dagi — 16. 10. 2006 18:24

Takže dámy, jdeme na to. Co jste ochotné na sebe prásknout :gloria:? A nezapomeňte připojit fotečky :supr:

misha88 — 16. 10. 2006 18:26

.

dagi — 16. 10. 2006 18:41

Mé jméno je Dáša http://www.sirmi.ic.cz/smajl/586.gif

jsem vdaná za toho nejbáječnějšího muže :hjarta: http://www.sirmi.ic.cz/smajl/19.gif
děti zatím nemáme, ale rádi bychom nějaký ten přírůstek v rodině brzy přivítali http://www.sirmi.ic.cz/smajl/48.gif
ráda spinkám http://home.tiscali.cz/cz753210/Picture/spi001.gif, čtu, vařím http://home.tiscali.cz/cz753210/images/s66.gif, koukám na telku http://home.tiscali.cz/cz753210/Picture/doma001.gif     
miluju zvířátka http://www.sirmi.ic.cz/smajl/520.gif, kytičky a přírodu vůbec http://www.sirmi.ic.cz/smajl/145.gif, počítač http://www.sirmi.ic.cz/smajl/118.gif, velice ráda papám http://www.sirmi.ic.cz/smajl/545.gif a piju vínečko http://www.sirmi.ic.cz/smajl/224.gif 

Více mě zatím nenapadá, tak pište, ať se ještě můžu inspirovat :godlike:

Babucha — 16. 10. 2006 21:49

....

Blanik — 17. 10. 2006 6:49

Tak se taky připojím.
Jmenuji se Blanka, je mi 25 let, jsem 5 let vdaná za úžasného chlapa a máme spolu čtyřletého syna Míšu.
Na koníčky momentálně nemám moc času, protože bouráme starý domek v Kobylí a zjara budeme stavět.
Pracuji na personálním oddělení jedné nejmenované firmy, ale mám toho na práci víc než jen psát smlouvy a tak. Ale o tom až později.

Zuzi79 — 17. 10. 2006 9:28

Jmenuji se Zuzka, je mi 26 let, bydlím spřítelem v bytě v Brně a chystáme se ho renovovat. Máme velké plány, a protože se přítel vyzná, tak náš byteček na jaře nikdo nepozná. :vissla:

Máme doma dva pejsky - žlutého, kterého Martin nemá rád, a hnědého, na kterého nedá dopustit. :cool: Jsou to voříšci, miloučcí a hodňoučcí a nedám na ně dopustit. A musím připustit, že pod chlapským vedením poslouchají líp, než když jsem na ně byla sama a před jejich psím pohledem vždycky změkla.

Pak máme ještě dvě morčátka - holky - Žofku (starší a krátkosrstá) a Žofku (mladší a dlouhosrstá). Mladší Žofka je právě tehotná a pokud bude mít pěkná mimi, plánuju si jedno nechat, ale o tom se Martin nesmí dovědět. Od jara do podzimu jsou v klícce na balkoně a na zimu jsem je přestěhovala do kuchyně.

Moje další velká záliba jsou květinky, mám jich plno doma i na balkoně. Zrovna jsem poprvé zkoušela řízkovat fuchsie, tak uvidíme, co z nich bude.

Taky ráda vařím, koukám na telku, poslouchám muziku, jsem na internetu a babinetu ;) , chodím na procházky, uklízím a jsem ráda se svým přítelem. Nemám ráda povinné týdenní nákupy, tmu po ránu (ach jo, zase celou zimu), když mi Martin kecá do mého řízení jeho Traffica (tak si má to pivko odpusti, ne?) a když aspoň trochu nemám naplánované, co se bude dít další dny.

Jo - a pracuji jako asistenka ředitele a mám hrozně pohodovýho šéfa.

suzy — 17. 10. 2006 16:05

Ahoj jsem Pavla je mi 29 let,ziju s partnerem 6 let a mame 4 leteho kluka.

Jsem v domactnosti a bydlim v Brne.Zatim v pronajmu ,nekdy v budoucnu chceme stavet :rolleyes:


Jinak jsem zavisla na Babinetu a dobrych knizkach..jo a taky na solarku,kosmetice pletove..kosmetice vlasove...atd atd :D

ESKYMKA — 17. 10. 2006 16:53

jméno mé je Lucka, za 12 dní mi je 21 let :dumbom:  (to je děsné jak to letí ..... :rolleyes: ) a jsem z Uničova....zatím...tak do měsíce bychom se s přítelem chtěli stěhovat do Olomouce,do pronájmu jenom,možná v budoucnu se najde něco lepšího :D jsme spolu 3 a půl roku a rodinu :dudlik:  zakládat ještě nechystáme :gloria: chceme si užívat (cestovat, hádat se,rozcházet se a zase scházet :hjarta: joooo láska je plná zvratů a já se ještě na mimi necítím a zdravotní stav to ted stejně neumožňuje,no není zatím kam spěchat :vissla: )
Mám ráda dobré jídlo, nedávno mě chytlo vaření,takže si budu ráda s někým vyměňovat kulinářské zážitky a receptíky ;) dále mám ráda kytičky, asi před rokem jsem měla takové období,že jsem neustále kupovala kytky - většinou různé palmy, draceny atd...ty já zbožňuju :hjarta:
Jo a největším mým úspěchem v posledních dnech je to, že jsem se rozhodla skoncovat s kouřením - částěčně díku Babušce,dalo by se říct,že mě dohnala k myšlence s tím skončit,a dál už to  jde skoro samo!!! :pussa: můj úspěšný pokus můžete vidět na metříku.... jde to pomalu,ale dny stále přibývají a přibývají :godlike: 
jo a mám o 17 let mladšího bráchu :D hihi....
a já už nevím co psát.... tak zatím čao....

a co ty fotky???? :dumbom:

Dana — 18. 10. 2006 9:34

ahoj, jmenuju se Dana, je mi 38 let, s manželem jsem už 18 let, dvě děti, dcera Jana studuje třetím rokem gympl, syn Zdenda je v osmičce, bydlíme v paneláku, který snad příští rok v létě opustíme, protože začínáme stavět. Pracuju jako personalistka, dělám ale i mzdy. Ráda jezdím autem, miluju zvířata a tak se těším, že až se přestěhujeme, tak si konečně pořídíme psa, miluju kytky, ale ony nemají rády mě, protože mi vždycky chcípnou , nevím si s  nima rady. Mám ráda romantiku a miluju večer při svíčkách, bohužel těch okamžiků je poslední dobou velmi málo.
Mám hodně rozvětvenou rodinu, máme se rádi, manžel už přišel o oba rodiče, tak ho naši "adoptovali"
Ráda bych něco ještě studovala, ale jsem komunistické dítě, maturovala jsem z ruštiny a anglicky neumím ani kváknout, takže mám smůlu.
  Mám ráda dobré jídlo, v současné době se snažím schodit ještě přebytečných 5 kilo.
  Mám ráda filmy, brečím u spoustu z nich, doma si už zvykly, tak jim to nepřijde :lol:
  Mám adoptovanou malou bangladéšskou holčičku Suniu, tak snad ji budu moci trochu pomot. Jenže je to jen kapka v moři, pokud mi to finance jen trochu dovolí, chystám se ještě na jedno.
  Mám nemocné rodiče, takže mi péče o ně zabírá dost času, ale dá se to zatím zvládnout.

Ferda — 19. 10. 2006 15:35

toz ze bych se take predstavila? No jemnuju se Tereza,je me 22 let,pochazim z Olomouce,par let jsem bydlela i v Brne a ted momentalne ziju za velkou louzi s tim nejlepsim manzelem  :D . Mam pejsanka-Pollynku,porad jeste v CR ale jen co si najdem baracek si ji vezu sem ,a chovam prozatim jen 6 osminohych miminek :D.hmm co dal...
pracuji v restauraci a obchode(tam teda chvilicku),prace v restauraci me bavi,ta druha uz moc ne :D ,jsem zavisla na Babinetu,kavicce a porad jeste na cigaretach :(.
Strasne rada ctu,varim( i kdyz jsem zacatecnik),miluju dobre filmy,ruzne kriminalky a horory ..nekdy i komedie.
Jak jsem si cetla ze jste se bavily o kriminalce miami..tak ta je super..a musim se pochlubit ze se pripravuju na skolu( joo uz jsem s pripravou zacala) ...kde budu studovat to vsechny..dna,.. a strasne se na to tesimmmmmmm
jelikoz denne se divam na televize kde maji ruzne takove veci..pulhodinove filmy o nejake vrazde a jakym zpusobem a s pomoci profilu kriminalnika se dopatraji k vrahovi.takze je to na zpusob kriminalky z Miamy ale ...tady ty pribehy na ktere se koukam se doopravdy staly.Takze se na tu skolu snaddddddddd dostanu  :D
mam teda tri skoly ktere chci..casem snad zvladnu vsechny :D..tuto,zachranarku a zubarku :D hehe no to prijdeeeeeeee
jinak co bych napsala...mkiluju zivot,uzivam zivota ,miluju zvirata,miluju lidi ..no..miluju vsechno!
Hlavne jidlo :D...v kterech bych se mela omezit
to snad staci....moc zajimavej clovek nejsem :P

Babucha — 6. 12. 2006 21:42

No a co ty, Jani, připojíš něco o sobě?

janica — 7. 12. 2006 10:13

Abych se přiznala, zůstala bych radši inkognito, ne kvůli vám, ale kvůli těm, kdo sem přijdou třeba omylem.
Ale tak alespoň základní věci ;)
Jmenuji se Jana, to je ale asi z nicku zřejmé a ještě z toho taky plyne, že ráda lyžuji :)
Je mi 27 let.
Bydlím kousek od Prahy zatím ještě s rodiči v rodinném domě, ale přítel v domě svých rodičů přebudovává patro, takže to vypadá, že po Vánocích bych se mohla začít stěhovat. Jsem s ním 4 roky.
Studovala jsem gympl, potom jeden rok Vyšší odbornou školu publicistiky a nakonec jsem zakotvila na Husitské teologické fakultě na oboru učitelství pro střední školy. Na to jít učit ale nemám ani sebevědomí, ani dostatečný zápal ;)
Pracuji na úřadě, mám to 5 minut od domova, což je k nezaplacení a jsem tu spokojená.
Poslední dobou pozoruji nějaký spontánní podivný útlum, co se týká různých akcí, radši než bychom šli do zakouřené hospody, koupíme víno a sledujeme TV. V létě už ubývá i těch fesťáků, zčásti i kvůli množství lidí, kteří se naučili na ně jezdit. I mojí zamilovanou Benátskou noc na Malé Skále jsem musela již dva roky po sobě oželet. :grater::(:grater:
Naši mě odmala tahali na vandry, takže jsem takový "přírodní člověk", ráda jezdím do hor, na výlety, pěší i na kole.
Mám "pubertální" čtrnáctiletou sestru, se kterou se občas tak nasměju, jako s nikým, senza rodiče a kocoura, kterého už přes dva měsíce léčíme s poraněným okem a už jsme z toho všichni na nervy.

mzicka — 27. 12. 2006 10:44

jsem tu poprve a podle toho,co jsem tu zatim videla se mi tu libi.rada bych se pripojila k babinetkam.jmenuji se pavla,je mi 33,vdana 13let za stejneho muze,i kdyz ho nekdy nepoznavam.mame 2 kluky-9 a 12,4 kocky,1psa a promenlivy pocet ovecek(jehnata totiz na podzim recyklujeme na klobasky).bydlime na valassku v domku,ktery patri memu tatinkovi a do 2 let snad uz budeme ve vlastnim(stavba je v plnem proudu).oba s manzelem pracujeme ve stejnem podniku v nepretrzitem provozu ve 12-ti hodinovych smenach.kdyz si to ted po sobe ctu,tak to zni strasne sucharsky,ale opak je pravdou.pokud se tu najde spriznena duse na pokec budu rada.zkousela jsem i zdejsi chat,ale byla jsem tam vzdycky sama.tak zatim.paja

Babucha — 27. 12. 2006 11:04

Ahoj Pavli, tak pojď mezi nás, píšeme si tady ve fóru Holky pojďte si psát. Teď o vánočních svátcích to psaní sice trochu zanedbáváme, ale zase se to rozjede ;). Jsme totiž fakt ukecané Babinetky :D.

puccam — 27. 12. 2006 19:37

Ahoj holky,je mi 24let-m8m 2 letou holcinu,manzela se kterym jsem uz 6 let.Bydlime v praze,moje zaliby aerobik,knizky,zoo,prochazky.Jsem tu poprve ale mooooc se mi tady libi:D.Mej te se vsicni moc hezky a dodatecne krasne vanoce a pekny novi rok.

Ferda — 27. 12. 2006 21:48

Vitam mezi nami Pavlu a puccam :) mezi nami a na celem Babinetu!
Bude se vam tu moooc libit ...to zarucuju hehe :)

Babucha — 1. 3. 2009 16:08

Holky jak to tak zpětně čtu, docela sranda... Dagi bez mimča, Blaník bez druhého mimča :jojo:. Letí to, letí, co... My už bydlíme, Blaník taky dopřestavovala... Janička i Eskym nové partnery...

ESKYMKA — 1. 3. 2009 17:25

:lol: :lol: :lol: mooooooooc pěkný..... :godlike: