Kačmúd — 18. 8. 2006 9:04

Ahoj, máte někdo zkušenost s přípravou maki sushi (rolky sushi v řase nori) ? Už mám objednané všechny ingredience a jakmile dorazí, pustím se do toho :). Uvítala bych postřehy (tipy) někoho zkušenějšího ;).

vEruska — 18. 8. 2006 9:21

ahoj, psala jsem o suši v únoru - článek najdeš tady http://www.foodlife.cz/index.php?option … Itemid=115
a docela podrobně je tam popsán postup právě k přípravě suši s využitím řasy nori. myslím, že by mělo vše jít hladce :)

hodně suši štěstí!

Kačmúd — 18. 8. 2006 9:39

vEruska: děkuju :supr:, článek si nastuduju, pěkný den !

Aplik — 28. 10. 2010 23:52

Hezký článek. Některé sushi osloví, jiní v tom nevidí žádnou bombu. Osobně mě mrzí, že je sushi v česku drahé oproti cizině. V přímořských státech se to prodává jako u nás čínské nudle :-)