Čekanka — 25. 12. 2006 12:07

Ahoj holky, je to měsíc, co jsem tu psala témátko opakovaný zánět středního ucha. Jen pro úplnost. Dostali jsme tenkrát antibiotika Augmentin duo, týden po dobrání bylo pro nastupující zánět dutin nutné nasadit lokální antibiotika Pamycon, posílení imunity Broncho-Vaxomem, po dalším týdnu a něco, tedy právě včera na štědrý den, syn proplakal noc že ho bolí ucho. Dnes na pohotovosti nález: akutní zánět středního ucha, zduřelý krk, zahleněno. Takže jsme přesně tam, kde jsme byli před měsícem. Už jsem zoufalá, syn nejí, ztrácí se mi před očima. Zvýšenou teplotu nemá, jen bolesti a nechutenství.

Bohužel jsou svátky a nic moc nevyřeším. Ve středu nabíhám opět na ORL a po radách tady na netu si vyžádám alergo a imuno vyšetření, koupím Wobenzym, nechám očkovat proti pneumokokovi přestože mě Dr odrazoval, že už tak velkýmu dítěti (5.5 let) už to nepomůže....

Jen jsem chtěla napsat, važte si zdraví, je strašný dívat se na dítě, kterému nemůžete pomoci. Ach jo.

Káča — 26. 12. 2006 19:08

Propolisové kapky....

Rybička — 27. 12. 2006 8:41

Když mě nedávno v noci chytla také bolest ucha, okamžitě jsem šla zapnout počítač a našla jsem si tady na babinetu rady, jak na to. Byla to opravdu strašná bolest a těm dětem to nezávidím. Nějaké "přilehnutí na ouško" bylo prostě nemožné, to  bych se zbláznila bolestí. Z těch všech rad jsem si vybrala aloe veru, protože ji máme doma. Ustřihla jsem lísteček, vymačkala pár kapek přímo do ucha (nepálí to, naopak to působí příjemně), potom jsem si v mikrovlnce ohřála pytlíček naplněný obilím a nahřávala to. Do rána bylo po všem. Ani známka nějaké bolesti.

petra bartova — 19. 9. 2009 12:32

Wobenzym je dobry jako podpurna lecba. Take ho detem davam a jsou na tom o hodne lip. Take jsem trpely castymi zanety stredniho ucha a furt jsem chodili na pichani ousek.. no hruuza..ale ted je to nastesti(snad) za nama.

Aneri — 19. 9. 2009 22:26

Pokud děti trpí zánětama uší, mělo by se to zlepšit tím, že se děti naučí smrkat. Ale i tak by to chtělo vzít krev a zjistit, kde je zánět, který není doléčen a vrací se !

hankatoma — 14. 5. 2010 0:32

ja doporucuju curenzym, posiluje organismus a tim i imunitu. I skolkove dite ho potrebuje jak sul, muj syn 5let ho jiz delsi dobu uziva a zatim funguje.
http://www.curenzym.cz/