Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#51 7. 9. 2015 9:59

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 8. 9. 2006
Příspěvky: 16397
Web

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 12

helena napsal(a):

Absolutní souhlas!
Kuli, přijde mi to poněkud jednostranný - aneb "bílá" strana mince, na jejíž "černý" jsou stejně jednostranný útoky na imigranty, řekla bych.....

Jasně, Hnízdil byl vždycky černobílý. Ale s některými lidmi zřejmě nelze jinak.

Já ty lidi v sobotu viděla ... Byla jsem v Maďarsku i Nickelsdorfu. Viděla jsem úžasný přístup Rakušanů a v kontrastu s tím neskutečně šílený přístup Maďarů ... viděla a slyšela jsem, jak jsou účelově vytvářeny chaotické podmínky, aby se obyvatelstvo obrátilo proti "cizím" a odklonilo pozornost od vlastních problémů. Rakušané nabízeli autobusy, my nabízeli pro dopravu uprchlíků z Maďarska vlastní auta - všechno bylo striktně odmítáno. Rakousko-maďarská hranice byla neprůjezdná.

Na druhé straně klobouk dolů před lidmi z maďarského Červeného kříže ... ale jejich bezmoc z nedostatku podpory a prostředků na to, aby situaci nějak zvládali, byla hodně znatelná.

Jinak k té situaci - dobrý článek M. Šimečky.

"Byl jsem v pátek v Budapešti na nádraží Keleti a jen cynický lhář může tvrdit, že tito lidé jsou ekonomičtí migranti. Ale o to teď nejde. Jak už to bývá, zatímco na uprchlíky se soustředily desítky kamer a fotoaparátů, důležitější událost se odehrávala mimo jejich zorné pole – v maďarském parlamentu. V tentýž den totiž přijal sérii zákonů reagujících na uprchlickou krizi. Vstupují v platnost od 15. září a zde je jejich obsah:

- vládě umožňují vyhlásit výjimečný stav a použít výjimečné pravomoci, jež jsou v rozporu s evropským právem: například uvěznit migranty a trestat maďarské občany, kteří migrantům poskytují pomoc
- umožňují policii dělat domovní prohlídky bez povolení soudu
- telekomunikační firmy budou povinny poskytnout vládě přístup do svých sítí a sdílet informace o všemožných datech

Dlouho nebylo zřejmé, proč se maďarská vláda Viktora Orbána chová vůči uprchlíkům tak chaoticky. Dnes je to už analytikům jasné: chaos je úmyslný, aby společnost s úlevou přijala drakonické zákony proti uprchlíkům i vlastní svobodě. Pokud si někdo myslí, že Orbánův režim je už jednou takový a u nás by něco takového nebylo možné, je na velkém omylu."

Doporučuji přečíst celé.


"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

 

#52 7. 9. 2015 10:09

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 18071

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 12

Bláznivé stareny!
hovorí utečenec o dobrovožníčkach rozdávajúcich humanitárnu pomoc
http://www.zvedavec.org/komentare/2015/ … tareny.htm


Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

 

#53 7. 9. 2015 10:38

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 8. 9. 2006
Příspěvky: 16397
Web

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 12

A ještě kopíruju zprávu svého kamaráda:

"Dobré ráno. Abych sem nevkládal stále další a další odkazy, které diskuzi ředí, vložím jich do jednoho vlákna. Jsou to důkazy o postupné změně postojů evropských zemí-a nejen jich- k přijímání válečných uprchlíků. Což zase v tomto kontextu bohužel neradostněji obnažuje nás, Maďary a Slováky, jako národy, jejichž politické reprezentace nepřijaly dosud za své skutečné evropské hodnoty:

1. V diskuzích často zaznívá, že otevřené Švédsko je zklamané jako celek z imigrantů a nyní se k nim společnost jž začíná otáčet zády. Tak tedy : Švédsko nabízí trvalý pobyt všem

2. Popis situace a společenské nálady ve vztahu k uprchlíkům v Rakousku

3.Jistě jste v diskuzích rovněž zaregistrovali odkazy na Austrálii... Že se od ní máme poučit, ohledně řešení příchodu imigrantů ap. Jenže i ona už přístup mění a přijímá.

4. Nyní vkládám odkazy i naše spoluobčany a kamarády, kteří pomáhají konkrétními činy a rovněž upozorňuji i na aktivitu katolické církve, která výslovně nabádá: v nouzi jsou i nekřestané a i těm je třeba pomoci.
http://www.online.muni.cz/udalosti/6522 … e1MgRG8PGd
http://zpravy.idnes.cz/farari-k-vyzve-p … domaci_fer

5. Tahle vypadá evropská solidarita. Německo vítá"
- tohle video doporučuju všem.

Upravil(a) Míša Kulička (7. 9. 2015 10:38)


"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

 

#54 7. 9. 2015 10:48

taonata
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 13. 1. 2013
Příspěvky: 4577

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 12

Petr100 napsal(a):

taonata napsal(a):

Dorka napsal(a):

Taky me udivuje, jak se v nich Petr orientuje a ma o nich prehled. Premyslela jsem, proc, a napadly me jen dve varianty: bud uchylka /ta prijazelnejsi a pochopitelnejsi.../, nebo mu vazne neco provedli /ta smutnejsi, pac ho mam vpodstate rada a nic zleho mu nepreju.../...
No, potesil by mne, kdyby dal nejakej treti duvod, mene, nebo vice závažnej...

Dorko,mě zase udivuje,že Petrovi vadí jenom někteří STBáci.Pan Štětina,o kterém jsou dokonce na netu kopie dokumentů,kde udával lidi,který neodpovídá na opakované otázky lidí na toto téma na svém profilu v PL,mu nevadí.

Kdo tě říkal, že STBák Štětina mně nevadí?

No,už jsem se tě na to ptala a neřekl jsi že by ti vadil,vlastně ani teď jsi to neřekl.Tak co,vadí,nebo nevadí?Taky jsem ti už několikrát psala,proč nebudu pátrat jestli někdo byl STBák,nebo nebyl.Vzpomněla jsem si na to,jak Václav Bartuška, který se jako člen vyšetřovací komise k 17. listopadu 1989 zabýval jako jeden z prvních činností StB,odpovídal čtenářům na otázky.Možná ti to osvětlí líp než já.


"Vadí mi, že se u nás místo o vině těch, kdo stvořili totalitní systém a udržovali ho v chodu, mluví o detailech, které jsou možná pikantní, ale o hrůze toho všeho vypovídají jen velmi málo," řekl Bartuška v on-line rozhovoru se čtenáři Aktuálně.cz
"Místo toho, abychom si kladli otázku, jak mohla parta bezcharakterních lidí typu Gottwald ovládnout vyspělou zemi uprostřed Evropy a proměnit ji v kopii Sovětského svazu, a jak potom mohli průměrní či podprůměrní aparátčíci typu Novotného či Jakeše dál vládnout patnácti milionům lidí, se zabýváme tím, zda ta či ona herečka spolupracovala s StB," tvrdí Bartuška.
"A celou kauzu Kundera vidím pod tímhle úhlem: Nikdo se nepohoršuje nad tím, že zde komunistická strana vytvořila atmosféru strachu, v níž se navzájem udávali manželé, přátelé, rodiče a děti.

Otázka: Pane Bartuško, co si dnes myslíte o tzv. Cibulkových seznamech? / Originály, co vyšly formou sešitu krátce po převratu./ Do jalé míry jsou věrohodné a úplné?

Václav Bartuška: Dobrý den, je v nich řada omylů, což je dané tím, v jakých podmínkách vznikly. Ale chyby jsou i pozdějších seznamech; mně spíš vadí, že všechny tyhle přehledy hážou do jednoho pytle viníky i oběti.Řada lidí se ke spolupráci se Státní bezpečností nabídla, udávali své kolegy, sousedy, známé - ale když půjdete do archivů, najdete i lidi, přinucené ke spolupráci za podmínek, které si Vy ani já neumíme představit. Pro mne nejotřesnější byl příběh jednoho z pilotů z Británie, dostal v 50.letech doživotí, odseděl si přes deset let v těch nejhorších lágrech. Venku vyrůstaly jeho děti, které neviděl od svého zatčení. Někdy v 60. letech mu StB nabídla spolupráci. Kývnul. Jestli ho chcete odsuzovat, tak prosím. Já to nedokážu.
http://zpravy.aktualne.cz/domaci/studen … le:622105/

Upravil(a) taonata (7. 9. 2015 11:03)


Žádný člověk není tak chudý,aby nemohl darovat úsměv.

Není tady

 

#55 7. 9. 2015 11:00

taonata
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 13. 1. 2013
Příspěvky: 4577

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 12

Kdo se dojímá osudy těch chudáků, kteří tam zůstali, jsou nuceni tam žít a snášet válečné útrapy a řádění IS? Nikdo. Veškerou naši pozornost a péči věnujeme těm, kdo odtud unikli.......-přesně tak.Nejvíc by jim EU pomohla,kdyby udělala vše proto,aby nemuseli utíkat z domovů.

Již aby vᚠprezident skončil-už mᚠnávrh na svého kandidáta na prezidenta?Nebo se budeš stále navážet do toho našeho a počkᚠaž nám noví obyvatelé časem zvolí toho svého,třeba Muneeba Alrawi ? smile

Upravil(a) taonata (7. 9. 2015 11:17)


Žádný člověk není tak chudý,aby nemohl darovat úsměv.

Není tady

 

#56 7. 9. 2015 11:37

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 21400
Web

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 12

Kdyz se v 89. otevrely hranice, vitali nas na zapade s otevrenou naruci. Pak se v obchodech objevily napisy: Cesi, nekradte... Hodne jsem poslednich dvacet pet let cestovala, nekde se mi dokonce pokouseli vysvetlovat, jak funguje mikrovlnka a nebo internet... Nekde jsem zazila i chvilky, kdy se o respektu a zachovani nasi dustojnosti jako turistu, kteri se v zemi chovaji slusne a utraceji tam sve penize, nedalo vubec mluvit. Jak nas vnimaji dnes, to si muzeme precist v novinach... Zevseobecnovani a minimalni ochota poznavat se navzajem a ne hazet do jednoho pytle cele narody pretrvava ctvrt stoleti... Na obou stranach! Nastesti ne vseobecne 😌

Zda se byt usmevne, kdyz nezamestnany absolvent ZS na FB hovori o uprchlikovi s VS diplomem jako o verbezi.. Jenze k smichu to neni. A nedeje se to jen u nas. Neni to zadne ceske specifikum. A uz vubec to neni nic noveho.

Podobne me znepokojuje, ze zatimco jedni vnimaji SOUCASNOU situaci jako nejdulezitejsi k reseni a uz z podstaty tohoto momentalniho vnimani a souciteni nehledi dal, jini jsou naopak limitovani pohledem do BUDOUCNOSTI,  ktera je zaroven i jejich minulosti = zkusenosti... a boji se o budoucnost. Ne o svoji, ne o sve "vepro, knedlo, zelo", jak jsou generalne obvinovani. Ale o budoucnost svych deti, vnoucat...Zatim nevim o nikom, kdo by oba tyto pohledy integroval, bral vazne, pracoval s nimi..
Kdyz se pak jedni vymezuji a stavi proti druhym, je hotovo!

Nejvetsim nestestim pro souciteni je falesny soucit - jen nemit problemy, jen neublizit, jen nevypadat jako nelida a blb, jen se nelisit... jen nemuset rici NE. A to ani tehdy, kdyz uz sama nemuzu..
Tak jako prave na tohle dojede kazdy vztah, kde alespon jeden z partneru zije tento vzorec, dojede na to i nase spolecnost.
A vubec nejde o to, ze vsechny uprchliky a imigranty zachranit nemuzeme. Muzeme cokoliv, co je dovoleno. A ted nemam na mysli dovoleno lidskymi zakony a normami.

Nemuzeme brat uprchlikum jejich dustojnost at tim, ze jim nepomahame, tak tim, ze jim pomahame nehlede na jejich prani a sve moznosti.

Nikdo nezachrani sam sebe tim, ze bude zachranovat druhe, at to stoji co to stoji, at manipuluje s kym chce a jak chce.


Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

 

#57 7. 9. 2015 12:00

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 13. 5. 2006
Příspěvky: 19170

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 12

mia napsal(a):

Kdo se dojímá osudy těch chudáků, kteří tam zůstali, jsou nuceni tam žít a snášet válečné útrapy a řádění IS? Nikdo. Veškerou naši pozornost a péči věnujeme těm, kdo odtud unikli.......

Člověk na sebe přece nemůže brát trápení celého světa. A že máme máslo na hlavě - který národ ho nemá, takových moc není. I nᚠnárod si prožil svoje. I ty přírodní pralesní národy, které si tak rádi dáváme za příklad, poměrně nevybíravým a často krvavým způsobem chrání svoji existenci před okolními vetřelci, protože dobře vědí, že jinak by jejich kmen nepřežil.

Jistě, my máme své evropské hodnoty, ale jen blbec se nepoučí z historie - a jak to dopadlo s přílivem albánských uprchlíků do bývalé Jugoslávie všichni víme - proč se domníváme, že tentokrát to bude jiné? Tyto národy, které se sem valí, tyhle naše hodnoty nesdílejí, mají své, na kterých velmi lpí. A taky neberu na lehkou váhu nedávné prohlášení IS, že dobyde Evropu - tehdy jsem se nad tím pousmála, už mě ten smích ale přešel, protože už se to děje a my před tím zavíráme oči, protože jsme přece ti soucitní demokraté se svými evropskými hodnotami a běda, kdo mluví jinak.

A opravdu to není o nedostatku mojí empatie.

Ano. Zavání to falešnou hrou na to, kdo je větší demokrat.


Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

 

#58 7. 9. 2015 12:03

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 13. 5. 2006
Příspěvky: 19170

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 12

Nikdo nezachrani sam sebe tim, ze bude zachranovat druhe, at to stoji co to stoji, at manipuluje s kym chce a jak chce.

Ano. I když lidé by si měli pomáhat, protože na světě nikdo není jen sám za sebe, nežijeme ve vzduchoprázdnu. Ale musím souhlasit. Toto je myslím obecná pravda.


Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

 

#59 7. 9. 2015 12:33

modrovous
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2013
Příspěvky: 3285

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 12

KALIK napsal(a):

Bláznivé stareny!
hovorí utečenec o dobrovožníčkach rozdávajúcich humanitárnu pomoc
http://www.zvedavec.org/komentare/2015/ … tareny.htm

Tenhle článek jsi sem dal jako důkaz o prolhanosti novinářů? big_smile Ale bacha na to, tuhle kobylku asi sedlají spíš Putin a spol., ne ti po*ní prolhaní západní politici. Tahle prestitutka je z opačného tábora. tongue


Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

 

#60 7. 9. 2015 12:35

modrovous
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2013
Příspěvky: 3285

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 12

Petře, a ty už se jednou provždy přestaň otírat o Ovara, a pamatuj, že co činí, dobře činí, nebo tak činí se souhlasem velké části národa, o jehož inteligenci ti nepřísluší pochybovat. pussa


Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

 

#61 7. 9. 2015 12:43

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 18071

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 12

modrovous napsal(a):

KALIK napsal(a):

Bláznivé stareny!
hovorí utečenec o dobrovožníčkach rozdávajúcich humanitárnu pomoc
http://www.zvedavec.org/komentare/2015/ … tareny.htm

Tenhle článek jsi sem dal jako důkaz o prolhanosti novinářů? big_smile Ale bacha na to, tuhle kobylku asi sedlají spíš Putin a spol., ne ti po*ní prolhaní západní politici. Tahle prestitutka je z opačného tábora. tongue

Ne, ten článek jsem sem dal, aby se jalovice měly čemu divit wink


Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

 

#62 7. 9. 2015 13:19

carpediem
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 23. 6. 2014
Příspěvky: 3086

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 12

KALIK napsal(a):

modrovous napsal(a):

KALIK napsal(a):

Bláznivé stareny!
hovorí utečenec o dobrovožníčkach rozdávajúcich humanitárnu pomoc
http://www.zvedavec.org/komentare/2015/ … tareny.htm

Tenhle článek jsi sem dal jako důkaz o prolhanosti novinářů? big_smile Ale bacha na to, tuhle kobylku asi sedlají spíš Putin a spol., ne ti po*ní prolhaní západní politici. Tahle prestitutka je z opačného tábora. tongue

Ne, ten článek jsem sem dal, aby se jalovice měly čemu divit wink

No, konečně vím, kde pracuješ. Ale lezlo to z tebe jako z chlupaté deky. A prosím Tě, pouštíš po vyčištění svého Augiášova chléva svým svěřenkyním hudbu? Teda u té první skupiny Tebou zmiňované výše, to nebude mít na dojivost nižádný vliv. Ale co by dobrý pacholek pro svá stádečka neudělal, viď? wink


CARPE DIEM, QUAM MINIMUM CREDULA POSTERO

Není tady

 

#63 7. 9. 2015 13:34

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 18071

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 12

carpediem napsal(a):

No, konečně vím, kde pracuješ. Ale lezlo to z tebe jako z chlupaté deky. A prosím Tě, pouštíš po vyčištění svého Augiášova chléva svým svěřenkyním hudbu? Teda u té první skupiny Tebou zmiňované výše, to nebude mít na dojivost nižádný vliv. Ale co by dobrý pacholek pro svá stádečka neudělal, viď? wink

Některé jalovice dokonce morfují do trollů.

Upravil(a) KALIK (7. 9. 2015 13:35)


Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

 

#64 7. 9. 2015 13:36

modrovous
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2013
Příspěvky: 3285

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 12

KALIK napsal(a):

modrovous napsal(a):

KALIK napsal(a):

Bláznivé stareny!
hovorí utečenec o dobrovožníčkach rozdávajúcich humanitárnu pomoc
http://www.zvedavec.org/komentare/2015/ … tareny.htm

Tenhle článek jsi sem dal jako důkaz o prolhanosti novinářů? big_smile Ale bacha na to, tuhle kobylku asi sedlají spíš Putin a spol., ne ti po*ní prolhaní západní politici. Tahle prestitutka je z opačného tábora. tongue

Ne, ten článek jsem sem dal, aby se jalovice měly čemu divit wink

Božínku, já netušila, že se živíš jako pasák! lollollol A divilo se to tvoje stádečko? wink Určitě ano, co by pro tebe holky neudělaly, viď? big_smile


Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

 

#65 7. 9. 2015 13:39

Petr100
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 3. 3. 2007
Příspěvky: 18843

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 12

modrovous napsal(a):

Petře, a ty už se jednou provždy přestaň otírat o Ovara, a pamatuj, že co činí, dobře činí, nebo tak činí se souhlasem velké části národa, o jehož inteligenci ti nepřísluší pochybovat. pussa

Budeš to muset ještě dva a půl roku vydržet. smile


Zvýšíme daně, zlepšíme lidem život, věří expert ČSSD.
Margaret Tatcherová: "Problém socialistů je, že nakonec jim dojdou i peníze druhých."

Není tady

 

#66 7. 9. 2015 13:39

modrovous
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2013
Příspěvky: 3285

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 12

KALIK napsal(a):

carpediem napsal(a):

No, konečně vím, kde pracuješ. Ale lezlo to z tebe jako z chlupaté deky. A prosím Tě, pouštíš po vyčištění svého Augiášova chléva svým svěřenkyním hudbu? Teda u té první skupiny Tebou zmiňované výše, to nebude mít na dojivost nižádný vliv. Ale co by dobrý pacholek pro svá stádečka neudělal, viď? wink

Některé jalovice dokonce morfují do trollů.

No když si k pasení přibereš taky inseminaci, můžou se některé z tvých drahých svěřenkyň proměnit dokonce i v krávy. lol
Ale to buď opatrnej, mohly by chtít ještě pusu (nepochybuji, že když se pohybuješ takříkajíc v branži, tak ten vousatej vtip o inseminátorovi zajisté znᚠwink )


Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

 

#67 7. 9. 2015 13:42

modrovous
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2013
Příspěvky: 3285

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 12

Petr100 napsal(a):

modrovous napsal(a):

Petře, a ty už se jednou provždy přestaň otírat o Ovara, a pamatuj, že co činí, dobře činí, nebo tak činí se souhlasem velké části národa, o jehož inteligenci ti nepřísluší pochybovat. pussa

Budeš to muset ještě dva a půl roku vydržet. smile

Myslíš s tebou nebo s hradním pánem? big_smile  S tebou nemám problém (to jiným tady zakládᚠna vředovou chorobu big_smile ), s tím druhým bohužel nic nezmůžu, což neznamená, že budu (jak by  vyhovovalo jeho soukmenovcům) držet ústa a krok, abych se náhodou kritikou jejich prezidenta nedotkla jejich kuřích oček. fuckyou


Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

 

#68 7. 9. 2015 13:46

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 18071

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 12

modrovous napsal(a):

KALIK napsal(a):

carpediem napsal(a):

No, konečně vím, kde pracuješ. Ale lezlo to z tebe jako z chlupaté deky. A prosím Tě, pouštíš po vyčištění svého Augiášova chléva svým svěřenkyním hudbu? Teda u té první skupiny Tebou zmiňované výše, to nebude mít na dojivost nižádný vliv. Ale co by dobrý pacholek pro svá stádečka neudělal, viď? wink

Některé jalovice dokonce morfují do trollů.

No když si k pasení přibereš taky inseminaci, můžou se některé z tvých drahých svěřenkyň proměnit dokonce i v krávy. lol
Ale to buď opatrnej, mohly by chtít ještě pusu (nepochybuji, že když se pohybuješ takříkajíc v branži, tak ten vousatej vtip o inseminátorovi zajisté znᚠwink )

Já myslím, že některým jalovicím nepomůže v plodnosti ani kýbl semene.


Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

 

#69 7. 9. 2015 13:47

helena
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 12. 1. 2006
Příspěvky: 31213

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 12

aby se jalovice měly čemu divit
"Já chci mít čapku s bambulí nahoře, jíst kaštany, mýt se v lavoře..." vissla

Upravil(a) helena (7. 9. 2015 13:47)


http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

 

#70 7. 9. 2015 14:18

taonata
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 13. 1. 2013
Příspěvky: 4577

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 12

Budeš to muset ještě dva a půl roku vydržet.-Petře,potom budeš,,kritizovat" dalšího,případně stejného,nebo už víš koho bys tam rád viděl?

Upravil(a) taonata (7. 9. 2015 14:23)


Žádný člověk není tak chudý,aby nemohl darovat úsměv.

Není tady

 

#71 7. 9. 2015 14:51

Petr100
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 3. 3. 2007
Příspěvky: 18843

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 12

taonata napsal(a):

Budeš to muset ještě dva a půl roku vydržet.-Petře,potom budeš,,kritizovat" dalšího,případně stejného,nebo už víš koho bys tam rád viděl?

Jakýkoliv další prezident bude lepší než ten váš. Možná nebude nutná kritika.


Zvýšíme daně, zlepšíme lidem život, věří expert ČSSD.
Margaret Tatcherová: "Problém socialistů je, že nakonec jim dojdou i peníze druhých."

Není tady

 

#72 7. 9. 2015 15:15

taonata
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 13. 1. 2013
Příspěvky: 4577

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 12

Petr100 napsal(a):

taonata napsal(a):

Budeš to muset ještě dva a půl roku vydržet.-Petře,potom budeš,,kritizovat" dalšího,případně stejného,nebo už víš koho bys tam rád viděl?

Jakýkoliv další prezident bude lepší než ten váš. Možná nebude nutná kritika.

Mám dojem,že už se hlásil Škromach,ten se ti bude možná líbít víc. big_smile Ale klidně našeho pana prezidenta kritizuj,seč ti budou síly stačit,možná mu to dopomůže k dalšímu zvolení.Jak jsem četla,už bylo založeno nějaké sdružení na jeho podporu.Dovedu si představit to divadlo,to by asi frustráty kleplo,ale je fakt,že já bych si už jeho zvolení nepřála. Každopádně děkuju za odpověď. smile


Žádný člověk není tak chudý,aby nemohl darovat úsměv.

Není tady

 

#73 7. 9. 2015 15:18

carpediem
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 23. 6. 2014
Příspěvky: 3086

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 12

KALIK napsal(a):

carpediem napsal(a):

No, konečně vím, kde pracuješ. Ale lezlo to z tebe jako z chlupaté deky. A prosím Tě, pouštíš po vyčištění svého Augiášova chléva svým svěřenkyním hudbu? Teda u té první skupiny Tebou zmiňované výše, to nebude mít na dojivost nižádný vliv. Ale co by dobrý pacholek pro svá stádečka neudělal, viď? wink

Některé jalovice dokonce morfují do trollů.




Pravila parodie na chlapa, libující si v morfologické adaptaci a nezvládající morfologii. lol


CARPE DIEM, QUAM MINIMUM CREDULA POSTERO

Není tady

 

#74 7. 9. 2015 15:20

carpediem
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 23. 6. 2014
Příspěvky: 3086

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 12

taonata napsal(a):

Petr100 napsal(a):

taonata napsal(a):

Budeš to muset ještě dva a půl roku vydržet.-Petře,potom budeš,,kritizovat" dalšího,případně stejného,nebo už víš koho bys tam rád viděl?

Jakýkoliv další prezident bude lepší než ten váš. Možná nebude nutná kritika.

Mám dojem,že už se hlásil Škromach,ten se ti bude možná líbít víc. big_smile Ale klidně našeho pana prezidenta kritizuj,seč ti budou síly stačit,možná mu to dopomůže k dalšímu zvolení.Jak jsem četla,už bylo založeno nějaké sdružení na jeho podporu.Dovedu si představit to divadlo,to by asi frustráty kleplo,ale je fakt,že já bych si už jeho zvolení nepřála. Každopádně děkuju za odpověď. smile

Frustrát je každý, kdo má k Zemanovi výhrady, nebo kdo? smile


CARPE DIEM, QUAM MINIMUM CREDULA POSTERO

Není tady

 

#75 7. 9. 2015 15:24

carpediem
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 23. 6. 2014
Příspěvky: 3086

Re: CHAT : Co nás v politice pálí 12

helena napsal(a):

aby se jalovice měly čemu divit
"Já chci mít čapku s bambulí nahoře, jíst kaštany, mýt se v lavoře..." vissla

Když by jsem malý, říkali mi naši
Dobře se uč a jez chytrou kaši.....................


lol


CARPE DIEM, QUAM MINIMUM CREDULA POSTERO

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů