Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 14. 5. 2012 11:29

Zorro Mstitel
♥♥♥----
Registrovaný: 23. 3. 2010
Příspěvky: 142

Tipy na výlety na kole

Jezdíte rádi do přírody, ideálně na kolech? V této nové diskuzi se těšíme na Vaše tipy pro nás všechny. Děkujeme předem i za přípoadný krátký popis trasy, délku, náročnost a také pro koho je výlet vhodný, zdali můžeme s sebou vzít i děti. atd. atd. Za všechny nápady na výlety všem předem děkujeme. A pro motivaci: Každý, kdo zde přídá svůj tip má možnost vyhrát i dětské odrážedlo, zúčastněte se naší soutěže.

Není tady

 

#2 14. 5. 2012 20:58

marvika
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 8. 4. 2008
Příspěvky: 1747

Re: Tipy na výlety na kole

Jezdíme na kole rádi s manželem, oběma je nám již přes 50, ale jak můžeme-vyrážíme. Pěkná trasa (jednodenní) je z Chebu do Karlových Varů-po cyklostezce. Další tip - Třeboňsko a okolí-krásný kraj, byli jsme tam loni na podzim na týden-spaní v Třeboni a denní výlety, kromě ranních mlh, krásná krajina, jen mírné kopce a spousta rybníků a hradů. Moc se mi líbilo taky v Lednicko-Valtickém areálu, krásná příroda, možnost koupání, rozlehlý areál bez aut. V západních Čechách (jsme z Chebu) je možnost jezdit po bývalých signálkách, jediná nevýhoda je, že kopírují terén, tzn. prudké kopce i prudké  sjezdy, možnost na napojení na německé cyklostezky. Hezké ježdění všem...

Není tady

 

#3 15. 5. 2012 7:19

parabolka
♥------
Registrovaný: 9. 2. 2010
Příspěvky: 2

Re: Tipy na výlety na kole

Moc pěkný výlet na kole je ze Starého Ranska u Ždírce nad Doubravou přes ranecké lesy (pěknými lesními cestami, částečně asfaltované) na Velké Dářko, pak dál na Polničku, kde se dá i dobře najíst a pokračovat až k Pilské přehradě u ŽĎáru nad Sázavou. Kolem přehrady lze jezit i na kolečkových bruslích. Po cestě zpět se můžete stavit na rybníku Řeka a pak se vrátit přes obec Hluboká kolem Štířího dolu do Krucemburku a dál po cyklostezce vedoucí podél silnice se vrátit zpět do Ždírce nad Doubravou.

Není tady

 

#4 15. 5. 2012 10:34

mapei
♥------
Registrovaný: 15. 5. 2012
Příspěvky: 1

Re: Tipy na výlety na kole

Pro mensi deti je fajn si vyjet vlackem motorackem do Velkych Karlovic a pak pekne z kopce dolu po cyklostezce az treba na Vsetin. Pokud ditko uz nemuze, klidne v nejblizsi zastavce nasedneme na vlak a jedeme zpatky na Vsetin. Nadherna priroda, ovecky, klidek...

Není tady

 

#5 15. 5. 2012 20:05

peetaa
♥------
Registrovaný: 15. 5. 2012
Příspěvky: 1

Re: Tipy na výlety na kole

Pěkný vylet na kole je z Písku do Sudoměře k pomníku Jan Žižky, vyrazit se dá  po cyklotrase podél řeky Otavy do Kestřan, poté přes Štěkeň a Čejetice k pomníku J. Žižky. přes ražice znovu do Písku. trasa má cca35 km a jede se většinou po rovince smile tak trasu zvládne skoro každý.

Není tady

 

#6 15. 5. 2012 22:19

Janculenka
♥------
Registrovaný: 15. 5. 2012
Příspěvky: 1

Re: Tipy na výlety na kole

Se skoro mužem jsme jezdili velmi často na kole, ale pak jsme si pořídili malou holčičku, tak je to s cyklistikou trochu omezené. Ale i to jsme tak trochu vyřešili, koupili jsme sedačku na kolo a helmičku a na krátké trasy se můžeme bez obav vydat. Jsme ze Středních Čech a ideální cesta pro nás je z malé vesničky kde bydlíme Olšany u Čáslavi do Žlebu, kde se můžeme pak projít v zámeckém parku, nebo se dá jet na Seč (tj, už trochu delší trasa, tak bych doporučila pro starší děti). Nebo jsme v dřívějších horách navštívili v Jizerských horách horu Smrk - také pěkný cyklo výlet, ale to je dosti náročné, takže jen pro otrlé. Na podzim jsme také byli na Lipenské přehradě u městečka Frymburk a tam je spousta cyklostesek - krásná krajina - doporučuji i s dětmi.smile Tak to je asi takový malý výběr, ale opravdu kde není moc velký automobilový provoz, tak tam je na kole fajn.

Není tady

 

#7 19. 5. 2012 11:07

Matali
♥♥♥♥---
Místo: Teplice
Registrovaný: 4. 4. 2007
Příspěvky: 420

Re: Tipy na výlety na kole

Ahojky smile,my jsme z Teplicka a myslím pro rodiny s menšími dětmi je dobré zajet nahoru na kopce na Komáří Vížku  nad Krupkou nechat tam auto a jet a po hřbetu  po cyklostezce s dětmi je to docela po rovině smile


https://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/6wM9E24.jpghttps://lb1f.lilypie.com/6wM9p2.png


https://lbyf.lilypie.com/FXs9p2.png

Není tady

 

#8 19. 5. 2012 21:53

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Registrovaný: 30. 11. 2006
Příspěvky: 4741
Web

Re: Tipy na výlety na kole

My jezdíme na jaře, když se všude všechno zelená :-) do bývalého vojenského prostoru Ralsko.
Je tam spoustu asfaltových cest, které byly dříve pro tanky a teď je tam zákaz vjezdu aut. Takže tam bezproblémů můžete i s dětmi. Navíc kopce jsou jen velmi mírné a pozvolné, takže to zvládnou i menší školáci.
Délka trasy: 25 - 40 km.
Začínáme v Kuřivodech u sídliště. To projedeme, vjedeme do lesa na písčitou cestu. Občas je tam hlubší písek, ale dá se to projet. Tahle trasa je sice neznačená, ale s pomocí mapy to myslím zvládnete.
Ideálně byste se měli dostat k nové asfaltové stezce, kde jezdí spousta bruslařů. Po ní pojedete až na silnici vedoucí do Hradčan.
Pojedete až k hradčanskému rybníku, kde je moc hezké informační centrum Českých lesů s různými maketami zvířat a interaktivním koutkem pro děti. Je tam malá horolezecká stěna, poznávání zvířat, stromů, moc hezké :-) Můžete posedět i u rybníka.
Pak pokračujte k bývalému letišti. Tam pozor, pořádají tam rychlostní jízdy pro auta, tahají za sebou padáky... ale myslím, že je to jen v prostředním pruhu, v ostatních byl klid.
Na letišti můžete nahlédnout do maskovaných betonových hangárů pro letadla s masivními dveřmi, v současné době většinou využívaných pro skladování čehokoliv.
Pak se dáte lesem vlevo do Ploužnice, kde je bývalé sídliště pro vojáky, které se postupně renovuje a slouží jako byty povětšinou pro sociálně slabší.
Projedete na silnici, tu přejedete a vydáte se rovně až k restauraci Na blízalce. Tam si můžete dát pivo, kofolu a něco k jídlu. Vaří tam i jednodušší jídla.
Dáte se doleva a dojedete k soustavě několika rybníků Hvězdov. Tam už je značená cyklostezka kolem zničených vojenských objektů až do Hamru na jezeře.
Hamr na jezeře je moc hezká rekreační oblast, můžete se vykoupat na písečné pláži.
Tady bych možná doporučila dětem skončit, tatínek může dojet autobusem pro auto. Ti trénovanější mohou jet na kole zpátky k Sochorovu pomníku a jet kolem obory Židlov a potom zpátky do Kuřivod.


Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

 

#9 20. 5. 2012 19:37

Janik.09
♥------
Registrovaný: 20. 5. 2012
Příspěvky: 1

Re: Tipy na výlety na kole

Dobré cyklotrasy:D Ještě je super trasa od Rokycan, přes Kamenný Újezd, Hrádek, Dobřív a ve Strašicích vjet do vojenského prostoru... Nooo a tam už je to spoustu dalších možností, kam jet:))smile)

http://www.vyletnik.cz/cyklotrasy/zapad … isti-zdar/

http://www.vyletnik.cz/cyklotrasy/zapad … rku-trhon/

Není tady

 

#10 20. 5. 2012 21:40

monaliza
♥------
Registrovaný: 21. 11. 2011
Příspěvky: 2

Re: Tipy na výlety na kole

Není tady

 

#11 22. 5. 2012 19:35

karlikk
♥------
Registrovaný: 22. 5. 2012
Příspěvky: 1

Re: Tipy na výlety na kole

Cyklostezku Bečva (dlouhá 141 km, až k pramenům Bečvy), která Vás nádherným prostředím podél řeky zavede k Tovačovskému zámku, nebo na druhou stranu do Lázní Teplice nad Bečvou, kde můžete navštívit unikátní Zbrašovské aragonitové jeskyně nebo Hranickou propast - nejhlubší propast ve střední Evropě. Podél Bečvy je také řada možností ke koupání, a už v krytých či venkovních bazénech, v čistých jezerech nebo přímo ve vodácky oblíbené řece Bečvě. Nabízí se také příjemná projížďka v okolí Přerova po nejstarší chmelařské oblasti na Moravě - Tršicko (krajina mírných kopečků, lesů, rybníků, chmelnic a starých mlýnů). Produkty z chmelnic pak ochutnáte v mnoha příjemných venkovských i městských hospůdkách (nejezděte ale pod vlivem...). Za návštěvu stojí určitě i krásná historická centra měst Lipníku nad Bečvou a Hranic.  s oblibou jezdíme také na hrad Helfštýn, kde se koná mnoho kulturních akcí vč. světového kovářského sympozia. Sjezd od hradu je pak odměnou za prudčí stoupání směrem na hrad. Další zážitkový sjezd je možný z nejnavštěvovanějšího mariánského poutního místa na Moravě - Svatého Hostýna. Některé věci musíte zažít, protože se prostě nedají popsat...

Není tady

 

#12 25. 5. 2012 21:17

ZHalickova
♥------
Registrovaný: 25. 5. 2012
Příspěvky: 1

Re: Tipy na výlety na kole

Jsem odmalička tvor přizpusobený k jízdě na kole. Je to vlastně jediný sport, který provozuji a baví mě. Jiné ani dělat nemužu. Naposledy jsem si před 4 lety zlomila nohu při běhu.
Od té doby jsem stihla porodit dva chlapečky, takže už jezdím jenom s nima na kole. Jeden z nejkrásnějších výletu na kole jsem zažila tehdy s rok a pul starým Davídkem. To jsme jezdili z Vrbovcu, místní část Šance (Slovenská republika) do Velké nad Veličkou (ČR) denně na výlety. Celková délka trasy 7 km, bohužel bez cyklostezky. Tatínek je totiž Slovák a tak jsme byli u babičky na prázdninách.
Nejčastěj ale jezdíme trasu Hroznová Lhota - Veselí nad Moravou, jihomoravský kraj, okres Hodonín. Celková délka trasy 6 km. Je zde nově vybudovaná cyklostezka, která vede z Hroznové Lhoty přes Kozojídky do Veselí nad Moravou.
Dá se skvěle jezdit v klídečku i se dvěma dětmi. Momentálně je staršímu 3,5 roku a má svoje odrážedlo a jede s námi při kole po cyklostezce. Roční Lukášek sedí ve své cyklosedačce. Snad i on bude jednou mít svoje odrážedlo a budou jezdit společně.
Dokud jsem neměla děti, tak jsem velmi ráda jezdila po krásách mého okolí. Krásná cyklostezka s úžasným okolím vede do Kunovic (Zlínský kraj). Konec jízdy je zpříjemněn nákupem ve zdejších hypermarketech smile

Není tady

 

#13 27. 5. 2012 7:29

Zorro Mstitel
♥♥♥----
Registrovaný: 23. 3. 2010
Příspěvky: 142

Re: Tipy na výlety na kole

Přidáváme další tipy, které naše čtenářky přidaly přímo pod článek. Zde jsou:

KOMENTÁŘE (25):
Jiřina dne 21. 5. 2012 v 20:13 napsal(a):
Hanušovice - Sv. Trojice - Štíty - Ruda nad Moravou - Šumperk

Josef dne 21. 5. 2012 v 19:59 napsal(a):
Bílá Voda - Račí údolí - Žulová

Jiřina dne 21. 5. 2012 v 15:41 napsal(a):
Branná - Vikantice - Habartice -Hanušovice - Raškov, Dvůr - Bohdíkov - Ruda nad Moravou - Bohumín - Bludov - Sudkov - Králec - Šumperk, 45 km.

Jiřina dne 21. 5. 2012 v 15:39 napsal(a):
Napříč Hrubým Jeseníkem vede 138 km dlouhá naučná cyklistická cesta zvaná čarodějnická. Je rozdělena na dvě části. Šumperská měří 91 km a začíná v Mohelnici (42 km směrem jihozápadním od Rýmařova), pokračuje na Mírov, Šumperk, Nové Domky, Rapotín, Velké Losiny, Sobotín, Vernířovice a Červenohorské sedlo. Jesenická část (47 kilometrů) má počátek na Červenohorském sedle, odkud vede do Domašova, Jeseníku, České Vsi a Zlatých Hor.

Jan dne 21. 5. 2012 v 7:38 napsal(a):
Šumperk - Hraběšice - Skřítek - Štětinou - Velké Losiny - Vikýřovice -Šumperk

monika josefíková dne 20. 5. 2012 v 22:15 napsal(a):
http://www.vyletnik.cz/turisticke-oblas … -hranicko/

Barbora dne 20. 5. 2012 v 14:01 napsal(a):
Tip na výlet v Preze pro rodiče s malým dítětem ma odrážedle. většina cesty po rovině a bez aut. na metru Jinonice vystoupit, podejít most a dát se směrem vedle hlavní silnice. Dojít k ZŠ ul. U Tyršovi školy, přejet hlavní a u motorestu se dát směrem k poli. je to ulice Mezi rolemi. Pokračovat touto ulicí až dojedete k Záchrané stanici pro zvířata. Pak nádherná projížďka lesem po CHKO Dívčí Hrady. Krásný výhled na Barrandov. Poté se cesta ubírá po hřebenu, kde je krásný výhled na celou Prahu. Projede se kolem vodárny až k hřbitovu. pak ulicí dolů. dojede se přímo až k metru Radlická. Krásná projížďka cca na 1,5 hodiny pro rodinu s dítětem.Nenáročné. Vzdálenost asi 4,5 km.

Jana dne 20. 5. 2012 v 9:49 napsal(a):
Šumperk - Hraběšice - Skřítek - Štětínov - Velké Losiny - Vikýřovice - Šumperk

pateta dne 19. 5. 2012 v 20:20 napsal(a):
Z Nymburka po silnici do miniZOO v obci Chleby, pak na rozhlednu Romanka v obci Hrubý Jeseník zpět možno do lázní Poděbrady a cykloztezkou podél Labe do Nymburka(anebo se svézt parníkem ).

mamoch dne 19. 5. 2012 v 11:21 napsal(a):
Cyklostezka z Poděbrad do Nymburka - krásně po rovině

Jiřina dne 18. 5. 2012 v 8:50 napsal(a):
Olomoucká kraj Nenáročný okruh kolem Velkých Losin, který je vhodný pro děti.

eva dne 17. 5. 2012 v 23:25 napsal(a):
za nás jednoznačně Jemčina... nádherné okolí Třeboně, kolem Jemčiny bez kopců, tudíž vhodné i pro děti - začátečníky... v lesích i naprostí začátečníci, jsou tam i asfaltky, takže děti se nebojí výmolů a nehrozí, že je srazí auto.... tu a tam hospůdka...ideální rodinný výlet

Jan dne 16. 5. 2012 v 18:51 napsal(a):
Hanušovice - Sv. Trojice - Štíty - Ruda nad Moravou - Šumperk

Jiřka dne 16. 5. 2012 v 13:12 napsal(a):
Olomoucký kraj trasa Olšany-Dlouhé stráně

Josef dne 16. 5. 2012 v 12:55 napsal(a):
Štíty - Suchý vrch - Králíky - Červený Potok - Hanušovice Délka: 49 km Náročnost: středně obtížná trasa vhodná pro trekkingová kola Jana dne 16. 5. 2012 v 12:48 napsal(a):
Olomoucký kraj - Velké Losiny

Eva dne 16. 5. 2012 v 8:48 napsal(a):
Prokopské údolí v Praze - vhodné i pro děti

Radmila dne 15. 5. 2012 v 9:37 napsal(a):
České Budějovice - Křemže - Kle

Věra dne 14. 5. 2012 v 17:02 napsal(a):
Pardubický kraj-cyklostezka podél Tiché Orlice:Choceň-Brandýs nad Orlicí/LABYRINT u pomníku J.A.Komenského/-Ústí nad Orlicí/Cakle indiánské tábořiště/-Lanšperk/zříc.hradu s rozhlednou/-Letohrad/Museum řemesel/- krásná lestnatá krajina,po cestě možnost posezení a občerstvení. Šastnou cestu.

aduja dne 14. 5. 2012 v 16:20 napsal(a):
hodonínský kraj,okolí Strážnice,rovina i mírné vršky.Krásný kraj moravského Slovácka

Pavla Kročková dne 14. 5. 2012 v 15:56 napsal(a):
Jizerské hory

dashla dne 14. 5. 2012 v 13:57 napsal(a):
Hradeckými lesy - pro všechny kategorie.

Miriam dne 14. 5. 2012 v 11:51 napsal(a):
Vysočina - Fryšava,Kadov, Blatiny,Mílovy, Medlov.....

MONIKA dne 14. 5. 2012 v 11:48 napsal(a):
muj tip okolo posazavý krásná krajina pohodlná cesta.

alena dne 14. 5. 2012 v 11:40 napsal(a):
můj tip - litovelským pomoravím na jakoukoliv stranu - všechny cesty jsou krásné, dostupné, pohodlné

Není tady

 

#14 1. 6. 2012 23:33

admar
♥------
Registrovaný: 1. 6. 2012
Příspěvky: 1

Re: Tipy na výlety na kole

Doporučuji okolí Uherského Hradiště, např. okolo Moravy (z Kostelan nad Moravou do Uherského Hradiště)-my tama tedy chodíme pěšky s kočárkem, ale prata to zvládnou určitě i na kole. Jinak tady vedou pěkné nenáročné stezky např. i přes známý Velehrad, kde kromě baziliky můžete navštívit i archeoskanzen v Modré. No a samozřejmě musím doporučit Vinařské moravské stezky, kde navštívíte nejen krásná moravská městečka, vesničky a památky, ale hlavně vinné sklípky, to ovšem radši bez dětí smile a možná radši i bez kola smile. A když si vyberete vhodný termín, můžou vás stezky dovézt třeba i na nějakou jízdu králů, hody a další nejen folklorní slavnosti

Není tady

 

#15 5. 6. 2012 11:34

Valaška
♥♥♥♥---
Místo: Valašské království
Registrovaný: 1. 2. 2009
Příspěvky: 332

Re: Tipy na výlety na kole

Pěkný výlet na kole je na nové cyklostezce z Valašského Meziříčí do Rožnova pod Radhoštěm kolem řeky Bečvy, okres Vsetín. Je to asi hodinová pohodová projížďka v délce cca 15 km vhodná jak pro jízdu na kole, kolečkových bruslích, pro rodiny s dětmi.

Cestou o víkendech je možná se občertvit u pojízdného občerstvení u Veselé, což je milé překvapení pro žíznivé odpadlíky a možnost odpočinku a nabrání sil k pokračování.

Pro kačery je možnost odlovení i pár keší podél trasy. smile

http://www.cyklostezkabecva.com/?q=node/1

Upravil(a) Valaška (5. 6. 2012 11:35)


http://lb1m.lilypie.com/TikiPic.php/iXAj06H.jpghttp://lb1m.lilypie.com/iXAjp2.png

Není tady

 

#16 7. 6. 2012 18:21

salomme
♥------
Registrovaný: 7. 6. 2012
Příspěvky: 1

Re: Tipy na výlety na kole

Pěkný výlet po klidné cestě je Strážnice - Bzenec - Ratíškovice, hezky lesem, nenáročná cyklostezka. A nebo kolem Baova kanálu z Veselí nad Moravou až do Skalice.

Není tady

 

#17 11. 6. 2012 17:11

bzanda
♥------
Registrovaný: 11. 6. 2012
Příspěvky: 1

Re: Tipy na výlety na kole

já doporučuji výlet kolem brněnské přehrady na hrad Veveří, pak po mostě na druhou stranu přehrady, nebo až do Veverské Bítýšky.

Není tady

 

#18 19. 6. 2012 9:54

magdusha
♥------
Registrovaný: 19. 6. 2012
Příspěvky: 5

Re: Tipy na výlety na kole

Zkusila jsem trasu kolem Rabštejna a paráda!  Kochala jsem se krajinou, moc doporučuju - i když je pravda, že na mojí kondičku byla tahle trasa celkem náročná.
Podrobnosti o trase jsou tady, je jich tam i víc: http://www.ceskehory.cz/cyklotrasy/unicov-rabstejn.html

Není tady

 

#19 4. 7. 2013 8:24

Toulejse.cz
♥------
Registrovaný: 4. 7. 2013
Příspěvky: 2

Re: Tipy na výlety na kole

Zdravím, vidím, že výletů je tu hodně, nicméně pokusím se jich pár přidat.
Cyklotrasa Blansko - Jakubovo jezero - Skalní mlýn – Propast Macocha – Blansko
Vzdálenost: 16 km, Obtížnost: Lehká
Trasa vede do Moravského krasu – krasové oblasti s mnoha jeskyněmi a skalními útvary, cílem vaší cesty bude oblíbená výletní oblast – Propast Macocha. Nádherná příroda, nenáročná cesta, ideální i pro děti.

Cyklotrasa Litovel - Nové zámky - Rybářská hospoda - Moravičanské jezero + Zpět vlak
Vzdálenost: 15km, Obtížnost: Lehká
Výlet na celý den, vhodný pronáročnější cyklisty nádhernou krajinou Litovelského Pomoraví. Nejdříve se zastavte v samotném Litovli a podívejte se na několik památek v historickém centru. Návrat plánovaný vlakem. Starší děti by tuto trasu zvládnou.

Pro přesné detaily tras se mrkněte na stránky: http://www.toulejse.cz/tipy-na-vylety/c … yklostezky

Není tady

 

#20 3. 9. 2014 14:15

liuska123
♥------
Registrovaný: 3. 9. 2014
Příspěvky: 3

Re: Tipy na výlety na kole

My jezdíme na kola často do Krkonoš. Vezmeme si chatu na prodloužený víkend http://www.ubytovanikrkonose.cz/last-minute/ jeden den věnujeme cyklistice a jeden turistice. Vždy se to snažíme nějak zkombinovat. A není to vůbec špatné, náramně si vždy odpočineme :-)

Není tady

 

#21 19. 9. 2017 10:35

SilvaTek
♥------
Registrovaný: 19. 9. 2017
Příspěvky: 1

Re: Tipy na výlety na kole

My jezdíme na kola na Lipno. Dost jsme si oblíbili trasu Posudov-Frymburk-Lipno nad Vltavou. To je super cesta a je vhodná i pro rodiny s kočárkem. Cesta je krásná, skoro žádné kopečky. Ale je tam spousty tras, takže si vybere každý.

Není tady

 

#22 25. 9. 2017 15:52

Petruška
♥------
Registrovaný: 26. 7. 2017
Příspěvky: 13

Re: Tipy na výlety na kole

Rozhodně doporučuji labské pískovce - byli jsme tam teď s rodinou a bylo to nádherné! skoro žádní lidé, super příroda!

Není tady

 

#23 5. 12. 2023 9:21

tiatviyrye
♥------
Registrovaný: 5. 12. 2023
Příspěvky: 4

Re: Tipy na výlety na kole

Navrhuji absolvovat cestu kolem Brněnské přehrady k hradu Veveří, přejít most na druhou stranu přehrady nebo pokračovat phrazle až do Veverské Bítýšky.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů