susi — 30. 10. 2006 12:27

Ahoj holky,

  tak jsem se konečně rozhodla 7 měsíců po porodu dítěte začít se sebou něco dělat. Upřímně řečeno, chtěla jsem hubnout už před těhotenstvím, ale to těhotenství přišlo poněkud nečekaně a z diety nebylo nic. Protože mi neustále měřili v poradně vysoký tlak /ten jsem stejně měla z nich/  tak jsem se snažila moc nepřibrat a měla jsem nahoře devět kg - z 89 - 98 kg/177 cm. Dva dny před porodem jsem byla hospitalizovaná a dvě kila 96 stresem ještě zhubla.Myslím si, že tedˇ už je ten správný čas s tím něco dělat.Mám ještě stále tak trocho depresi z kojení, které se poněkud nevyvedlo a když mi kamarádky píší jak úspěšně kojí, tak je mi to vždycky strašně moc líto, ale na druhou stranu jim to samozřejmě moc přeji. Ale k věci. Dnes jsem si udělala radost a koupila si kvalitní obuv a kvalitní oděv / když už ty tukové polštáře neschovám, tak atˇ aspoň vypadám dobře/ na cvičení. Včera jsem si řekla dost brambůrkům, tučným  a kaloricky vydatným jídlům a jdeme se hýbat. Nehodlám nejíst, ale změnit svůj jídelníček a rozpohybovat to své unavené a líné tělo.Momentální stav: 177 cm a 86 kg , v plánu minimálně deset kilo dolů.Tak mi držte palce, budu Vás průběžně informovat, jak mi  jdou kila dolů.

algidda — 30. 10. 2006 12:39

Ahoj Susi. Tak ti držím palce.  Je fajn, že chceš zhubnout. Hlavně to nepřeháněj a hubni hezky pomalu. Dobré je hlídat si u potravin Gl.In.  Pak není takový hlad. Tak se snaž. Ahoj.A.

SLUNÍČKO — 30. 10. 2006 19:49

SUSI, JÁ SE PŘIPOJUJI...DRŽÍM PĚSTI! :supr:
JE ALE VIDĚT, ŽE MÁŠ TO CO KAŽDÁ HUBNOUCÍ POTŘEBUJE NEJVÍC....SPRÁVNĚ JSI SE NAŠTVALA!
TAK HURÁ NA TO!!!! :styrka:

mala.popelka — 30. 10. 2006 20:51

taky se přidávám :) a kdybys měla chuť Susi, skoč k nám do Jablíček, najdeš tam prima rady, dobré recepty, ale hlavně BÁJEČNÉ HOLKY !!! které společně už sundaly skoro stokilového pašíka ;)

susi — 31. 10. 2006 8:46

Ahoj holky,

moc děkuji za podporu k hubnutí, ono nestačí jenom si říct, budu hubnou. Co si budeme namlouvat i podpora okolí je důležitá. Já jsem na to sama, což asi není úplně to nejlepší, ale když mi bude ouvej, tak se s dovolením přijdu podívat k Vám do jablíček. Včera jsem byla poprvé po dlouhé době cvičit, dala jsem si pěkně do těla.Musím ale říct, že mi bylo po cvičení nádherně. Opravdu jsem se cítila úžasně. A světe div se, dokonce mě ani nic nebolí. Je pravda, že patřím mezi ty lidičky, kteří se donutí doma cvičit a já taky cvičila podle videokazet.Ale tedˇ musím malou strašně hlídat, tak na nějaké to soukromé cvičení není čas. Měla jsem domluvené hlídání, tak jsem byla v pohodě, protože jsem věděla, že je o malou dobře postaráno. Tak mi držte palečky atˇ jsem taky taková šikulka jako Vy všechny z jablíček. Pohodový den a mějte se bezva !!!

SLUNÍČKO — 31. 10. 2006 10:17

POPELKA MÁ PRAVDU...KLIDNĚ SKOČ ZA NÁMA DO JABLÍKA, RÁDY TĚ UVIDÍME A PŘIVÍTÁME MEZI SEBOU.

666salome — 8. 11. 2006 20:25

Koupila jsem si knížku Hubneme s rozumem v praxi od Ivy Málkové a myslím, že by ti ji mohl přinést Santík
Je v ní spousta receptů, dokonce i mlsacích :vissla:
Je to první kniha o hubnutí, u které jsem si řekla, že to nejsou vyhozené peníze :D
Hlavně ať ti to zdravé nas...í vydrží :supr:
Ne že bych lanařila :lol: ale u nás v JABLÍČKÁCH je moc prima :styrka:

susi — 11. 5. 2007 20:31

Ahoj holky :hjarta::hjarta::hjarta: ,

slíbila jsem, že Vás budu průběžně informovat o dietě. Bohužel, jak vidíte na mém metříku - nic moc. :grater::grater::grater: Pár kilo dolů sice šlo, ale měla jsem zdravotní problémy a musela brát hormony. Tak to šlo opět nahoru ach jo ! Ale nezoufám, to není můj styl :grater::grater::grater:.
Tedˇ  už se zdá, že je vše na dobré cestě a můžu se vydat na dlouhou cestu zvanou hubnutí. Začala jsem cvičit a světe div se, začal mě bavit i spinning. Původně jsem vůbec nechápala, co na něm kdo vidí, potit se na kole v tělocvičně... Je to ale moc bezva adrenalin...Zvláštˇ, když je fajn parta lidiček a nikdo nedělá machra kolik ujel a jak rychle, prostě pohoda... :supr::supr::supr: Dala jsem svému tělu ultimátum, chtěla bych do konce června zhubnout 5-8 kg. Nezdá se mi to zase tak iracionální tak uvidím.
  Každopádně Vám všem držím moc palečky, sleduji Vaše hubnutí a moc Vám fandím a jste pro mě motivací, že když je vůle ,slovo nejde neznáme. :styrka::styrka::styrka: Před začátkem července dám vědět jak to vypadá....Mějte se krásně... :jojo::jojo::jojo:

aprill — 11. 5. 2007 20:59

se mnou na spinning chodí hošík a spouta jiných lidiček, kteří hubnou tak v průměru 4 kg měsíčně, samozdřejmě změnili i jídelníček.

bublinnka_19 — 27. 6. 2007 9:35

Ahoj lidičky,
chtěla bych se zeptat jeslti někdo z vás má zkušenosti s e-kalkulačkou na www.flora.cz  Jestli vám to alespoň trošku pomohlo? Byla bych moc ráda, kdyby se mi někdo ozval se svými zkušenostmi   ;)

Chackinka@email.cz — 1. 7. 2007 18:31

Holky,zlatíčka,já už nevím kudykam...jste moje poslední záchrana a spása.Nikde mi nepomohly a lékař mi jes suše oznámí,ať nejím a hejbu se,ale jak? Budulínci je mi 32 zatím,až za 3 týdny budu mít Kristovi roky,ale jde o toto.Je mi 32,měřím 170 cm,vážím hrozně děsných 88kg a nevím,jak to dát dolů.Léky nechci,tukožroutské polívky nezabírají, a co je hlavní...nemám to s kým dodržovat.Človíčci PROSÍM...pomozte mi...Napište mi prosím sem,nebo lépe na můj mail chackinka@email.cz.PROSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM.

SLUNÍČKO — 2. 7. 2007 13:30

CHANCINKO,
ZKUS SE KOUKNOUT K NÁM NA JABLÍČKA...SNAŽÍME SE TAM JEDNA DRUHOU PODRŽET A PÍŠEME SI I TABULKU, KOLIK JSME ZHUBLY NEBO PŘIBRALY.TŘEBA BY SE TI TO LÍBILO.  :)

