Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 4. 4. 2006 22:06

Kora
Host

Bazaliom

Byl mi indikovaný bazaliom v oblasti očního koutku. Máte s tímto nádorem nějaké zkušenosti? Vím,že je zhoubný, ale nemetastázuje.Čeká mě chirurgické odstranění, tak mi držte palce.

 

#2 4. 4. 2006 22:35

Radka05
Host

Re: Bazaliom

Zkušenosti žádné nemám, ale palce teda budu moc držet. Kdy jdeš na to odstranění?
A víme,kdy držet palečky.
Mám dcerku, která má v orbitě- u nosu- lipom. Patří to na oční, nebo na plastiku. Doporučují to vyndat, ale vůbec se nám do toho nechce, protože jí to nevadí ve vidění. Kdyby se to zvětšilo, tak by musela, ale takhle se nám nechce.

Držím Ti palce.

 

#3 5. 4. 2006 19:56

Kora
Host

Re: Bazaliom

Radko 05,
čeká mě to po velikonocích, ale jestli je to opravdu bazaliom skutečně potvrdí až histolka. Jsem v poho a moc držím tvé dcerce palce, a ji to dobře dopadne, věř doktorům ví co dělají a cokoliv je u oka není žádná legrace.

 

#4 6. 4. 2006 16:54

Radka05
Host

Re: Bazaliom

Ahoj Koro, to já tobě držím palce. Dcerka tomá od svého půl roku, když byla mimino. Teď je to ve fázi, kdy to skoro není vidět, občas, hlavně při nachlazení, to povyskočí na velikost hrášku. Řešit to asi budem, až bude ona chtít- kolem 12 let- bude záležet na ní, jestli to tam bude chtít. Tehdy nás to ale dost rozklepalo, když se to objevilo- člověk  si hned představoval to nejhorší.

Dokud to nemᚠpotvrzené histolkou, zkus zachovat klid. Vím, že to nejde, ale snaž se- já jsem čekala loni na histolku od 31.srpna do 5. října- to nepřeju ani svým nepřátelům. -12 kilo, a to jsem jedla. A celkem dost jsem jedla. Měla jsem  podezření na ca moč. měchýře. No a protože jsem hubla- nervíkama, tak to mě utvrzovalo v tom, že to mám- prostě začarovanej kruh.

Je to  těžký, drž se, musíš si říkat- tak přinejhorším to budu mít, tak nebudu jediná...

Ach jo, mě se to radí, když už su za vodou, co?
Hlavu vzhůru- jde li to. Měj se a ozvi se.

 

#5 4. 7. 2006 18:01

Achlia
♥♥♥♥---
Registrovaný: 29. 1. 2006
Příspěvky: 378

Re: Bazaliom

Mášo, mám v okolí dva případy bazaliomu - u slzného kanálku a na zádech.Skutečně hrozí nebezpečí?

Není tady

 

#6 6. 7. 2006 17:38

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 13. 5. 2006
Příspěvky: 19170

Re: Bazaliom

Mamka to měla na zádech. Pořád nechtěla jít k dokt., že jí to nevadí. Až to začlo krvácet, tak teprve šla. Vyřízli jí to a po zprávě z histologie jí to vyřízli ještě jednou a hlouběji. Teď by měla chodit průběžně na kontroly - mělo by se to sledovat. Achlio, zvl᚝ když se to objeví u oka, tak bych to nenechávala být.


Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů