chomáček — 22. 8. 2006 9:32

Předem se omlouvám, že se se toto téma nehodí, ale chodím sem nejčastěji, tak mě nic jiného nenapadlo. Chtěla bych si dát fotku mého malého pod lištu (jako to má hodně z vás), ale nevím jak. Poradíte mi jak na to???

Díky. :kapitulation:

x256987 — 22. 8. 2006 9:44

Chomáčku, ty trošku laškuješ!

Fotka musí mít určitý rozměr, docela malý, když si ji otevřeš jako obrázek, budeš mít nahoře na liště Upravit a pomocí Zmenšení, popřípadě Oříznutí jí dáš požadovaný rozměr. Uložíš jako nový soubor. Velikost se dozvíš, když se mrkneš na to, co ti popisuju níž, já avatar mám a už se mi to tam nezobrazuje. Bylo to asi 60x60 pixelů, jestli si vzpomínám.

Vrátíš se na Babinet, Poradny a fóra, nahoře na stránce klikneš na Nastavení, vlevo bude sloupeček, v něm klikneš na Identifikace, Nahrát avatar (to je ten obrázek), zobrazí se ti tuším Procházet, najdeš požadovaný soubor (fotku) a klikneš.

chomáček — 22. 8. 2006 9:50

No jo, ale já nemám program, který umí oříznout. Jednou mi to dělal Kalik, ale...... .

No a taky já nechcí obrážek ten malý jako máš ty pod nickem. Já chci jak mají někteří tu fotku dole pod lištou. Když něco napíší, tak pod tím je čára a pod tím mají bud slogan nějaký a nebo fotečku. :)

x256987 — 22. 8. 2006 9:57

Aha, tak to je v Nastavení hned pod tím - je to součást podpisu. Můžeš tam naťukat text a/nebo vložit img stejně jako do zprávy. Na Pavlači proběhla nedávno anketa jaké má kdo pozadí a spousta lidí tam řešila, jak ten obrázek vloží do zprávy, zkus se na to kouknout.

ESKYMKA — 22. 8. 2006 9:59

no podle mě by to mělo jít takto: vybereš si v počítači nějakej obrázek, umístíš ho na nějakej internetovej server,třeba zena-in nebo dáma do fotogalerie a z tama jej zkopíruješ a to tak,že na ten tvůj nahrátý obrázek klikneš pravou myškou a dáš vlastnosti...zkopíruješ si URL adresu  a pak najedeš sem na babinet, dáš si nastavení-identifikace - vytvořit vlastní podpis- napíšeš tam: [img]a sem mezi ty závorky vložíš tu zkopírovanou URL adresu[/img]

snad si to trošku z toho pochopila :D

chomáček — 22. 8. 2006 10:16

jejky, to je složité, ale zkusím to. Moc díky cholky.