zamilovala do zábavného kolegy, ze kterého se po rozvodu s mým nezábavným ( z jejího hlediska) taťkou stal protivný nezábavný bručoun, se kterým  už 20 let trpí a bere to jako Boží trest. Připadá mi, jak  člověk s těžkým křížem na zádech, který vleče s vědomím, že  si to musí odbolet. Kdyby tenkrát měla víc mozku v hlavě a míň těch  šumivých bublinek zamilovanosti, a byla schopna se podívat, že  její manžel je vlastně velice zábavný  -  a dodneška je ..... tak mohla být daleko šťastnější. Bylo to naprosto zbytečné, jí to přineslo jen trápení a žádnou radost ( no, možná ze začátku  nějaká byla :P )  Asi proto  jsem na tohle citlivější  a přimlouvám se za  větší využívání naší šedé kůry mozkové  .... a nechce se mi  přitakávat  všem těm  dravým slečnám, které  se rozhodly "zachránit" chudáka  chlapa od té jeho semetriky  ve svatém jménu Lásky.....

Ano, já vím, co máš na mysli :)
A ty jistě taky víš, že až takhle jednoduché to přece jen není.

Chtít po někom, kdo se zamiloval, aby používal mozek, je nesmysl, protože on ho POŘÁD používá :)
Znám dvojiic, kde on se rozvedl a už 25 let žije spokojeně se svou druhou ženou.
Znám dvojici, kde OBA se rozvedli a po roce společného žití se vzájemně téměř pozabíjeli.
Znám dvojici, kde se OBA rozvedli, aby mohli být spolu a jsou letos už 9 let.
Znám dvojici, kde se ani jeden nechce rozvádět, OBA mají milence a jsou spolu už 30 let šťastni.
Znám dvojici, kde se jeden stále rozvádí (8x, 9. rozvod právě podal) a pořád nachází nové a nové naivky, které věří, že už ho ale DOOPRAVDY zachrání a převychovají.
Znám dvojici, kde se nerozvedou ani náhodou, protože to se přece nedělá, ale vztah, který mezi nimi je, se nedá ani s oběma očima zavřenýma nazvat alespoň přátelství. Mnohem blíž to má k vzájemní nenávisti...a "drží jim to" už přes 30 let.
Nu a znám spopustu dvojic, které nevěru překonali - ať už spolu nebo každý zvlášť a vzali si z ní pro sebe jen to nejlepší :)

Jj.... život je barevný :) A má mnohem víc barev, než někteří lidé dokáží vůbec vidět.

Nety — 27. 1. 2009 18:58

Jasně, že žiju Kaliku a jako vždycky plnými deseti, to mi věř, až bych se červenala však mne znáš :D:hjarta:

mashanka — 27. 1. 2009 22:27

Selima napsal(a):

mashanka napsal(a):

Já nejsem vdaná podruhé kvůli nevěře. Oba jsme byli dávno rozvedeni a ani jeden ne kvůli nevěře. Děti máme oba vychované ve fungujících rodinách a už dospělé.
Jako svobodná bych do rozvedeného nešla. To nejsou žádné soudy, mně je to fuk, ať si každý dělá co chce. Jen je dobře zvážit, jestli dotyčná unese skutečnost, že ten její už navždy bude mít závazky jinde. Pokud se rozbije rodina, rozvodem to nekončí. Děti zůstanou jeho dětmi, bývalá manželka matkou jeho dětí. Matka jeho prvních dětí je pro chlapa po celý zbytek života šedou eminencí, ať se děje, co se děje, ať říká co chce a ať ji nenávidí sebevíc. S ní zažil všechno poprvé - svatbu, samostatné bydlení, těhotenství, ten pocit, kdy se stal tátou, ............ to je potřeba si uvědomit a umět to přijmout, což bývá u druhých manželek, které nikdy vdané nebyly a děti dosud nemají, kámen úrazu.
Pokud na to ta mladá má, ať do toho klidně jde. Považuji ale za poctivé, když už má potřebu to tady konzultovat, na tyhle skutečnosti ji upozornit, aby počítala s tím, že už nikdy nebude ta první, jediná. Nechápu, proč to některé z vás tak šokuje

Tých bychov tu už bolo... Keby si bola slobodná v 37, možno BY si sa čudovala aj ušami. :D Ale a, sýty hladnému neverí b, v čiernobielom svete nemorálnych neverníkov a morálnych okrúžkovaných sa asi žije jednoduchšie. Opäť: Každému, čo jeho jest...

Nikdy jsem nechodila se ženatým chlapem, ani s rozvedeným, pokud jsem nebyla také a ani se k tomu nechystám - bylo by to pro mě potupné. A to není všechno - dokonce jsem tak zkostnatělá a staromódní, že bych nechodila ani se svobodným, kdybych byla vdaná já :P

Alyssa — 27. 1. 2009 22:49

mashanka napsal(a):

Já nejsem vdaná podruhé kvůli nevěře. Oba jsme byli dávno rozvedeni a ani jeden ne kvůli nevěře. Děti máme oba vychované ve fungujících rodinách a už dospělé.
Jako svobodná bych do rozvedeného nešla. To nejsou žádné soudy, mně je to fuk, ať si každý dělá co chce. Jen je dobře zvážit, jestli dotyčná unese skutečnost, že ten její už navždy bude mít závazky jinde. Pokud se rozbije rodina, rozvodem to nekončí. Děti zůstanou jeho dětmi, bývalá manželka matkou jeho dětí. Matka jeho prvních dětí je pro chlapa po celý zbytek života šedou eminencí, ať se děje, co se děje, ať říká co chce a ať ji nenávidí sebevíc. S ní zažil všechno poprvé - svatbu, samostatné bydlení, těhotenství, ten pocit, kdy se stal tátou, ............ to je potřeba si uvědomit a umět to přijmout, což bývá u druhých manželek, které nikdy vdané nebyly a děti dosud nemají, kámen úrazu.
Pokud na to ta mladá má, ať do toho klidně jde. Považuji ale za poctivé, když už má potřebu to tady konzultovat, na tyhle skutečnosti ji upozornit, aby počítala s tím, že už nikdy nebude ta první, jediná. Nechápu, proč to některé z vás tak šokuje

Jenomže to je právě to. Většina svobodných nebo i zadaných, kteří jsou s ženatým nebo rozvedeným si před tím říkaly, že by do toho nikdy nešly. Sama mám kamarádku, která těžce odsuzovala milenky ženatých a dnes je jí sama ani neví jak.. Život je krásnej v tom,  že nikdy nevíš!

Alyssa — 27. 1. 2009 22:52

mashanka napsal(a):

Selima napsal(a):

mashanka napsal(a):

Já nejsem vdaná podruhé kvůli nevěře. Oba jsme byli dávno rozvedeni a ani jeden ne kvůli nevěře. Děti máme oba vychované ve fungujících rodinách a už dospělé.
Jako svobodná bych do rozvedeného nešla. To nejsou žádné soudy, mně je to fuk, ať si každý dělá co chce. Jen je dobře zvážit, jestli dotyčná unese skutečnost, že ten její už navždy bude mít závazky jinde. Pokud se rozbije rodina, rozvodem to nekončí. Děti zůstanou jeho dětmi, bývalá manželka matkou jeho dětí. Matka jeho prvních dětí je pro chlapa po celý zbytek života šedou eminencí, ať se děje, co se děje, ať říká co chce a ať ji nenávidí sebevíc. S ní zažil všechno poprvé - svatbu, samostatné bydlení, těhotenství, ten pocit, kdy se stal tátou, ............ to je potřeba si uvědomit a umět to přijmout, což bývá u druhých manželek, které nikdy vdané nebyly a děti dosud nemají, kámen úrazu.
Pokud na to ta mladá má, ať do toho klidně jde. Považuji ale za poctivé, když už má potřebu to tady konzultovat, na tyhle skutečnosti ji upozornit, aby počítala s tím, že už nikdy nebude ta první, jediná. Nechápu, proč to některé z vás tak šokuje

Tých bychov tu už bolo... Keby si bola slobodná v 37, možno BY si sa čudovala aj ušami. :D Ale a, sýty hladnému neverí b, v čiernobielom svete nemorálnych neverníkov a morálnych okrúžkovaných sa asi žije jednoduchšie. Opäť: Každému, čo jeho jest...

Nikdy jsem nechodila se ženatým chlapem, ani s rozvedeným, pokud jsem nebyla také a ani se k tomu nechystám - bylo by to pro mě potupné. A to není všechno - dokonce jsem tak zkostnatělá a staromódní, že bych nechodila ani se svobodným, kdybych byla vdaná já :P

Co je potupnýho chodit s rozvedeným?? To je v podstatě stejný, jako bys řekla, že nebudeš chodit s tím, kdo měl před Tebou vztah.. Manželství je v tomhle ohledu jen papír.. Kolik je rozvedených ne vlastní vinou a třeba nechtěli, ale partner je opustil? Proto už si nezaslouží nikoho dalšího, jsou pro druhý potupou?? :dumbom:

x21365 — 27. 1. 2009 23:12

Nikdy jsem nechodila se ženatým chlapem, ani s rozvedeným, pokud jsem nebyla také a ani se k tomu nechystám - bylo by to pro mě potupné. A to není všechno - dokonce jsem tak zkostnatělá a staromódní, že bych nechodila ani se svobodným, kdybych byla vdaná já

Nooo, to je hrozně fajn, marshanko ........... jenže, otázka je , jak to má i tvůj partner . To bys možná koukala , jak se ti život zatočí a v mnoha názorech pootočí ;) , když to začne cítit jinak .

Selima — 28. 1. 2009 0:14

mashanka napsal(a):

Nikdy jsem nechodila se ženatým chlapem, ani s rozvedeným, pokud jsem nebyla také a ani se k tomu nechystám - bylo by to pro mě potupné. A to není všechno - dokonce jsem tak zkostnatělá a staromódní, že bych nechodila ani se svobodným, kdybych byla vdaná já :P

A bola si niekedy vôbec zamilovaná? Vieš, o čom to je? (Netvrdím, že u Napti či Naptíka id eo zamilovanosť, ale možné to je... ;) pravdepodobné, priam...).

Selima — 28. 1. 2009 0:16

Alyssa napsal(a):

Jenomže to je právě to. Většina svobodných nebo i zadaných, kteří jsou s ženatým nebo rozvedeným si před tím říkaly, že by do toho nikdy nešly. Sama mám kamarádku, která těžce odsuzovala milenky ženatých a dnes je jí sama ani neví jak.. Život je krásnej v tom,  že nikdy nevíš!

ALE MASHANKA VIE!!! Kua, nehádajte sa s ňou furt!

vera — 28. 1. 2009 5:42

hm...................já měla celý život jediného muže...............jsem 34 let vdaná
kdyby mi někdo řekl před rokem, co udělám.............můj příběh asi znáte...............nechala bych se bodnout do krku, že ne.........že to teda ne...................a lusk............a je to................jsem za to tak ráda
nikdy neříkej nikdy...........i sem se to hodí

Kuřátko — 28. 1. 2009 7:56

mashanka napsal(a):

Nikdy jsem nechodila se ženatým chlapem, ani s rozvedeným, pokud jsem nebyla také a ani se k tomu nechystám - bylo by to pro mě potupné. A to není všechno - dokonce jsem tak zkostnatělá a staromódní, že bych nechodila ani se svobodným, kdybych byla vdaná já :P

Tak jestli je tohle myšleno vážně, nemám k tomu co dodat.......

helena — 28. 1. 2009 8:05

Nikdy jsem nechodila se ženatým chlapem, ani s rozvedeným, pokud jsem nebyla také a ani se k tomu nechystám - bylo by to pro mě potupné.
Dokážu pochopit, že se ženatým ne... že bys to (možná) dokázala. Ale proč ne s ŕozvedeným? To je nějaké stigma nebo co ti na rozvedeném vadí?

Sára6 — 28. 1. 2009 8:26

helena napsal(a):

Nikdy jsem nechodila se ženatým chlapem, ani s rozvedeným, pokud jsem nebyla také a ani se k tomu nechystám - bylo by to pro mě potupné.
Dokážu pochopit, že se ženatým ne... že bys to (možná) dokázala. Ale proč ne s ŕozvedeným? To je nějaké stigma nebo co ti na rozvedeném vadí?

Já si myslím, že tvým slovům dosti rozumím. Jsem rozvedená-syn z prvního manželství a žiji s rozvedeným se 2 dětmi.....a šťastná nejsem. Je to prostě jiné.....chtěla jsem rodinu a dítě......! On má 2 holky a on i ony chtějí cestovat.
Už nebudeš ta žena, co se o ni chlap bude starat po všech stránkách, budeš až na druhém místě, záleží na tobě, jestli to zvládneš. Já jsem vdaná byla a vím o čem mluvím. A mě se líbí, když 2 lidé spolu vychovávají dítě, tak je to správné, tak to má být.
Za sebe můžu říct, když máš jedno dítě a druhý partner také, tak je to v pohodě. No a když ty nemáš a on má dítě, tak je to problém. No a můj případ....to jsou 2 rodiny!!!
A za sebe můžu říci,pokud bych byla bez dítěte a on měl 2 děti tak beru nohy na ramena!!!!!!!

Závěr: JÁ BYCH SE CHTĚLA JEŠTĚ STARAT O SVÉ DÍTĚ A NE O CIZÍ!!!! Zní to hnusně, ale píši to z pozici matky.

Kuřátko — 28. 1. 2009 8:37

Sáro, jestli takhle nejsi šťastná, tak s tím musíš něco udělat.  Ale ty.

Třeba někde na tebe čeká rozvedený chlap, který by další dítě chtěl.

helena — 28. 1. 2009 9:00

A mě se líbí, když 2 lidé spolu vychovávají dítě, tak je to správné, tak to má být.
Sáro, jestli se to tobě líbí ještě neznamená, že je to správně a má to tak být. Předpokládám, že myslíš "vychovávají vlastní dítě" - ale proč by stejně dobře nemohli vychovávat moje/tvoje děti? U otce 2 dětí + třetího vyženěného se celkem dá předpokládat, že o další už moc stát nebude - kdyby jen proto, že si nechce celý ten cyklus opakovat. Děti jsou konečně odrostlé, dá se s nimi leccos podnikat (třeba to cestování) a mimi by to zas na nějaký čas "zatrhlo". celkem si dovedu představit, jak bys "z pozice matky" měla výhrady k tomu, že s dalším prckem nevytáhneš paty, zatímco on se svými dětmi chce dělat to, co jeho i je baví.

Kukačka — 28. 1. 2009 9:04

Sáro - když nejsi spokojená, tak proč v tom zůstáváš?
Najdi si někoho, kdo to dítě ještě bude chtít.

Sára6 — 28. 1. 2009 9:22

helena napsal(a):

A mě se líbí, když 2 lidé spolu vychovávají dítě, tak je to správné, tak to má být.
Sáro, jestli se to tobě líbí ještě neznamená, že je to správně a má to tak být. Předpokládám, že myslíš "vychovávají vlastní dítě" - ale proč by stejně dobře nemohli vychovávat moje/tvoje děti? U otce 2 dětí + třetího vyženěného se celkem dá předpokládat, že o další už moc stát nebude - kdyby jen proto, že si nechce celý ten cyklus opakovat. Děti jsou konečně odrostlé, dá se s nimi leccos podnikat (třeba to cestování) a mimi by to zas na nějaký čas "zatrhlo". celkem si dovedu představit, jak bys "z pozice matky" měla výhrady k tomu, že s dalším prckem nevytáhneš paty, zatímco on se svými dětmi chce dělat to, co jeho i je baví.

tedy podle mě je lepší když vlastí rodiče vychovávají své dítě a hlavně je to nejlepší pro to dítě, že má oba rodiče doma. a já nevidím problém v tom cestovat s prckem, sama jsem to zažila a vidím to kolem sebe., např. jede se na hory, jeden hlídá, druhý lyžuje.

helena — 28. 1. 2009 9:32

podle mě je lepší když vlastí rodiče vychovávají své dítě a hlavně je to nejlepší pro to dítě, že má oba rodiče doma
Nojo - ale jak sama znáš, někdy se to nepovede.
jede se na hory, jeden hlídá, druhý lyžuje
Vedle si stěžuješ právě na to, že on jezdí sám (nebo se svými dětmi?) a společná dovolená nebo tvoje sólo hory jsou problém. Tak si nemyslím, že by ti zrovna tahle představa vyšla.

Sára6 — 28. 1. 2009 9:58

helena napsal(a):

podle mě je lepší když vlastí rodiče vychovávají své dítě a hlavně je to nejlepší pro to dítě, že má oba rodiče doma
Nojo - ale jak sama znáš, někdy se to nepovede.
jede se na hory, jeden hlídá, druhý lyžuje
Vedle si stěžuješ právě na to, že on jezdí sám (nebo se svými dětmi?) a společná dovolená nebo tvoje sólo hory jsou problém. Tak si nemyslím, že by ti zrovna tahle představa vyšla.

špatně jsem to napsala, on si stěžuje na sólo mých hor (poprvé), od jezdí pořád...
A s tím dítětem jsem měla na mysli, že jedou všichni i s prckem, buď se s malým sáňkuje nebo proházky, či na pokoji a ten druhý lyžuje a pak se vymění, tak jsem to myslela, že z domu na čerstvý vzduch vypadnou všichni.

P.S. já si neztěžuji že jezdí sám (jezdí 1x do roka), mě to vůbec nevadí, ale docela mě ranilo, jak se mu to u mě nelíbí...

Selima — 28. 1. 2009 11:07

Sára, mylsím, že je ančas epriznať si, že problém je v TVOJOM konkrétnom partnerovi, zrejme, nie v "detnom rozvedenom" ako takom. Inak, keď obaja majú deti, je krásne mať ešte spoločné, ale nakoľko je to ráelne a rozumné - to je druhá vec. A neviem, či sa k tomu neupínaš a neprojektuješ si do toho aj veci, ktoré s dieťaťom a materstvom nemajú veľa spoločného(možno niečo ako truc voči JEHO deťom alebo tak...)
P.S. Čítala si "Dovolená a jeho děti z rpvního manželství" od Ladybird? A myslíš si, že TO je šťastné riešenie?(jej muž mi veľmi pripomína toho tvojho..)

mashanka — 28. 1. 2009 19:47

Alyssa napsal(a):

mashanka napsal(a):

Selima napsal(a):


Tých bychov tu už bolo... Keby si bola slobodná v 37, možno BY si sa čudovala aj ušami. :D Ale a, sýty hladnému neverí b, v čiernobielom svete nemorálnych neverníkov a morálnych okrúžkovaných sa asi žije jednoduchšie. Opäť: Každému, čo jeho jest...

Nikdy jsem nechodila se ženatým chlapem, ani s rozvedeným, pokud jsem nebyla také a ani se k tomu nechystám - bylo by to pro mě potupné. A to není všechno - dokonce jsem tak zkostnatělá a staromódní, že bych nechodila ani se svobodným, kdybych byla vdaná já :P

Co je potupnýho chodit s rozvedeným?? To je v podstatě stejný, jako bys řekla, že nebudeš chodit s tím, kdo měl před Tebou vztah.. Manželství je v tomhle ohledu jen papír.. Kolik je rozvedených ne vlastní vinou a třeba nechtěli, ale partner je opustil? Proto už si nezaslouží nikoho dalšího, jsou pro druhý potupou?? :dumbom:

neříkám "pro druhý" říkám pro mě. Jako svobodná bych chtěla svobodného. Prostě to tak je. Aby jsme si všechno důležité prožili spolu.

Vanda — 28. 1. 2009 20:05

...."všechno důležité" myslíš svatbu? Protože všechno ostatní "důležité" už může mít i svobodný prožité, včetně společného bydlení s někým, nebo i včetně regulérního partnerského vztahu...nebo?

mashanka — 28. 1. 2009 20:19

Může, ale nemusí. A vůbec, je zbytečné o tom polemizovat. Každý to má v sobě nasteveno jinak. Důležité je, a to tady je často na paškále, aby se nikdo nenechal dotlačit k ničemu, co mu nesedí. Kdyby to tak bylo, nebylo by na Babinetu  o čem diskutovat.
Já jsem prostě sortář - svůj k svému - a je mi úplně jedno, co si o tom kdo myslí.

Znám pár holek i kluků, kteří šli do podobných svazků a šťastni nejsou - i tady se o tom dá dost číst - jsou s tím prostě problémy ................ jeho bývalá ho chce asi zpátky, upřednostňuje děti z prvního manželství, jak velké alimenty jsou odpovídající.......... toho všeho se člověk může ušetřit

Alyssa — 29. 1. 2009 17:47

mashanka napsal(a):

Alyssa napsal(a):

mashanka napsal(a):


Nikdy jsem nechodila se ženatým chlapem, ani s rozvedeným, pokud jsem nebyla také a ani se k tomu nechystám - bylo by to pro mě potupné. A to není všechno - dokonce jsem tak zkostnatělá a staromódní, že bych nechodila ani se svobodným, kdybych byla vdaná já :P

Co je potupnýho chodit s rozvedeným?? To je v podstatě stejný, jako bys řekla, že nebudeš chodit s tím, kdo měl před Tebou vztah.. Manželství je v tomhle ohledu jen papír.. Kolik je rozvedených ne vlastní vinou a třeba nechtěli, ale partner je opustil? Proto už si nezaslouží nikoho dalšího, jsou pro druhý potupou?? :dumbom:

neříkám "pro druhý" říkám pro mě. Jako svobodná bych chtěla svobodného. Prostě to tak je. Aby jsme si všechno důležité prožili spolu.

Ale určitě jsi taky slyšela o mužích, kteří se ženili ještě jako kluci, dělali spoustu blbostí, rodině se moc nevěnovali, protože byli sami ještě děti. Teď už mají něco za sebou, jsou vyřáděný a dovedou si užít každou chvíli s miminem a starají se o ně. A to "důležitý" opravdu prožívají a neutíká jim to jen mezi prsty..

mashanka — 1. 2. 2009 18:18

Jo, slyšela - kolem miminka poskakují a na své děti z první manželství kašlou

PPavlaa — 1. 2. 2009 18:24

mashanko :D:supr:

terezka007 — 1. 2. 2009 20:11

Taky souhlasím s Mashankou. V téhle oblasti jsem dost konzervativní a nestydím se za to. I když se mi zdá, že lidé, kteří věří na původní hodnoty, jsou odsuzováni a jsou ostatním jen pro smích. Nelíbí se mi, když ženatý nebo vdaná mají vztah či poměr mimo manželství. A nejsem schopna sympatizovat ani s jejich milenci či milenkami.

Alyssa — 1. 2. 2009 22:49

mashanka napsal(a):

Jo, slyšela - kolem miminka poskakují a na své děti z první manželství kašlou

Nemáš kolem sebe ani jeden jedinej pozitivní příklad? Vážně si myslíš, že jsou všichni stejný a u všech to dopadá stejně blbě??