Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 23. 10. 2014 13:06

mfilip
♥♥♥♥---
Registrovaný: 10. 1. 2008
Příspěvky: 412

Převoz 18m dítka k tatínkovi na odpoledne

Dobrý den,

dovolte mi svěřit se svým problémem.

Svého syna jsem od narození navštěvoval 3x týdně po dobu 14 měsíců a nyní jsme se dohodli, že si syna můžu brávat každých 14 dní k sobě domů, do 30km vzdáleného místa, za současného omezení počtu návštěv na 2x týdně. Nejdříve jsem si vzal syna na odpoledne v 15h, po jeho obědě a vyspinkání, syn se mi zdál naprosto v pohodě ve všech směrech, jedl, bavil se, hrál si, v 18h jsem jej před koupáním přivezl. O 14 dní později to samé. Vše ok.

O 14 dní pokus vzít si jej na celý den od 9-18. Vše ok, jen mi po obídku neusnul v novém prostředí, na vše koukal a tak jsme pokračovali v hraní si a dovezl jsem jej bohužel unaveného. Po dalších 14 dní opět 9-18h s jeho postýlkou, ve které mi usnul po obědě v pohodě a vše z mého pohedu perfektní. Pak následovala vakcína a celý týden byl po ní takový bolavý, ale přesto jsme se s jeho maminkou dohodli, že si jej vezmu i v neděli. I u mně jsem pozoroval změny, moc se nebavil, sotva jsem se vzdálil, tak chtěl plakat, jedl ale normálně po obědě na chvíli usnul a pak zase víceméně normální stav. Po návratu k mamince opět normální chování, bavil se hrál a večer jsem dostal SMS, že má horečku 38.8 a situace je teď taková, že mi syna nechce takto ke mně dávat, protože jej vždy údajně po mém návratu musí několik dní dávat do pořádku, syn je údajně před zhroucením, neudrží stabilitu, jinak se chová apod. Radila se prý s lékařkou o těchto stavech a ta prý byla v šoku, že takto 18měsíční dítě převážím 30km a je tak dlouho bez maminky.

Opakuji, že je na mně zvyklý a u mně žádné chování mimo normál nemá, baští, hrajeme si, smějeme se, tu jej vezmu na zahradní traktor, tu si hraje s domácím pejskem. Prostě ok. Na tento víkend mi jej nechce dát, protože bude změna počasí například a bylo by pro něj například převoz náročné ... včera, když jsem byl za ním u jeho maminky, tak se se mnou chvíli nebavil a otočil se k mamince a přitiskl, z čehož vyvodila, že je pobytem u mně něčím traumatizován, ze by ji teda zajímalo, co se u mně stalo, co mu jako utkvělo v hlavičce, jestli jsem jej třeba nebil ...

Co mi prosím poradíte a jaký máte na toto názor?

Jediné, co je spojeno s převozem je to, že mi vždy na cestě zpátky usne na posledních 5-10minut, může to pak způsobovat popisovaný jeho stav?

Je podle vás takový režim každých 14 dní na odpoledne/den u mně pro takové děti snesitelný nebo je zcela vyloučen, jak říká lékařka?

Děkuji


Srdce nemá vrásky, bývají v něm pouze jizvy.
Coletteová Gabrielle Sidonie
Život: Pro lásku se jmenovaný odsuzuje k trestu odnětí srdce na doživotí.
Já. Martin. Ne Filip. Ale nevadi, jen mi to už dlouho nikdo neřekl. Jen tak, třeba z lásky.

Není tady

 

#2 24. 10. 2014 20:23

misha88
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 17. 4. 2006
Příspěvky: 15639

Re: Převoz 18m dítka k tatínkovi na odpoledne

Může mít těch podnětů až moc, proto může být jeho chování jiné (roztěkaný/unavený). Ale s rok a půl letým dítkem jsme v pohodě jezdili na výlety i víc než 30km  celkem pravidelně. (takže samotná cesta jeho stav asi nezpůsobuje, jen spíš že je toho na něj "moc"). Je sice zvyklý, ale je prostě u tebe vytržený ze "svého" prostředí, kde je častěji.
Mně spíš zaujalo to očkování, nějaký NÚ toho třeba?! Nevím teda zda se ženě povede ho dát za pár dní do "pořádku"a změnu zas pozoruje po návratu od tebe?


http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

 

#3 25. 10. 2014 17:42

mfilip
♥♥♥♥---
Registrovaný: 10. 1. 2008
Příspěvky: 412

Re: Převoz 18m dítka k tatínkovi na odpoledne

Konkretni vakcinu ted nevim, ale ono to neni tak dulezite, protoze ty stavy ma pry vicemene vzdy.
Tech podnetu ma u mne asi opravdu hodne, navic je dlouhou dobu bez maminky a i kdyz se mi zda v chovani normalni, v podvedomi mu to muze zustavat jako odlouceni ... no dohodli jsme se s maminkou na odkladu do Vanoc a misto odpoledne si jej vezmu od rana a na obed jej privezu, tak uvidime.
Jestli vas ta vakcina tak zajima, tak ji zjistim.


Srdce nemá vrásky, bývají v něm pouze jizvy.
Coletteová Gabrielle Sidonie
Život: Pro lásku se jmenovaný odsuzuje k trestu odnětí srdce na doživotí.
Já. Martin. Ne Filip. Ale nevadi, jen mi to už dlouho nikdo neřekl. Jen tak, třeba z lásky.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů