20. února : Vážení uživatelé, jak jste si jistě všimli, jsme momentálně hojně pod palbou robotických účtů. Prosíme tímto o trpělivost, mažeme ihned, jak zjistíme další jejich spamové účty. Děkujeme ! 18. ledna : Reklama zde je zakázaná !!! Nebudu zde tolerovat reklamní odkazy, ani rádoby diskuze jedné a též osoby pod různými nicky. Díky za pochopení. 18. ledna : V naší tvůrčí dílně na vás čeká návod na jednoduchou tašku. 26. prosince : Novinka v sekci recepty - to jsou nově udělané kategorie receptů. Přijďte se podívat. A jako ochutnávku přidáváme recept na domácí toustový chléb. |
|
|
Hele, Sel - buď ráda, že mu nezaskočil vajgl nebo nezdrhnul ... ještě to s tebou tak zlý nebude
Není tady
Není tady
Selima napsal(a):
My sme sa ešte aj pozdravili...
Ja teda prvá, asi v šoku mi naskočili inštinkty z detstva...
Chodí polonahá... ale umí slušně pozdravit.
To je věta jak z posudku domovní důvěrnice...
Není tady
O takové věci
domovní důvěrnice
nemá ani šajna...
Není tady
Že iba v nohavičkách! V takej krutej zime! To ja dnes maximálne len bundu vyzliekla.....bez bundy je totiž nenápadnejšie sa vytratiť hulit počas pracovnej doby.
Ale teplo mi moc nebolo. Ten vietor bol celkom chladný. Ale vydržať sa to dalo.
Není tady
helena napsal(a):
Selima napsal(a):
My sme sa ešte aj pozdravili...
Ja teda prvá, asi v šoku mi naskočili inštinkty z detstva...
Chodí polonahá... ale umí slušně pozdravit.
To je věta jak z posudku domovní důvěrnice...
Není tady
bellatrix napsal(a):
Že iba v nohavičkách! V takej krutej zime!
To ja dnes maximálne len bundu vyzliekla.....bez bundy je totiž nenápadnejšie sa vytratiť hulit počas pracovnej doby.
Ale teplo mi moc nebolo. Ten vietor bol celkom chladný. Ale vydržať sa to dalo.
Tak - ja som bola DOMA... vnútri! Tam ani nefúka, ani nemrzne, naopak, je tam celkom teplo (hlavne pri cvičení). Na balkón som len narýchlo vykukla zaliať stromček - a potom som sa normálne obliekla, samozrejme. Ale je fakt, že hoci sa na mňa okoloidúci dívajú čudne, nosím už cez deň krátke rukávy - aj vonku...
Není tady
Některým "okoloidúcim" to trvá dýl, než se přeorientují a odhodlají se zanechat pár slupek doma.
Není tady
Já dnes ráno taky poulila oči, když jsem viděla jednu mladou paní v lehké halence a plandavých plátěných kalhotách do půl lýtek. Bylo 13 stupňů, silný vítr a chvilkama mrholilo. Z toho zase jsem viděla člověka v teplé bundě a v čepici. Teď už je 17 stupňů, ale ten vítr je pořád hrozný.
Není tady
Máme za sebou první jarní bouřku i s kroupama. To neskuhrám - byla hezká.
Není tady
Zas nějaká anarchie! Jak to, Judyno, že ve skuhracím chlívku neskuhráš?!?
Není tady
Dobře, jdu tedy na to a zaskuhrám zpětně a vrátím se k Velikonocům. Nevím jak vy všichni ostatní, ale já měla úžasné svátky. po tom, co jsem vše nakoupila, napekla a nachystala, mě začal bolet zub - tedy přeněji TEN zub, či jeho zbytka, které od konce února kryje nová korunka. V neděli mě syn muset odvézt do Brněnské úrazové nemocnice na zubní pohotovost, kde mi zjistili zánět, dostala jsem antibiotika a léky na bolest. Můj zubař měl samozřejmě třítýdenní dovolenou. Večer jsem ještě obvolala všechny koledníky, aby nechodili a vyslechla jsem si, že se vymlouvám . Dnes jsem konečně byla u svého zubaře, prý počkáme - třeba se to po těch antibiotikách časem zklidní. No, zub se asi výhledově nezachrání, ale prý se počká na další "ataku" a pude. Takže v podstatě to dopadlo dobře, já myslela, že dnes už budu o zub lehčí, jelikož už při práci na té korunce to vypadalo, že pan doktor nevydrží s nervama a vezme kleště (nedostal se do všech kanálků).
Jinak - ta úrazová nemocnice vypadá strašně depresivně. Já se málokde cítila tak špatně jako tam v těch místech. A nebylo to tou bolestí.
A dále skuhrám proto, že kvůli stále ještě lehce bolestivém zubu a tváři nemůžu jezdit na kole. Tedy - obličej k jízdě nepotřebuju, ale mohl by být ofouknut.
A pak mám ještě další skuhrání, ale už by toho bylo moc
Není tady
No vidíš, takhle se má skuhrat. Aby tě politovali všichni, co to přečtou.
Tak ať zub už přestane zlobit!
Není tady
Dik. To by bylo, aby nebylo...
Není tady
Děkuji, docela to foukání pomáhá.
Není tady
Odešel Pavel Šrut...
Není tady