Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 7. 4. 2012 11:32

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 9213

Boleni bricha

Ahoj holky, prosim o radu.
Jsem uz uplne zoufala. Pred dvema tydny jsem musela pro dceru do skoly, protoze ji rozbolelo bricho. Stred + prava strana nad stydkou kosti. Tentyz tyden jsem ji vzala k lekari, doktor konstato val, ze dostane prvni ms, napsal brufen a dal to neresil. Tyz tyden v nedeli vecer jsem ji odvezla na pohotovost protoze uz si nenechala na bricho ani sahnout a brecela. Na pohotovosti udelali rentgen gricha, ultrazvuk, odber krve a v pondeli rano nas pustili domu s tim, ze trpi zacpou. Dostala klystyr a nadoma projimadlo. Tento tyden jsem ji ve ctvrtek rano poslala k doktorovi s tim, ze bricho stale boli, doktor mi volal, ze ma horecku a ze mame jet hned na pohotovost. Odvolala jsem manzela z prace a jeli jsme. Na pohotovosti se nam opet snazili namluvit ze je to zacpa, nicmene rentgen ukazal streva prazdna. Nasledoval odber krve, ultrazvuk, zjistili nejake cysty (vlevo, bricho boli vpravo ), a rekli, ze si ji tam nechaji a dostane nejake leky. Udelali ji dalsi odb ery krve, dnes rano znovu ultrazvuk a rentgen, rekli ze je to kyla, pak nejaka cista, pak zarazene vetry a pokazde reknou "mozna slepe strevo, nevime, na utz ho nevidime"
Ted vecer ji videl chirurg a konstatoval ze je to "puberta" 
Mate nekdo podobne skutecnosti se zanetem slepeho streva?


Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

 

#2 12. 4. 2012 21:09

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 7. 1. 2007
Příspěvky: 13354

Re: Boleni bricha

ahoj .Mám děti velký,ale zažila jsem si snima co se týče nemocí dost :nevím jestli ovšem díky pubertě.
ale k věci, dcera si takhle stěžovala rok začlo to žaludkem .Tam ji zjistili nějakou chorobu název si nepamatuji .jezdila do lázní a brala léky.Pak ji začlo kolem 14ti bolet břicho .Měsíčky dostala velice brzo už v 10ti.tím to být nemohlo.
ve finále ,že slepé střevo.Lítala jsem s ní pořád do Motola a nebo pod Petřin.Vždy odběry .něco prej rozháněli a pořád dokola.No pochopitelně týden před vánoci jí to tak chytlo,že jsem řekla dost a slepé střevo ji vzali.pak byl konečně pokoj.Jestli to ovšem bylo tím fakt nevím.
Jo a její syn 8let už má s bříškem taky problémy .Tomu děali gastroskopii už jako malému a má ve střevech nějaké klíčky-vychlípky či co,.bere léky.je fakt ,že on ale od mala zvracel.
No asi jsem ti moc nepomohla.
a nebo bych možná zkusila gyndu. Třeba opravdu pokud ještě neměla měsíčky může jít o to a nebo nějaký zánět., srůsty.Držím palce a to dceři vše dopadne dobře.


http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

 

#3 24. 11. 2013 9:47

ivana.lehotova
♥------
Registrovaný: 4. 11. 2013
Příspěvky: 11

Re: Boleni bricha

Obnovuji diskuzi. Ahojky, možná bych zašla za alergologem..syn od sestry měl něco podobného...chodili neustále k lékaři, s tím, že jim pokaždé řekl něco jiného (nevěděl si rady) nakonec ji řekl, že se mu nechce do školy že to prostě jenom hraje. Sestra nechala syna přepsat k jiné lékařce, ta zjistila, že má alergii na mléčné výrobky. Odbourali tedy většinu mléčných výrobků a ejhle...přestalo to. Možná, že tenhle koment pomůže někomu jinému.

Není tady

 

#4 28. 6. 2015 18:13

Zenuska235
♥------
Registrovaný: 28. 6. 2015
Příspěvky: 7

Re: Boleni bricha

Nemělo dítě něco špatného z čeho by ho mohlo bříško bolet?

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů