Kukulula — 20. 8. 2006 14:48

No je to tak... nevím jak začít. Napsala jsem kdysi dotaz do poradny pro náctileté, už je to delší čas. Byla jsem strašlivě zoufalá, stala se mi moc zlá věc, hnusná a po*ná.Prostě na mě šahal jeden mámin přítel.Nenapsala jsem to tak přesně, ale Šárka to asi poznala a našla mě.Vysvětlila mi, co mám dělat, to už samozřejmě nešlo přes poradnu, ale mezi námi.Taky za mnou přijela a pomohla mi to říct mamce.To bylo hodně drsný.Od té doby už je to lepší,ale pořád mám pocit,že se mi cosi v životě pokazilo. Bojím se, jestli za to taky trochu nemůžu.
Ale prostě BABINET mi pomohl. Moc ráda čtu všechny příběhy, i ty smutné, protože díky BABINETU končí dobře.

x256987 — 20. 8. 2006 14:55

Kuku, projevila jsi velkou odvahu, když jsi o tom mluvila s mamkou. Bude to trvat nějaký čas, ale všechno se spraví, neboj. Pokud starosti řešíš včas a nenecháš je, aby ti přerostly přes hlavu, děláš obrovský krok správným směrem. Jsi statečná holka. Máš před sebou spoustu hezkého, věř tomu.

Nemůžeš za to, co tě potká, ale můžeš za to, jak na to budeš reagovat. A tohle jsi zvládla na jedničku :supr:

d2dagmar — 20. 8. 2006 19:30

Kuku,přeju ti hodně pěkných zážitků,aby vytěsnili to,co se ti stalo.To,že čas je nejlepší lékař nemusím v tomto připomínat.Jsi opravdu statečná holka.Držím palec i pěsti ať tě už potkávají jen dobré věci.:hjarta:

Misha — 20. 8. 2006 23:36

opravdu jsi statečná jak píšou holky. Je lepší to vyřešit, než pak se sebou žít, že to třeba určitá osoba může páchat jen tak na někom dalším beztrestně. Doma se vztah s maminkou určitě zlepší, nebo co máš pocit že se pokazilo? Držím pěstičky, ať máš všechna negativa života už vyčerpány :)

Juraj — 21. 8. 2006 11:12

Misha napsal(a):

opravdu jsi statečná jak píšou holky. Je lepší to vyřešit, než pak se sebou žít, že to třeba určitá osoba může páchat jen tak na někom dalším beztrestně. Doma se vztah s maminkou určitě zlepší, nebo co máš pocit že se pokazilo? Držím pěstičky, ať máš všechna negativa života už vyčerpány :)

Chtel jsem jen rici, ze Sarka je uzasna zena a je se pred ni hluboce sklanim... Juraj

Šárka Junková — 22. 8. 2006 21:32

Všechny zdravím...
a nejvíc Kukynku. Ty rošťando, žes mi to nenapsala soukr?
Kdy se stavíš? Bez Tebe mi kafe ani nechutná....mamču pozdravuj.
Jinak musím všem říct, že Kukynka je nejstatečnější holka, kterou jsem poznala. A tím co udělala, k čemu se odvážila, tím pomohla hodně jiným holkám. JSI STATEČNÁ ...

A Jurajovi také díky.
I mně Babinet pomáhá... někdy si jen čtu, ale když už je toho na mne moc, občas i něco napíšu.
Tak na sebe buďme všichni hodní...nakonec ....zasloužíme si to, ne?
A šiřme lásku, víru a naději...

alexxandra — 23. 8. 2006 12:01

Kukululo, je bezvadné, že jsi se měla kam obrátit a že se to dalo vyřešit, jsem za tebe moc ráda a neboj se to říct. Nemůžeš za to určitě, a vinu si nepřipouštěj. Jsi opravdu moc statečná a je škoda, že taková Šárka nebyla nablízku i před x-lety pro mě. Já před takovými třinácti lety zažila něco podobného u mého nevlastního otce, ale s tím rozdílem, že jsem to nikomu nikdy neřekla. Možná i proto mě to poznamenalo a zanechalo stopy na duši. Možná by bylo dobré, kdybych to někde u psychologa vyklopila a zbavila se jednou provždy té zátěže a psychického bloku:-) Mějte se moc hezky:-)