Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#26 8. 11. 2014 19:29

helena
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 12. 1. 2006
Příspěvky: 31213

Re: Dobrý den, večer všem

Tady se empatie moc nenosí
Docela by mě zajímalo, jak by sis představovala konkrétní vyjádření empatie tlapkovi...
A taky proč se ti nezdá, že člověk má "být štastný sám ze sebou"....


http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

 

#27 8. 11. 2014 21:31

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 13. 5. 2006
Příspěvky: 19170

Re: Dobrý den, večer všem

Bílá tlaopko, ale my ti opravdu neporadíme, co mᚠdělat. Podle toho, jak píšeš, mᚠji hodně rád, pak tedy udělej vše, co můžeš, co považuje za vhodné, aby se k Tobě vrátila. Ale musíš počítat s tím, že to třeba nevyjde. Ale aspoň pro to něco uděláš. Budeš pak vědět, že to prostě fakt nejde. Ale uneseš neúspěch?
Ale co udělat konkrétně - to musíš vědět ty, ty ji znáš.
Teď mě napadá - nemusíš mi ale odpovídat - možná vám to neklapalo úplně v intimní oblasti - víš, že tam nebyla ta jiskra, to opojení. Tedy u ní. Možná se snažila, ale zjistila, že to nejde. To je pak opravdu těžké a je poctivější se rozejít.
Podle čeho sis vybral nick? Nezlob se, ale na chlapa po čtyřicítce se mi zdá divný. Podle něj jsem zprvu myslela, že jsi mladý kluk. Bez urážky.


Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

 

#28 9. 11. 2014 13:49

bila1tlapka
♥------
Registrovaný: 7. 11. 2014
Příspěvky: 10

Re: Dobrý den, večer všem

Nick?  Spoustu mi jich to zakázalo,  mrknul jsem na nohu v obvazu a bylo to. Myslím, že na lidech je k tomu i fotka.. K té noze - nic jsem nebagatelizoval.. Barčo, mám dojem, že víš, o čem mluvíš.. Kolegyně? Nevím, doopravdy se jí to asi dotklo. Nebyl v tom úmysl tajit, ani se na to vykašlat, jen jsem chtěl těch pár důležitých dní být s ní. Ne proto, že by to nezvládla sama.. Chtěl jsem být u toho..Byl jsem poměrně zanedbaný.. Začal jsem to řešit.. Protože to najednou mělo smysl. Srovnal jsem cukr, změnil životosprávu, přestal kouřit, začal řešit nohu, podstoupil kosmetický zákrok k omezení rizika infekcí, čeká mě poslední revize kostiček na pdk a resekce žaludku. Ne kvůli tloušce, shodil jsem přes třicet kilo, ale prý to pomůže metabolismu cukru. Její nápad. Nedělám, to kvůli ní. Ale díky ní. Je v tom rozdíl. Jedinou ji to zajímalo. Byl jsem důležitý.  Už jsem to psal. Bylo to poprvé. Ukázala mi, že život může být hezký. V sexu asi problém nebyl. Píšu asi záměrně, víme, jak to je. Podle toho, co jsem viděl a cítil, podle toho, co pod námi zůstávalo, v těch řídkých případech, kdy jsme mohli být spolu sami, podle toho, že jsem nezačínal pořád první já. Jee, hezky se o tom píše..
Neřekl jsem, že je primitiv, nedělím lidi podle vzdělání, znám spoustu lidí bez vyššího vzdělání, kteří jsou daleko chytřejší, než já. Moudřejší.. Jen jsem popsal tehdejší stav věcí. Necítím se jako spasitel. Našli jsem se v dávno nefunkčních vztazích, zvedali jsme se vzájemně, opřeni jeden o druhého. Ano, asi by to sama kvůli sobě nezvládla. Já taky ne. To není spasitelství. Je to impuls..
Přijímám nechtěnou realitu, jsem připraven i na to, že to takhle zůstane. Třeba to odezní, možná najdu smíření. Možná.. Nejsem si ale vědom, že jsem provedl něco, s takovými následky, i když vy to vidíte jinak. Ona asi taky. Odpustí mi, chápe to, to je ale všechno. Nedala mi naději, přesto ji stále cítím. Já, v sobě. Jak dlouho umírá?

Není tady

 

#29 9. 11. 2014 15:15

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 13. 10. 2012
Příspěvky: 11783

Re: Dobrý den, večer všem

Dokonce resekce žaludku? To bych nedělala.
Spokojenost v milování není o tom, co pod vámi zůstávalo.
Smíření a klid najdeš určitě. Časem. A když budeš chtít, nebude to trvat dlouho. Zaměř se na sebe, dotáhni do konce svůj rozvod, věnuj se synovi a až budeš v pohodě, najdeš prima partnerku. Záchranářské vztahy většinou dříve nebo později skončí. Nezanedbávej se, kvůli sobě.


May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

 

#30 9. 11. 2014 15:18

bila1tlapka
♥------
Registrovaný: 7. 11. 2014
Příspěvky: 10

Re: Dobrý den, večer všem

Já vím, jen z toho byla překvapená.. A resekce? Jsem člověk, který svědomitěji splácí, než šetří. Je to srozumitelné?

Není tady

 

#31 9. 11. 2014 15:21

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 13. 10. 2012
Příspěvky: 11783

Re: Dobrý den, večer všem

Ne, není srozumitelné, proč si chceš nechat udělat těžký zákrok, který vůbec nepotřebuješ.
Když bude tvá příští přítelkyně pracovat na pitevně, nechᚠse pitvat?


May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

 

#32 9. 11. 2014 16:44

helena
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 12. 1. 2006
Příspěvky: 31213

Re: Dobrý den, večer všem

Nedělám, to kvůli ní. Ale díky ní.
A vocenění žádný... to musí otrávit...
Nejsem si ale vědom, že jsem provedl něco, s takovými následky, i když vy to vidíte jinak.
No zdali... "Ne proto, že by to nezvládla sama.. Chtěl jsem být u toho."
Ona to viděla stejně?


http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

 

#33 10. 11. 2014 1:10

bila1tlapka
♥------
Registrovaný: 7. 11. 2014
Příspěvky: 10

Re: Dobrý den, večer všem

E. děkuji za úsměv. Naštěstí neznám žádnou patoložku. Zatím.. A pořád doufám, že nebude jiná příští. To jen, abych nezklamal..
K bříšku - nejsi jediná, kdo to říká, je to tak půl na půl. Dlouho jsem o tom přemýšlel. Nejedná se o jen množství, odstraněná část prý obsahuje ostrůvky buněk, které ovlivňují metabolismus cukru. U sekundárních je přes osmdesát procent po zákroku bez cukrovky. Viděl jsem výsledky, celkem relevantní, od člověka, který jich udělal přes 750. Asi by mi slušelo, abych napsal, že budu těch dvacet procent. Věřím, že nebudu. S váhou to nesouvisí, jsem hluboko pod hodnotou bmi, kterou proplácí pojišovny. Jen bude jednodušší dodržovat režim, v čemž jsem teď ne úplně důsledný. A třeba to nebude potřeba vůbec. Navíc - prý se to dá přežrat.. A, abych nezklamal, chci, aby věděla, že dělám všechno, co můžu.. Mezi případy byla i její sestřenka, teď je o třicet kilo lehčí a bez cukrovky.. A bude to v její nemocnici..
Jo, součástí toho všeho je i psychoprofil. Prošel jsem..
A vocenění žádný.. Otrávení jsem odolal..
Jestli to viděla stejně? Asi ne. Asi by viděla radši, jak sedím s nohou nahoře.. To, že stačilo čtrnáct dnů a klidně bych si ji vyvázal ke stropu jako omluva nestačilo.. Spoustu věcí jsme viděli stejně. Myslím. Ale většina většinou nerozhoduje..
Budu končit. Děkuji H. a E. Možná nechápete, ale někdo tady zmiňoval v odpovědi empatii, takhle si ji asi představuji. Těm ostatním.. Nevím, co jste prožili, ale myslím, že tenhle vᚠzpůsob by fungoval do očí, s třesením hlavou, držením za ruku, možná i s těmi fackami.. Jenže jste jen písmenka. Zapomínáte, že na druhé straně sedí člověk, který prosil o pomoc, a že tam sedí sám. A díky vám se cítí, že je proti němu celej svět. Vím, že takhle nemám právo psát, nezvali jste mě. Omlouvám se. A děkuji. Mějte se, jak uznáte za nejlepší.
Snad je to pořád dost sebetrýznivé a nesrozumitelné..
Používáte hezké citáty..
Stanu se ponorkou..
M.

Ahoj, H. :-)

Není tady

 

#34 10. 11. 2014 8:55

sunshine...
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 8. 1. 2009
Příspěvky: 653

Re: Dobrý den, večer všem

Michaeli, mᚠopravdu zvláštní mluvu a názory. Ale každý jsme jiný. Pokud bolí hlava, vezme si člověk prášek, ale ten odstraní jen následek, ne příčinu. O té by měl člověk přemýšlet a snažit se s tím něco udělat. Mě přijde, že ty chceš ten prášek, aby přešla bolest hlavy, ale nechceš hledat tu příčinu. Tady nejsou zdravotní sestry. Myslím, že v příspěvcích mᚠpopsáno, že by chtělo, aby ses zamyslel nad sebou. Co ty můžeš udělat pro sebe a ne ti druzí. Měj rád sám sebe.

A co se týče tvé přítelkyně? Podle mého názoru jsi jí pomohl uvědomit si sama sebe a začít žít nový život. Ale pokud delší dobu žila s člověkem, který se k ní nechoval příliš dobře, omezoval ji, chce chvíli klidu sama pro sebe. A toho, že ses jí odevzdal, jak píšeš, se mohla zaleknout (mohlo jí to taky omezovat) a proto to ukončila. Nevíš, jak se choval její manžel na začátku vztahu. Možná jí to trošku připomnělo minulost a nechtěla opakovat tu stejnou chybu. Možná jsi pro ni byl jen přechodný most do dalšího osvobozujícího života, což ani ona sama neví a jednala dle intuice. Jak píšu, jsou to všechno MOŽNÁ, nikomu do hlavy nevidíme. Na tvém místě bych se podívala na svůj život a hledala opakující se vzorce ve vztazích, tam může být zakopaný pes. No a třeba i ona měla být ve tvém životě ukazatelem, co již neopakovat. Přeju ti vše nej, a se ze svého žalu brzo dostaneš a začneš si život užívat, ne se někomu obětovat.

Není tady

 

#35 10. 11. 2014 11:25

sombrero
♥------
Registrovaný: 17. 4. 2014
Příspěvky: 17

Re: Dobrý den, večer všem

Michael, nepíšem to prvý raz - nevzdávaj to. Ani vo vzahu ani na tomto vlákne. Videl som kopec prípadov, keď odpovede neboli poňaté správne alebo tak, ako boli adresované, a zakladatež kapituloval a znechutený odišiel.
Znova - nikto Ti nechce zle. Sú to pohžady odvšadiaž, od žudí z mäsa a kostí, teda žiadne písmenká. Nemyslím si, že by si dal niekto "námahu" vypisova litánie, len aby niečo znevažoval a chcel by trápenie. Ruku na srdce - keby si bol dostal dva fúriky uisovania, že bude všetko OK, pomohlo by? Nemyslím. Určite si tému zakladal, pretože si sa chcel vykeca. Od toho to tu je. Páčiš zo seba postupne podstatu, a neverím, že a netlačí na skúmanie z iných strán. Holt pozitívne memento.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů