Oznámení

6. listopadu : Reklama zde je zakázaná !!! Nebudu zde tolerovat reklamní odkazy, ani rádoby diskuze jedné a též osoby pod různými nicky. Díky za pochopení.

6. listopadu : Potřebuju tip na výlet či akci na odpoledne? Sekce KAM VYRAZIT.

6. listopadu : V naší tvůrčí dílně na vás čeká adventní kalendář.

6. listopadu : Novinka v sekci recepty - to jsou nově udělané kategorie receptů. Přijďte se podívat. A jako ochutnávku přidáváme recept na domácí toustový chléb.

#1 1. 7. 2009 12:22

janísek
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 7. 3. 2007
Příspěvky: 600

vaření v remosce

Chtěla bych vás poprosit o inspiraci na jídla, která se dají připravit v remosce...doteď jsem v ní jen pekla kuře a nic jiného..ale teď jsem se přestěhovala a nemám vybavenou kuchyň, takže jsem odkázaná na remosku, mikrowlnku a friťák..  hmm
díky...

Není tady

 

#2 1. 7. 2009 12:29

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Registrovaný: 1. 2. 2008
Příspěvky: 19475
Web

Re: vaření v remosce

Ahoj, já bydlela s remoskou docela dlouho (+ jedna plotýnka na vařiči lol ) a využívala jsem ponejvíc na zapečený těstoviny, brambory, rýži a tak. Maso moc nejím, ale určo se dá udělat. Já vždycky dovnitř naházela těstoviny (nebo brambory či rýži), promíchala se zeleninou, zalila nějakou řídkou omajdou (hodně se vypeče) a nechala udělat. Pak jsem v ní i pekla malý brambory (jako se pečou v troubě "práskaný brambory"), nebo vařila klasickou "pečenou rýži (rýže, voda, bobkový list, nové koření - výborná příloha). Na maso bych šla nejspíš stylem dušení.
snad ostatní poradí líp wink


MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

 

#3 1. 7. 2009 12:51

janísek
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 7. 3. 2007
Příspěvky: 600

Re: vaření v remosce

děkuju za první inspiraci.... určitě to zkusím...
rozhodně to nemusí být jen recepty na maso...ale jinak jsem nevěděla, kam toto téma zařadit jinam.. smile
já sama bych se bez toho vaření klidně obešla, ale přítel by asi nebyl nadšenej, kdyby musel jíst jen "studenou kuchyni"... wink

Není tady

 

#4 1. 7. 2009 14:15

keny
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 1. 8. 2006
Příspěvky: 882

Re: vaření v remosce

Francouzké brambory,brambory se šlehačkou,různé podobné "míchance z brambor a těstovin"Pak super na to maso,vpř.panenku a krůtí apod.pak super na ryby ty tam dělám skoro pořád,pangas-kapr hodim pod to zeleninu a podlívám,výpo*ná pod kapra moravanka,super na sekanou šlehaná sekaná dovnitř vejce párek zelenina zabalit upéct v remosce super...už mi nic nenapadá,já bych se bez ní asi neobešla kuře z remosky je prostě kuře jak má být....


http://www.etickr.com/ticker.php?img=9,99,122,0,CD,MjAwNy8xMS8wNg==,QW5kZWxrYQ==http://www.etickr.com/ticker.php?img=9,111,130,0,CD,MjAwNC8wOC8yMQ==,TWlrdWzhcw==

Není tady

 

#5 18. 7. 2009 19:09

tříska
♥♥♥♥---
Místo: jižní Morava
Registrovaný: 15. 7. 2009
Příspěvky: 327

Re: vaření v remosce

Jakékoli maso upečeš nejlépe v remosce... tummenupp
Totéž se dá říct o buchtách apod.

Ryby očistit, okořenit (co máte rádi) a osolit, nakrájet na nudličky tzv. bílou papriku (1ryba= min.1 paprika),
ryby položit na rozhozenou papriku, lehce podlít a upéct. Výborné pak i za studena!!!

Totéž s tuňákem, předem okořeněným a odleženým, následně pak obaleným v mouce a zprudka osmahlým na pánvi - dopečeno s paprikou v remosce - téměř není cítit rybou (zvl. když s kořením použijete i lehce česneku).
Nemá chybu!!!
tummenupp

Není tady

 

#6 30. 8. 2009 21:19

dasad
♥♥♥----
Registrovaný: 15. 7. 2006
Příspěvky: 126

Re: vaření v remosce

ja v remosce rada pecu sladke, takze posilam tip na kolac http://www.nadoma.cz/recepty/slug_172947

Není tady

 
NÁŠ TIP:

    Zápatí

    Powered by PunBB 1.2.24c
    © Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
    Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
    Ochrana osobních údajů