1.ledna : Vážení uživatelé, přejeme vám všem zde šťastný nový rok 2019 1. ledna : Vážení uživatelé, bez předchozího souhlasu redakce nelze do diskuzí vkládat různé dotazníky. Tyto budou bez předchozí domluvy mazány. Děkujeme za pochopení! 1.ledna : Upečme si spolu povidlovou bábovku. |
|
|
jarka1234 napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Hezký večer, jste tu všichni a nebo vás odnesli čerti? U nás se zrovna pečou vanilkové rohlíčky, teda děti pečou, já se snažím v tichosti toto vše ignorovat
Také proběhla diskuze, co si kdo přeje pod stromeček, no výživné to bylo. A zítra mě čeká další lekce ve škole (dělám lektorku pro 1.stupeň v kreativních dílničkách), tak se jdu asi připravit.
Já vůbec nevím, co mám koupit partnerovým rodičům. Nic nepotřebují, všechno mají. A co náhodou nemají, tak si můžou koupit. Tak jsem v koncích.
Tohle období moc nemusím. Raději ať už je po vánocích. Jediné na co se těším, je týden volna. Ovšem vyšlo to blbě. Mohlo to volno být delší.
Jaru, já jsem tak ráda, že tohle neřeším. Rodiče nemáme ani jeden a s ostatníma jsme dárky zrušili, dáváme dárky jenom neteři a my dva sobě s manželem a ségrama, jinak nic. A to je většinou všechny nakupuju přes internet, takže obchody mě v tuto roční dobu vidí jenom velmi vyjímečně.
P.S. Co třeba těm rodičům darovat nějaký víkendový welness pobyt nebo tak něco? Nebo třeba jen víkend v nějakým hotelu na pěkným místě.
Upravil(a) Mášapáša (5. 12. 2017 17:51)
Není tady
Mášapáša napsal(a):
jarka1234 napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Hezký večer, jste tu všichni a nebo vás odnesli čerti? U nás se zrovna pečou vanilkové rohlíčky, teda děti pečou, já se snažím v tichosti toto vše ignorovat
Také proběhla diskuze, co si kdo přeje pod stromeček, no výživné to bylo. A zítra mě čeká další lekce ve škole (dělám lektorku pro 1.stupeň v kreativních dílničkách), tak se jdu asi připravit.
Já vůbec nevím, co mám koupit partnerovým rodičům. Nic nepotřebují, všechno mají. A co náhodou nemají, tak si můžou koupit. Tak jsem v koncích.
Tohle období moc nemusím. Raději ať už je po vánocích. Jediné na co se těším, je týden volna. Ovšem vyšlo to blbě. Mohlo to volno být delší.Jaru, já jsem tak ráda, že tohle neřeším. Rodiče nemáme ani jeden a s ostatníma jsme dárky zrušili, dáváme dárky jenom neteři a my dva sobě s manželem a ségrama, jinak nic. A to je většinou všechny nakupuju přes internet, takže obchody mě v tuto roční dobu vidí jenom velmi vyjímečně.
P.S. Co třeba těm rodičům darovat nějaký víkendový welness pobyt nebo tak něco? Nebo třeba jen víkend v nějakým hotelu na pěkným místě.
Já ti nevím. Oni nikam nejezdí. Na žádném takovém pobytu nikdy nebyli. Nejraději jsou doma. S nima je to těžký. Přitom nejsou nějak staří. Mamce je 61.
Já mám moc ráda knihy, jenže oni nečtou. No prostě fakt neví.
Není tady
jarka1234 napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
jarka1234 napsal(a):
Tohle období moc nemusím. Raději ať už je po vánocích. Jediné na co se těším, je týden volna. Ovšem vyšlo to blbě. Mohlo to volno být delší.Jaru, já jsem tak ráda, že tohle neřeším. Rodiče nemáme ani jeden a s ostatníma jsme dárky zrušili, dáváme dárky jenom neteři a my dva sobě s manželem a ségrama, jinak nic. A to je většinou všechny nakupuju přes internet, takže obchody mě v tuto roční dobu vidí jenom velmi vyjímečně.
P.S. Co třeba těm rodičům darovat nějaký víkendový welness pobyt nebo tak něco? Nebo třeba jen víkend v nějakým hotelu na pěkným místě.Já ti nevím. Oni nikam nejezdí. Na žádném takovém pobytu nikdy nebyli. Nejraději jsou doma. S nima je to těžký. Přitom nejsou nějak staří. Mamce je 61.
D
Oprava:nevím
Hani, ale děkuji za nápad. Na takový pobyt bych já osobně jela hned.
Není tady
jarka1234 napsal(a):
jarka1234 napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
Jaru, já jsem tak ráda, že tohle neřeším. Rodiče nemáme ani jeden a s ostatníma jsme dárky zrušili, dáváme dárky jenom neteři a my dva sobě s manželem a ségrama, jinak nic. A to je většinou všechny nakupuju přes internet, takže obchody mě v tuto roční dobu vidí jenom velmi vyjímečně.
P.S. Co třeba těm rodičům darovat nějaký víkendový welness pobyt nebo tak něco? Nebo třeba jen víkend v nějakým hotelu na pěkným místě.Já ti nevím. Oni nikam nejezdí. Na žádném takovém pobytu nikdy nebyli. Nejraději jsou doma. S nima je to těžký. Přitom nejsou nějak staří. Mamce je 61.
Já mám moc ráda knihy, jenže oni nečtou. No prostě fakt neví.D
Oprava:nevím
Hani, ale děkuji za nápad. Na takový pobyt bych já osobně jela hned.
Já bych taky jela, ale je fakt, že každý má rád něco jinýho. A tak když nečtou, co třeba jim zkusit dát nějakou dobrou audioknížku? Já je půjčuju v práci a tak vím, že tohle je fakt hodně oblíbený, chodí tam lidi všeho věku, od prťat pro pohádky až po důchodce. Třeba takovej Vondruška má spoustu knih a CD jsou pořád rozpůjčovaný, moc hezky se poslouchá. Pokud mají přehrávač, třeba by se naučili něco novýho.
Není tady
Mé amince bude 82, dělám jí takový dárkový koš se vším možným, co má ráda a přihodím tam i nějaké vitamíny. Protože ona taky nic nechce. Ale loni mě brácha dobrý nápad - vyrobil jí "poukázku" na celodenní výlet dle jejího výběru. Ona ráda cestuje, takže jí dělal řidiče.
Možná i poukázka do nějaké dobré restaurace není od věci.
Není tady
jarka1234 napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
jarka1234 napsal(a):
a to nemají vůbec žádného koníčka? Nečtou ani ten Blesk?? Takové roční předplatné...zahrádku nemají? Jestli jo, pak se najde spousta dárků, praktických do zahrady, sadba přepychových cibulovin třebas. Ale vaří určitě, ne? Dárkový balíček s potřebami pro domácnost a potravinami, nějaké, co se dobře užijou.
Není tady
orinka napsal(a):
jarka1234 napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
Já mám moc ráda knihy, jenže oni nečtou. No prostě fakt neví.a to nemají vůbec žádného koníčka? Nečtou ani ten Blesk?? Takové roční předplatné...zahrádku nemají? Jestli jo, pak se najde spousta dárků, praktických do zahrady, sadba přepychových cibulovin třebas. Ale vaří určitě, ne?
Dárkový balíček s potřebami pro domácnost a potravinami, nějaké, co se dobře užijou.
.
. a co třeba brokovnici . . . na televizi
Není tady
orinka napsal(a):
jarka1234 napsal(a):
Mášapáša napsal(a):
Já mám moc ráda knihy, jenže oni nečtou. No prostě fakt neví.a to nemají vůbec žádného koníčka? Nečtou ani ten Blesk?? Takové roční předplatné...zahrádku nemají? Jestli jo, pak se najde spousta dárků, praktických do zahrady, sadba přepychových cibulovin třebas. Ale vaří určitě, ne?
Dárkový balíček s potřebami pro domácnost a potravinami, nějaké, co se dobře užijou.
Blesk čtou:D.
Ten dárkový balíček, to jsem si včera pak taky řekla, že nějaký udělám. S nimi je to fakt těžký.
Není tady
man-mimo napsal(a):
orinka napsal(a):
jarka1234 napsal(a):
Já ti nevím. Oni nikam nejezdí. Na žádném takovém pobytu nikdy nebyli. Nejraději jsou doma. S nima je to těžký. Přitom nejsou nějak staří. Mamce je 61.
.
.a co třeba brokovnici . . . na televizi
![]()
![]()
No jo, ty a tvoje nápady:lol:
Není tady
PObytem i knížkou by se mi zavděčili .-) teď jsem se vytočila s pojišťovnou, že na mě šla operátorka se slovy - hlavně to vyřešme v klidu :-)) tož auta mám přepsané na sebe, pojistky uzavřené jinde po té, co jsem je zrušila jedním mejlem. Na podzim došel dopis a když jsem tam volala, tak mi řekla jen, že za to může systém. Dnes došel další dopis a ta kravka se mně snažila vnutit, že jsem zrušila jen jednu smluvu, grrrrr tak jsem ji měla zrušit znovu. Poslala jsem jim původní mejl, kde to vidí, že byly rušeny obě pojistky.
Není tady
Allmo, hlavně to řeš v klidu .
Mně stačilo, když jsem chtěla zasílat elektronické faktury - na jedno jméno dvě adresy. To už bylo moc komplikované. Zpočátku mi posílali fakturu z jedné adresy, ovšem dvakrát .
Není tady
Ještě k těm dárkům - můj občasný oblíbený dárek je fůra časopisů. Jak mamince, tak synovi - akorát každý dostává jiné. Takové ty dražší, které si běžně nekupují.
Není tady
Ahojky všem, zrovna jsem četla o objektosexuálce.
Sexuálně ji přitahují lustry. S jedním se na Valentýna zasnoubila. Má jich doma 25. Lidé prý nechápou její lásku.
Myslím, že tu její zálibu může chápat jen někdo velmi zvláštní. Mimochodem...snoubenec má 90 let.
Není tady
Hlásím, že máme upečeny perníčky, vanilkové rohlíčky a šlehačkové cukroví. Nebaví mě to péct, ale baví mě to jíst. Mám obavu, že budu jak koule Ale když mě to sladké tak uklidňuje teď, když je mi mizerně.
Co se dárků týče, tak fůra časopisů je bomba dárek. A já miluju jako dárek předplatné. To mě potěší vždy. A nebo kniha. Ta nesmí nikdy chybět.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Hlásím, že máme upečeny perníčky, vanilkové rohlíčky a šlehačkové cukroví. Nebaví mě to péct, ale baví mě to jíst. Mám obavu, že budu jak koule
Ale když mě to sladké tak uklidňuje teď, když je mi mizerně.
Co se dárků týče, tak fůra časopisů je bomba dárek. A já miluju jako dárek předplatné. To mě potěší vždy. A nebo kniha. Ta nesmí nikdy chybět.
U nad taky nechybi nikdy knizka. Uz jsem si koupila
Není tady
Judyna napsal(a):
Allmo, hlavně to řeš v klidu
.
Mně stačilo, když jsem chtěla zasílat elektronické faktury - na jedno jméno dvě adresy. To už bylo moc komplikované. Zpočátku mi posílali fakturu z jedné adresy, ovšem dvakrát.
ja jsem mozna mluvila trochu hlasiteji a rychle 😅😆chtela jsem po ni vysvetleni jak je to možné. Su zvedava co mi napisi.
Není tady
Mladí hrají rádi deskovky, tak jsem jim koupila hru Terra mystica. Ovšem byl to samozřejmě jejich vlastní výběr, takže žádné překvápko.
Není tady
Allma napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Hlásím, že máme upečeny perníčky, vanilkové rohlíčky a šlehačkové cukroví. Nebaví mě to péct, ale baví mě to jíst. Mám obavu, že budu jak koule
Co se dárků týče, tak fůra časopisů je bomba dárek. A já miluju jako dárek předplatné. To mě potěší vždy. A nebo kniha. Ta nesmí nikdy chybět.U nad taky nechybi nikdy knizka. Uz jsem si koupila
...jsem si vzpomněla na loňské Vánoce, kdy synova snoubenka od něj dostala takovou velkou, krásně barevnou knihu, ovšem o elektronice. Ona z ní měla velkou radost. A naše babička po ní nadšeně sáhla se slovy "ukaž, to je kuchařka?"
Upravil(a) Judyna (7. 12. 2017 22:40)
Není tady
jarka1234 napsal(a):
Ahojky všem, zrovna jsem četla o objektosexuálce.
Sexuálně ji přitahují lustry. S jedním se na Valentýna zasnoubila. Má jich doma 25. Lidé prý nechápou její lásku.
Myslím, že tu její zálibu může chápat jen někdo velmi zvláštní. Mimochodem...snoubenec má 90 let.
to je snad polygamie
A ta už by se pochopit dala
Není tady
Allma napsal(a):
PObytem i knížkou by se mi zavděčili .-) teď jsem se vytočila s pojišťovnou, že na mě šla operátorka se slovy - hlavně to vyřešme v klidu :-)) tož auta mám přepsané na sebe, pojistky uzavřené jinde po té, co jsem je zrušila jedním mejlem. Na podzim došel dopis a když jsem tam volala, tak mi řekla jen, že za to může systém. Dnes došel další dopis a ta kravka se mně snažila vnutit, že jsem zrušila jen jednu smluvu, grrrrr tak jsem ji měla zrušit znovu. Poslala jsem jim původní mejl, kde to vidí, že byly rušeny obě pojistky.
Tak smlouva ukončena i s omluvou. To jsem na tu operátorku nepráskla, že po mně chtěla plnou moc od manžela
Není tady
Objednám jako dárek předplatné časopisu.
Tímto děkuji za nápad.
Není tady
Judyna napsal(a):
Allma napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Co se dárků týče, tak fůra časopisů je bomba dárek. A já miluju jako dárek předplatné. To mě potěší vždy. A nebo kniha. Ta nesmí nikdy chybět.U nad taky nechybi nikdy knizka. Uz jsem si koupila
...jsem si vzpomněla na loňské Vánoce, kdy synova snoubenka od něj dostala takovou velkou, krásně barevnou knihu, ovšem o elektronice. Ona z ní měla velkou radost. A naše babička po ní nadšeně sáhla se slovy "ukaž, to je kuchařka?"
Taky mám moc ráda knížky. Už je nemám kam dávat. Před dvěma lety jsem dostala čtečku, ale tištěnou knihu to nenahradí. Moc ráda knihy kupuju, mám ráda jejich vůni.
Není tady
jarka1234 napsal(a):
Tímto děkuji za nápad.
Tak můj nápad se ti snad nelíbil?
Není tady
man-mimo napsal(a):
jarka1234 napsal(a):
Tímto děkuji za nápad.
Tak můj nápad se ti snad nelíbil?
![]()
![]()
A ty se divíš? Brokovnici... to je nápad. Já tady bezradně píšu, že nevím, co jim koupit a ty vyrukuješ s takovou blbostí.
Potřebovala jsem pořádné nápady, ne srandičky.
Není tady
Dnes mi volala přítelova mamka, že ať nic nepeču zbytečně. Že má v plánu péct 16 druhů a bude všeho hodně.
Jsem v duchu zajásala. Letos nějak nic nestíhám. V práci je toho moc.
Není tady