Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#26 4. 9. 2007 8:03

ivca
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 16. 3. 2006
Příspěvky: 1059

Re: MLETÉ MASO

vytvořila jsem super sekanou
tři velké cukety, mleté hovězí a pak ještě míchané mleté, vejce, koření, cibule, na zahuštění ovesné vločky a troška hl. mouky - byly toho tři pekáče - pravda, tvar spíš jako nádivka - ale pochvala velká ...

Není tady

 

#27 4. 9. 2007 15:53

Ladie
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 18. 1. 2007
Příspěvky: 2242

Re: MLETÉ MASO

Ovesné vločky? To by mě nenapadlo.

Není tady

 

#28 30. 5. 2008 10:15

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 20. 2. 2006
Příspěvky: 6124

Re: MLETÉ MASO

co dalsiho z mleteho? na testoviny mame casto, sekanou taky, karbanatky taky - co ale dalsiho?

Není tady

 

#29 30. 5. 2008 10:23

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 5411

Re: MLETÉ MASO

Čevabčiči nebo "Bitky po kozácku" dávaj se do svíčkové omáčky (nesmí v nich být, ale česnek). Nebo kuličky do rajské.


Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

 

#30 30. 5. 2008 10:57

Décima
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 18. 9. 2006
Příspěvky: 892

Re: MLETÉ MASO

Kamchinka napsal(a):

co dalsiho z mleteho? na testoviny mame casto, sekanou taky, karbanatky taky - co ale dalsiho?

Rizoto z mletýho masa - rychlé a jednoduché
Koupím balíček mletého masa (asi půl kila - vepřové nebo mix vepřové s hovězím). V kastrolu na oleji orestuju 1 cibuli na kostičky, přidám to maso, sůl, trošku pepře a sladké papriky, možno trošku podravky a restuju ... Trošku to podliju vodou a asi 15 minut dusím do měkka. Vedle zatím dám rýži ve 4 sáčcích do misky, trochu to ve vlažné vodě pomuchlám, aby vyplaval škrob ( my máme rádi rizoto sypké ne jak Italové na kaši). Pak dám rýži v sáčkách vařit do vroucí osolené vody (hodím do ní pár kuliček nového koření) na malinký plamínek. Když je rýže hotová smíchám to s masem a hráškem z malé konzervy. Za 20 minut je jídlo hotové a syn to tak má rád, pořád po mně chtěl rizoto, co měli ve škole... K tomu dám červenou řepu a hned je jako v jídelně na Základce....

Není tady

 

#31 30. 5. 2008 12:16

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 20. 2. 2006
Příspěvky: 6124

Re: MLETÉ MASO

co jsou ty bitky po kozacku? ja cesnek ani nemuzu, kojim:(

Není tady

 

#32 30. 5. 2008 12:44

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 14. 2. 2006
Příspěvky: 14365

Re: MLETÉ MASO

Su to placky, mlete maso + cibula + zemla namozena v mlieku + vajce som zabudol smile + korenie, z toho palcicky - osmazis a navrch das osmazenu cibulku tongue

Upravil(a) Oxi (30. 5. 2008 12:45)


http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

 

#33 30. 5. 2008 14:29

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 5411

Re: MLETÉ MASO

Kamchinka napsal(a):

co jsou ty bitky po kozacku? ja cesnek ani nemuzu, kojim:(

To jsou zbytky sekané nebo karbošů a jen ohřáté ve svíčkové. Kdysi to bylo velice populární a levné jídlo. Podávané s h.k.


Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

 

#34 3. 6. 2008 10:53

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 14. 2. 2006
Příspěvky: 14365

Re: MLETÉ MASO


http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů