Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 9. 11. 2014 20:05

Milhouse.vanHouten
♥------
Registrovaný: 9. 11. 2014
Příspěvky: 6

Článek z novin - trochu sexu z Afriky

Trochu pro odlehceni.
Jednou jsem četl takovy zajimavy pribeh, ktery se odehral pred par lety v Africe. Nevim presne kde, ale byla to ta cast Afriky, kde ziji cernosi. Nacelnik jednoho kmene mel nekolik manzelek a spoustu deti. Se svoji nejmladsi manzelkou nemel ani po nekolika letech souziti deti. Podle mne byla neplodna, jenze ona ho obvinila z impotence. Udelala tak zrejme na radu svych pribuznych, nakolik by v takovem pripade musel byt snatek anulovan a on by ji musel zaplatit odstupne a vratit veno. (Jestli to byly penize nebo dobytek, to uz nevim, to tam nepsali big_smile). On taky pozadoval anulovani snatku, ale z duvodu jeji neplodnosti. Argumentoval, ze on urcite neni impotent, nakolik ma spoustu deti. Nakonec zasedla rada starsich nebo neco takoveho a vymyslela zkousku, podle ktere se zjisti, na ci strane je chyba. Byla ustanovena neco jako hodnotici komise, ktera pozostavala z nekolika starsich muzu a zen z kmene, taky byli pritomni jeji rodice a nacelnikovy manzelky a jejich dospele deti (pod pojmem dospely se mysli: kluk starsi nez 14 let, divka starsi nez 13 let).
V jedne mistnosti byla dana postel, na kterou si meli manzele lehnout a kolem nich si v urcite vzdalenosti sedli clenove komise. Byli od sebe oddeleny pouze poloprusvitnym zavesem. No a nacelnik mel zplnit svoji manzelskou povinnost a prisedici ho meli kontrolovat. Vzhledem k tomu, ze mu pritomnost ostatnich lidi mohla byt neprijemna, dostal na zplneni ukolu (tedy aspon jedenkrat se udelat) az tri hodiny.
Nacelnik se nezmohl na nic a tim padem byl prohlasen za impotentniho.
Musel rodine manzelky vratit veno, snatek byl anulovan. Kratce na to se opet ozenil s dalsi a po deviti mesicich se jim narodilo dite.
Tolik clanek, co jsem cetl.
Ze nacelnik nebyl impotent je jasne a taky je jasne proc se behem zkousky na nic nezmohl.
Ja se panu chci zeptat, to jen tak pro zajimavost: dokazali by jste se udelat, kdyby na vas koukali jini lide?
Co se mne tyce, kdyby na mne koukali moje manzelky, nemel bych problem. S jinymi lidmi bych problem mel, ale myslel bych na ty prachy, ktere muzu ztratit. Ale kdyby se na mne divali moje deti, tak urcite ne.
Preji hezky den.

Není tady

 

#2 9. 11. 2014 23:13

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 1954

Re: Článek z novin - trochu sexu z Afriky

Zajímavé... No... Každej máme nějakého koníčka, že... big_smile


Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

 

#3 10. 11. 2014 21:27

modrovous
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2013
Příspěvky: 3285

Re: Článek z novin - trochu sexu z Afriky

U tohoto příspěvku jsem si vzpomněla na staré vlákno "Cáklo mi sperma do oka", a musím říct, že v případě autora úvodního příspěvku, do toho oka cáknout mělo. roll


Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

 

#4 11. 11. 2014 6:50

Milhouse.vanHouten
♥------
Registrovaný: 9. 11. 2014
Příspěvky: 6

Re: Článek z novin - trochu sexu z Afriky

modrovous napsal(a):

U tohoto příspěvku jsem si vzpomněla na staré vlákno "Cáklo mi sperma do oka", a musím říct, že v případě autora úvodního příspěvku, do toho oka cáknout mělo. roll

A to jako proč? Vždy ja si to nevymyslel, ja pouze psal, co jsem četl před několika lety na internetu.kapitulation

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů