Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 10. 10. 2010 10:33

Ametyst
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 22. 5. 2008
Příspěvky: 812

Zánět močového měchýře

V poslední době s tím dost bojuji, nemám to nijak hrozné, už je to i přeléčené chemoterapeutiky, protože to nebylo tak závažné, ale obtěžuje mě to neustále.
Přes den chodím minimálně každou hodinu na záchod, ale spíše častěji, protože hodně piju, abych moč zředila a nebolelo mě čurání. Piju urologický čaj, i jiné bylinky, a vodu. přiznámse, že i kafe, a dost.
Nemám bolesti tedy, ale to neustálé močení mi zůstalo jako pozůstatek toho zánětu. Když se mi začne chtít, je nesmírně malá pauza mezi tím, kdy "musím", a kdy už to pustím. Nutkání je náhlé, bez varování a nesmírně silné. když mu nevyhovím, začne se to prostě upouštět samo, a dělám cokoliv. Prostě se neustále pohybovat v dohledu WC, a nosit vložky i mimo své dny, to docela omezuje.
Ani nevím jestli zas mám otravovat lékaře, když nemám horečku ani bolesti, jen tenhle nepříjemný projev.
Není to psychického rázu, protože jakmile snížím příjem tekutin, začne být konec močení bolestivý.
Jím brusinky i přípravky z lékárny jsem zkoušela. Všechno jakoby pomohlo, ale jen na chvíli...

může to zůstat chronické? Co s tím?


I hide my feeling behind a smile.

Není tady

 

#2 14. 1. 2011 21:04

vlastafu
Zablokovaný
Registrovaný: 14. 1. 2011
Příspěvky: 17

Re: Zánět močového měchýře

-)ahojky ty samé problémy měl můj syn.Ale vše se srovnalo po týdnu užívání přírodního produktu,který mě nabídla sousedka jsem ráda protože s tím dosti trpěl .Klidně napiš ráda poradím.. Vlasta.Fucikova@seznam.cz

Není tady

 

#3 12. 4. 2012 9:55

Zorro Mstitel
♥♥♥----
Registrovaný: 23. 3. 2010
Příspěvky: 142

Re: Zánět močového měchýře

Hezký den,
pokud Vás trápí tyto problémy, můžete se nyní přihlásit na testování  prostředku Uroval Manosa Akut. Stačí pouze odpovědět na několik anketních otázek!

Není tady

 

#4 16. 4. 2012 15:26

Kamtcha
♥------
Registrovaný: 16. 4. 2012
Příspěvky: 8

Re: Zánět močového měchýře

Ahoj, mám výbornou zkušenost s přípravkem z brusinek Uroval Sirup, je vhodný právě i pro děti od 6 měsíců! Vyzkoušejte ho!

Není tady

 

#5 4. 7. 2012 16:12

pet-tweety
♥------
Registrovaný: 4. 3. 2012
Příspěvky: 7

Re: Zánět močového měchýře

Me se zanet moc. mechyre porad vracel, zkousela jsem snad vsechno...pres antibiotika po produkty s brusinky...ale to mi nevyresilo puvod vzniku toho zanetu...nakonec po tolika zkouseni mi to vyslo s ciste prirodnim produktem Rakytnikovym olejem, bud v kapkach nebo tabletkach...a problem vyresen! wink Koupi se bezne v lekarnach nebo pres internet: http://www.terezia.eu/cz/produkt/100_ra … _v_kapkach

Není tady

 

#6 10. 9. 2013 13:19

Kamilkaka
♥♥-----
Registrovaný: 6. 9. 2013
Příspěvky: 38

Re: Zánět močového měchýře

Taky jsem mívala často problémy s tím, že se mi pořád vracel zánět močáku a malou to poprvé potkalo ve dvou letech, takže se obávám, že ty chronický záněty zdědila po mně. Snažím se dodržovat veškerou prevenci (jak u mě, tak u dcery) jako dostatek nesladkého pití (sladké zánět podporuje), neprochladnout a případně si sem tam dát buď klasické brusinky nebo uvařit brusinkový čaj. Když se neubráníme a zánět stejně přijde, tak to řeším také urovalem, jak už tady někdo psal a hlavně teplem a hodně brusinkového čaje. Většinou to pak odezní samo.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů