Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 30. 1. 2011 23:11

Leri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: střední Morava
Registrovaný: 16. 4. 2008
Příspěvky: 1011

Ocáčky - hříbky sameáčky

Hříbky sameáčky - pikantní pochoutka

2-3 min. povařit ve slané vodě (plná lžíce soli na litr vody), nasypat scezené do skledniček (třeba od majonéz) a nalít na ně horký octový nálev (1 díl octa, 2 díly mírně osolené vody, kuličky koření, bobkový list). Na skleničky hned pevně našroubujeme víčka. Po vystydnutí pro jistotu skleničky obrátíme dnem vzhůru, abychom se přesvědčili, zda víčko dobře přilnulo. Pak máme jistotu, že ocáčky přežijí i dvě zimy.
Stejně tak se dají nakládat i podzimní václavky a čirůvky fialové - nejlépe ve směsi.


Co mě nezabije, to mě posílí.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů