Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 11. 3. 2016 15:54

Zvídalka
♥------
Registrovaný: 11. 3. 2016
Příspěvky: 9

Něco nového na zeď - konečně

Našla jsem na netu zajímavou novinku na zeď co pověsit.

Mám krásné svatební fotky, ale nechtěla jsem si je vytisknout a pověsit. a našla jsem toto:
OMaestro-namaluj si vlastní Fotografii pomocí očíslovaných zón na malířské plátno. Nejsem žádný profík, ale řekla jsem si to by za pokus stálo. www.omaestro.cz
Zaslala jim vlastní fotku (svatební) a za týden jsem obdržela, (musím podotknout doopravdy nadprůměrně vkusně do detailu zabalený OMaestro set, styl jako od Gucci).
Dala jsem se do toho a výsledek mě potěšil. Nyní visí u mě v obýváku a já se chlubím jak krásně to umím malovat big_smile
Tak třeba to také někoho potěší jak mě.
A teď ještě něco nového do pokojíků pro hosty...co si myslíte o těch nálepkách co mají ty slova, myslíte že to fakticky drží a neodloupává to?

Upravil(a) Zvídalka (11. 3. 2016 20:52)

Není tady

 

#2 12. 3. 2016 19:03

\jakub007
♥------
Registrovaný: 12. 3. 2016
Příspěvky: 4

Re: Něco nového na zeď - konečně

Zdravím Zvídalko, ano Omaestro znám, dostala jsem to k narozeninám od muže a také už visí u nás, takže sdílím tvé nadšení,je to krásná věc, těším se na dalším malování, akorát vybrat nějakou pěknou fotečku.
Ohledně nálepek mohu říct že drží pěkně, akorát musíš mít krásně hladkou zeď, aby se to "nekrabatilo". Naše jsou ještě postrau a tak tam ty nerovnosti jdou trochu vidět.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů