Oznámení

6. listopadu : Reklama zde je zakázaná !!! Nebudu zde tolerovat reklamní odkazy, ani rádoby diskuze jedné a též osoby pod různými nicky. Díky za pochopení.

6. listopadu : Potřebuju tip na výlet či akci na odpoledne? Sekce KAM VYRAZIT.

6. listopadu : V naší tvůrčí dílně na vás čeká adventní kalendář.

6. listopadu : Novinka v sekci recepty - to jsou nově udělané kategorie receptů. Přijďte se podívat. A jako ochutnávku přidáváme recept na domácí toustový chléb.

#1 1. 1. 2017 14:38

jinotaj
♥------
Registrovaný: 1. 1. 2017
Příspěvky: 6

Vakuovačka zkušenosti

Zbývá nám často maso, jak uvařené tak syrové a přemýšlíme, že bychom ho místo vaření zkusili vakuovat. Zbývá myslím tím, že něco z něj uvaříme, ale nechce se nám dávat maso na mrazák kvůůli dvoum dnům, než jej budeme znovu vařit, tak nás padalo jej vakuovat. Máte s vakupvačkou někdo zkušenosti? Vakuujete jen maso nebo i jiné potraviny, jak dlouho to vydrží a podle čeho jste vybírali?

Upravil(a) AndreaP. (1. 1. 2017 17:58)

Není tady

 
NÁŠ TIP:

    Zápatí

    Powered by PunBB 1.2.24c
    © Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
    Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
    Ochrana osobních údajů