Babucha — 17. 8. 2006 14:27

Ahoj holky, trpíte tu někdo na migrény? My to bohužel máme v rodině, já a taťka míváme slabší, sestra někdy horší, ta chuděra i zvrací a celý den je nepoužitelná... Bohužel jsme ještě nikdo nenašli fintu, jak na tu potvoru.. Jediné, co jakžtakž zabírá jsou čípky na předpis. Jak to přežíváte vy, máte nějkou radu?

Renata 32 — 18. 8. 2006 18:13

Ahojky tyhle stavy znám tenhle týden mě migroška trápila 3 dny.Taky sem jí podědila po babče a mamce.Nemám chuť k  jídlu a občas zvracím.Dr. mi teď předepsala prášky Sumigra 100mg jsou tam jenom dvě tabletky(ještě,že se nedoplácí 280kč)asi bych se jinak nedoplatila a musím říct,že mi zaberou tak do půl hoďky a můžu normálně fungovat.S dvěma dětma nemám ani jinou možnost.Krásný den bez migren!!!!!

d2dagmar — 19. 8. 2006 18:34

Mého muže postihla dnes po obědě.Chlap skoro 2metry,100kg a svalí se jak miminko.Pokud se nedostane do 20min k Nurofenu Forte(bere hned 2)tak ho najdu omotaného kolem záchodu.Ještě je dobré sníst čokoládu a jít do temna spát(s těma nurofenama)Někdy stačí spát jen půl hodiny a je klid.Přepadává ho to naprosto nečekaně.Migréna prý hodně jde od krční páteře.

lepista — 20. 8. 2006 9:16

Ahoj, také máme migrénu v rodině. Mě pomáhá - a to ne vždy, jen většinou- ihned si vzít ibalgin, čili chytit ten začátek, majoránkový časj, jet se projet v autě ( říkám tomu teorie mikrootřesů, nejlepší je jezdit po dlažbě), no a někdy by mě pomohlo jedině odříznutí hlavy...

Aneri — 8. 9. 2006 12:32

Migrény už se dnes dobře léčí...chce to jen skočit k neurologovi a pozor, řádně číst návody, některé kapky, či léky se nesnáší s makrolidovými ATB !!!

Zaba4 — 16. 9. 2006 20:38

Já jsem vypozorovala že mám migrénu ze změny prostředí , když třeba vyjedu s přáteli na víkend pryč nebo při stresu, pomáhají mi kapky Algifen které jsou na předpis, nosím je stále u sebe a když začne moje migréna tak si je hned beru a podchytím ji, mám ji tak jednou za 1-2 měs.

SLUNÍČKO — 17. 9. 2006 7:39

AHOJKY HOLKY.
MĚ TRÁPÍ MIGRÉNA UŽ TÝDEN...TAKHLE DLOUHO,JSEM JI JEŠTĚ NEMĚLA!
DOPOLEDNE DOCELA FUNGUJU A ODPOLEDNE JSEM SKORO NEPOUŽITELNÁ. CELÝ TÝDEN MI DOKTOR PÍCHAL INJEKCE A TAKY MÁM ČÍPKY. UŽ JSEM Z NÍ JAK ZMLÁCENÁ. JEŠTĚ KE VŠEMU MÁM NÍZKÝ TLAK A UŽ JSEM DVAKRÁT OMDLELA. POČKÁM DO ZÍTŘKA A OPĚT PŮJDU OBŠŤASTNIT PANA DOKTORA......VÍC TAKOVÝCH PACIENTŮ A KLEPNE HO...NEBO DOSTANE MIGRÉNU! :)

Ziki — 29. 9. 2012 12:29

Mně zabírá na migrénu Ibalgin, ale od neuroložky jsem dostala Sumatriptan. Ten mi zabírá většinou jen v počátku, když nezabírá, vemu Ibalgin. Měl někdo z vás preventivní léky a pomohli vám? Slyšela jsem o topiramátu,a serotoninových antagonistech..

agewa — 29. 9. 2012 13:00

před dvěma dny mě migrena probudila ze spaní - už hodně rozjetá.
zabrá mě saridin.
Brala jsem dva, přesto zabrali za 2 hod.

Ziki — 30. 9. 2012 19:22

Já jsem začla užívat speciální léky na migrénu hlavně proto,že jsem se bála, že si vypěstuju na běžný analgetika návyk a pak už mi nezaberou.To se stalo matce mojí známé,ze začátku jí pomáhali léky jako ibalgin,nalgesin..ale po čase musela zvyšovat dávky,no a pak přestali účinkovat :/ Jinak mi analgetika nevadí,ani mi po nich nebolí žaludek. Ale mám migrénu 3-4 do měsíce a tak uvažuje doktorka o preventivní léčbě.

verska — 1. 5. 2013 21:28

Jak na migrénu přírodní cestou ( bylinné čaje a další tipy ) se ZDARMA dozvíte zde:

reklama

misulemispule — 16. 5. 2013 23:25

Ahoj, já trpím s migrénama už několik let, je to děs a utrpení. Však to znáte. :( Ale nedávno jsem objevila bylinný kapky, beru je druhej měsíc a musím říct, že mi zabírají. Od tý doby, co je beru, jsem zatím neměla migrénu. :) Před tím než jsem je začala brát, se mi to vystupňovalo tak, že jsem měla migrény pomalu obden, zkusila jsem kde co, a tohle mi konečně zabralo. Pokud máte někdo zájem o bližší info, písněte mi mail na misulemispule@sez­nam. cz