Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 28. 6. 2022 20:47

demonikan
♥♥-----
Registrovaný: 17. 6. 2022
Příspěvky: 50

Internetové výzvy

Zdarvím. Chtěl bych se vás zeptat, jestli jste se už někdy setkali s internetovýma výzvama. Kdysi jsem vyplňoval nějaký dotazník, co se těch výzev týkal. Já osobně jsem neznal prakticky žádnou. Ani velice neznám moc lidí, kteří by nějaké plnili. Zjistil jsem, že většina těch výzev jsou fakt šílenosti, například se lidi zapalují, polykají tablety na praní a podobně. Nechápu.
Mám kamarádku, která plní výzvu, kdy si zúčastnění vzájemně posílají pohlednice. Kromě toho jsem se dozvěděl, že yexistuje výzva. kdy účastníci uklidí nějaké místo o odpadků a pak se společně vyfotí.
Ještě znám nějaké holky, které dělaly výzvu duct tape challenge. ta spočívá v tom, že se svážou lepicí páskou, zalepí si pusu a musí se rozvázat.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů