Oznámení

6. listopadu : Reklama zde je zakázaná !!! Nebudu zde tolerovat reklamní odkazy, ani rádoby diskuze jedné a též osoby pod různými nicky. Díky za pochopení.

6. listopadu : Potřebuju tip na výlet či akci na odpoledne? Sekce KAM VYRAZIT.

6. listopadu : V naší tvůrčí dílně na vás čeká adventní kalendář.

6. listopadu : Novinka v sekci recepty - to jsou nově udělané kategorie receptů. Přijďte se podívat. A jako ochutnávku přidáváme recept na domácí toustový chléb.

#1 23. 3. 2013 22:14

Roseanne
♥♥-----
Registrovaný: 21. 3. 2006
Příspěvky: 91

Co s pekingskou kachnou??

Tak jsem v Albertu objevila "pekingskou kachnu"-měla asi dvě kila-necelá-a chystám se jí připravit.Znám a preferuji spíš klasickou úpravu,ale když jsem hledala recept na čínskou či pekingskou kachnu tak jsem se lekla.Nechce se mi tak náročnou úpravu dělat a tak se ptám:může se tenhle druh kachny normálně upéct,nebo se něco pokazí a nebude to k jídlu?sad

Není tady

 

#2 1. 4. 2013 20:51

vlada.sindelka
♥♥-----
Registrovaný: 10. 2. 2013
Příspěvky: 34

Re: Co s pekingskou kachnou??

Může . Klasika Na hodinu 150 stupnů a potom 180 do mekka podlévat

Není tady

 

#3 12. 2. 2014 9:23

Alzbeta
♥♥♥----
Registrovaný: 6. 11. 2013
Příspěvky: 160

Re: Co s pekingskou kachnou??

to jo, udělat peginskou kachnu je celkem težké. Nalákovat to na noc do nálevu, pak to "susit" adt. To nevím jak bych dělala.

Není tady

 
NÁŠ TIP:

    Zápatí

    Powered by PunBB 1.2.24c
    © Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
    Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
    Ochrana osobních údajů