Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 31. 7. 2009 20:10

eva4444
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Česko
Registrovaný: 23. 11. 2006
Příspěvky: 3571

Zumpa a stanujici Romove a hygiena

Omlouvam se za fekalni tema.
Tak si zrovna ctu clanky na netu a dostava me, jak se vsichni muzou zblaznit z tech par stanujicich Rumunu u reky, kteri tam vykonavaji potrebu a resi se, ze obec nema na to pristavit jim zachodky. Jelikoz bydlim v jedne ceske vsi u reky vim, ze obyvatele z vesnice vypousti obsahy svych jimek primo do tzv. destove kanalizace, ktera tece primo do reky a nikdo to neresi. Tech pracich prasku a toho ostatniho... a vsechno to zkonci v rece. To me v nasi vesnici primo vytaci a kliiiid, ticho po pesine... 
Tak by me zajimalo, vy co bydlite na vsi, jak to resite. Urcite nevolate fekal pokazde...

Není tady

 

#2 2. 8. 2009 8:11

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 31. 10. 2006
Příspěvky: 11401

Re: Zumpa a stanujici Romove a hygiena

No, jen se pak není čemu divit, že máme řeky špinavý, že v Brněnské přehradě je bordel a tak podobně. Jasně, lidi budou vykládat, jak je to hrozný, ale dál tam ten domácí bordel budou pouštět.


Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

 

#3 2. 8. 2009 8:17

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 31. 10. 2006
Příspěvky: 11401

Re: Zumpa a stanujici Romove a hygiena

http://www.novinky.cz/domaci/175268-obe … -romy.html
Tak si myslím, že kdyby se takhle rozhodla stanovat neromská populace, asi by je odtam policajti vyvedli dost rychle


Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

 

#4 2. 8. 2009 10:17

eva4444
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Česko
Registrovaný: 23. 11. 2006
Příspěvky: 3571

Re: Zumpa a stanujici Romove a hygiena

Modroocko, myslim ze nevyvedli. A i kdyby, tak porad je to stanovani mensi zlo, nez pousteni jimek do rek. Jak bydlim u te reky, vedle je louka. A dost casto tam takhle v lete na louce stanuji rodinky, asi ne moc majetne, rybari (stanovani zdarma), a nebo mistni mladez udela opekani prasete a prenocují a nikdo je nevyhani, ani mi to nevadi. Je pravda, ze jsou rozlezle skupinky po cele louce, ne na jednom miste 14 aut. Ta louka patri nekolika majitelum a pozemkovemu fondu a pochybuji, ze by se jich nekdo ptal.
No a co me vytacelo, a to jsem policii volala taky, jenze s tim nic neudelali, ze ne te louce udelali nacerno motorkarskou drahu. Kraval cely den, samozrejme na tech motorkach jsou rychlejsi nez policie. Jezdi i v lese na tech motorkach a ctyrkolkach. Nastesti letos nejezdi pravidelne, loni to bylo snad kazdy den za hezkeho pocasi.
Jen by me zajimalo, jestli v te obci, kde romove stanuji maji cisticku a jak dlouho - a jak to tam mistni resi/resili bez cisticky.
Ja uz do reky nic nepoustim. Kdyz jsem barak koupila, sla voda z kuchyne rovnou do destove kanalizace. To jsme predelali a ted mi to tece na vlastni zahradu (je to ve svahu, tak je to snadno technicky proveditelne). Z VW to tece do trojkomorove jimky jen 3000 l velke, kterou vyvazime, ale ne tak casto, jak bychom meli, takze z te 3. komory se ta voda nekam vsakuje. Dnes chteji za vyvoz 1000 Kc, to bychom potrebovali kazdy mesic, ale platime to 2x za rok a voda z koupelny taky tece rovnou na zahradu, chytame do nadrze 1000 l a zalevame s tim to, co se neji. Zeleninu ne. Vim, je to hrozne, ale obec kazdy rok mluvi o tom, ze letos uz urcite cisticka bude a tak mluvi uz od zacatku, co tu barak mame. Takze vlastni cisticku kupovat nebudeme, je to investice asi 70 000 Kc, porad cekame na obecni.
Presto nechapu ty mistni, ktery to cerpaji jimky ponornym cerpadlem rovnou do reky. Nam ta "destova" kanalizace (neni v zemi) tece kolem baraku a to je casto takovy puch, ze musim zavirat okna. Mistni si na tuto hezkou praci casto vyberou vikend.
Ted sousedi rekonstruuji barak a vse co vykoupou, vali rovnou do reky, rikaju tomu zpevnovani brehu. Zrovna do mista, kde jsem se driv chodila koupat. Kdo neveri, tomu mohu poslat fotku.
Nejradsi bych si kolikrat sla stezovat na odbor zivotniho prostredi, ale sama nepujdu, protoze by pak vlitli i na me.

Upravil(a) eva4444 (2. 8. 2009 10:17)

Není tady

 

#5 8. 8. 2009 21:46

eva4444
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Česko
Registrovaný: 23. 11. 2006
Příspěvky: 3571

Re: Zumpa a stanujici Romove a hygiena

Zrovna tento vikend mi stanuji bili spoluobcane hned vedle zahrady a zakryvaji mi svym karavanem vyhled na reku, to me teda toci. Teda hlavne proto, ze jsem bydlela v oaze klidu a ted, kdyz pracuji v cizine a dostanu se na jeden a pul dne v tydnu domu, tak bud koukam na bagr nebo na karavan. No co s tim delat, nevim, zatim hledam na netu jine misto k bydleni.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů