Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 22. 9. 2014 10:11

maoli
♥------
Registrovaný: 22. 9. 2014
Příspěvky: 2

Ten samý se se mnou rozešel potřetí

Ten samý se se mnou rozešel potřetí. Nejdříve se se mnou rozešel po dvou letech, za 14 dní jsme byli opět spolu, po dalším roce zase konec, za půl roku spolu. No a teď po roce a půl je zase konec.

S přítelem jsme se seznámili cca před 5 lety přes mojí kamarádku. Byl to můj první vážný vztah a jeho taky. Ideální vztah, pravá láska. Klapalo nám to se vším všudy.

Jenže asi po dvou letech mi oznámil, že je moc mladý (19-20 let), a že si chce ještě něco užít. Ale za 14 dní byl zpět, protože beze mě nemohl být.

Tak nᚠvztah pokračoval další rok, a oznámil mi, že jsme spolu moc často, a že se cítí, jako bychom spolu byli 20 let a vždy se ode mě těší, až bude doma a bude mít klid. Že si chce zase něco užít. Nebyli jsme spolu přes půl roku, ale já ho chtěla zpět. Snažila jsem se o něho, párkrát jsme spolu spali. Pořád jsem se ho ptala, jestli se mnou chce zase být, a on řekl, že nechce žádný vztah, ale až ho bude chtít, tak za mnou půjde. Pak jsem o něho přestala mít takový zájem, začala jsem mu prý dost chybět a vrátil se. Byli jsme šastní. Bylo to to nejlepší období za nᚠvztah.

ALE. Letos v létě jsme spolu byli nepřetržitě 2 měsíce. V podstatě 24 hodin denně. Začali jsme se štvát, sem tam hádat. Problém byl v tom, že když jsme se pohádali, tak jsme to nikdy nevyřešili a nechali to být.

Ve čtvrtek mi oznámil, že neví, jestli chce se mnou být, že je to 50 na 50. Ptal se mě, jestli si myslím, že nᚠvztah má ještě cenu, když se hádáme, a že si chce na víkend dát pauzu a jít chlastat, a že když mu budu chybět, tak to bude ok. Řekla jsem mu, že cenu to má, protože jsme nikdy nic neřešili a to je špatně. Hádat se a nechat to být. Neříct si, co nám vadí. A že přece nám bylo spolu tak krásně, sám mi furt vyznával, jak mu je se mnou krásně, že chce se mnou strávit život.

O víkendu teda byl chlastat. Včera mi oznámil, že si na mě ani nevzpomněl, že zjistil, že mu je beze mě líp, víc se baví. Že v létě už nebyl moc spokojený, ale nic mi neřekl. Proč mi to neřekl? Ano hádali jsme se, ale kdyby se to řešilo, byli bychom teď někde úplně jinde.

Myslím si, že udělal chybu, že to tak uspěchal. V podstatě se mě ani nezeptal na názor a kvůli jednomu víkendu, kdy zjistil, že mu je líp beze mě (možná i z trucu) se hnedka se mnou rozejde už potřetí.

Potřebuju i vᚠnázor na tuhle situaci. Jsem úplně na dně, protože jsem ho milovala stále, i když se se mnou rozcházel a zase vracel. Myslela jsem ještě před týdnem, že spolu budeme napořád.

Ptala jsem se ho: a budeš se chtít zase někdy vrátit? A on řekl ne. Jsem za to ráda, že mi to řekl, aspoň si nebudu dělat naděje. Ale když ono to tak bolí.

Klapalo nám to úplně ve všem. Jen ty hádky prostě nastaly.

Co si o tom prosím myslíte? Neuspěchal to moc? A nebo to prostě bylo pro nás souzený?

Jen pro upřesnění- dolézat za ním opravdu nebudu.

Není tady

 

#2 22. 9. 2014 13:13

haiel
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 2. 4. 2008
Příspěvky: 2960

Re: Ten samý se se mnou rozešel potřetí

2 měsíce v kuse pořád spolu hmm To by zadusilo  každou zamilovanost. A to je ten problém u vás. On tě má rád, ale potřebuje sem tam svůj prostor a čas pro sebe, což je normální. Když byste bývali spolu jen pár dní v týdnu a jinak každý po svým, tak by vᚠvztah klidně mohl být věčný a nekonečný. Nech to být, on se zase ozve. A jestli o něj ještě budeš stát, nabídni mu nějakou tu volnější variantu smile

Není tady

 

#3 22. 9. 2014 13:43

maoli
♥------
Registrovaný: 22. 9. 2014
Příspěvky: 2

Re: Ten samý se se mnou rozešel potřetí

haiel:
já mu to několikrát nabízela, a si jde sednout i někam s přáteli, a on že ne, že se mu nechce. I teď jsem mu před víkendem nabízela, že můžeme občas si dát volnost apod. A on na to: No to bychom se neviděli nikdy.

Přitom by tohle ještě před týdnem vůbec neřekl.

Není tady

 

#4 22. 9. 2014 13:43

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 13. 10. 2012
Příspěvky: 11783

Re: Ten samý se se mnou rozešel potřetí

Do toho už bych víckrát nešla. Přechozený první vztah, to není k ničemu. Člověk ve vašem věku by měl hledat, aby poznal, jakého partnera vlastně k sobě chce.
Vystup z kruhu, běhᚠv tom jak křeček v kolotoči. Jdi dál.


May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

 

#5 22. 9. 2014 17:53

andy75
♥♥♥----
Registrovaný: 30. 6. 2013
Příspěvky: 174

Re: Ten samý se se mnou rozešel potřetí

Zkušenosti máš, hledej jiného,který ví, co chce.
Jen se vyvaruj toho, že chceš být s chlapem co nejvíce času,každý potřebuje mít i svoje známé a zájmy.
Má tě moc jistou - neuškodilo by, kdybys třeba neměla zrovna čas, jak se on ozve nebo mu řekla, že jsi dostala nějakou nabídku.

Není tady

 

#6 23. 9. 2014 22:27

tervy
♥------
Registrovaný: 16. 9. 2014
Příspěvky: 7

Re: Ten samý se se mnou rozešel potřetí

Nemᚠnastavené hranice. On přijde a Ty se s ním zase dᚠdohromady. Tím se jen ponižuješ a narušuješ rovnováhu vztahu. Pokud takový vztah má fungovat, doporučila bych netlačit, občas spolu být, ale nechodit spolu, vyříkat si, co od vztahu čekáte, co do něj chcete dát. Vrátit se k tématům, nad kterými vznikly hádky, a vyjasnit si, proč hádky vznikly a jak je řešit. "Nenechat slunko zapadnout" bez vyřešeného sporu.

Že říká, že je mu s Tebou krásně, jsou kecy (promiň), co se počítá jsou činy. Jestli musí chlastat, aby si vyjasnil, zda s Tebou chce být, tak prostě neví co chce a Ty mu v tom jen vycházíš vstříc.

Není tady

 

#7 26. 9. 2014 0:33

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Ten samý se se mnou rozešel potřetí

Možno ste si už proste dali, čo ste si mali da, a je načase pohnú sa ďalej... A mmch, by spolu prakticky furt, to je skoro istá cesta do pekla - túto chybu by som na tvojom mieste s ďalším už neopakovala.


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů