Xixao:) — 19. 8. 2006 10:52

Ahojky všichni.
Mám docela problém.. seznámila jsem se s jedním klukem přes internet a včera jsme se poprvé sešli.Moc si rozumíme,je nám spolu dobře.Jenže v září nastupuji na novou školu a určitě s tím budu mít dost starostí,abych se předvedla v tom nejlepším světle:)) a bojím se že mi rodiče nebudou důvěřovat,že zvládnu školu i kluka:)) ... já vím že kvůli němu nemůžu na školu kašlat.On je o 4 roky starší a letos maturuje a to taky nevím jak naši skousnou.Mám strach jim říct pravdu,ale nechci jim nic tajit:(

Lukas — 21. 8. 2006 10:06

Tvoje rodice neznam, osobne nevidim rovnitko mezi 'mit kluka' a 'nestihat skolu'. Je to predevsim o Tobe a o vas obou. Jestlize bude maturovat, tak asi budes muset pocitat i s tim, ze se take bude muset vic ucit. A pokud sama zvladnes skolni povinnosti, nevidim duvod, proc by Te meli rodice omezovat v jakekoliv jine aktivite - vysivani / pocitac / kolo / ryby / kone / kluci.

d2dagmar — 21. 8. 2006 17:44

Buďte oba rozumní a uvidíš,že rodiče nebudou proti.Moje dcera začala chodit s klukem,který se nedostal na Vš a byl rok doma.Až mi bylo "nápadné",že spolu moc nejsou tak jsem se zeptala jestli už to skončilo a prý ji řekl,že v týdnu se moc neuvidí(jen večer icq)aby stíhala školu.Tím si mně "koupil" i když jsem ho ještě neviděla.Dnes spolu chodí 7měsíců a klape to.Chce to opravdu se zamyslet.