14. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 14. února : Kyjevské smaené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd! 14. února : Menopauza mění vzhled eny. Na co vechno má vliv kolísající hladina hormonů |
|
|
Kuchařinky, poradí některá? Dostala jsem domácí patiku - z čehosi vepřového. Je jí takový kvantum, e pochybuju, e ji vůbec spořádáme a tak se ptám... jak dlouho vydrí domácí patika v lednici, ani by byla po pozření nebezpečná?
Upravil(a) javena (1. 9. 2010 11:52)
Není tady
nemám ponětí, proč to nenaporcuje a nezmrazí porce?
Není tady
Tak abych se přiznala, Bety, taková varianta mě vůbec nenapadla. Já tedy veobecně nic moc nezamrauju - mě to nějak pak nechutná - občas něco zamrazím, kdy není zbytí... ale spí se snaím odhadnout spotřebu.
Tady asi mrazáček vyuiju. Zase mi to přijde koda, je dobrá... a tý práce za tím.
Díky.
Není tady