Oznámení

30. srpna : Vážení uživatelé, i přes veškerá zatím provedená opatření jsme občas pod palbou robotických účtů. Prosíme tímto o trpělivost, mažeme ihned, jak zjistíme další jejich spamové účty. Děkujeme !

30. srpna : Cukr je dobrý nejen na slazení kávy, aneb tichý zabiják, nebo velmi užitečný pomocník v domácnosti? I když nesladíte, vyzkoušejte těchto 5 tipů!

30.srpna : Upečme si spolu (pra)babiččinu bábovku.

#1 25. 3. 2006 5:55

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 2655

Věpřová krkovice

Včera jsem si koupila v Macru vepřovou krkovici a ráda bych ji udělala zase nějak jinak, přijede mi návštěvy, budu to vařit až v neděli, tak Vás, dámy, prosím o rady.


Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

 

#2 25. 3. 2006 12:24

cilka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ústecký kraj
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 7512

Re: Věpřová krkovice

Hanácké bifteky
4 plátky vepřové krkovičky, 300g sýra na strouhání, 150g šunkového salámu, 150g anglické slaniny nebo uzeného boku, 1 sklenice zeleninového leča, 1 smetana ke šlehání, olej, grilovací koření, trocha chilli omáčky, mletý pepř, sůl.
Plátky masa lehce naklepat, osolit, opepřit, jemně potřít chilli omáčkou, a podle chuti posypat grilovacím kořením. Maso rozložíme do vymazaného pekáčku, na každý plátek položíme asi tři kolečka šunkového salámu a slaniny, maso zalijeme lečem, posypeme hrubě strouhaným sýrem a zalijeme šlehačkou. Pekáček vložit do trouby vyhřáté na 180°C a péct asi 50 minut do zlatova. Během pečení maso neotáčet ani nepodlévat. Nejlepší jsou opečené brambory.

Není tady

 

#3 25. 3. 2006 14:01

Verča
♥♥♥♥---
Místo: ústecký kraj
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 285

Re: Věpřová krkovice

http://recepty.centrum.cz/search/index. … mp;author=

Upravil(a) Verča (25. 3. 2006 14:04)

Není tady

 

#4 27. 3. 2006 13:02

ivca
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 16. 3. 2006
Příspěvky: 1059

Re: Věpřová krkovice

naklepat řízky z krkovičky, posolit, popepřit
nakrájet na půlkolečka spoustu cibule
do pekáčku  máslo, cibuli, na to maso a nastrouhaný nebo plátkový sýr

Není tady

 
NÁŠ TIP:

    Zápatí

    Powered by PunBB 1.2.24c
    © Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
    Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
    Ochrana osobních údajů