Allice — 2. 2. 2007 18:25

Potrebovala bych poradit: Chodim na Body - to je posilovani v telocvicne, 55 minut. Myslite si, ze je vhodne, kdybych pak sla bezprostredne po body jeste do posilovny? Protoze body je zamereno na posilovani stehen, bricha, hyzde, i ruce. Ale v posilce na strojich mam pocit, ze makam na ruce a zada vice.

Jestli to pro svaly nebude hodne posilovani dve hodinky, jestli to bude ucinne, nebo ty dve hodinky spise skodlive, nebo jestli se tim nenarusi smysl poradi posilovani?

Dekuj.

Jugulator — 6. 2. 2007 22:26

já myslím, že můžeš klidně cvičit i 2 hodinky, záleží na tom jakou výdrž tělo má, pokud máš dobrou fyzičku tak jdi klidně i do posilovny, ale moc to nepřeháněj, musíš pak lavně doplnit dostatečné množství živin a dávat taky větší pauzy mezi dny cvičení  - radši, pokud bys takhle cvičila každý den tak by to některé svaly nemusely vydržet a mohlo by dojít ke zranění....

Petra Jandová — 9. 3. 2007 15:18

Dobrý den,

je pravda, že přílišná aktivita škodí, ale v tomto případě Vám Vaše tělo určitě jasně řekne, kdy má dost. Jde o to, jak intenzivně budete cvičit. Pokud odejdete z lekce zničená, asi už nemá význam chodit do posilovny. Uznáte-li za vhodné, že dnešní p-class nebyl tak náročný, doporučuji dotáhnout se v posilovně. Odejděte z lekce před závěrečným protažením a sama se pak nezapomeňte v posilovně sama (či s trenérem) protáhnout!

Zdraví Petra Jandová