Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#151 15. 11. 2015 20:10

Barča
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 16. 7. 2014
Příspěvky: 2009

Re: Podvádím manželku, je mi to líto, ale nevím, jak dál

Upřímně, mně by i relativně čisté citové vydírání (a jakékoli vydírání) připravilo o jakoukoli náladu přiznat partnerovi by jen špetku sexuální přitažlivosti. I jiné přitažlivosti, ale ta sexuální je taková nejpatrnější a nejprostší.

Není tady

 

#152 16. 11. 2015 7:16

helena
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 12. 1. 2006
Příspěvky: 31213

Re: Podvádím manželku, je mi to líto, ale nevím, jak dál

Neciti k sexu odpor, povazuje to proste za vec, ve ktere nevidi zadny smysl ani poteseni.
V tom případě je pak skutečně lepší vybalit to na rovinu - a počítat se všemi z toho vyplývajícími důsledky. Třeba je s tím tvoje paní srozuměná.
Třeba svým způsobem "počítá" i s tím, že si najdeš potěšení jinde a nebudeš ji "obtěžovat"... ale je docela možný, že pouze do momentu, než se "slečna zlatokopka" rozhodne změnit status. Pak by ses mohl hodně divit...


http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

 

#153 16. 11. 2015 13:51

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Podvádím manželku, je mi to líto, ale nevím, jak dál

Robert.R345 napsal(a):

mramorka napsal(a):

Roberte, cením si toho, že jako chlap mᚠzájem tuhle věc rozebírat takto na babinetu smile, je vidět, že Tě to fakt trápí. Víš, byla jsem v té samé situaci, tedy v roli Tvé ženy. Byla jsem dlouhodobě vdaná a máme spolu dceru. Přestala jsem chtít spát s manželem, jen jsem se jaksi překonávala. Došlo to tak daleko, že mě začal posílat k doktorovi, pro mou frigiditu smile, přitom to tak vůbec nebylo. Problém byl v tom, že se sex stal mou noční můrou ve chvíli, kdy on tvrdošijně se dožadoval a hádal se se mnou, až tedy pro klid v rodině, jsem svolila. Pro mě se to stalo povinností. Nevím jak to vnímá Tvá žena, ale já se sama začala vnímat jako "předmět", který slouží mému manželovi a jakmile začne zlobit, je zle. Nemá smysl domlouvat si termíny apod., my měli taky jeden den v týdnu, který on určil a bylo mi ještě hůř. Nevím jakou má povahu Tvá žena, ale myslím si, že obecně na ženy platí něžnosti, bez toho, aby chlap pak hned chtěl sex. Zkrátka jí třeba něžně políbat na krk, pozvat jí na večeři, koukat se jí do očí....a hlavně nemluvit o tom, jak to mezi Vámi nefunguje. Možná pokud není zvyklá, bude chvíli koukat jako jelen:o, jde jen mít trpělivost a počkat si, až bude chtít ona.

Můj přítel, který přišel několik let po mém rozvodu, měl ty samé problémy taky, ale s tím rozdílem, že jeho žena ho tlačila, dokonce mu koupila knihu " jak uspokojit manželku" a to byl jejich konec. Oba jsme to měli stejně, nesměli jsme být do toho tlačeni a taky jsme spolu nikdy problém neměli!

Moje zena se neznostem nebrani. Jenze tam to konci. Muzem se libat, mazlit, hladit, ale to je vse. K sexu se takhle nedopracujem nikdy. Asi pul roku jsem trpelive svadel zenu, delal jsem vsechno, co ma spravny pozorny chlap delat, ale pak mi proste dosla trpelivost. A zacal jsem prosit, vyhrozovat atd., to uz jsem psal.

Spýtal si sa na dôvod? Aha, už to vidím... No tak to potom fakt nemá riešenie, bohužiaž. Aspoň nie nejaké neinvazívne, neadrenalínové riešenie... hmm

Upravil(a) Selima (16. 11. 2015 13:55)


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů