20. února : Vážení uživatelé, jak jste si jistě všimli, jsme momentálně hojně pod palbou robotických účtů. Prosíme tímto o trpělivost, mažeme ihned, jak zjistíme další jejich spamové účty. Děkujeme ! 18. ledna : Reklama zde je zakázaná !!! Nebudu zde tolerovat reklamní odkazy, ani rádoby diskuze jedné a též osoby pod různými nicky. Díky za pochopení. 18. ledna : V naší tvůrčí dílně na vás čeká návod na jednoduchou tašku. 26. prosince : Novinka v sekci recepty - to jsou nově udělané kategorie receptů. Přijďte se podívat. A jako ochutnávku přidáváme recept na domácí toustový chléb. |
|
|
Judyna napsal(a):
Selima napsal(a):
Judyna napsal(a):
....něco podobného ze mě padalo, když jsem si kdysi dávno spletla lahvičky a čočky si místo do fyziologického roztoku naložila do kysličníku a další den jednu vložila do oka.....
(na moji obranu - lahvičky tenkrát byly úplně stejné a velice chytře vedle sebe uložené. Proč bych je taky dávala od sebe, mají přece cedulky a nejsu blbá, ne...)
A zo mňa, keď som si logla hnojiva na kvety...
A proč to děláš?
Lebo som blbá... a prelievam hnojivo do fľašky od Spriteu.
Není tady
mia napsal(a):
modrovous napsal(a):
Máte dobrý téma.
Já momentálně nevím, jestli se radovat, řvát vzteky nebo zpytovat svědomí a hledat, kde jen jsem udělala chybu ve výchově.
Starší synáček se rozhodl potěšit svou stárnoucí matičku a dopřát jí trošku povyražení. A protože je zcela zjevně blbej po
mě, nenapadlo ho nic jiného, než mi pořídit ke dvěma kocourům ještě třetího (asi abych nestrádala pocitem opuštěného hnízda, až konečně natrvalo přesídlí do svého).
Což o to, kocourek je k sežrání nádherný maiňák, ale za tvrzení, že dvě kočky nebo tři, to už je vlastně jedno, bych kastrovala bez narkózy.
Jwdiné, co mě pobavilo, byl pohled na jeho tuhnoucí tvář, když jsem mu objasnila, že ty tři ďábly bude mít víc jak měsíc na krku, neb zanedlouho odjíždíme. Plus mladšího bratra, který taky se svými pubertálními excesy vydá za stádo zvěře.
Zjevně na to, miláček, v zapalu honby za novým členem naší rodiny, nějak pozapomněl.Naprosto ti rozumím
......to, jak se v člověku perou ty smíšené pocity, na jedné straně to roztomiloučké ňuňátko, na druhé vidina mnohaleté péče
.
Aby ti trochu odlehlo, pošlu ti do SZ, co k nám dotáhli mladí bez jakéhokoliv předchozího varování a co bydlelo s náma v počtu 2 exemplářů.....všemi milovaná zlatíčka, která naštěstí odtáhla s mladými do nového bydliště, protože jinak bych se stěhovala já
Nebuď škrob, podeľ sa....
Není tady
VZhľadom na nastavenie moje a môjho okolia som to vždy bola ja, kto privliekol zviera - alebo lobboval za zviera, čo "sa k nám zatúlalo". Naposledy som k našim (kde som bývala) privliekla psinu z útulku, hoci rodičia ma zaklínali, že PSA UŽ NIKDY. No, zostala
a radi sa o ňu starali, aj kým som bola v zahraničí, potom som o5 prevzala ja,
Není tady
Není tady
Selima napsal(a):
mia napsal(a):
modrovous napsal(a):
Máte dobrý téma.
Já momentálně nevím, jestli se radovat, řvát vzteky nebo zpytovat svědomí a hledat, kde jen jsem udělala chybu ve výchově.
Starší synáček se rozhodl potěšit svou stárnoucí matičku a dopřát jí trošku povyražení. A protože je zcela zjevně blbej po
mě, nenapadlo ho nic jiného, než mi pořídit ke dvěma kocourům ještě třetího (asi abych nestrádala pocitem opuštěného hnízda, až konečně natrvalo přesídlí do svého).
Což o to, kocourek je k sežrání nádherný maiňák, ale za tvrzení, že dvě kočky nebo tři, to už je vlastně jedno, bych kastrovala bez narkózy.
Jwdiné, co mě pobavilo, byl pohled na jeho tuhnoucí tvář, když jsem mu objasnila, že ty tři ďábly bude mít víc jak měsíc na krku, neb zanedlouho odjíždíme. Plus mladšího bratra, který taky se svými pubertálními excesy vydá za stádo zvěře.
Zjevně na to, miláček, v zapalu honby za novým členem naší rodiny, nějak pozapomněl.Naprosto ti rozumím
......to, jak se v člověku perou ty smíšené pocity, na jedné straně to roztomiloučké ňuňátko, na druhé vidina mnohaleté péče
.
Aby ti trochu odlehlo, pošlu ti do SZ, co k nám dotáhli mladí bez jakéhokoliv předchozího varování a co bydlelo s náma v počtu 2 exemplářů.....všemi milovaná zlatíčka, která naštěstí odtáhla s mladými do nového bydliště, protože jinak bych se stěhovala jáNebuď škrob, podeľ sa....
Tarantule!
Není tady
Tuhle k ránu se mi zdál zas jeden živý a barevný sen: Náš pejsek, kterýho už nemáme, celý zpěněný, ke mně usilovně šplhal po žebříku...
Není tady
lupina montana napsal(a):
Selima napsal(a):
mia napsal(a):
Naprosto ti rozumím......to, jak se v člověku perou ty smíšené pocity, na jedné straně to roztomiloučké ňuňátko, na druhé vidina mnohaleté péče
.
Aby ti trochu odlehlo, pošlu ti do SZ, co k nám dotáhli mladí bez jakéhokoliv předchozího varování a co bydlelo s náma v počtu 2 exemplářů.....všemi milovaná zlatíčka, která naštěstí odtáhla s mladými do nového bydliště, protože jinak bych se stěhovala jáNebuď škrob, podeľ sa....
Tarantule!
néé, jsou to chlupáči, akorát že jejich přítomnost v domě vyžaduje uklízečku na celý úvazek
Posílám SZ oběma
Není tady
Seli, máš plnou schránku...
Není tady
jsou to chlupáči
Nekecej, že máte chovnej pár yetti...
Není tady
helena napsal(a):
jsou to chlupáči
Nekecej, že máte chovnej pár yetti... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
skoro jo
Není tady
Na ulici a v nečakaných pracovných pracovných situáciách ma zdravia ľudia (občas dôverne), o ktorých netuším, kto sú....
Na jednej strane ľudsky milé, na druhej katastrofa....
Není tady
Znám paní, který minulý týden v noci umřel muž a za pár hodin brzy ráno se jejich dceři narodilo miminko.
Není tady
Nikde nikdo. Zdá se, že všichni slavíte MDŽ.
Není tady
Radost mi udělalo Předjaří v Královské zahradě (obrázky zde https://www.hrad.cz/cs/kultura-na-hrade … 2017-10780)
a skuhrám nad prohlídkama před vstupem do Hradu... a to je teprve předjaří. chladno a už fronta. Jak to bude vypadat v létě radši nepřemejšlet... a jak tam jít na obyčejnou procházku tuplem ne.
Není tady
Hezký obrázky. Co se týká prohlídek, v dnešní době se už ničemu nedivím...
Heleno, a to si vybrali zrovna tebe? Jestli tys neměla nějaký větší zavazadlo?!?
Není tady
Selima napsal(a):
Ani nie, skôr kiniec Febiofestu.... Na MDŽ jeden tulipán a šlus, ale aj to poteší....
Seli, KINic Febiofestu se ti poved'.
Není tady
Selima napsal(a):
Ani nie, skôr kiniec Febiofestu.... Na MDŽ jeden tulipán a šlus, ale aj to poteší....
Tak to je jasný. Mně taky potěšilo, že si syn vzpomněl. I na babičku a svoje podřízené holky.
Není tady
Mám dnes volno a plánovala jsem si delší procházku, ale počasí mi to trochu hatí. Taky je u vás taková klendra? Ráno u nás dokonce hustě sněžilo.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Selima napsal(a):
Není tady
U nás pomerne zima, polooblačno, ale už cítiť jar vo vzduchu...
A mám zmiešané pocity z toho, že ma mama včera vlastne pochválila - asi prvýkrát, odkedy robím jednu novú prac. náplň, ale ja - absolútne nezyvknutá - som bola skôr rozpačitá a začala som jej to vyhovárať, vysvetľovať, zahovárať...
Proste úplný nezvyk, hlavne od nej, a rozpaky.
Není tady
Selima napsal(a):
vrabčák napsal(a):
Selima napsal(a):
Vypadlo mi -e-.
Není tady