Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 28. 7. 2009 14:29

šmudlinka
♥♥-----
Místo: Ruda
Registrovaný: 27. 4. 2009
Příspěvky: 58

Lístky na městskou dopravu v Paříži

Ahojky, chystáme se do Paříže a trochu tápu v těch lístkách na jejich městskou (resp. v městské dopravě obecně, z jejich metra mě jímá hrůza už teĎ big_smile ).. Chtěla bych se zeptat, zda někdo nevíte, jak to tam je.. Budeme tam cca 5,5 dne, tak jsem si říkala, že by mohl být dobrý ten Paris Visit Pass na pět dní a tři zony (mělo by to platit do půlnoci pátého dne na centrum a přilehlé zony - všechny typy dopravy - metro, bus, vlak,...) , myslím, že se to vyplatí, ale třeba by bylo lepší něco jiného.. Co se vstupného týká, tak chceme využít ještě studenstkých slev, tak se mi nechce moc do těch kombinovaných průkazů a podobně.. Nemáte s tím někdo zkušennosti?
A nevíte ještě náhodou, jak dlouho se dá jet na tu jednorázovou jízdenku (např. v praze je to tuším 75 min. nebo snad i několik stanic... ) Budem jí asi potřebovat na přepravu na nádraží, jedeme busem z Prahy a přijedeme na nádraží Gallieni. Podle mapy už to asi nepatří přímo k centru, mají tam sice metro přímo u nádraží, ale nevím, jestli se ten Visit Pass 3 zony vztahuje i na tuhle část, i když podle info na netu ty "tři přilehlé zony" jsou mnohem dál od samotného centra než Gallieni.. A taky bůh ví, jestli se to dá koupit na každé stanici metra..
Mockrát díky za tipy

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů