Lucka 1 — 13. 1. 2007 7:38

Dneska se chystáme na ples a já jsem si koupila nový botičky.Mají však hladkou podrážku a já mám strach,abych si na těch parketách nenabila h....
Neznáte nějakej fígl, co by si tak mohla na podrážku nalepit, aby botky neklouzaly :dumbom: :)
Děkuji :)

terry2 — 13. 1. 2007 10:27

Buď ráda, že kloužou. Není horší situace na plese než nové boty, které nejdou při tanci utrhnout od parketu !!!

mala.popelka — 13. 1. 2007 10:34

myslím že v tanečních nám radili tuším počmárat podrážku křídou

Hellga — 13. 1. 2007 21:19

Jéééchechéééé....Holky, to jste mě připoměly, jak jsem jednou chtěla oslnit na venkovským bále... "Šikézní" večerní černá róba, holý ramena, ležérně přidržovaná pelerína, světácky unuděný výraz filmové hvězdy ve tváři... Hrdě jsem vstoupila do sálu a namířila si to přes parket, aby bylo vidět, že kráčí "osobnost" a ... třískla jsem sebou na záda, jak pytel brambor, pelerínka letěla v dál, já se musela překulit na břicho, abych se dokázala na vysokých podpatcích, za pomoci místních "šviháků" vůbec postavit... Oni tam měli na parketu nasypaný mastek, aby jim to při tancování "nedrhlo"! Měly jste mě vidět, jak jsem měla "róbu" zřízenou, vypadala jsem, jak paragán po seskoku do solnýho dolu, jak maskáče...:lol::lol::lol:
Ale je fakt, že na bál jsou lepší botky, co kloužou, holt musíš zas víc dávat bacha mimo parket...

maya — 14. 1. 2007 23:59

Hellgo, to muselo bejt hustý... Mně se to stalo jednou naštěstí jen málem - vybalancovala jsem to, ale nastupovala jsem tehdy na pódium, takže se diváci (před koncertem vážné hudby) myslím taky celkem pobavili :D Škoda, že ten svůj výstup nemáš zachycený na videu pro Neváhej a toč, to by ses teď možná zdokonalovala na Floridě v angličtině :)

host eska — 21. 3. 2007 14:54

Lucka 1 napsal(a):

Dneska se chystáme na ples a já jsem si koupila nový botičky.Mají však hladkou podrážku a já mám strach,abych si na těch parketách nenabila h....
Neznáte nějakej fígl, co by si tak mohla na podrážku nalepit, aby botky neklouzaly :dumbom: :)
Děkuji :)

No, já mám jedinej tip :) trošku s křížem po funuse, já si vybírám boty, co mají podražku středně kluzkou. Jinak doporučuji si koupit  taneční boty. Mají podrážku měkkou a speciálně upravenou, navíc netlačí a podobně . Stojí kolem 1500Kč  :) ale tančí se v nich vyrazně lépe, protože jsou měkké a ohebné. Jenom se v nich nedá chodit po normálních chodnících.
A jak ten parket bude vypadat? Třeba staré parkety spíš drhnou a vůbec nekloužou ...

Lukas — 2. 4. 2007 12:40

Mno ... my sermiri pouzivame jiny figl, ale docasny - podrazku namocit. Fakt to pak neklouze ... do te doby, nez podrazka uschne :-/

geisha — 26. 8. 2007 15:34

no, tanecni boty s kozenou podrazkou(velurovou) bych doporucila tanenici, ktera je celkem financn zajistena, protoze na plese se ty boty hodne nici - naslapes si prach, pisek, nesmis v nich ven a nejlepe ani do mokra(treba na zachode), protoze sice to pak neklouze, ale boty trpi. Boty logicky nevydrzi to, co klasicke plesovky. Ale zase metod proti klouzani je vic, od ricinoveho oleje po parket posypany voskem. A pro zajimavost - i anglicke boty za 4000,- vydrzi vytancovane tanecnici(soutezni tanec, mezinarodni trida) pul roku :)

host eska — 27. 8. 2007 14:27

Tobě Geisho, máš M ka ? :)

geisha — 3. 11. 2007 8:16

Segra je ma, ja se v tom prostredi akorat pohybuju jako navrharka, svadlena, kadernice, vizazistka atd:-)

host eska — 7. 12. 2007 9:54

pěkný, takže ty umíš ušít šaty na standart?

geisha — 12. 12. 2007 11:08

no, jedny mam doma rozesite, ale nejak chybi cas na dositi:-( takze nemuzu rict, ze umim. Segra tanci jen latinu a ja siju spis latinky, nekdy usiju saty jen tak a prodam je nove, nebo ted zacina zpetna vazba, ze holky, co maji ode me koupene hotove saty, tak me kontaktuji a chteji dalsi:-)