Chackinka@email.cz — 14. 7. 2007 18:34

Milé a drahé sluníčko,nejsem z těch,co by si pořád naříkaly na váhu,jsem z těch,co si naříkají o samotě.Do teď to bylo jakž takž,brečela jsem jen pro sebe a nikoho jsem tím neobtěžovala,ale teď musím  a to tebe.Radíš všem,poraď i mě.Je to hodně komplikované a tak na rovinu.Napiš mi prosím odpověď na mail  chackinka@email.cz  protože jakmile tuto stránku vypnu,už se na ni nedostanu...Proč?to je teď vedlejší...Takže měřím 170 cm,vážím 95 kg ,do teď bylo vše v pořádku,pohoda,teď mám ale zdravotní púroblémy,páteř,dýchání,žaludek.Hlavně páteř...Lékař mi zdůraznil,že musím,opakuji "musím" do konce prázdnin schodit nejméně 10-15 kg,abych nešla na operaci.Zdůrazňuji,že jsem mladý člověk a na operaci nepůjdu,ani kdyby mě tam měly nabrat vidlemi a odhodit.Je to nezdravé,nikdy jsem to nedělala,ale teď tě prosím,nebo kohokoli,kdo tohle moje fňukáníčko bude číst a bude mi chtít pomoci,napište mi na mail.Prosííííííííííííííííííííííííííííím.Nevím,co mám dělat a sama se nedonutím,ani nevím,jak mám jíst.Jsem sebevědomá žena,žádná puberťačka,ale už to dál nevydržím...Prosííííííííííííím.Budu netrpělivě čekat na jakoukoli odpověď.

SLUNÍČKO — 14. 7. 2007 22:29

VYHLAŠUJI VÁLKU SVÉMU MOZKU...UŽ NEVÍM CO PSÁT :lol:

carjack — 22. 8. 2007 22:22

Ahoj Chackinko.Úplně tě chápu a moc dobře vím o čem píšeš.Máme obezitu v rodině,různé nemoci s tím spojené.Je mi 35 /nyní 160cm a 72 kg/,mám 3 děti 14,11a7 let.Nejstaršího kluka a dvě malé cácorky.Vždycky jsem byla oplácaná a snažila se zhubnout.Poprvé jsem se blbě vdala/v 18/ a moc si neužila.
Moc jsem se chtěla líbit a užít života i mimo manželství.Shodila jsem dietama a návštěvama ve fitku 20kg./ze 67kg na47 kg./ Poznala jsem svého nynějšího úžasného manžela i se svými dvěma dětmi.Po narození nejmladší dcerky jsem postupně za 5 let nabrala skoro30kg.Doma pohodička ,papáníčko,manžel je spokojený.Dietu držím skoro pořád nějakou ,ale bez dlouhodobého výsledku.Nyní na své služební cestě jsem poznala muže,kterému jsem se líbila i se svými kily./nejsem žádná mašina,ale ty špeky fakt mám./  To mě nastartovalo,koupila si rotoped,posilovač na břicho a na stehna a jezdím se psem na kole.Sice už se s tím mužem nejspíš nikdy neuvidím,ale potřebovala jsem nějaký to nakopnutí.Objednala jsem si přípravek hydroxycut/je o tom diskuse na tomto fóru o prostředcích ,které fungují/ a uvidím jak to půjde.Už nejsem žádná dvacítka ,ale chci se ještě alespoň chvilku líbit a cítit se dobře.Nebát se projít kolem zrcadla a aby mi nebylo ze sebe špatně.Já na ta hromadná cvičení moc nejsem.I do fitka jsem chodila sama.Majitel fitka z toho byl docela vedle.Hodně mi poradil a pomohl.Přestěhovali jsme se  kousek za Prahu a do fitka to mám  z ruky.Tak zkusím cvičit doma co to půjde.Hlavně kvůli času.Držím ti  palce,aby si to zvládla a nemusela na operaci.Napiš jak pokračuješ a s jakými výsledky.Já taky písnu ,jak jsem na tom.:styrka::)

upinka — 20. 11. 2007 19:44

AHOJKY VŠICHNI. Já už na to kašlu.  jaká jsem , taková jsem. když mě chutná, tak co. né ???

jája12 — 30. 11. 2007 14:24

NA TOMTO MÍSTĚ BYLA NEPOVOLENÁ REKLAMA
                                                                SLUNÍČKO

algidda — 30. 11. 2007 19:52

http://dieta.100plus.cz/

malinqa — 23. 5. 2008 19:43

www.snama.cz/jel-active22

milantabo — 9. 5. 2013 21:49

jak by se Vám líbilo, kdyby Vám někdo prozradil tajemství, jak trvale zhubl 12 kilo za 6 měsíců a přitom za to neutratil ani Korunu?

S jistotou, že nejde o žádné další „zázračné pilulky“ ani produkty k „zaručenému zhubnutí“?
Když budete mít zájem,tak napište.

Roxanka82 — 16. 7. 2013 17:56

Zajímavý program na hubnutí je na reklama ale není zadarmo a válet šunky doma u televize si nebudete. Ono stejně bez pohybu nikdo ještě nezhubl.

CelestialPolice — 3. 8. 2014 22:27

Přeji hezký den. Mám tak trochu problém s nadváhou. Došlo to tak daleko, že mě začaly bolet i klouby a to celkem fest. Nevím, jestli takto zvládnu cvičit, každopádně bych chtěl začít, abych zhubnul. Je to trochu začarovaný krůh. Chtěl jsem se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s enzycolem, který by mi měl podle popisu od těch bolestí odpomoci.  Chci být zas štramák.

gymnasión — 3. 8. 2014 22:38

CelestialPolice napsal(a):

Přeji hezký den. Mám tak trochu problém s nadváhou. Došlo to tak daleko, že mě začaly bolet i klouby a to celkem fest. Nevím, jestli takto zvládnu cvičit, každopádně bych chtěl začít, abych zhubnul. Je to trochu začarovaný krůh. Chtěl jsem se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s enzycolem, který by mi měl podle popisu od těch bolestí odpomoci.  Chci být zas štramák.

Babská fungující rada:
- dostatek tekutin (denně 1/2 litru na každých započatých 15 kg váhy)
- denně deci či dvě bílého vína
(to mi pomohlo od úpo*né bolesti kloubů)
- pravidelný pohyb jak kvůli váze, tak kvůli postupnému zlepšování funkce kloubů
(za čtyři dny každodenní jízdy na kole se mi znatelně klouby uvolnily)
- baštit denně pár gumových medvídků obsahujících želatinu
(nezkoušela jsem, protože mi nechutnají :) )
Kdysi jsem zkoušela jakési kapsle za spoustu peněz, ale nezabraly.

stejskalka — 25. 7. 2017 20:51

já sama válku s nadváhou nezvládla. Musela jsem se obrátit na odboníky na hubnutí. Oslovila jsem svou nejbližší pobočku Svět zdraví a tam až díky profesionálům v oboru, jsem zjistila, kde dělám chyby v hubnutí a proč se mi hubnout nedaří. Díky jejich podpoře mám zatím 15 kilo dole za půl roku a stále pokračuji.

Ronda — 18. 2. 2018 20:32

Ahoj trpím velkou nadváhou a potřebovala bych poradit kde bych vyhledala nějakou odbornou pomoc.Mám slabou vůli a sama to nedokážu.

modrovous — 18. 2. 2018 21:28

Ronda napsal(a):

Ahoj trpím velkou nadváhou a potřebovala bych poradit kde bych vyhledala nějakou odbornou pomoc.Mám slabou vůli a sama to nedokážu.

Ale nepovídej, drahá!
14.12.2016 jsi psala tohle:
Aho ja mela stejne problemy jako ty.Zkusila jsem vse a porad nic.Na konec jsem objevika proteinovou dietu a podarilo se mi shodit 20kg za 3mesice.
Pár dní potom jsi tady vřele doporučovala jakýsi sajrajt na hubnutí:
Tech diet je hodne,ale maloktera je ucinna.Je to www.srackanahubnuti.cz.  Vse resis jenom pres internet a nemusis nikam chodit.Me se to strasne libilo,ze nemusim nikam chodit a vyslikat se pred nekym cizim.Jsem hodne stydliva.

Vždycky sis tady na tohle téma báječně popovídala se svým klonem lolooou, tak byste se mohly vzít za ruce, a jít spolu zase plkat o tom, jak střídavě hubnete pomocí těch vašich svinstev a zase zpátky kynete, někam jinam, co ty na to, hmmm? :P

lenora — 20. 2. 2018 21:31

Z vlastní zkušenosti mohu doporučit www.svet-zdravi.cz  Díky nim jsem zase hubená.

modrovous — 21. 2. 2018 12:46

Tak teď ještě něco na inteligenci, protože úbytek váhy byl zjevně hlavně v oblasti mozkové hmoty. :dumbom:

helena — 21. 2. 2018 12:52

modrovous napsal(a):

Tak teď ještě něco na inteligenci, protože úbytek váhy byl zjevně hlavně v oblasti mozkové hmoty. :dumbom:

Tak to bude horší... mozkový buňky se neobnovujou... :vissla: