Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#501 18. 10. 2017 15:36

Petr100
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 3. 3. 2007
Příspěvky: 18843

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 13

Zloděj Okamura bude i nadále vydělávat miliony.

Okamura si chtěl u Úsvitu vydělat 46 milionů! Zkoumali jsme tři roky starý dokument
...Zajímavostí v této souvislosti bude, že Tomio Okamura v několika veřejných vystoupeních opakovaně uvedl, že od jara do června 2013, tedy v období, než bylo hnutí Úsvit založeno, dal 10 milionů korun na volební kampaň. Tyto prostředky si chtěl smlouvou, kterou vidíte výše, údajně vrátit. Zarážející ovšem je, že smlouvu, kterou uzavřel de facto sám se sebou, spočítal na celkovou sumu 46 milionů. Tudíž i kdyby deset milionů do kampaně skutečně dal, tak není jasné, za co chtěl vyúčtovat zbývajících šestatřicet milionů korun. Dodejme také, že podle našich důvěrných zdrojů přímo z Úsvitu Okamura hned několik milionových faktur vystavil a peníze obdržel. Až poté, co se kauzou začala zabývat média a docházelo k rozkolu v Úsvitu, tyto inkriminované "účetní záznamy" stornoval.
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mo … ent-508507


Zvýšíme daně, zlepšíme lidem život, věří expert ČSSD.
Margaret Tatcherová: "Problém socialistů je, že nakonec jim dojdou i peníze druhých."

Není tady

 

#502 18. 10. 2017 19:26

Petr100
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 3. 3. 2007
Příspěvky: 18843

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 13

Tak platí si vᚠprezident předvolební jízdy ze svého nebo z mých odvedených daní? Nejtrapnější figurka za posledních 27 roků.

Skandál při prezidentské návštěvě v Plzni: Politici odmítli jít se Zemanem na oběd
http://www.blesk.cz/clanek/regiony-plze … -obed.html

http://img.blesk.cz/img/1/normal620/3727797_prezident-zeman-plzen-navsteva-v3.jpg?v=3


Zvýšíme daně, zlepšíme lidem život, věří expert ČSSD.
Margaret Tatcherová: "Problém socialistů je, že nakonec jim dojdou i peníze druhých."

Není tady

 

#503 19. 10. 2017 10:16

taonata
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 13. 1. 2013
Příspěvky: 4577

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 13

Barča napsal(a):

taonata napsal(a):

Petr100 napsal(a):

Tao Spencr je pro mě na druhém břehu řeky. Mnohokrát jsem něco četl.

Chápu,že je pro tebe na druhém břehu řeky. Jen jsem se ptala,proč já ji mám brát s rezervou.Prostě nějaký příklad.Ale to je fuk,stejně vás tu zase nechám v klidu diskutovat.Měj se. smile

Tao, co píše Tereza Spencerová mne obvykle zajímá (ačkoliv s ní ne vždy souhlasím) ale vyhýbám se Parlamentním listům. Mám za to, že píše pro Literární noviny. PL texty patrně přejímají (kupují?), zkracují a přidávají titulky, které jsou často lživé a nenávistné a téměř vždy konfrontační.
Sama takřka nechodím k doktorům, výpis jsem si nedala poslat zatím nikdy. Přesto tě dost dobře nechápu, co ti vadí - mᚠpodezření, že po odeslání výpisu si lékař připisuje výkony za období, za které mᚠuž výpis? Nebo si myslíš, že je rok tak dlouhá doba, ž si stejně nebudeš pamatovat jaké vyšetření nebo ošetření jsi podstoupila?

Paní Spencerová,stejně jako paní Švihlíková mají přehled a vědí o čem píší.Myslím,že se dá uhádnout s čím nesouhlasíš, big_smile ale není nutno s nikým souhlasit na 100% a ani nikoho takového neznám.

Co se týká PL,podívala jsem se na  Literární noviny,stejný nadpis i obsah článku jako na PL, lživé,tak to opravdu nevím,můžeš dát odkaz,vážně mě to zajímá.Nenávistný titulek,ano souhlasím,jenže když je nenávistný článek nebo video,je nenávistný i titulek. Zrovna toto je názorný příklad.Ale to se ti asi líbit nebude, někteří z nich opakovaně vulgárně kritizují prezidenta za vulgární slovník a myslím si,že podobnou lahůdku natočí i před volbou prezidenta.Nějak jsem si nevšimla,že by ses ohradila proti jejich nenávistným příspěvkům.


VIDEO Tahle země je v pr.... Sere v síni. David Koller, Eva Holubová či ,,Béda Trávníček" poradí, koho volit
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mo … lit-508714

Ještě jeden titulek mě ve včerejších PL  zarazil,ale když jsem si přečetla článek,řekla jsem si,že kdybych volila Piráty,tak bych byla ráda,že mě novináři upozorní na to,jak by mi asi pan Batroš odpověděl na dotaz,který by mu nešel pod nos.

....„Nejste navedenej. Jste člen organizace Antifa, kterou USA zařadily na seznam teroristických organizací. Terorista v parlamentu, to tu ještě nebylo,“ pokračoval v konverzaci občan.

Odpověď od předsedy ČPS zněla: „Já nemám žádnou extremistickou minulost, ale to je jedno. Jste hovado.“ A pak dodal: „Z takovejhlech vejlupků se mi zvedá kotel.“

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mo … denni-tisk

Přesto tě dost dobře nechápu, co ti vadí - myslím,že jsem to napsala v příspěvku č. 464 jasně,stačí si to jen přečíst.Ale dobře,shrnu to,psala jsem,že kdybych měla být seniorem,nebo pacientem,který nemá počítač,chodí několikrát v měsíci k doktorovi a měla bych čekat minimálně rok na výpis ( podle článku který jsem vložila se na výpis čeká delší dobu) tak bych se na to vykašlala.Ještě po lopatě: Kdyby mi výpis zdarma přišel třeba dnes 19.10.2017, další výpis zdarma by mi přišel nejdřív 19.10 2018,takže bych zapomněla,jestli jsem byla,nebo nebyla 20.10 2017 u doktora,pokud bych dřív neumřela.To vše.Pro doktora,který nepodvádí je přece jedno,jestli napíše recept,ručně,na psacím stroji,nebo na počítači.

Upravil(a) taonata (19. 10. 2017 16:00)


Žádný člověk není tak chudý,aby nemohl darovat úsměv.

Není tady

 

#504 19. 10. 2017 10:28

taonata
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 13. 1. 2013
Příspěvky: 4577

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 13

Petr100 napsal(a):

Alkoholika Zemana a agenta StB Babiše budou volit jen primitivové.

Volte ANO, pose*te život dětem! V Praze se demonstrovalo proti Babišovi a Zemanovi

Zdroj: http://domaci.eurozpravy.cz/spolecnost/ … -zemanovi/

Zato alkoholika Kalouska jen iteligenti,viď Péo. big_smile

Dokud je střízlivý, má rozhled, je konstruktivní a dokáže reagovat rychle a pružně. V případech posilnění čímkoli je to již však slabší a někdy až trapné. Kdyby jej TOP 09 dokázala v současné době nahradit někým jiným, určitě by jí to ve finále přitáhlo více pravicových voličů,“ řekl ParlamentnímListům.cz pražský poslanec ANO Pavel Čihák.
Na to, že z „Kalouska jde alkohol“, byla naše redakce upozorněna řadou jeho kolegů. Většina se však pod tento názor nechtěla podepsat se slovy, že se často mstí.A neříkej,že volíš knížete,protože nevolíš,ten byl a je jenom maskot TOP ky.
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mo … sek-507827


Žádný člověk není tak chudý,aby nemohl darovat úsměv.

Není tady

 

#505 19. 10. 2017 10:37

taonata
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 13. 1. 2013
Příspěvky: 4577

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 13

Dorka napsal(a):

helena napsal(a):

taonata napsal(a):

Eva už asi taky pochopila,že k tomu,aby se dověděla jaké výkony vykážou doktoři po tom,co jí příjde papírový výpis nestačí to,že mě bude osočovat.

vavava
Na čem jedeš?wink

Nejsem Tao, ale ja poslusne hlasim, ze jedu na tom, na cem ona. Tudiz priznavam poctive, ze "jedu na vlastnich nazorech, zcela vyhranenych", a nejaci pablbove me jen velice tezce muzou nas.r.at, ev, rozhodit reta, no to uz teda vubec ne-e reta rock pussa

Děkuji moje tisková mluvčí,ale na tohle bych já vůbec nereagovala,nebo přinejhorším něco v tom smyslu jako na hloupou otázku, hloupá odpověď. smile

taonata prosím tě, přelož mi tu větu do češtiny. - marná práce.
Vůbec jsem nepochopila, co tím myslíš. - njn.tvrdě jsem tě přecenila,ale co už.Zkus číst moje i tvoje příspěvky,třeba pochopíš.

Upravil(a) taonata (19. 10. 2017 10:42)


Žádný člověk není tak chudý,aby nemohl darovat úsměv.

Není tady

 

#506 19. 10. 2017 10:41

taonata
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 13. 1. 2013
Příspěvky: 4577

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 13

Petr100 napsal(a):

Putina nevolte.

Tomio Okamura má blízko k Putinovi, znělo před Hradem. Totéž o něm řekl jeho bratr
...Ve světle takovéto mezinárodně politické reality je na naší současné domácí politické scéně snad největším nebezpečím jednání a program Tomiovy SPD s požadavkem rychlého ,czexitu‘. A už vědomě, nebo nevědomky, můj bratr jedná v zájmu Putinovy vlády v Moskvě. Hlasovat pro jeho stranu přináší opravdové nebezpečí s perspektivou ohrožení svobodné a mírové existence našeho národa v budoucnosti. SPD nenabízí lidem více bezpečí, ale právě naopak: jeho postupnou a naprostou ztrátu,“ míní Hayato Okamura. Ten se také úterní demonstrace zúčastnil. Kandiduje za KDU-ČSL do sněmovny.
http://forum24.cz/tomio-okamura-ma-bliz … eho-bratr/

Tady je zase překvapivé doporučení.


Pojďme do reality. Prohlubující se zkušenost s muslimskými přistěhovalci a ideologicky nerozostřený pohled na pilíře islámu odkazuje hypotézu mírumilovného islámu mezi ideologické mýty. Záleží tu jen na ochotě se informovat i mimo rámec názorů diktovaných politickou korektností. Krom toho je ve hře i druhá strana: Evropa a její multikulturalismem zpité elity. Ty se přece invazi muslimů vůbec nebrání a činí tak právě v logice multikulti ideologie. Jaký jí vtiskli její architekti cíl? No přece zničení tradičního Západu skrze přívaly přistěhovalců.

Přihlédneme-li tedy k tomuto rozložení vlivných sil, pak už vůbec není zřejmé, že by Okamura (a už mu podsuneme jakékoli motivy) šířil strach, jak tvrdí biskup. A víte, kdo skutečně rozeštvává společnost?

Kdo?

Dlouhodobě a na prvním místě jsou to právě političtí korektoři. Ti totiž s apriorním předpokladem mravní převahy buditelů arogantně přikazují jediné správné názory a dementní normy mluvení či jednání. Následně pak buzerují občany, kteří zatvrzele dávají přednost zdravého rozumu.Křesanský filozof: Křesané by neměli volit lidovce. Znám řadu uvážlivých křesanů, kteří zvolí Okamuru a vidí zločinné elity a nekončící příval migrantů, co mají dobyvačnost v krvi…

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/ro … denni-tisk


Žádný člověk není tak chudý,aby nemohl darovat úsměv.

Není tady

 

#507 19. 10. 2017 10:44

taonata
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 13. 1. 2013
Příspěvky: 4577

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 13

A tady ještě pomůcka pro nerozhodné voliče.
http://kupnisila.cz/volebni-kalkulacka/


Žádný člověk není tak chudý,aby nemohl darovat úsměv.

Není tady

 

#508 19. 10. 2017 11:34

Petr100
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 3. 3. 2007
Příspěvky: 18843

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 13

Tao alkoholik Kalousek kandiduje na prezidenta? Já o Zemanovi, ty o Kalouskovi. Klasika. A na švihlou Švihlíkovou se vykašli. Ta je horší než komunisti.


Zvýšíme daně, zlepšíme lidem život, věří expert ČSSD.
Margaret Tatcherová: "Problém socialistů je, že nakonec jim dojdou i peníze druhých."

Není tady

 

#509 19. 10. 2017 14:24

taonata
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 13. 1. 2013
Příspěvky: 4577

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 13

Petr100 napsal(a):

Tao alkoholik Kalousek kandiduje na prezidenta? Já o Zemanovi, ty o Kalouskovi. Klasika. A na švihlou Švihlíkovou se vykašli. Ta je horší než komunisti.

Hmm a to psal kdo?

Já o Zemanovi, ty o Kalouskovi. - omyl, já o voličích Zemana a Kalouska.Chtěla bych vědět,když jsou voliči alkoholika Zemana idioti,volové.... co jsou vlastně voliči alkoholika Kalouska. 

A na švihlou Švihlíkovou se vykašli. Ta je horší než komunisti. - v čem,někoho udala,zastřelila,oběsila,nebo jak to myslíš?


Žádný člověk není tak chudý,aby nemohl darovat úsměv.

Není tady

 

#510 19. 10. 2017 17:38

Petr100
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 3. 3. 2007
Příspěvky: 18843

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 13

Tao rozlišuj  volby do sněmovny a volby na hrad. Myslíš že alkoholik Kalousek dělá v Evropě a ve světě ostudu republice jako alkoholik Zeman? Proč Zemana nikdo nezve z Evropy na státní návštěvu. Divné. Jo a Švihlíková kdyby mohla tak by klidně dělala to co jsi napsala.


Zvýšíme daně, zlepšíme lidem život, věří expert ČSSD.
Margaret Tatcherová: "Problém socialistů je, že nakonec jim dojdou i peníze druhých."

Není tady

 

#511 19. 10. 2017 19:04

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK
Registrovaný: 4. 1. 2013
Příspěvky: 5805

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 13

helena napsal(a):

taonata napsal(a):

Eva už asi taky pochopila,že k tomu,aby se dověděla jaké výkony vykážou doktoři po tom,co jí příjde papírový výpis nestačí to,že mě bude osočovat.

vavava
Na čem jedeš?wink

Zavidis??? big_smile
Myslim, ze "bere" to, co ja: kazdy den davku ZDRAVEHO ROZUMU... Jenomze... To nekteri/nektere z vas grater nemaji potuchy, co va to va je va styrka...


Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

 

#512 20. 10. 2017 0:34

Barča
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 16. 7. 2014
Příspěvky: 2009

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 13

taonata napsal(a):

Barča napsal(a):

taonata napsal(a):

Chápu,že je pro tebe na druhém břehu řeky. Jen jsem se ptala,proč já ji mám brát s rezervou.Prostě nějaký příklad.Ale to je fuk,stejně vás tu zase nechám v klidu diskutovat.Měj se. smile

Tao, co píše Tereza Spencerová mne obvykle zajímá (ačkoliv s ní ne vždy souhlasím) ale vyhýbám se Parlamentním listům. Mám za to, že píše pro Literární noviny. PL texty patrně přejímají (kupují?), zkracují a přidávají titulky, které jsou často lživé a nenávistné a téměř vždy konfrontační.
Sama takřka nechodím k doktorům, výpis jsem si nedala poslat zatím nikdy. Přesto tě dost dobře nechápu, co ti vadí - mᚠpodezření, že po odeslání výpisu si lékař připisuje výkony za období, za které mᚠuž výpis? Nebo si myslíš, že je rok tak dlouhá doba, ž si stejně nebudeš pamatovat jaké vyšetření nebo ošetření jsi podstoupila?

Paní Spencerová,stejně jako paní Švihlíková mají přehled a vědí o čem píší.Myslím,že se dá uhádnout s čím nesouhlasíš, big_smile ale není nutno s nikým souhlasit na 100% a ani nikoho takového neznám.

Co se týká PL,podívala jsem se na  Literární noviny,stejný nadpis i obsah článku jako na PL, lživé,tak to opravdu nevím,můžeš dát odkaz,vážně mě to zajímá.Nenávistný titulek,ano souhlasím,jenže když je nenávistný článek nebo video,je nenávistný i titulek. Zrovna toto je názorný příklad.Ale to se ti asi líbit nebude, někteří z nich opakovaně vulgárně kritizují prezidenta za vulgární slovník a myslím si,že podobnou lahůdku natočí i před volbou prezidenta.Nějak jsem si nevšimla,že by ses ohradila proti jejich nenávistným příspěvkům.


VIDEO Tahle země je v pr.... Sere v síni. David Koller, Eva Holubová či ,,Béda Trávníček" poradí, koho volit
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mo … lit-508714

Ještě jeden titulek mě ve včerejších PL  zarazil,ale když jsem si přečetla článek,řekla jsem si,že kdybych volila Piráty,tak bych byla ráda,že mě novináři upozorní na to,jak by mi asi pan Batroš odpověděl na dotaz,který by mu nešel pod nos.

....„Nejste navedenej. Jste člen organizace Antifa, kterou USA zařadily na seznam teroristických organizací. Terorista v parlamentu, to tu ještě nebylo,“ pokračoval v konverzaci občan.

Odpověď od předsedy ČPS zněla: „Já nemám žádnou extremistickou minulost, ale to je jedno. Jste hovado.“ A pak dodal: „Z takovejhlech vejlupků se mi zvedá kotel.“

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mo … denni-tisk

Přesto tě dost dobře nechápu, co ti vadí - myslím,že jsem to napsala v příspěvku č. 464 jasně,stačí si to jen přečíst.Ale dobře,shrnu to,psala jsem,že kdybych měla být seniorem,nebo pacientem,který nemá počítač,chodí několikrát v měsíci k doktorovi a měla bych čekat minimálně rok na výpis ( podle článku který jsem vložila se na výpis čeká delší dobu) tak bych se na to vykašlala.Ještě po lopatě: Kdyby mi výpis zdarma přišel třeba dnes 19.10.2017, další výpis zdarma by mi přišel nejdřív 19.10 2018,takže bych zapomněla,jestli jsem byla,nebo nebyla 20.10 2017 u doktora,pokud bych dřív neumřela.To vše.Pro doktora,který nepodvádí je přece jedno,jestli napíše recept,ručně,na psacím stroji,nebo na počítači.

Tak to jsi skutečně čtenářka myšlenek, když OPAKOVANĚ uhádneš, co mi vadí, co si myslím ....... jak říkají blbí - respekt!
Paní Spencerovou, natož pak docentku Švihlíkovou jsem nikdy nenapadla, přesto mᚠza nutné zdůraznit, že mají přehled a vědí, co píší ....
Nevím, kam jsi se dívala na Literární noviny, pokud nejsi předplatitelka, mᚠk dispozici (stejně jako já) blog Terezy Spencerové, kde jsem ten rozhovor, natož s tímhle nadpisem, nenašla. Jestli ty ano, omlouvám se a prosím o odkaz.
Předplatila jsem LtN tchánovi, ten je ale stár, z monitoru nečte, a já se za ním dostanu tak za měsíc.
Opravdu se mi nenávistné titulky a články nelíbí, to mᚠopět pravdu. Myslím si ale, že je to především věcí těch, kteří to publikují. Pokud někdo mluví vulgárně, je to jeho problém a vada, pokud to publikuji a šířím, pak je to i moje vada a chyba. Jenomže nepublikuji, nešířím a nečtu, takže tvoje výtka je mimochodná. A nebudu se dívat ani na tvůj odkaz na video, opravdu o to nestojím.A stejně tak se proti tomu nebudu ohrazovat, prostě tyhle hry nehraju.
Teď věcně, k výhradám ke kontrole vykazovaných výkonů u lékařů. Pochopila jsem tě, doufám, částečně, tedy že pro staršího člověka, který chodí k lékařům často a dostane výpis z pojišovny jednou za rok (počítač nemaje), je obtížné to všechno v takhle dlouhém intervalu obsáhnout a pojmout.
Nevím, jestli jsi někdy přemýšlela o systému zdravotní péče, o jejím hrazení, třeba o svém vztahu ke svému lékaři, k jeho sestřičce, ke všem dalším osobám, které roztáčejí kola medicínskoprůmyslového komplexu.
Jak zmínila helena, pokud si nechci nebo nemohu opatřit počítač, stačí si opatřit notes a zapisovat si. Když se tak nad tím zamýšlím, uvědomuji si, že fakt, že kontroluju svého doktora neznamená nic dobrého. Vztah doktora a mne jako klienta nebo dokonce pacienta vnímám jako zásadně jiný, než třeba vztah mne jako zákaznice a pokladní v samoobsluze. Mám za to, že pokud má být výsledek mého vztahu s doktorem pro mě přínosný, musím mu spíš věřit.   
Neměla bych ho tedy podezírat z podvodu a kontrolovat ho v něčem, s čím se na něj obracím, protože tomu moc nerozumím  - jinak bych si to vyřešila sama. Pokud se mi něco nebude zdát, samozřejmě si nechám výpis udělat. Ale mám dojem, že jsem ze zákona povinně pojištěná a že pojišovna má svoje kontrolory. Pokud bych na tom byla tak, že bych se kontrolorem cítila, asi bych si ten počítač opatřila, byl by nutný.
Vím, že někteří doktoři podvádějí, ale myslím si, že většina je poctivá. A stejně tak jsem si všimla, že mnozí zloději křičí chyte zloděje, aby odvedli pozornost od svých podvodů. A také, že platím spoustu lidí, kteří po mně chtějí pod různými záminkami, abych dělala to, co mají dělat oni. Docela by mě zajímalo, co budou dělat v čase, který jim vybyde tím, že vezmu jejich povinnosti na sebe. Kout pikle?
Spíš by mě zajímalo, kdy už konečně někdo řekne, co se vlastně hradí v tom povinném zdravotním pojištění a co je už nad rámec.

Není tady

 

#513 20. 10. 2017 9:17

taonata
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 13. 1. 2013
Příspěvky: 4577

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 13

Petr100 napsal(a):

Tao rozlišuj  volby do sněmovny a volby na hrad. Myslíš že alkoholik Kalousek dělá v Evropě a ve světě ostudu republice jako alkoholik Zeman? Proč Zemana nikdo nezve z Evropy na státní návštěvu. Divné. Jo a Švihlíková kdyby mohla tak by klidně dělala to co jsi napsala.

Péo,přečti si článek od paní Spencerové a potom piš o ostudě ve světě.Co se týká paní Švihlíkové,nemám slov,nevím jestli je,nebo byla komunistka,ale to,cos napsal.....usch


Žádný člověk není tak chudý,aby nemohl darovat úsměv.

Není tady

 

#514 20. 10. 2017 10:03

taonata
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 13. 1. 2013
Příspěvky: 4577

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 13

Barčo,nemusím být čtenářka myšlenek,stačí pozorně číst příspěvky.Nepsala jsem žes paní Spencerovou, nebo Švihlíkovou napadla,napsala jsem to proto,že ten přehled opravdu mají,nic jiného za tím nehledej.Nemusí se ti líbit nenávistné titulky,ani nemusíš číst ty články,dívat se na videa (ani mě se nelíbí,na video jsem se nedívala,stačil titulek) ale a se nám to líbí,nebo ne,nic to nemění na tom,že hrubnou politici,umělci a co je nejhorší,i děti, samozřejmě ne všichni.Proto je dobře,že to zveřejňují,já potom budu vědět,jak třeba politik odpovídá na pro něj nepříjemný dotaz viz.pan Bartoš z článku,který jsem sem vložila,jaký člověk je umělec,který mi radí,jak mám volit...samozřejmě mluvím o sobě,ty nemusíš nic takového dělat.Koluje video,kde se kluci natočili,jak bijí jiného kluka,který prosí a ho nechají,že už zaplatil,nikdo mu nepomohl.Na video jsem se nedívala,bohatě stačí titulky, nejdřív mi to vadilo,potom jsem si článek přečetla.Myslím si,že je dobře že to zveřejňují  (v té oblasti to prý je běžná záležitost) když se na to podívají rodiče,možná někteří přihlásí svoje děti do kurzů sebeobrany. Jejich děti nikdo nebude bít,okrádat,je to samozřejmě zase jen můj názor,souhlasit s tím nemusíš.Co se týká doktorů,souhlasím,jen jsem to napsala slovy vykašlala bych se na to a pro doktory je jedno,jestli píší ručně,na stroji,nebo na počítači.No,tak vás tady zase nechám v klidu diskutovat.Málem bych zapomněla,tady mᚠten článek,který sis přála,omlouvat se nemusíš.
http://literarky.cz/politika/rozhovory/ … rad-evropy

A dej odkaz na ty lži na PL jak jsi psala,ráda bych si to přečetla,protože lhaní opravdu nemusím,zřejmě si taky zapomněla.

Upravil(a) taonata (20. 10. 2017 10:25)


Žádný člověk není tak chudý,aby nemohl darovat úsměv.

Není tady

 

#515 20. 10. 2017 10:22

taonata
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 13. 1. 2013
Příspěvky: 4577

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 13

kapitulation 2x

Upravil(a) taonata (20. 10. 2017 10:24)


Žádný člověk není tak chudý,aby nemohl darovat úsměv.

Není tady

 

#516 20. 10. 2017 18:56

Petr100
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 3. 3. 2007
Příspěvky: 18843

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 13

Co jiného se dá očekávat od agenta StB.

Někteří důchodci  dostali k dispozici pouze volební lístky hnutí ANO
http://forum24.cz/nekteri-duchodci-pry- … hnuti-ano/


Zvýšíme daně, zlepšíme lidem život, věří expert ČSSD.
Margaret Tatcherová: "Problém socialistů je, že nakonec jim dojdou i peníze druhých."

Není tady

 

#517 20. 10. 2017 19:25

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK
Registrovaný: 4. 1. 2013
Příspěvky: 5805

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 13

Petře!
Ja sla dnes do volebni mistnosti saaakra blizko meho bydliste... Nejakou historii to ma, ale vysledek je ten, ze Babis je jistej coby vyhra drive nez cokoliv jineho. Druzi jsou komunisti, kdyz je neprebije Okamura... cool
styrka
kapitulation
reta
Co na to rikas?


Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

 

#518 20. 10. 2017 20:30

Petr100
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 3. 3. 2007
Příspěvky: 18843

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 13

Pro republiku katastrofa.


Zvýšíme daně, zlepšíme lidem život, věří expert ČSSD.
Margaret Tatcherová: "Problém socialistů je, že nakonec jim dojdou i peníze druhých."

Není tady

 

#519 21. 10. 2017 8:27

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 6. 3. 2007
Příspěvky: 12363

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 13

No Peto,svuj nazor si jiz rekl a ted si pockame na vysledky voleb a uvidime kolik lidi sdili tvuj nazor.Ja vim snazis se tady lidem vnucovat svuj....


Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

 

#520 21. 10. 2017 10:54

Petr100
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 3. 3. 2007
Příspěvky: 18843

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 13

Erem klidně vol ze zákona zločineckou komunistickou bandu. Oni stejně časem vyzdechají.


Zvýšíme daně, zlepšíme lidem život, věří expert ČSSD.
Margaret Tatcherová: "Problém socialistů je, že nakonec jim dojdou i peníze druhých."

Není tady

 

#521 21. 10. 2017 11:26

modrovous
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2013
Příspěvky: 3285

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 13

Petr100 napsal(a):

Pro republiku katastrofa.

Přesně tak. sad   Holt ti, kterým je blízká zlodějská a estébácká Babišova nátura, vyhovují jim komunistické zločinecké manýry a rádi poslouchají okamůrovské žvásty o ničem, mají bohužel taky volební právo. Taky si ponesou odpovědnost za to, kam se tahle nešastná republika dostane... I když při jejich inteligenci si určitě viníka najdou někde jinde. usch


Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

 

#522 21. 10. 2017 11:27

modrovous
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2013
Příspěvky: 3285

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 13

eremuruss napsal(a):

.Ja vim snazis se tady lidem vnucovat svuj....

No nepovídej? Petr říká, co si myslí, nevšimla jsem si, že by tady někomu vnucoval, že si musí myslet totéž. roll


Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

 

#523 21. 10. 2017 12:33

Petr100
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 3. 3. 2007
Příspěvky: 18843

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 13

Modrovousko za všechno zlé může Kalousek. smile


Zvýšíme daně, zlepšíme lidem život, věří expert ČSSD.
Margaret Tatcherová: "Problém socialistů je, že nakonec jim dojdou i peníze druhých."

Není tady

 

#524 21. 10. 2017 14:11

Petr100
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 3. 3. 2007
Příspěvky: 18843

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 13

Tak tak. Zřejmě není v západních zemích tolik primitivů jako u nás. Ještě musí pár generací vymřít.

Projev lidské i mentální nezralosti. V západní zemi by nemohli být ve veřejné funkci. Ústavní právník se otírá o Zemana i Babiše
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mo … ise-509053


Zvýšíme daně, zlepšíme lidem život, věří expert ČSSD.
Margaret Tatcherová: "Problém socialistů je, že nakonec jim dojdou i peníze druhých."

Není tady

 

#525 21. 10. 2017 14:35

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 13. 5. 2006
Příspěvky: 19170

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 13

modrovous napsal(a):

Petr100 napsal(a):

Pro republiku katastrofa.

Přesně tak. sad   Holt ti, kterým je blízká zlodějská a estébácká Babišova nátura, vyhovují jim komunistické zločinecké manýry a rádi poslouchají okamůrovské žvásty o ničem, mají bohužel taky volební právo. Taky si ponesou odpovědnost za to, kam se tahle nešastná republika dostane... I když při jejich inteligenci si určitě viníka najdou někde jinde. usch

Každý má právo volit toho, koho chce. A pokud má někdo jiný názor než já, tak ho určitě nebudu takhle dehonestovat. Leda že bych si myslela, že můj názor má větší váhu než ten druhý a že jsem druhá nejchytřejší na světě...
Je třeba se zamyslet nad tím, PROČ je zde taková situace, že lidé dopřávají sluchu např. Okamurovi.


Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů